Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

@JohnCena17

Przestań offtopować. Nikt ci napisów nie zrobi, bo to wymaga 1,5 godz tłumaczenia co tydzień. Naucz się angielskiego.

@Topic

Walka o WHC może niestety być jako 6-pack. Taker nie jest contenderem, a człowiek :twisted: który dostał Tombstone'a i dopiero co wstał z trumny, (nawet Taker) nie jest zbyt wiarygodny...

Zastanawiam się nad 6packiem z Undertakerem Interweniującym np. wrzucającym Kane'a do trumny... Byle nie TT z Rey'em :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

DDay, daj ponowi z numerkiem przy Cene(Lubisz ceny i 17'sty numerek zakładam.) spokój. Wracając do...NoC, najbardziej mnie zastanawia , co dalej z tym lepszym w mojej opinii z braci destrukcji, czyli Kane'em, którego cholernie lubię i chce, aby sobie trochę...potrzymał pas, dalej wygrywał, push itd. itd. Przez długi okres, Kane walczył w...tych słabszych walkach, mistrz drugiego planu bym powiedział, a teraz proszę, świetne proma od kilku...tygodni? I oby tak dalej, a po drugie co się stanie z tym ptasim mleczkiem, które trzymam?

Six Pack Challenge Match for WWE Championship- Również spore zainteresowanie z mojej strony, albo rudy Irlandczyk, albo Jericho, albo Wade "The Superman" Barret z moim przekonaniu powinni wygrać, Edge, Jasiu czy RKO, The Żmija czy jakkolwiek go nazwać...cóż, średnio za nimi przepadam i nie chcę po prostu ich widzieć triumfujących, najbardziej chcę Chrisa Jericho zobaczyć znowu triumfującego.

Tereferekuku, koniec tej wypowiedzi, bez odbioru.

The Żmija

:lol: :lol: :lol:

Czas na moją wypowiedź...

Zacznijmy od walki o pas WWE...Moimi pewniakami do wygrania tej jakże ciekawie zapowiadającej się walki są Sheamus, który obroni pas i pociągnie feud z Viperem.Albo zwycięstwo tego drugiego.Pewne jest jedno.N HIAC PPV zobaczymy walkę pomiędzy tymi zawodnikami więc bez sensu byłoby zapowiadanie takiej walki, gdyby pas miałby zmienić właściciela na kogoś innego, niż wyżej wymienionych panów.

---

World Heavyweight Championship Title...Mam nadzieję, że Wielki Czerwony Potwór obroni swój pas i feud z bratem potoczy się bardzo ciekawie.Undertaker zapewne zdobędzie pas ale wątpię żeby miało to miejsce na najbliższym PPV.

---

Pas Stanów Zjednoczonych.W grę wchodzi oczywiście dwóch zawodników, Mr. Awesome oraz powracający do WWE Bryan, który jak doskonale wiemy rozpoczął swój feud z Mizem na SS...Tutaj może wydarzyć się wszystko.Od straty pasa przez Miza poprzez obronę tytułu.Jeśli Miz jednak straci pas to być może będziemy świadkami próby zdobycia pasa WWE przez Mr. MITB...Nie sądzę jednak żeby Miz wykorzystał walizkę tak szybko, ponieważ tak krótki storyline pomiędzy dwoma zawodnikami byłby po prostu bez sensu...

To tyle z mojej strony :)

The Prophet, Po prostu zwróciłem mu uwagę. Może niezbyt łagodnie, ale taki offtop razi w oczy. Zakończmy tę kłótnie. :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Six Pack Challenge zostalo oficjalnie zapowiedziane. Sheamus vs Jericho vs Edge vs Cena vs Orton vs Barrett. Z dystansem do tego podchodze. Owszem sklad jest imponujacy, ale 6Pack Challenge wyobrazalem sobie o Intercontinental Title. Byly juz takie plany, by zrobic taka walke na SummerSlam, ale skonczylo sie na Kofi vs Dolph. Martwi mnie, ze znowu Kingston dostanie swoja szanse przeciwko Dolphowi, bo oni juz dawno sie przejedli, a domniemam, ze ich feud bedzie trwal do Hell in a Cell, gdzie Vickie nie bedzie mogla pomagac "Doskonalemu"... Wracajac do 6 Pack to WWE moze zdecydowac sie na kazdego z tych Panow. Najmniejsze szanse daje Jericho, ktory ostatnio nie jest przychylnie bookowany i Vince ma do niego jakies "ale". Najwieksze szanse na wyjscie z NoC z tytulem daje... Mizowi. Mizanin prawdopodobnie zrzuci na tej gali swoj US Title i przejmie ten tytul Bryan Danielson. Jesli WWE nie bedzie mialo zamiaru kontynuowac ich rywalizacji to najlepszym rozwiazaniem jest danie Mizowi WWE Title. On sam bedzie sie przechwalal, ze jest na szczycie, a Bryan zacznie program z kims ciekawszym w ringu. Nie wykluczam opcji, ze to Orton zatriumfuje w 6-Pack, a Miz odbierze mu tytul chwile pozniej...

