Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda, że Jericho wepchnęli do tego pojedynku ;/ najpierw przegrywa z Bournem, później dlatego że jest wypromowany idzie na Nexus, robi show, ale następnego dnia przegrywa z Beretem. Za duże wahania w notowaniach Y2J wg mnie i on jest tylko dlatego w tej walce bo to on jest "Pierwszym Undispuded Championem"

Tu jest kilka możliwości zwycięstwa, jednak z tego powodu, że Trypel ma wrócić za miesiąc lub dwa to postawie, na zwycięstwo Sheamusa (w podobnym stylu jak na F4W), a następnie nieudaną próbę wykorzystania walizki przez Miza i feud Miz - Sheamus do czasu powrotu Triple H.

WHC - Tu tylko i wyłącznie wygrana Kane'a wchodzi w gre, bo jak jeszcze niezbyt sprawny Taker może wygrać z będącym na fali Big Red Monsterem? Następnie feud potoczy się do HiaC i tu wygra zapewne Taker. Swoją drogą niech ktoś opamięta Vinca i odsunie wkoncu tego dziadka od pasa! Dlaczego promowano Swaggera, żeby znowu wrócił do midcardu?!

US - Nic tylko DANIEL BRYAN!

IC - Może ktoś wkońcu by się dołączył do feudu? Szkoda mi JTG'iego, bo po rozpadzie Cryme Time to nie ma nic do roboty, a tak by miał szanse na pasy TT.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

Jericho nie dostanie żadnego pushu póki nie podpisze nowego kontraktu...to chyba oczywiste...

Jericho nie dostanie żadnego pushu póki nie podpisze nowego kontraktu...to chyba oczywiste...

Albo WWE da mu push, żeby go przekonać do zostania u wujka Vinca

Albo WWE da mu push, żeby go przekonać do zostania u wujka Vinca

On raczej chcę dostać ten kontrakt za wszelką cene, więc nie muszą go przekonywać :)

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

On raczej chcę dostać ten kontrakt za wszelką cene, więc nie muszą go przekonywać :)

Chyba, że Chris weźmie sobie kilkumiesięczną przerwę, odpocznie przy okazji nagrywając nową płytę Fozzy.

Co do pojedynku to ani mnie ziębi ani grzeje, stawiam, że Sheamus wygra kradnąc pin fall, bo on ostatnio wykonał finisher chyba w walce z Goldustem :P

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Na NoC to WWE wygra Randy i obroni pas na HieC i wtedy straci pas na rzecz Mizanina...

Zobaczymy jakie będą walki o inne pasy...

Daniel na 23414712984621784640217840921740921% wygra US bo Mizowi nie dadzą wykorzystać walizki gdy ma pasek...

Kane pokona teraz Undertakera a na HieC wreszcie przegra...

IC- Zieggler z koffim :(( jeżeli tak to to zje..ali... chciałbym Fatal 4 Way

Kofi vs Matt Hardy vs Christian vs IC Dolph Zieggler...

A kobiety to Layla wreszcie przegra i Melina obroni pas...

A o TT... nie mam zielonego pojęcia kogo dadzą... Usos już nie może jakiś TT z SD??

Zresztą i tak jak będą wszystkie walki to bd typował...

THE ROCK NA 900 th RAW... ??:D

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

WWE Championship:

Sądzę,że możliwości są 3:

1.dajemy tytuł Barrettowi,bo moim zdaniem może on już być Main Eventerem i mógłby zacząć program indywidualny powiedzmy z Ceną,bądź od razu traci pas do Miza przez walizkę.

2.Sheamus wygrywa(niestety znowu nieczysto),Triple H powraca i kontynuuje feud,który zakończy się odzyskaniem pasa dla HHH.

3.Chris Jericho dostaje pas po to,aby przedłużył kontrakt z federacją

WHC:

Na pewno 1 walkę musi wygrać Kane,żeby pokazać,jaki w tej chwili Undertaker jest słaby i potwierdzić obecną dominację Kane'a,co prowadziłoby do rewanżu na Hell in the Cell(w tejże klatce oczywiście) i tam Kane zostaje zniszczony i kończy karierę(marzenia)

US:

Raczej na pewno Bryan,potem Miz sobie może już użyć walizki kiedy chce

Divy:

nie wiem,nie obchodzi mnie to,ta dywizja obecnie leży,nie chce się nią zajmować

IC:

Ziggler jest kijowym mistrzem i bardzo chciałbym,żeby wygrał normalnie,jeżeli ma zachować pas,a jeżeli ma go stracić,to jak najszybciej,obojętnie z kim,bo wg mnie on nie zasługuje na pas jakikolwiek,taka jest przynajmniej moja opinia.A co do walki,to może wcisną tam Christiana w końcu?proszę,niech tak zrobią,wtedy to pokaże,że jednak midcard na SD! nie leży,jak już się mówi

