Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Walka Kanea z Undertakerem śmiech jeśli ktoś jest sposzczegawczy od razu zauważył przymocowany do słupków mechanizm, który jest odpalany po wygranej kanea.

Wydaje mi się, że ten mechanizm jest zawsze, gdy Kane ma się pojawić na gali, bo na wejście też jest ten wybuch.

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

Przepraszam, ale kto odpowiada za to gówno, które zostało nam zaserwowane jako PPV?

Gale oceniam na 6,5/10
PPV umiarkowane. Były lepsze, były gorsze
Było średnio...co tu dużo mówić

Jestescie litościwi Panowie, tyle wam napisze :)

Opener mogł być dobrze odebrany przez widzów, którzy nie śledzili tego feudu co gale, co tygodniówkę, co PPV. Jeśli widzieliśmy wszystko w wykonaniu dwóch nawet uzdolnionych wrestlerów ( z nakierowaniem na Dolpha), to pojedynek ten mógł nie wywoływać jakis emocji. A pas nie zmienił właściciela, i bardzo dobrze, gdyż przyda się do promocji Zigglera.

A walka Punka i Showa to był jakiś żart? Nieśmieszny kurwa. CM w akcji można oglądać godzinami, a tu został znokautowany przez niezabawnego grubasa. No dobra, mam szacunek dla Wighta za to, co zrobił w WCW, WWF itd. lecz to Punk powinien być main eventem WWE, a nie jobberem.

Walką wieczoru było chyba spotkanie o pas Stanów Zjednoczonych. Miz próbujący zakładać dźwignie na rękę Danielsa oraz American Dragon próbujący przekopać swojego byłego pro z NXT. I mamy powiedzieć wooow. Gwiazdor niezależny staje się mistrzem w WWE. No, mistrzem pasa nie wielkiego kalibru, lecz może to być początek pushu u Vince'a lub tylko kolejny tytuł wpisany do CV.

Rywalizacja kobiet była masakryczna. Piękne panie wokół ringu, okładały się niekiedy bezmyślnie, każda każdą, nawet chyba Melina pocieszana na koniec pojedynku swoje dostała :lol: A Layla stała ze skwaszona miną, a jednak pomaga swojej niewiernej przyjaciółce. I brakowało Kavala (no dobra, żart). Ale na Smackdownie Layla krzyczy, iż Michelle będzie sama, a tu nagle jej pomaga. No tak, kobieta zmienną jest. :)

Bracia mogli zrobić lepszy show. Sama walka była nierówna, trochę akcji, zamuła przy której usypiałem, poszedłem zrobić herbatę przychodzę, a Ci nadal sprzedają sobie cepy. Na szczęście, trochę akcji było, tak więc nie zjadę tej walki jak burej suki. no, ale tomstone mógł być poza ringiem, taki smaczek byłby dobry :twisted:

Rywalizacja o pasy....jakże ohydne pasy tagteamowe była już kwintesencją głupoty WWE. Zjobbowanie mistrzów po kopnięciu, silna pozycja chłopaków od Rikishiego, którzy nawet Santino jobbowali, pojawienie się teamu Bourne i Henry (jedyne wspólnego mają chyba porcje żywieniowe- Evanowe całe dania to jeden kęs dla MArka) i pasy dla teamu pod roboczą nazwą- ,,Kurwa, nie mamy co z nimi zrobić na SMackdownie, to do teamu ich" -ŻAL.PL

To już w po walce o pas WWE wiem, że lepszym tagteamem byłby Rudy i R-RAted Superstars jako Rudy Rated Superstars. Zdziwiło mnie szybkie wywalenie Jericho, rozjebało wykonanie dropkicka przez Jasia- o maatko, trzymajcie mnieee.....

Plusem była końcówka, czyli spinnowanie Ceny, który i tak odegrał się na Nexus, przez co Orton jest mistrzem, czego mogliśmy się spodziewać.