50608915156a3743c1fa34.jpg

Twoje typy N!KO są całkiem możliwe.

WWE Title :

Wg. mnie Cena wygra Six Pack Callenge wpadnie Miz z walizką i zainkasuje kontrakt. Żeby z Ceny zrobic oszukanego "super bohatera" który i tak na koniec zwycięża siły zła :( Potem dojdzie do Hell in a Cell o WWE Championship Cena vs Miz wygra oczywiscie Jasiu. Jednak miejmy nadzieje że tak nie bedzie.

Jednak może być tak że Barrett wygra WWE Title żeby pokazac że Nexus jeszcze nigdy nie był taki mocny. Może dojść do niesnasek w Nexus'ie i ta grupa może się rozpaść. Dochodzi jeszcze do tego kontuzja Skipa Sheffielda.

Edge ma tez duże szanse ponieważ na house show i super show ma walki z Sheamus'em o WWE Title.

United States Title

To że Miz w krótkim czasie straci US to jest prawie pewne. Kiedyś na Attitude było mówione że na Night of Champions miało dojść do walki John Morrison vs Ted Dibise a o ile wiadomo na NoC nie ma singles match'ów tylko są obrony pasów. Ale chyba WWE zrezygnowało z walki Morrisona z Ted'em. A skoncentrowało się na fuedzie Miz--Danielson. Danieslon wygra US Title i rozpocznie feud z Dibise albo z Morrisonem(może heel turn?).

Intercontinental Title

Feud Kingstona i Zigglera jest nudny mogli by dać title shot Mastersowi, Christianowi, JTG albo Chavo. Jednak cieszy mnie że Ziggler ma pas bo na niego zasłużył od ponad roku. Pewnie dojdzie do Hell in a Cell tam wygra Kingston.

World Heavyweight Title

Oczywiście tu nie ma co dyskutowac feud braci. Możliwe że na NoC bedziemy świadkami Casket Match'u, a nastepnie Hell in a Cell. Może być z tego feud roku w WWE. Tylko CT musi to fajnie uplanować. Zobaczymy czym nas zaskoczy WWE.

JEFF HARDY, STING, CHRISTIAN CAGE, SAMOA JOE, JAY LETHAL, AJ STYLES, ABYSS, MOTOR CITY MACHINE GUNS, SENSHI, ROB VAN DAM, DESMOD WOLFE, KAZARIAN, MR. ANDERSON, KURT ANGLE, D'ANGELO DINERO, TOMMY DREAMER <----- THIS IS MY HEROS!!!!!!!!

8323089524c68ef1857839.jpg

WWE Title

Skład robi wrażenie.Sami main eventerzy.Bardzo trudno w tej walce obstawić zwycięzce.Wykluczam Jericho,który ponoć ostatnio ma złe stosunki z Vincem.Stawiam na Ortona lub Edge'a.Oby tylko nie Cena.Może Miz wykorzysta walizkę.Poziom tego pojedynku będzie przyzwoity,ale myślę ,że bez szału.

Pewnie na tym PPV dojdzie do walki:Kane vs Undertaker.Żeby był to Casket Match.Feud może wyjść super.Zobaczymy jak to się potoczy.Liczę na title shot dla Bryana.Nie wyobrażam sobie żeby nie dostał szansy na pas.

Na razie to tyle ode mnie. :wink:

21413621404d57aa3f81990.jpg

Powiem tak dla mnie WWE Championship może powędrowac do kazdego tylko nie do Ceny. Zamiast Ceny do tego Six Pack Callenge mogli wrzucić Bourna, Morrisona albo Dibise, każdego byle nie Cene. Na SS było ciekawie bo Jasiu o zaden pas nie walczył ale wszystko wraca do normy. Aż się boje że dzieci nazwą Cena kiedyś Mr. WrestleMania 2. No normalnie się załamie jak Cena wygra. :cry:
JEFF HARDY, STING, CHRISTIAN CAGE, SAMOA JOE, JAY LETHAL, AJ STYLES, ABYSS, MOTOR CITY MACHINE GUNS, SENSHI, ROB VAN DAM, DESMOD WOLFE, KAZARIAN, MR. ANDERSON, KURT ANGLE, D'ANGELO DINERO, TOMMY DREAMER <----- THIS IS MY HEROS!!!!!!!!