TT:

Nie wiem,nie ma dobrych tagów w fedzie za wyjątkiem Hart Dynasty.Myślę więc,że obojętnie z kim by im przyszło się mierzyć,to raczej pasy zachowają

Jak Triple H ma wrócić jako Heel to po co WWE miało by ciągnąć feud z Sheamusem???
11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Na Night of Champions dojdzie do unifikacji pasa kobiet. Za wiele nie mozna na chwile obecna powiedziec o tej walce. Wypada wspomniec, ze Melina zdaje sie byc ponizana zbyt czesto przez "Beautiful People", a to grozi tym, ze to ona wyjdzie ze starcia z tarcza. Mam nadzieje, ze tytul zostanie wreczony LayCool, ktore sa o wiele ciekawsze od powracajacej mistrzyni z RAW. Przede wszystkim bedzie to uczta dla oczu ze wzgledu na stypulacje.

50608915156a3743c1fa34.jpg

No i doczekaliśmy się walki o World Heavyweight Championship! Została oficjalnie zapowiedziana walka pomiędzy braćmi. Nie będzie żadnego Six Pack Challenge Match'u tylko to na co zapewne większość czekała czyli bezpośrednie starcie pomiędzy Kane'em i Undertaker'em. Na 99% Kane pokona powracającego Undertaker'a. Na każdej piątkowej gali Kane ma przewagę nad nim i do tego te "moce". Przypuszczam, że być może dzięki właśnie tym "mocą" Kane pokona Taker'a. Wychodząc w przyszłość to WHC wróci do rąk Dead Man'a na Hell in a Cell.

Unifikacja pasów dla kobiet. Bardzo dobry pomysł. Być może posiadaczka pasów(albo pasa jeśli będzie nowy) będzie pojawiać się na dwóch tygodniówkach. Jeśli wygra Melina to dojdzie do rozpadu Lay-Cool, jeśli wygra Layla to być może zostaną dwa pasy i się jakoś podzielą. Nie wiem sam jak to może być a pomysłów na to jest wiele.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   1

Co do Kane'a i Takera to mysle, ze ich starcie powinno przeciagnac sie do Hell in a Cell. Teraz tylko pytanie, jak to zrobic? Powracajaca gwiazda zawsze musi byc rozpatrywana w roli faworyta. Fakt, ze Kane zbyt dobrze sobie radzi w segmentach, rowniez swiadczy o tym, ze bedziemy mieli nowego mistrza. W przypadku zdobycia tytulu na NoC przez Undertakera ... rewanz w klatce moze juz nie byc tak oczekiwany. Grabarz powinien siegnac po tytul na swoim terytorium. Na chwile obecna stawiam na zwyciestwo Phenoma przez DQ

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   361

Na chwile obecna stawiam na zwyciestwo Phenoma przez DQ

Albo Kane wygra przez DQ, bo Grabarza poniesie i nie będzie reagował na komendy sędziego. Tak czy siak - stawiam na DQ, albo double count out, jeśli bracia wezmą się konkretnie za łby poza ringiem :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

N!KO i -Raven- napisaliście kilka konkretnych zakończeń walki o WHC. Wydają się one być bardziej prawdopodobne niż normalna wygrana Kane'a. Będę się trzymał też opcji, że jeśli wygra Taker to w taki sposób, że pas pozostanie u Kane'a a jeśli wygra Big Red Monster to w nieczysty sposób. W każdym razie będzie ciekawie :D

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ja bym do tego dołożył taką propozycję, że do samego Night Of Champions Undertaker będzie odzyskiwał siły, a już na samej gali skutki stanu wegetatywnego dadzą znów o sobie znać i będziemy mieć podobną sytuację jak na Summerslam, gdzie Kane pojedzie bez problemu braciszka. Tak czy owak pas zostaje przy Kane na 99,9%

Co do WHC to stawiam, że będzie tak :

Undertaker będzie walczył z Kanem poza ringiem, Undertaker będzie miał małą przewagę i nie będzie reagował na komendy sędzi. Wreszcie Dead Man założy Kane'owi Gogoplata'e.

Minie dziesięć sekund i Undertaker zostanie zdyskfalifikowany. Później Undertaker pójdzie po trumne i zrobi Kane'owi Tombstone do trumny.

A co do Six Packu to nie będe typował kto wygrał skupię się bardziej na Jericho . Przedstawię 2 opcje

1. Jericho odejdzie z WWE, a po jakimś czasie myślę, że w Okolicach Wrestlemani 27 powróci jako Face.

2. Strasznie mało wiarygodna wersja ale może jakoś go przekonają żeby został i gdy na NoC zawodnicy będą wychodzić ujrzymy coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=f_z1BYyNvBQ tylko, że oczywiście to nie będzie powrót, a zamiast Ortona będzie Sheamus , który będzie wygłaszał swoje promo .

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg