Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

United States Championship- The Miz (c.) vs Daniel Bryan

Albo to ze mną jest coś nie tak,ale nie lubię Bryana. Najlepiej by było,gdyby przegrał. Ale dzie tam. Zgarnie sobie pasek i będzie paradował po Raw.. No nic. Mówi się trudno.

Big Show vs CM Punk

Czyli totalny rozpad SES. Szkoda. Mogliby np. Walczyć o pasy Tag Teamów. Walka będzie nudna z wynikiem korzystnym dla Showa.

WWE Championship- Sheamus (c.) vs Randy Orton vs John Cena vs Wade Barret vs Edge vs Chris Jericho

Pierwszy odpadnie Barret. Tak mi się wydaje. Y2J zgarnie pas,a potem wkroczy Miz z walizeczką i bam. Tak czy siak nowy mistrz. Walka może być spoko,jeżeli ją dobrze napiszą. Oby tylko nie wygrał Jasiu lub Edge.

Intercontinental Championship – Dolph Zggler (c.)/w. Vickie Guerrero vs Kofi Kingston

Ile razy można oglądać tę samą walkę? ;/ Powiem tylko,że wygra Dolph. Lepsza byłaby walka F4W z Christianem i Dashingiem

Divas and Women's Championship Unification Lumberjill Match- Melina (c.) vs Michelle McCool (c.)

Hm. Mamy rewanż z NoC'09. Ciekawi mnie rozpad LayCool. Może być tak,że to tylko taki „chwyt”,żeby Melina myślała,że się rozpadły a na NoC coś tam coś tam. Ja osobiście jestem po stronie Meliny. I wg mnie to Layla powinna bronić tytułu jako,że jest oficjalną mistrzynią. Ciekawi mnie wygląd tego nowego pasa. Pas div też połamią na pół i złączą połówke Kobiet z połówką Div ?-.-

World Heavyweight Championship- Kane (c.) vs The Undertaker

Wygra Kejn,ponieważ skoro odchodzi po HiaC to niech sobie ma ten pas,a na HiaC walka o tytuł z nagłówkiem,że ten kto przegra odchodzi. No i Kejn odejdzie sobie na zasłużoną emeryturkę.

Unifited Tag Team Match- Hart Dynasty (c.) vs ? ? ?

Oby to nie byli Rhodes & McIntyre,bo to TT wyssany z palca. Szkoda,że Krajm Tajm się rozpadli,bo teraz mogliby śmiało walczyć o tytuły. Nie mam pomysłu na pretendentów... . Jeśli dadzą jednak M&R,to stawiam na Hartów,ale jeśli dadzą jakiś porządny Tag Team,to na ten właśnie tt xd

Edytowane przez Trish
  • Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda,że Krajm Tajm się rozpadli,bo teraz mogliby śmiało walczyć o tytuły

Też ostatnio o nich myślałem, nie w kontekście pasów, ale tego że nie sprawdzają się w solowych rolach. Shada dawno nie widziałem, JTG to samo, pamiętam, że jobbnął CM Punkowi. Jeśli chcą w jakiś sposób naprawić dywizję to powinni ich przywrócić bo w pojedynkę raczej nic z nich nie będzie

Trish napisał/a:

Też ostatnio o nich myślałem, nie w kontekście pasów, ale tego że nie sprawdzają się w solowych rolach. Shada dawno nie widziałem, JTG to samo, pamiętam, że jobbnął CM Punkowi. Jeśli chcą w jakiś sposób naprawić dywizję to powinni ich przywrócić bo w pojedynkę raczej nic z nich nie będzie

Nooo baaaaAAAAA!!! Jaki ja miałem kisiel w majtach pisząc czy oglądając chłopaków z ośki, nazywając ich Harlem Heatem XXI wieku. I niestety wyszła z tego wszystkiego wielki shit, niestety, nie gorący.