Smaczki gali- oglądanie pleców byłych mistrzów, zejście z ringu Undertakera czy jericho ciągnęło się w nieskończoność, jakby nas mieli na dobre opuścić. :cry:

:twisted: A Miz płakał? Riley go zapewne przytulił :P

A tak na marginesie, Jerry Król pierdoli już jak potrzaskany, już niedługo dojdzie do perfekcji zatruwania ucha niczym pan Gmoch przy okazji meczów piłkarskich.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Walka Kanea z Undertakerem śmiech jeśli ktoś jest sposzczegawczy od razu zauważył przymocowany do słupków mechanizm, który jest odpalany po wygranej kanea.

Wydaje mi się, że ten mechanizm jest zawsze, gdy Kane ma się pojawić na gali, bo na wejście też jest ten wybuch.

Tylko, że widzieliśmy już to podczas wejścia Taker'a a gdy wchodził Kane nie zostały one użyte.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Tylko, że widzieliśmy już to podczas wejścia Taker'a a gdy wchodził Kane nie zostały one użyte.

Dokładnie. Jak na wejściu kane'a lub undertakera ''Race'' nie zostały zużyte to można się domyśleć że walkę wygra kane. Trochę pomyślunku mały :P.

Six Pack Challenge Match - Zgodnie z przewidywaniami wygrał Orton. Nie spodziewałem się, że pierwszy odpadnie Jericho. Ciekawi mnie teraz tylko czy to rzeczywiście koniec Jego przygody z WWE. Interwencja reszty Nexusów przez chwilę namieszała mi w głowie i przeszło mi przez myśl, że wygra Barret. Drop Kick Ceny mnie bardzo zaskoczył :D

No Hold Barred Match - Kilka efektownych akcji jak np. przeskoczenie barierek przez Taker'a. Końcówka podobała mi się gdyż tak jak w pierwszym przypadku myślałem, że wygra Undertaker ale jednak tak jak typowałem - Kane.

Intercontinental Championship - Stawiałem na Ziggler'a i nie myliłem się chociaż gdy Vickie szykowała się do "liścia" myślałem, że dojdzie do DQ Dolph'a i utraty przez niego pasa co zakończyło by storyline między Mrs.Excuse Me i Ziggler'em.

United States Championship - Znowu nie spudłowałem i przewidziałem wygraną Bryana. Pozostaje tylko czekać aż Miz będzie chciał wykorzystać walizkę.

Tag Team Championship - Chciałem Drew i Cody'ego jako przeciwników i pewnym sensie dostałem. Chciałem żeby wygrali i tak się stało. Pomysł z tą walką był ciekawy ale TT biorące udział nie do końca...

Show vs Punk - Obyło by się bez tego... 3 vs 1 Big Show wygrywa... 2 vs 1 Big Show wygrywa... 1 vs 1 Big Show wygrywa(Kolejny dobry typ :D ale niestety na forumowym typerze postawiłem inaczej). Mam wielką nadzieję, że to koniec tego męczącego feudu i rozpad SES. Warto dodać, że promo Punk'a przed walką było kapitalne!

Podsumowując to mimo iż gala nie była jakaś niesamowita to jednak kilka razy mnie zaskakiwało i fajnie się oglądało.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Urządzenie:  Windows

Dokładnie. Jak na wejściu kane'a lub undertakera ''Race'' nie zostały zużyte to można się domyśleć że walkę wygra kane. Trochę pomyślunku mały :P.

Dla mnie to po prostu oznaka, że Kane walczy. Nie zwracam na to uwagi, zresztą jestem ciekaw, czy w walkach w których Kane przegrywa też tego nie ma.

Orton mistrzem WWE brawo
R.K.O R.K.O R.K.O

10256821744c979d2069fca.jpg

Znalazłem filmik w którym Kane przegrał walkę a race znalazły się przywiązane do słupków. W sumie ciekawa sytuacja bo są również filmiki na których kane walczy a mechanizmu niema.

http://www.youtube.com/watch?v=FFLHgL2CYaI&feature=related

Baaaaardzo się zawiodłem na tej gali

United States Championship- The Miz (c.) vs Daniel Bryan

I to jest przyszły WWE Champion? Zrobią z niego takiego Champion'a jak ze Swagger'a? Vince musi zrozumieć, że aby porządnie wypromować Miz'a musi zrobić z niego drugiego Cene, rozumiem, że teraz wygrałby Miz a na HiAC przegrał, to jeszcze bym kupił bo wiedziałbym, że pokonał Daniel'a to co na HiAC by się stało byłby to przypadek czy coś..

