Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co do TT z gwiazdą to by pewnie się stało to samo co z tagami: Edge & Y2j, Y2J&Show, ShowMiz, Miz & Jericho. Jasne zgodze się można zrobić tag z me ale musi to być stajnia (patrz CM Punk) lub coś jeszcze większego.

Wracając do NoC Cena i Barret w walce o pas wwe są tylko dlatego że niemogliby walczyć w normalnej walce bo to gala tylko dla walk o pasy, więc gdzieś ich trzeba było wepchnąć. Zdaje mi się że na razie to tylko pas US moze zmienić właściciela, a reszta zostanie bez zmian. (no może pas Women's)

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

A może na Night of Champions dojdzie do walki pomiędzy np. parą Shefield-Otunga a aktualnymi mistrzami? Na ostatnim RAW Ci dwaj członkowie Nexus walczyli razem więc może to coś oznaczać.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Z tagu Skipa i Davida raczej nic nie wyjdzie ,a to dla tego że:

Shefield złamał nogę

Poza tym nie wydaje mi się by zasłużyli na title shota , moim zdaniem powinien być to jakiś tag team z prawdziwego zdarzenia. Tak jak pisałem Archer i Hawkins bądź Dudebusters .

21141536044eac5162deaab.gif

Pytanie o NoC

Czy na szali znajdzie się też Million Dollar Champioship ?

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Chyba nie gdyż nie jest on uważany jako mistrzostwo. Jest to bardziej jako ozdoba Ted'a.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Swoją drogą ciekawie by było zobaczyć jak Ted traci pas. Najlepiej dałbym mu feud z Ryderem albo Morrisonem

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Według mnie, w walce o pas WWE zwycięzsko wyjdzie Edge lub Orton.Pasu, napewno nie dostanie Chris(wiadomo dlaczego), szanse Sheamus'a ,jakieś są, ale raczej bym na niego nie stawiał.Jeśli rudy by wygral ,znów musiałby walczyć z Ortonem na następnym PPV, co byłoby przesadą, poza tym Sheamus, w tym roku trzyma pas już 5 miesięcy, to więcej niż Cena(!).Skoro Nexus ma odciągnąć Cene od pasa, wyklucza to jego i Barrett'a.Więc według mnie wygra Edge ,bardzo prowadopodne interwencje Nexus, które w spryny sposob wykorzysta Rated R Superstar(BTW, bardziej pasuje "Rated PG Superstar" :-) Pewnie dojdzie do reaktywacji feudu Edge/Orton, który w pewnym momencie przerwie Miz, ze swoją walizką i ibyć może feud Orton/Miz.W walce o WHC ,stawiam jednak na Kane'a.Naprawde chciałbym, aby miał pas troche dłużej i Taker odzyskał pas dopiero na Hell in a Cell.Poziom walki raczej nie zachwyci ,ale o promocje, można być spokojnym.

Troche dziwna sytuacja z tymi pasami TT.Nie licząc HD, wszystki Tag-Team'y, od MiTB wogóle nie pokazują się na Raw ani SD!, nic tylko Superstars :???: .Boje się ,że z braku pretendentów, możemy ujrzeć kolejny TT z powietrza, który po PPV się rozpadnie.Osobiście stawiam (niestety), na coś w stylu Kozlov/Marella lub Regal/Kozlov.HD będą bronić pasy tak długo, aż nie znajdzie się jakiś porządny Tag-Team, a biorąc pod uwage, co dzieje się wokół tej dywizji, szykuje się baaardzo długi run Hart'ów ;/, a pas Million Dolar Belt, nie będzie broniony, bo to tylko nawiązanie do gimmick'u Ted'a i jego ojca.Poza tym, Ted jeszcze go nie bronił, więc raczej pasem mistrzowskim nie jest.

STILL better than you.