Oby to nie byli Rhodes & McIntyre,bo to TT wyssany z palca

no chyba będzie to Szkot i Dashing. Usos odpadają, Dudebusters również. Choć zaraz, mam marzenie- pasy dla Santino i Kozlova! Skoro dywizja tag teamow jest traktowana jak ogarnięta trądem, to niech tam będzie przynajmniej śmiesznie :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Shada dawno nie widziałem

Shad się w rozwojówce teraz kręci i się uczy jak zostać prawdziwym heelem :twisted: (przynajmniej tak słyszałem)

Karta moim zdaniem prezentuje się dość przyzwoicie, lepiej niż w tamtym roku, jednak niektóre walki będą ssały jak cholera. Po pierwsze: Punk z Showem: Ten człowiek zwany czystym, nie wygrał chyba żadnego feudu od tego z Hardym w 2009. Mam nadzieje, że tym razem będzie góra i skończy ten nudny feud z Showem. Kofi vs Ziggler-No ileż można? Mogli spokojnie do tego pojedynku wsadzić jeszcze Swaggera i MVP, myślę że wtedy dostalibyśmy solidny Fatal Four Way, a tak Kofi vs Ziggler poraz 150. Liczę na wygraną chłopaka Vickie i rozpoczęcie feudu z.... Kavalem? Poza tymi walkami reszta wydaje się być dość ciekawa. No Holds Barred nie musi wyjść aż tak tragicznie, jak to niektórzy przepowiadają. Takera mimo wszystko stać na dobry pojedynek, Kane jest dobrym wrestlerem, jest w formie także może wyjść dobrze... jakiś tombstone na stół komentatorski? Czemu nie :) Daniel vs Miz? Jak dostaną te 15 minut i przez połowe walki nie będzie przeważał heel, do czego przyzwyczaiło nas WWE, dostaniemy na prawdę dobre starcie. Nie byłbym aż taki pewny zwycięstwa Bryana, jednak daje mu 80% szans na to, że zgarnie tytuł(oby)No i Six Pack Challenge, czyli walka, która jak zostanie dobrze zabookowana, może wyjść wręcz fantastycznie. Mam przeczucie, że na starcie odpadnie Cena, po serii kilku finisherów(Bicycle Kick, Codebracker.. hmmm Spear?) Myślę, że Y2J ma szanse na tytuł, jednak po walce wbiegnie The Miz i odbierze mu pas. Jericho tytuł wygrał, więc nie odchodzi i mamy gotowy face-turn i feud z Mizem. W Edga nie wierze, nie wiem czy on tu coś jeszce w tej federacji osiągnie( je*ana kontuzja :x ) Sheamus jest za "cipowatym" heelem, by obronił pas z tyloma przeciwnikami, Orton? On też może dostać pas, ale chyba za bardzo niszczył na tygodnówkach. A może WWE nas zaskoczy i da tytuł liderowi Nexus? Zobaczymy :)

Rafikov napisał/a:

Trish napisał/a:

Nooo baaaaAAAAA!!! Jaki ja miałem kisiel w majtach pisząc czy oglądając chłopaków z ośki, nazywając ich Harlem Heatem XXI wieku. I niestety wyszła z tego wszystkiego wielki shit, niestety, nie gorący.

Chyba ironiczna odpowiedź kurcze nie umiem zinterpetować :D Mi chodziło o to, że lepiej dla tagów jak by oni byli niż w ogóle nie byli. Oni nie nadają się w walce o pasy nawet przy tak słabej dywizji ale więcej tagów to lepiej. Lepiej nadają się na jobberów dla tagów niż w pojedynkę

Chyba ironiczna odpowiedź kurcze nie umiem zinterpetować

Bzdura, ja na prawdę uwielbiałem Cryme Tyme i uważam, że w WWE byli jednym z najlepszych teamów, charyzmatyczni, z dobrym kontaktem z publicznością, z dobrymi umiejętnościami. Ich rozpad i próba robienia z Shada heela na siłe- strata czasu i niewykorzystanie porządnego tagtamu. Nawet segmenty z ich udziałem były wykurwiste, rozbawiali mnie na maksa.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

no chyba będzie to Szkot i Dashing. Usos odpadają, Dudebusters również. Choć zaraz, mam marzenie- pasy dla Santino i Kozlova!

No właśnie, robią nas w kona przecież to Santino i Kozlow powini walczyć na NoC, bo wygrali to na Raw...

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Bzdura, ja na prawdę uwielbiałem Cryme Tyme i uważam, że w WWE byli jednym z najlepszych teamów, charyzmatyczni, z dobrym kontaktem z publicznością, z dobrymi umiejętnościami. Ich rozpad i próba robienia z Shada heela na siłe- strata czasu i niewykorzystanie porządnego tagtamu. Nawet segmenty z ich udziałem były wykurwiste, rozbawiali mnie na maksa.

To sorry za złą interpretację.

Z tym Shadem to rzeczywiście porażka, jak szkoli umiejętności w FCW to jeszcze więcej tracą na to czasu. On nawet buźkę ma taką przyjazną, ciężko go kupić jako heela. Dlatego powinni ich reaktywować coś jak na wzór Primo i Carlito, tylko oczywiście jako team face. Z mojej strony koniec off topu :)

KOFI VS. ZIGGLER FOR IC CHAMPIONSHIP

Walka nudna jak flaki z olejem,przyspiałem w niektórych momentach.Wg. mnie po prostu za słaba walka i tyle, ale Ziggler Win, tak jak chcialem.

BIG SHOW VS. PUNK

Chciałem aby w tej walce wykazał się Punk ale nic z tego ; < Już mam dośc tej totalnej dominacji olbrzyma nad Ses.Walka sama w sobie taka se..

MIZ VS. BRYAN

Ogladalem transmisje na zywo i mialem taki dziwny wypadek ze, nawalali sie, wszystko bylo ladnie, i kiedy obraz sie poprawil Daniel juz mial pas ;P Wiec nie wiem jak wygral, pewnie przez swojego submissona, ale walka takze tylko srednia

WALK DIV NIE OCENIAM

KANE VS. UNDERTAKER FOR THE WHC CHAMPIONSHIP

Totalna dominacja Kane, momentami Undertaker miał przewage, czyli tak jak myślałem.Hell in a Cell już za 2 tyg. a za tym idzie koniec tego feudu, w ktorym zwyciesko wyjdzie taker.

HART DYNASTY VS. ???

Ta walka bardzo mi sie podobala : > Moze nie za bardzo z tego powodu ze wygrali McIntyre i Rhodes, ale sama walka w sb byla dobra, szybka,dynamiczna itp. Na prawde przysypialem momentami i ta walka mnie obudzila :lol:

SIX PACK CHALLENGE MATCH FOR WWE CHAMPIONSHIP

No i nareszcie! 4:10 i ME! 3 godziny czekania. Naturalnie trzymalem kciuki za Ortona.Ale patrzac logicznie myslalem ze zwyciesko wyjdzie Barret lub Sheamus.Pasowala mi wersja ze Miz by wykorszystal Mitb na Barrecie.Kiedy wpadlo Nexus, jeszcze bardziej utrzymalo mnie to w swiadomosci, ale jednak nie : ] Pojedynek wg. mnie bardzo dobry, szkoda tylko ze y2j odpadl w 2 min.Co tu duzo pisac, ME bardzo mi sie podobal, a jeszcze bardziej dlatego, ze VIPER IS WWE CHAMPION!! RKO!

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

1. Big Show vs CM Punk walka która nie powinna miec miejsca wogóle. NoC jak sama nazwa mówi to tylko PPV gdzie sa same walki o pasy. Znowu Punk upokazany :(

2. Divas & Womans Unification Match - miałem nadzieje że wygra Melina. Może feud McCool - Layla? Ale jednak nie.

3. IC Championship - Dolph w końcu uczciwie wygrał walke z Kofim mam nadzieje na koniec feudu. Oby Ziggler jak najdłużej potrzymał pas.

4. US Championship - obu uwielbiam ale Bryana bardziej, zasłużony pas. Ale Miz i tak wkrótce będzie WWE Champem. "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"

5. Tag Team Championship - Cody'ego lubiłem od zawsze do Drew zaczynam się powoli przekonywać. Wreszcie koniec panowania Hart Dynasty.

6. WHC - Zwycięstwo Kane był odo przwidzenia, potem pewnie spotkają się w Hell in a Cell na HiaC tam górą Undertaker napewno.

7. WWE Championship - jest wkońcu Randy stanął na szczycie federacji. Załsuzona wygrana oby jak najdłuższy reign. Powodzenia Mr. Orton xd.

Moja ocena gali 7/10

Edytowane przez iMPACT! 4 EVER
JEFF HARDY, STING, CHRISTIAN CAGE, SAMOA JOE, JAY LETHAL, AJ STYLES, ABYSS, MOTOR CITY MACHINE GUNS, SENSHI, ROB VAN DAM, DESMOD WOLFE, KAZARIAN, MR. ANDERSON, KURT ANGLE, D'ANGELO DINERO, TOMMY DREAMER <----- THIS IS MY HEROS!!!!!!!!

8323089524c68ef1857839.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

* - Dolph Ziggler vs Kofi Kingston - Znowu poszli na pierwszy ogien. Panowie juz sie przejedli dawno temu i teraz tez nic nie bylo do odnotowania. Trojkat milosny sie najpewniej rozwinie z czasem, o ile Kaitlyn nie podpadnie w federacji i nie zmusi ich do zmiany planow. Vickie wcale bardzo sie nie wmieszala, wiec wypada miec nadzieje, ze Jamajczyk zniknie z mistrzowskiego obrazka

* - CM Punk vs Big Show - Walka bez pasa w tle. Juz oddalem tu wczesniej moja frustracje i (badz co badz dobre) wytlumaczenie - "to, ze wszystkie pasy beda bronione nie znaczy, ze nie moze byc innych walk" - nie do konca do mnie przemawia. Owszem jesli powierzchownie na to patrzec to tak jest, ale NoC bylo specjalne z innego wzgledu. Kiedy ktos mniej popularny trzymal jakis pas i feudowal z innym "byle kim" to nie mieli szans na dostanie swojego czasu na PPV... Night of Champions gwarantowalo im ta mozliwosc i dawalo im szasne wystapienia na wielkiej gali. Niby nic sie nie zmienilo... ALE przez ta walke WWE mniej promowalo inne starcia, a walki o pasy Tag Team nie promowali wcale... ... To jest ta najwieksza bolączka, ale wracajac do samego starcia to pisalem, ze bede zadowolony jesli Punk dostanie mikrofon, wiec pierwszy plus byl juz przed gongiem. Walka niestety byla przykra... Show pokonuje CM'a na jego terenie. Poza jedna akcja Punka mozna smialo sobie reszte darowac... (Smialo mogl Punk dostac swoj czas za mikrofonem w swoim miescie, ktory bylby przerwany przez wielkoluda. Nie bylo potrzeby robic z tego walki... szczegolnie takiej ! Na SmackDown z tym)

* - The Miz vs Daniel Bryan - Liczylem na wieksze show ringowe w wykonaniu pretendenta. Tyle dobrego, ze zdobyl tytul i A. Riley sie przewinal przez PPV.

* - Melina vs Michelle - Lumberjills sa przyjemne dla oka tylko przy wejsciu na ring... Pozniej jest komedio-dramat w ich wykonaniu. Wypada tylko smiac sie i plakac. McCool unifikuje pasy. Mam wrazenie, ze wcale nie na reke jej bedzie podzial pasow na LayCool. Swoja droga skoro jest juz tylko jeden pas kobiet.... N!KO apeluje o skrocenie rosteru pań w WWE

* - Undertaker vs Kane - Czerwony zgodnie z planem broni pas. Tych Panow jeszcze zobaczymy na Hell in a Cell. Ogolnie to moj poziom zainteresowania co do tego feudu jest taki sam jak do starcia Pań...

* - Tag Team Turmoil - Wszystko pieknie.. tylko czemu WWE nie ma jaj? Inaczej nie da sie nazwac strachu przed wystawieniem teamow z prawdziwego zdarzenia jak Dudebusters czy Hawkins/Archer. Zamiast tego dostalismy tam chociazby Henryego i Bourne'a. Jak juz Harci odpadli to mialem nadzieje, ze Uso zostana wywindowani i zdobeda tytuly... Niestety! Pseudo ekipa mlodych gwiazd siega po pasy... Moze przynajmniej teraz przy okazji pasow po drugiej stronie barykady (tej niebieskiej)... Dudebustersi beda pojawiac sie czesciej.

* - Six Pack Challenge - Jericho bardzo szybko sie zegna ze swoja szansa. Kazdy zgodnie przyznal, ze ma on najmniejsze szanse na zwyciestwo, wiec nikt nie powinien byc szczegolnie zaskoczony. Edge byl nastepny w kolejce. O dziwo na sam koniec nie zostala dwojka Cena - Orton. Zamiast tego obaj polaczyli sily, by pogonic Nexus. Plus dla bookerow, ze dali Wade'owi odliczyc Cenaminatora. Po zwyciestwie Randyego spojrzalem na zegarek i to ile jeszcze do konca walki, w nadziei, ze moja teoria z Mizem wykorzystujacym walizke sie sprawdzi. Niestety na to trzeba jeszcze poczekac. Zmija na topie

Main Event byl w porzadku, ale to ze wzgledu na sklad. Reszta walk mnie nie ruszyla, a niektore lekko zawiodly (z czasem sie okazalo, ze Ziggler i Kofi nie bylo taka nudna walka na tle reszty...). Plusem jest sporo zmian posiadaczy pasow. To na ile beda one trafne wyjdzie w praniu, ale zawsze jest jakas nadzieja na powiew swiezosci. Grunt, ze znowu bede mogl sluchac wypowiedzi mistrza WWE, bo Rudego nie dawalem rady. Przecietne WWE'owskie PPV.

50608915156a3743c1fa34.jpg

No i po NoC.

Było średnio...co tu dużo mówić.

Mam nadzieję że to już koniec feudu Dolph-Kofi. Niemrawy ten feud,aczkolwiek walka ciut lepsza niż na ostatnim PPV.

Punk vs Duży

Co oni odwalili nie wiem...co wnosi zwycięstwo Showa nie wiem,czy dadzą w najbliższym czasie Punkowi ciekawy feud-nie wiem...Niech zrobią rozpad Ses to coś ciekawego może zacznie się dziać...Mówię stanowcze nie takim walkom na PPV...

US Tak jak się spodziewałem Miz przegrywa z Bryanem...tylko tak sobie pomyślałem że skoro przegrywa o US,to czy może sobie chodzić z WWE? Nie. Zresztą w ringu też nic wielkiego nie pokazał, ale walizkę wykorzystać musi dlatego zobaczymy już niedługo jego feud z Viperem,no chyba że mu się nie uda,bo kto powiedział że musi wykorzystać? hehe No ale musi...bo z kim miałby feudować Viper po Hiac,na którym zmierzy się z Sheamusem?

Divy...ładniejsza wygrała,co tu więcej pisać hehe :P

TT szkoda słów,jeżeli tak mają być traktowane pasy tt to niech je lepiej usuną bo to szmacenie totalne.

