Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. BadNewsBarrett
    WWE ▪ Chad Gable opowiedział w rozmowie z KFAN, jak rozmowa z The Undertaker zmieniła jego podejście do wrestlingu po masce versus mask w Meksyku. Gable przyznał, że przez lata nadmiernie analizował każdy detal, aż The Undertaker poradził mu, by traktował wszystko jak prawdziwą walkę i przestał tak dużo myśleć o szczegółach. Ta rada przyszła 13 lat po debiucie Gable’a w WWE i pomogła mu w pełni wykorzystać storyline z Original El Grande Americano. ▪ Michael Cole potwierdził w programie The Sal Licata Show, że walką wieczoru Saturday Night’s Main Event w Madison Square Garden będzie tag team match, w którym CM Punk i Cody Rhodes zmierzą się z Guntherem i Samim Zaynem. Punk i Rhodes zmierzą się o WWE Championship na SummerSlam, a ich tymczasowe partnerstwo budzi kontrowersje. Gunther i Zayn czują się pominięci w walce o tytuł. ▪ JD McDonagh wyjaśnił w wywiadzie dla Inside the Ring, dlaczego nalegał na stypulację No Disqualification w walce z Danhausenem na Saturday Night’s Main Event. McDonagh oskarżył Danhausena o porażenie prądem, kradzież 100 tysięcy dolarów od The Judgment Day i kosztowanie go tytułu Intercontinental Championship. Stwierdził, że zwykła walka nie wystarczy, by wymierzyć należną karę. ▪ Sean Ross Sapp poinformował w programie The Hump, że WWE nie ma obecnie żadnych planów kreatywnych dla Jordynne Grace mimo jej obecności na nagraniach SmackDown. Grace, która ma dopiero 30 lat, od miesięcy rzadko pojawia się na antenie, a nawet jej mecze w Main Event zniknęły z grafiku. Sapp podkreślił, że federacja marnuje czas z utalentowaną zawodniczką. ▪ Harlem Lewis zdobył WWE Evolve Championship, pokonując Aarona Rourke’a w odcinku wyemitowanym 15 lipca 2026. Lewis zakończył pojedynek powerbombem i Jackhammerem, a jego pierwsze panowanie w WWE rozpoczęło się po 119 dniach rządów Rourke’a. Tytułowa zmiana miała miejsce już 19 czerwca, lecz wyemitowano ją z opóźnieniem. Tweet od @WWE AEW▪ Tommaso Ciampa zapowiedział w wywiadzie dla The Undisputed „duże plany” związane z gimmickiem Psycho Killer w AEW. Ciampa, który zdobył TNT Championship w debiucie na Collision 31 stycznia, cieszy się możliwością rozwijania postaci i liczy na specjalny moment na All In w Wembley. Podkreślił, że wiele pomysłów pozostało niewykorzystanych w NXT i teraz ma szansę je zrealizować z pomocą zespołu AEW. Tweet od @AEWpress ▪ Bryan Alvarez ujawnił, że jeszcze kilka dni temu plan zakładał obronę AEW World Championship przez Kenny’ego Omegę przeciwko Kevinowi Knightowi na Redemption. Omega odebrał tytuł MJF-owi na Beach Break, a Knight awansował dzięki sojuszowi z Don Callis Family. Walka miałaby być trzecią szansą Knighta na tytuł w tym roku. ▪ Adam Copeland i Christian Cage ogłosili w nagraniu, że na Dynamite 15 lipca w Bostonie będą bronić AEW Tag Team Titles przeciwko Danielowi Garcii i Wheelerowi Yuta z Death Riders. Para odpowiedziała na atak Dogs and Death Riders z Collision w San Diego, gdzie Cage był nieobecny. Będzie to druga obrona tytułów od Double or Nothing. Tweet od @AEW ▪ Tweet od @AEW ▪ Andrade El Idolo pokonał Jake’a Doyle’a na Dynamite i tym samym zapewnił sobie walkę z Markiem Davisem o AEW National Championship na Redemption. Kenny Omega zmierzy się z Kevinem Knightem o AEW World Championship, a Chris Jericho w gimmicku Painmaker zmierzy się z Tommaso Ciampą. Kyle Fletcher broni AEW International Title przeciwko Bandido w pierwszym starciu tych zawodników. Tweet od @AEW Tweet od @AEW ▪ Na Dynamite 22 lipca Kenny Omega, Will Ospreay i Jon Moxley zmierzą się z Brianem Cage’em, Hechicero i Jake’em Doyle’em z Don Callis Family. Tego samego wieczoru Kevin Knight będzie bronił AEW TNT Championship przeciwko Darby’emu Allinowi w Nashville. ▪ Na Collision 18 lipca, nagrywanym 16 lipca w Bostonie, Hikaru Shida obroni AEW TBS Championship przeciwko Queen Aminacie. Jack Perry zmierzy się z Nickiem Wayne’em, a Tommaso Ciampa wystąpi w singlowej walce. ▪ Alex Marvez stwierdził w podcaście Tony’ego Schiavone, że Tony Khan zasługuje na rozważenie do Wrestling Observer Hall of Fame za stworzenie AEW w ciągu siedmiu lat. Marvez zapowiedział też, że w swoim głosowaniu na nagrody Year End umieści Jona Moxleya jako najbardziej wartościowego zawodnika AEW. ▪ Fightful Select podało, że MJF może otrzymać kilka tygodni przerwy od telewizji po porażce o AEW World Championship, choć nie jest to jeszcze potwierdzone. Zawodnik ma jednak nadal figurować w planach na All In w Wembley 30 sierpnia. Inne ▪ Scott D’Amore ujawnił w rozmowie z Arielem Helwanim, że po odejściu z TNA w 2024 roku skontaktowali się z nim zarówno Tony Khan z AEW, jak i Triple H z WWE. D’Amore podkreślił dobrą relację z Khanem i fakt, że nie zamyka drzwi przed żadną z federacji. ▪ Alexis Lete, była zawodniczka WWE Performance Center i Miss Indiana USA 2020, dołączy do 42. sezonu reality show The Challenge na Paramount+. Lete, która nigdy nie zadebiutowała w NXT, ma nadzieję na tytuł po byciu finalistką Deal or No Deal Island.
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  3. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  4. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem co z tym Y2J nie wiem co myślec ? Macie jakieś przecieki?:)
  • Odpowiedzi 166
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