Big Show vs CM Punk

Co do ch*ja WWE robi z Punk'iem? CM, wiej do Dixie bo w WWE Ci przyszłości nie wróże, dlaczego robią z niego jobbera? Dlaczego taki drewniak jak Big Show To Slow potrafi sam roznieść całe S.E.S. a Cena to by go z palcem w dupie pokonał..

WWE Championship- Sheamus (c.) vs Randy Orton vs John Cena vs Wade Barret vs Edge vs Chris Jericho

A jakby mogło być inaczej, na zakończenie przygody z WWE Y2J zostaje zeszmacony, jak moglo być inaczej, co do Rudego to szkoda, że przegrał i jedyne co mnie sie nie podoba to Orton jako WWE Champion, nie wiem dlaczego ale gdy Orton ma pas to "jest nie do strawienia" jak dla mnie, nie kupuje go w takiej roli i kropka, a już teraz widze nowego Terminatora, nie bójcie się teraz STF a RKO!

Intercontinental Championship – Dolph Zggler (c.)/w. Vickie Guerrero vs Kofi Kingston

Szczerze mówiąc to prawie całą tą walkę przewinąłem, była wałkowana tyle razy, że zwisał mi jej przebieg, ważne było byle Dolph wygrał i tak się stało

Divas and Women's Championship Unification Lumberjill Match- Melina (c.) vs Michelle McCool (c.)

Walka zassysała na maxa, liczyłem, że pozycja w WWE to nie wszystko i Melina wygra ale jednak Michelle McTaker wygrywa

World Heavyweight Championship- Kane (c.) vs The Undertaker

Nie wiem dlaczego ale jakoś ta walka mnie się nie podobała, może jedynie końcówka. Zresztą nie tak wyobrażałem sobie walke dwóch braci, teraz pozostaje czekać do HiAC i triumf Taker'a nad Kane'm

Unifited Tag Team Match-

WTF is that?! Jako pierwsi lecą mistrzowie? Już myślałem, że Evan dostanie pas, nie ważne, że TT, ważne, że wgl. jakiś pas ale nie bo tag team wzięty z dupy który gówno pokazuje musiał dostać te pasy..

Ogólnie PPV oceniam na 1+/10.. no dobra 2/10, teraz nie pozostaje nam nic więcej niż czekać do HiAC

Nie wiem kto pisał pierwszą walkę, ale każdy normalny człowiek w przypadku, gdy jego rywal po odliczeniu przez count out traci pas, zostawiłby go poza ringiem. Każdy, tylko nie Kingston. Dziwię się dlaczego, gdy wykonał body slam Ziggiemu poza ringiem, to na siedem wrzucił go z powrotem do ringu. Bez sensu dla mnie.

Smutne też jest to, że CM Punk musiał pojechać po fanach w Chciago, aby face Big Show nie został wybuczany przez publikę. Bo nie ma co ukrywać, że nawet gdyby walczył Punk z Ortonem, to publika w rodzimym mieście CM-a byłaby za nim. Co do samej walki, kabaret i nie ma co długo o tym opowiadać. Żenada, po stokroć żenada.

Danielson wygrywa pas Stanów Zjednoczonych. Fajnie, ale nie spodziewałem się, że po tym jak udawało mu się wykiwać parę razy Miza na RAW, wygra. Ktoś taki jak Bryan może nieco podnieść rangę tego pasa - jeśli nie prestiżem, to na pewno stylem walki. No i na razie można powiedzieć, że Danielsonowi lepiej wyszło na odejściu z RoH niż Desmondowi.