Może teraz moja opinia :) Ja sądzę ze Six Pack'a wygra Sheamus (niestety, wolałbym zęby wygrał Viper, Edge bądź Cena) i po powrocie zacznie się ponownie feud z Triple H. Wynikiem tego będzie walka tych panów o pas na HIAC. Obawiam się Miza ze swoją walizeczką, ale dopóki ma pas US walizki nie wykorzysta. Chodzą głosy, że Miz stoczy walkę z Danielem o pas US i tą walkę przegra, a to dlatego aby po wykorzystaniu walizki nie miał 2 pasów. W związku z tym Miz wykorzysta walizkę zapewne najwcześniej właśnie na na HIAC. Jeżeli chodzi o IC to ciekawy byłby triple threat match z odziałem Kofiego, Dolpha i Drew M. Tu liczę na kofiego ;]. TT - bardzo kibicuje Hardy'emu i Christianowi - byłby z nich świetny tag team, HD już się znudziło. Na koniec wspomnę o chyba najciekawszym wątku czyli o walce o WHC. Tutaj marzy mi się Cascet Match - Taker vs Kane. Zapowiadałaby się świetna walka! A co będzie zobaczymy.

Serena zwolniona z WWE! Koniec SES? Może jakiś triple threat match po rozłamie?? ( Punk - Gallows - Mercury) Jestem ciekaw co na najbliższym SD się wydarzy;p

Serena zwolniona z WWE! Koniec SES? Może jakiś triple threat match po rozłamie?? ( Punk - Gallows - Mercury) Jestem ciekaw co na najbliższym SD się wydarzy;p

Może rozpocząć się taki feud ale na pewno do takiej walki nie dojdzie na Night of Champions.

Ciekawie się robi na linii Bryan-Miz. Walka o pas Stanów Zjednoczonych jest niemalże pewna. W najbliższym czasie Daniel zdobędzie pierwszy tytuł w WWE a Miz będzie się starał wykorzystać walizkę.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Odniose sie tylko do walki o pas WWE dlatego ze jest to jedyna oficjalnie zapowiedziana jak na razie walka

Mysle ze Cena nie wygra bo zrownalby sie z Hunterem iloscia zdobytych WWE Champion a tego Trajpel raczej by nie chcial :twisted:

Najwieksze szanse daje dla Ortona, Edga i Sheamusa. Jericho i Cena raczej są bez szans ale wszystko jest mozliwe:D

Alez przeciez zostal pan NEXUS wlasnie:D Chcialbym zeby to on wygral pas ale to by rownalo sie z feudem z Cena a tego nie chcemy :twisted: :twisted:

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Jestem pewien ,że będzie to wyglądać tak :

-Walka o US Chmapionship Daniel Bryan vs The Miz , Danielson zwycięża

-W walce o WWE Chmapionship zwycięża John

-Po chwili słychać I Came to Play i wchodzi Miz z walizką i sędzią

-Miz zwycięża i kontynuowany jest feud Cena vs Miz

-A Bryan zaczyna feud z Williamem Regalem ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Na Hell in a Cell, zostala zapowiedziana walka Orton vs. Sheamus, więc..

Ciekawi mnie kto będzie bronił pasa, dlatego na NoC stawiam na Ortona,Sheamusa albo Baretta.

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Ja jest pewny że po Night of CHampions The Miz bedzie WWE Champem. Tylko pytanie kto wygra Six Pack Callenge??

Mi sie wydaje, że Six Pack'a wygra Edge.Pasa niemial szmat czasu ,a nieobecność Ceny przy WWE Championship, to najlepszy moment.Pewnie będzie reaktywacja feudu RKO/RRS, i w pewnym momencie wbije Miz i zajmie miejsce Edga w programie z RKO :P .

Na Hell in a Cell, zostala zapowiedziana walka Orton vs. Sheamus, więc..

Nie warto sie czymś takim sugerować :sad: .Na NoC zapowiedziano walke JoMo vs Ted Jr. o US, a jakoś tej walki nie widać.Tak samo było koło czerwca.Na jakimś House Show'ie zapowiadano walke Y2J vs Edge o WHC, a wtedy pas miał przecież Swagger i nie oddal go aż do F4W.

Według mnie, Ziggler obroni swoj IC(i licze, że wkońcu, będzie nowy face kręcący się wokół IC, oprocz Kofi'ka), Bryan wygra US, pasy Tag-Team obronią Hart'y, pas zatrzyma Kane(chce, żeby pas stracił dopiero na HiAC) i najprawdopodobniej, zobaczymy kolejną przeciętną gale PPV ;/

STILL better than you.

12158889924cd6dd3ac8cc5.jpg