WWE Championship Six Pack Challenge:

Sytuacja jest skomplikowana, nie znamy ostatniego uczestnika i jak już ktoś wspomniał nie widać nikogo kto by zastąpił Chrisa. Widzę 3 opcje rozwiązania tego problemu:

-Jakaś akcja z Jericho(face turn?)

-Jakiś powrót, debiut(chociaż powracać i debiutować nie ma komu)

-Na chama wsadzą Rydera czy innego Khaliego

I IMO Miz nie wykorzysta walizki, nie wyobrażam sobie aby z pozostałych użytkowników six packu pozwolił mu ją wykorzystać(nie mówiąc już o Nexus).

World Heavyweight Champion Kane vs. The Undertaker

Jeżeli ten feud ma zakończyć się na HiaC to wygra Taker(zgodnie z logiką i zasadami oczywiście), ale cały czas po głowie chodzi mi ta trumna, za mała użyta wg mnie i widzi mi się Casket Match na Bragging rights.

United States Champion The Miz vs. Daniel Bryan

Daniel zdobędzie pas, ale jeszcze nie teraz, ostatnie RAW wskazuje na Miza, tylko czekać co przyniesie jutrzejsze RAW. IMO Bryan jest za mało wypromowany nawet jak na US Championship.

Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

Tylko Ziggler. Kofi był bez barwny jako champ, ich feud jest nudny a Dolph mając Vicki u boku ma potencjał.

Big Show vs. CM Punk

Okazja by odbudować Punka, jak nie wygra teraz to później będzie problem z wiarygodnym dojściem Punka do WHC(ktoś musi się zająć Takerem po jego konflikcie rodzinnym), a zwycięstwo Showa nic mu nie da(Big Showowi ofc) .

Divas and Women's Championship Unification Lumberjill Match

Chce zwycięstwa Meliny bo zawsze jej markowałem :-), poza tym w każdym przypadku można przeprowadzić rozpad LayCool co rozrusza przeraźliwie nudną dywizje kobiet na Smacku.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Obstawiajcie kto wygra walke o pas WWE moim zdaniem bedzie to randy orton :D :twisted:

[ Dodano: 2010-09-13, 16:23 ]

wiecie moze kto moze zastapic Y2J w walce six pack challange .

Duzo Osob mowi za ma powrocic Triple H :shock:

RANDY ORTOn
Opublikowano
Obstawiajcie kto wygra walke o pas WWE moim zdaniem bedzie to randy orton :D :twisted:

Ja widzę 2 opcje:

- albo Rudy obroni jakoś pas

- albo wygra Jasiek a za chwilę wjedzie Miz z walizką, skroi BezCennego z tytułu i będą mieli później dłuższy feud.