12158889924cd6dd3ac8cc5.jpg

Walka o WWE Title jak na razie mi w sumie wisi, bardziej interesuje mnie... US Title :) Feud Danielsona z Mizem nakręca się z tygodniówki na tygodniówkę, jeżeli przeniosą to jeszcze na stronę rozrywkową to będzie to pierwszy feud o ten tytuł, który mnie nakręci... o walkę jestem spokojny, Bryan nie z takimi kołkami wykręcał konkrety, a Miz aż tak zły przecież nie jest ;)

btw. szkoda, że przy osobie Danielsona nie wykorzystają... Regala. Na Pana King of the Ring od długiego czasu nie ma pomysłu, a rola menago Dragona (jako były trener) byłaby czymś ciekawym, a do tego dałaby Dragonowi wiarygodności ;)

Sory za głupie pytanie ale gdzie oglądacie WWE live ??? :-)

[A i jakby ktoś miał to proszę o stronę z galami z polskim komentatorem :razz:]

Proszę o szybką odpowiedź !

Edytowane przez JohnCena17
You Can't see me

11842715454c6e9dcad232b.jpg

btw. szkoda, że przy osobie Danielsona nie wykorzystają... Regala. Na Pana King of the Ring od długiego czasu nie ma pomysłu, a rola menago Dragona (jako były trener) byłaby czymś ciekawym, a do tego dałaby Dragonowi wiarygodności ;)

Czym ta wiarygodność miałaby się objawiać? Tym, że jego menago zostałby ktoś, kto dostaje regularnie po tyłku, między innymi ma za sobą porażkę z Santino? No faktycznie, taki menago na pewno dałby mu wiarygodności :lol:

A mi się wydaje, że to Barrett zgarnie pas :)

Jak nie na NoC to trochę później. Byłby to jakby taki punkt kulminacyjny, czy moment świetności Nexus i potem się rozpadną...

Przydałoby się odświeżyć dywizję Tag Team'ową, bo Hart Dynasty już mi się przejadło. Najbardziej z pasami TT pasowali by mi Archer i Hawkins. Zresztą na SmackDown! więcej Tag Teamów mogło by rywalizować o pas, Gallows & Mercury, Rhodes & McIntyre, Hardy & Christian.

Jeśli chodzi o US Title to wszystko wskazuje na to, że Miz straci pas na rzecz Bryana. Wtedy Bryan mógłby feudować np. z Bournem, a ich walki byłyby ciekawe. Łatwo jest się domyślić przebiegu wydarzeń pomiędzy Bryan'em a Mizem i mam nadzieję, że WWE nas tym razem nie zaskoczy i Bryan dostanie ten pas.

Czym ta wiarygodność miałaby się objawiać? Tym, że jego menago zostałby ktoś, kto dostaje regularnie po tyłku, między innymi ma za sobą porażkę z Santino? No faktycznie, taki menago na pewno dałby mu wiarygodności :lol:

Dziecinna publika WWE lubi szybko zapominać ;) Kilka zwycięstw i wiarygodność w ich oczach by się pojawiła... zwłaszcza, że Regal nie jest postacią anonimową, a na majku potrafi duużo, co w pewnym sensie dałoby mu należyty szacunek, a przy okazji pomogło jeszcze bardziej wywindować Dragona w rozrywkowym świecie WWE.

Napisze mi ktoś gdzie ogląda WWE ??? :???:
You Can't see me

Napisze mi ktoś gdzie ogląda WWE ??? :???:

Ja oglądam tu http://www.wwe.com/ zakładka video

a live to tu http://www.justin.tv/directory/sports/wrestling w dniu premiery odcinka będzie pokazane wystarczy kliknąć

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Dzięki za odpowiedź :-) Ja chyba zostanę przy ściąganiu gal z neta ;] szkoda, że na extreme sports mają opóźnienia ;/

Mam pytanie można pobrać z jakiejś stronki napisy pl do gal wwe ??? To dla mnie ważne, lub jakby ktoś znał angielski na tyle dobrze, że tłumaczy ze słuchu to mógłby zrobić dla mnie napisy jeśli to nie problem xD Proszę o szybką odp.

You Can't see me