Kane wygrywa też wg przewidywań,walka strasznie mnie nudziła,nic się ciekawego nie działo. Miał być wielki i wspaniały feud do Wmki,a teraz liczę że się skończy jak najszybciej..

ME-czekałem tylko na to. 4 w nocy ale dałem radę :P Orton z nową koszulką-czyżby jakiś znak? :) Zaczyna się walka,zdązyłem sobie poduszke poprawić a tu Y2J dostaje RKO i zostaje 5. Wtedy sobie pomyślałem że będą odpadać tak jak ich pokazywano po kolei(Kanadyjczycy,Cena,Barett i zostaje dwójka Sheamus Viper). Mimo wszystko lekkie zaskoczenie jak odliczyli Jasia i tak się zastanawiałem czy jednak to nie Nexusi zdobędą pas. No ale Cena się wmieszał , RKOx2 i mamy nowego mistrza :) Coś mi się wydaje że to będzie dłuuugi turn. I dobrze ;] A co do walizki to Randy nie wyglądał na specjalnie zmęczonego więc logiczne było ze Miz nie będzie ryzykował. Poczeka na lepszy moment. HiaC?

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

• Urządzenie:  Windows

IC Title: Walka nei powalała, ale na tle wszystkich walk na tym PPV wypadła dobrze. Całe szczęście, że wygrał Dolph, bo gdy rozmawiał z Vickie byłem pewien, że zaraz wyłapie Trouble in Paradise i walka się zakończy.

Show vs Punk: Jak pisałem wcześniej nie miałem ni przeciwko temu, że walka nie o pas pojawiła się na tym PPV. Jednak po obejrzeniu tej walki mogę powiedzieć: "Co ona tu robi?!" Wszystko dlatego, że walka ta kompletnie nic nie wniosła, była krótka, nie pamiętam praktycznie niczego z niej, no i Punk po raz kolejny przegrywa. Takie coś mogło się odbyć na tygodniówce i zostawić więcej czasu dla innych walk.

US Title: Podobała mi się ta walka. Zwłaszcza, gdy inicjatywę przejmował Daniel Bryan i prowadził walkę, to było naprawdę nieźle.

Divas & Womens: Cieszę się, że wygrało Laycool, no i to chyba tyle o walce :P Rozwaliła mnie reakcja Kinga, gdy kamera pokazała bodajże Kelly Kelly :D

WHC: Niestety bracia zawiedli. Nawet końcówka, którą WWE dobrze potrafi zabookować nie przyniosła żadnych emocji. Po prostu Kane skontrował Tombstone, poczęstował nim brata i po walce. Mam nadzieję, że na HiaC będzie o wiele lepszy pojedynek.

Tag Team Turmoil: + za pomysł, ale niestety o wiele więcej minusów: nie wiem co tam robili Evan i Henry, gdy mamy Dudebustersów i Hawkinsa z Archerem. Nie kupuję też tak szybkiego odpadnięcia Hartów. Cały czas wygrywali z Usos, a teraz odpadają w parę minut. Ogólnie walka dostała za mało czasu, gdyby tak o 5-10 minut dłużej, to na pewno byłoby o wiele lepiej. Co do nowych mistrzów, to nie zdziwiła mnie ich wygrana. Gdyby był typer, to właśnie na nich postawiłbym. Nie przeszkadza mi to, że dostali pasy, WWE nie ma żadnej dobrze wypromowanej drużyny, a skoro nie mają pomysłów indywidualnych dla zawodników, to niech już mają te pasy Tag Team, może akurat kogoś pod promują.

WWE Title: To, że będzie to najlepsza walka tej gali, było pewne. Zresztą WWE już od początku bardzo promowało ten pojedynek wywiadami z każdą osobą (BTW fajny wywiad Ceny ;) ). Na początku odpadają Y2J i Edge, czego chyba każdy się spodziewał. Mina Ceny i zaskoczenie tym, że Jericho już odpadł była bezcenna :D Edge odpada po fajnej kombinacji, no, a potem Barrett vs Cena. Pojawia się NXT, co najpierw mnie zirytowało, ale później wyszło dość fajnie. Cieszy to, że Barrett wyeliminował Cenę, potem mała zemsta Ceny z krzesłem i lider NXT odpada. Zostało dwóch, wygrywa Orton, mamy nowego mistrza. Patrzę na godzinę, no i wszystko wskazuje, że wejdzie Miz. Orton cały czas na narożnikach, długo celebruje wygraną, więc jestem już pewien Miza i szukam go, gdy widać chociaż kawałek rampy. Miz się nie pojawia, NoC się kończy.

PPV umiarkowane. Były lepsze, były gorsze, doszło jednak do zmian mistrzów, co mam nadzieję przyniesie wiele ciekawych momentów.

Six pack Challenge: Nareszcie Randy Orton otrzymał pas! Walka ciekawa i trzymająca w napięciu szczególnie w ostatnich minutach.Atak Nexus nie zadowolił mnie bo myslałem,ze Barret zgarnie pas no ale na szczęscie sie tak nie stało.Spodziewałem sie końcówki Cena vs Orton ale jednak wersja,która otrzymaliśmy na tej gali była lepszym rozwiązaniem:) Właściwie zachowanie Johna,gdy wziął krzesło i tak jak by "nie pozwolil" aby pas dostał sie w niepowołane ręce.Bardzo sie cieszę,ze Viper jest teraz Championem;]

World Heavyweight Champion: Ciekawe rozpoczęcie akcji ,gdy Taker natychmiastowo uderza serią ciosów w Kane,lecz niestety pózniej było nudno.Walka tak naprawde rozpoczeła sie od Chokeslama Takera ,wtedy ruszyły jakieś emocje.Zwrot akcji przy Tombstone bardzo dobry bo raczej gdyby wygrał Dead man ,feud straciłby na wartości.

United States Chapion: Wygrana Daniela myśle,ze nikogo nie zaskakuje choć dobrze sie stało.Spodziewałem sie większej ilości skoków,tego zabrakło moim zdaniem i szybkości.Bryan to wszystko prezentował podczas walki z Nexus,tutaj tego było zdecydowanie za mało.Nie moge ominąc closeline Miza! To bardzo mi sie podobało ,oby więcej takich akcji.

Intercontinental Champion: Mam nadzieje,ze ten feud raz na zawsze sie zakończy ,jest taki nudny...Kofi powinien zostać odsunięty od tego pasa i tyle.Walka przeciętna.

Big Show vs. CM Punk : Ten pojedynek chyba był dla rozruszania fanów niestety nie trafnie.Wygrana Showa to jednak nie to co powinno sie stać.Monotonny feud.

Tag Team: Pasy TT przeniesione na SmackDown to myśle,ze dobra rzecz.Oby Dynasty zostawili te pasy w spokoju,bo to był czas najwyższy na zmiane posiadaczy.

Div nie oglądam więc pozostaje bez oceny

Gale oceniam na 6,5/10

Pozdrawiam

Gala słabiutka już nie mówiąc o walce wieczoru. Jericho odpada jako pierwszy, edge jako drugi porażka zostaje jasio, barret, orton, shemaus. Sporym zaskoczeniem było wyeliminowanie ceny przez barret'a no ale i tak po chwili wszystko było jasne gdy w ringu została trójca. Orton do przewidzenia wykonał rko na przywódcy nexusa i dla mnie było po walce, co prawda został Shemaus ale formalnością było przypięcie go. No cóż ładnie wyszła walka Miza z Brayan'em, liczyłem na tego drugiego. Walka Kanea z Undertakerem śmiech jeśli ktoś jest sposzczegawczy od razu zauważył przymocowany do słupków mechanizm, który jest odpalany po wygranej kanea.