Jeżeli 6 osobą miałby być Trypel (mocno wątpliwe, bo Hunter ponoć jeszcze kuruje się po kontuzjach, chociaż... WWE lubi zaskakiwać w ten sposób), to pewnie on by wygrał i kontynuował swój feud z Sheamusem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano

Ja w sumie jestem za obroną pasa przez Rudego, który jest postacią stworzoną do wygrywania takich potyczek jak spotkanie 3, 4, 5, 6 zawodników w ringu i wykorzystanie heelowskiego fartu.

Bądź też jak wspominałem, powróci HHH, wierze w to, gdyż jest to WWE i takie megapowroty są normą.

I czy WWE wykorzysta mega pewną siebie postać Miza, teoretycznie mogącego otwarcie wykorzystać walizkę w sposób jawny, tuż przed gongiem rozpoczynającym rozpoczynający pojedynek Cena-Rudy-Orton-Barret-Edge wychodząc, wygłaszając promo w swoim stylu, mówiąc, iż moment wykorzystania walizki już nadszedł.

A jego walka z Danielsem? Jeżeli będzie openerem,a walka o WWE main eventem, to wszystko może się zdażyć :P Tylko że potancjalna stara pasa US oraz niezdobycie pasa WWE może być zbyt pesymistyczną opcją dla Miza obdarowanego ostatnio sporym pushem.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
I czy WWE wykorzysta mega pewną siebie postać Miza, teoretycznie mogącego otwarcie wykorzystać walizkę w sposób jawny, tuż przed gongiem rozpoczynającym rozpoczynający pojedynek Cena-Rudy-Orton-Barret-Edge wychodząc, wygłaszając promo w swoim stylu, mówiąc, iż moment wykorzystania walizki już nadszedł.

Wątpię. Miz jest raczej postacią, która wykorzysta neseserek atakując z partyzanta, a'la Edge, wymęczonego Champa. Nie sądzę, aby zainkasował title shota jak face'owy RVD. Jak przystało na heela - pewnie zaatakuje z zaskoczenia.

Skoro jednak Kane bardzo szybko wykorzystał swoją walizkę, to ja coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że Miz jeszcze trochę poparaduje z neseserkiem, zanim go zainkasuje, na NoC jakoś wydyma Danielsona i zachowa pas U.S. (a co za tym idzie - Rudy najprawdopodobniej też obroni pas, chyba że faktycznie będziemy mieli powrót Trypla).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Opublikowano
Jak przystało na heela - pewnie zaatakuje z zaskoczenia.

No niestety, w WWE heel tak musi, lecz moje gdybanie teoretycznie pasowałoby do wyszczekanego Miza. I napiszę szczerze, w mojej głowie i marzeniach jest mnóstwo opcji mówiących o tym... by Miz przejebał walizkę w jakiś sposób.

Walizka dla SWaggera- ja ja jebie :? W ringu tak, lecz mistrz musi się tez wypowiadać i mieć to coś, a tuthaj tfego blakowało.

Walizka dla Miza- a tutaj, o ile zdobędzie tytuł,niestety mistrz musi niekiedy bronić i w tym jest problem. Closeline w narożnik i facebuster z trzymania nelsonem to mało, ubogo i nędznie. Czy może jakąś umiejętność Miza przeoczyłem? :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
Czy może jakąś umiejętność Miza przeoczyłem? :lol:

Jeszcze Backbreaker into Neckbreaker :P

A tak ogólnie, to też widzę opcję, że Miz wchodzi przed walką i wskakuje do walki, tylko pytanie, jak to przyjąć? WWE nie miało nikogo w planach i Six Man Challange miał mieć 5 osób :P?

Jednak ogólnie, to chciałbym żeby Miz trzymał walizkę jak najdłużej. Po co ma się spieszyć, a przy stracie pasa US czas będzie grać na jego korzyść.

Opublikowano
Nie rozumiem dlaczego na tym PVV jest zapowiedziana walka Show vs Punk.Promują to PPV jako same walki o pasy,a tu pojedynek o nic.Moim zdaniem WWE troszkę bez sensu postąpiło i samo sobie zaprzeczyło.