Zajebiście, że pas kobiet został we właściwym miejscu, ale nie ukrywam, że jestem zdziwiony, bo jakby nie patrzeć, to Melina od niedawna ma tytuł, a McCool kręci się wokół niego już ponad rok. Ale naprawdę świetnie WWE to zrobiło, natomiast w mojej głowie po tej walce pozostanie obrazek Rosy Mendes, która chciała zrobić... no właśnie co ona chciała zrobić Jillian? Podniosła rękę, zamachnęła się i sobie poszła.

Zwycięstwo Kane'a bez niespodzianki, czekamy na Hell in a Cell i zemstę Phenoma.

Bardzo dobry pomysł z tą walką o pasy tag team - gorzej z realizacją. O ile Kozlova i Santino jeszcze, choć z trudem, mogę zrozumieć, to Bourne i Henry to już są jakieś jaja. No i ciekawe jestem, co z Hawkinsem i Archerem, którzy na jednym z Superstars dali promo, które podsumowali "Hart Dynasty - albo wy znajdziecie nas, albo my was". I co z tego wyszło? Jedno, wielkie nic.

Six Pack Challenge i wiele ciekawych sytuacji. Dropkick Ceny pominę, ładnie ściął powietrze. Jako pierwszy odpada Y2J, co może tylko potwierdzać, że pożegna się z WWE (a do Six Pack Challenge wrzucili go, bo nie mieli nikogo sensownego), później Edge, który i tak szanse miał słabe. Dalej... żegnamy Cenę! Wow, to była niespodzianka tym bardziej, że nie wykończył go Orton, tylko Barrett. Wade dostaje RKO, Sheamus dostaje RKO i mamy nowego mistrza świata. Cóż, dla mnie ten push dla Ortona po face turnie to przesada, ale rozumiem, że WWE korzysta z tego póki może, ich wola.

Na koniec fajne komentarze z tego tematu:

Co do ch*ja WWE robi z Punk'iem? CM, wiej do Dixie bo w WWE Ci przyszłości nie wróże, dlaczego robią z niego jobbera?

Dobry pomysł! Masz jakaś propozycję? Ja rozważam tag team z Wolfem lub wkręcenie go do Fortune.. Albo nie, do E.V2.0, bo w końcu był w ECW. Co ty na to? Bo to, że na pewno Dixie wykorzysta jego potencjał wiadomo. Ogólnie... niech rozwiążą WWE i niech wszyscy idą do TNA, bo tam Dixie każdego wykorzysta. Co PPV będzie "50 Man Battle Royal o TNA World Heavyweight", aby mogła każdego odpowiednio wykorzystać i docenić.

W sumie ciekawa sytuacja bo są również filmiki na których kane walczy a mechanizmu niema.

No, zaiste, szalenie ciekawe jest to, czy są mechanizmy zamocowane w narożnikach czy nie. Mam nieodparte wrażenie, że dzisiejszy wieczór spędzę przy kubku herbaty i rozmyśleniach na ten temat, bo zaiste temat jest na tyle ciekawy, że zasługuje na długie godziny refleksji :roll:

Dobry pomysł! Masz jakaś propozycję? Ja rozważam tag team z Wolfem lub wkręcenie go do Fortune.. Albo nie, do E.V2.0, bo w końcu był w ECW. Co ty na to? Bo to, że na pewno Dixie wykorzysta jego potencjał wiadomo. Ogólnie... niech rozwiążą WWE i niech wszyscy idą do TNA, bo tam Dixie każdego wykorzysta. Co PPV będzie "50 Man Battle Royal o TNA World Heavyweight", aby mogła każdego odpowiednio wykorzystać i docenić.

Menez, to miała być ironia .. Zresztą nie chodziło konkretnie o TNA, choć myśle, że tam na pas TNA by się załapał , ew. RoH czy IWA..

WWE Championship- Sheamus (c.) vs Randy Orton vs John Cena vs Wade Barret vs Edge vs Chris Jericho

A jakby mogło być inaczej, na zakończenie przygody z WWE Y2J zostaje zeszmacony, jak moglo być inaczej, co do Rudego to szkoda, że przegrał i jedyne co mnie sie nie podoba to Orton jako WWE Champion, nie wiem dlaczego ale gdy Orton ma pas to "jest nie do strawienia" jak dla mnie, nie kupuje go w takiej roli i kropka, a już teraz widze nowego Terminatora, nie bójcie się teraz STF a RKO!

Nie kupujesz go w roli champa? A kogo kupujesz? Kogo chciałbyś zobaczyć z pasem? Cenę poraz n-ty to potęgi n? Dalej Sheamusa który zobaczysz jaki jest mało barwny bez pasa? Edge'a który bawi się Khalim i Henrym? Niewypromowanego Miza i Baretta? Jestem bardzo ciekawy. Viper potrzyma pas długo,moze nawet do WMki więc przyzwyczajaj się do tej myśli. Co jak co ale Ortonowi nie możesz zarzucić że będzie gorszym i nudniejszym mistrzem od Celtica,czy Ceny. Jako face pasa WWE nie miał bodajże jeszcze,zobaczymy jak to będzie,ale nie wiele się tu zmieni bo jak sam ostatnio w wywiadzie powiedział,że nic się nie zmienił,tak samo się zachowuje jedynie fani inaczej na niego reagują.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Nie kupujesz go w roli champa? A kogo kupujesz? Kogo chciałbyś zobaczyć z pasem? Cenę poraz n-ty to potęgi n? Dalej Sheamusa który zobaczysz jaki jest mało barwny bez pasa? Edge'a który bawi się Khalim i Henrym? Niewypromowanego Miza i Baretta? Jestem bardzo ciekawy. Viper potrzyma pas długo,moze nawet do WMki więc przyzwyczajaj się do tej myśli. Co jak co ale Ortonowi nie możesz zarzucić że będzie gorszym i nudniejszym mistrzem od Celtica,czy Ceny. Jako face pasa WWE nie miał bodajże jeszcze,zobaczymy jak to będzie,ale nie wiele się tu zmieni bo jak sam ostatnio w wywiadzie powiedział,że nic się nie zmienił,tak samo się zachowuje jedynie fani inaczej na niego reagują.

Widać, że Cie fantazja poniosła do jakiej wm'ki, do wmk'i prawie rok i myślisz, że tyle Orton będzie paradował z pasem skoro Miz ma walizke? I wolałbym zobaczyć Y2J'a z pasem niż Ortona po raz n-ty! Albo chociażby Cene bo on chociaż jako Champion jakoś się prezentuje, a Orton staje się taki bezbarwny..

Widać, że Cie fantazja poniosła do jakiej wm'ki, do wmk'i prawie rok i myślisz, że tyle Orton będzie paradował z pasem skoro Miz ma walizke? I wolałbym zobaczyć Y2J'a z pasem niż Ortona po raz n-ty! Albo chociażby Cene bo on chociaż jako Champion jakoś się prezentuje, a Orton staje się taki bezbarwny..

Trochę przesadziłem z tą WM-ką :P Mimo to myślę że kilka ładnych miesięcy pociagnie z pasem. Tak Miz ma walizkę i co z tego? Uważasz że skoro Miz po którymś PPV zabierze pas Viperowi to ten go nie odzyska? Na dzień dzisiejszy i najbliższy czas Orton nie ma prawie żadnej konkurencji do pasa...Feud z Mizem jest chyba nieuchronny ale wyjdzie z niego zwycięsko i pofeuduje z kimś innym. Takk...Y2J heh Oglądając WWE i czytając co się dzieje od środka powinieneś wiedzieć że Y2J woli promować młodszych aniżeli swoją osobę,dlatego jego wygrana była praktycznie niemożliwa. Zresztą nie wiadomo czy zostanie. Cena? haha :D On bez i z pasem jest cool więc dla mnie pas u niego żadnej różnicy nie robił :P Orton bezbarwny...puknij się w czółko...już dawno pasa nie miał. Będzie mistrzem dewastatorem heh

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Co jak co ale Ortonowi nie możesz zarzucić że będzie gorszym i nudniejszym mistrzem od Celtica,czy Ceny

Wszystko wyjdzie w praniu, pooglądamy, zobaczymy

Night of Champions

IC Title Match - nie można było tak od razu? Walka nawet nawet, ale mając w pamięci inne walki i ich częstotliwość, atrakcyjność poleciała w dół. Fajnie, że Dolph wygrał czysto yeaaah.

CM Punk vs Big Show - piękna przemowa CM Punka 10/10. Ale walka... walczą panowie, Big Show szykuję się do finishera, w tym momencie jestem pewien, że Punk uniknie ciosu a walka dopiero się rozkręca... ale nie bach.... Co to kurwa jest? :???:

Us Title Match - moim zdaniem najlepsza walka na gali. Bryan to geniusz w ringu, potrafił stworzyć z Mizem świetny pojedynek. Dramaturgi było nie mało z Miza ciężko wycisnąć coś więcej. Daniel spisał się na szkolne "6". Rezultat też niezmiernie cieszy. Pas ma wreszcie jakąś większą wartość. Miz przez następne RAW powinien się skupić na tym, że nie wszystko stracone i ma walizkę. Bo przegrana z Bryanem bądź co bądź mid carderem nie stawia go w dobrym świetle, jeśli Mizanin ma być przyszłym WWE Champem więc mam nadzieję, że feud is over, balast pozbyty. Go Miz!

Unification match babki

atomiast w mojej głowie po tej walce pozostanie obrazek Rosy Mendes, która chciała zrobić... no właśnie co ona chciała zrobić Jillian? Podniosła rękę, zamachnęła się i sobie poszła.

Alex Riley 2.0. Fajnie że Michelle wygrała, Laycool FTW

WHC Title Match - nie porwało mnie zbytnio, taka walka na odpierdol, równie dobrze mogli by jej nie robić, bo skończyło się tak jak wszyscy przewidywali, nic ciekawego. Chujowo się ogląda feud jak wiesz, że ostatecznym jego zwycięzcą będzie Undertaker

Tag Team Turmoil - Co to kurwa jest? Cody i Drew zostali nazwani tag teamem z dupy, ciekawe jak nazwać w takim razie tag Bourna i Henriego? Oni jakoś na superstars się skumplowali? Bo tego show nie oglądam. Powtórzę to co większość z Was. Gdzie kurna są Dudebusters i Hawkins/Archer? Co do zwycięzców mam nadzieję, że te pasy to nie wielki episod w ich karierze.

6 pac elimination Match - Gratulację dla osoby która przed galą napisała, że pierwsi wylecą Kanadyjczycy, a na końcu zostanie Rudy i SuperOrton. Stało się to co miało się stać SuperOrton ku uciesze publiczności został mistrzem. Nowa koszulka gwarantuję wygraną na PPV. Zobaczymy jak ten run będzie wyglądać, jak SuperOrton będzie tylko terminował wszystkich i z nikim nie będzie prowadził wyrównanego feudu to gratulację, dla creatywnych za kreatywność i prawdopodobne powtórzenie błędów przeszłości, mam nadzieję że tak się nie stanie. Nareszcie zobaczyliśmy już znany na całe forum legendarny Dropkick. Nexusy po tej walce totalnie straciły momentum, jak chcą dalej być postrzegani na poważnie, to coś się musi zmienić.

Odejście Chrisa Jericho - po moim awatarze i sygnie nie trudno się domyślić co o tym sądzę. WWE straciło właśnie najlepszego wrestlera. Kto wie ile będziemy musieli czekać na jego powrót. Mam nadzieję, że nastąpi to w okolicach WM'ki a nie za jakieś 2,3 lata. Niezły rok Batista, HBK, Jericho bye bye, who's next?

Jeszcze mnie niesamowicie wkurwiło, że Hell in a Cell będzie za 2 tygodnie. Ochujali oni za przeproszeniem, aż tak się bardzo boją BFG czy co? Taki odstęp czasu gwarantuję zajebistą podbudowę, a wizja kolejnego pojedynku SuperOrtona z Rudym wydaję się niezwykle atrakcyjna :???:

Dla mnie PPV nie było tragedią, było po prostu średniakiem