21413621404d57aa3f81990.jpg

Opublikowano
Poza tym walka Punka została ogłoszona na Superstars ot tak... wygląda to jak zapychanie NoC na siłę...
Opublikowano

Walka Big Showa z Punkiem będzie miała sens tylko,jeśli CM wygr,najlepiej czysto z Wightem. Osobiście bym wolał, żeby ich walka kończąca feud odbyła się na Smackdown!, a nie na PPV, no, ale mówi się trudno.

Szkoda, że mając tak dobry gimmick, Punk utknął w midcardzie i nawet zwycięstwo nad Showem, niewiele mu pomoże w obecnej sytuacji.

Matoz napisał, że czuje trumnę na Bragging Rights w walce Takera z Kane'm. Mam to samo przeczucie, że na HIAC nie zostanie zakończony ich feud i przynajmniej do czasu finalnej walki z Takerem, BRM potrzyma pas. A kto późńiej? Swagger, Punk? Może Del Rio?

Zastanawiając się nad szóstym zawodnikiem w walce o WWE Title, stwierdzam,że faktycznie, mimo plotek o późniejszym powrocie jedną z opcji może być Triple H, który na HIAC zakończyłby feud z Sheamusem. Mimo to stawiam, że na NOC pas zachowa Rudy.

Jako szóstego zawodnika nie skreślałbym też Jericho, przynajmniej mając na uwadze doświadczenie z opuszczaniem przez niego brandu Raw jakiś rok temu.

KACPERt - spokojnie, warunek zapewne zostanie spełniony i zobaczymy walki o wszystkie pasy (została do ogłoszenia tylko walka tag-teamowa). A, że odbędzie się dodatkowa walka bez stawki? Fani powinni się tylko cieszyć...:)

Opublikowano

Moim zdaniem Rudy obroni pas i nagle jakiś konferansjer wyjdzie i powie coś w stylu

- Bravo Sheamus właśnie wygrałeś 6 pack i obroniłeś swój pas ale Główny manager Raw chce ci osobiście podziękować

i nagle słyszymy The Game

i Triple H wchodzi na ring wykonuje Spinebuster Sheamusowi potem Pedigree podnosi pas WWE i pokazuje ze to on będzie mistrzem

15538835464c695d97ce7ec.jpg

Opublikowano

Na RAW doszło do zmiany walki o pas WWE w Elimination Match. Zmiana ta praktycznie całkowicie niweluje szanse wygrania tej walki przez Sheamusa, bo nie widzę go nagle walczącego jak równy z równym i wygrywającym w takim stylu pas.

Po tym co widzieliśmy na RAW myślę, że możemy być pewni, że ostatnia dwójka to Orton i Cena, a który z nich wyjdzie z tego zwycięsko, to już bez znaczenia, bo i tak zaraz po walce pojawi się Miz ;)

Jeśli jednak tak nie będzie, to powiem szczerze, będę bardzo zaskoczony. Zresztą nie widzę zwycięstwa nikogo z pozostałej czwórki, po tym jak promowani są Cena i Orton, ciężko będzie mi przyjąć pin na którymś z nich (musieliby dostać po niezłej serii finiszerów).

No, ale co by nie mówić, to zmiana stypulacji powoduje, że walka staje się jeszcze ciekawszą.

Opublikowano
Na RAW doszło do zmiany walki o pas WWE w Elimination Match. Zmiana ta praktycznie całkowicie niweluje szanse wygrania tej walki przez Sheamusa, bo nie widzę go nagle walczącego jak równy z równym i wygrywającym w takim stylu pas.

Niekoniecznie. Wystarczy, że Rudy przez większość walki będzie gdzieś się kulał poza ringiem, atakując od czasu do czasu, pozwoli się wspólnie wykończyć Cenie i Ortonowi, Cena przypnie Randy'ego (mały rewanżyk za RAW), po czym wyłapie buta od wskakującego do ringu Celta, dobitkę przez Celtic Cross i pas dalej pozostaje w rękach bladego :wink:

Wg mnie ta stypulacja niczego nie zmienia. Spokojnie Sheamus może obronić tytuł tak samo jak i go stracić (stawiam, że mocna promocja Ceny i Ortona na galach to zamyła i nie zdobędą oni na NoC pasa)

Opublikowano
Ja natomiast się zastanawiam po co ta szopka z wywaleniem i przywróceniem Jericho. Nic storylinowo to nie dało. Obstawiam że Chris przedłużył kontrakt, i możliwe że dadzą jemu pas, tak w nagrodę(o ile mnie pamięć nie myli, zdarzały się takie przypadki).

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche