Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja mam nadzieje że walka CM Punk vs Big Show zostanie wywalona z karty w ostatniej chwili. Przecież Night of Champions, jak sama nazwa mówi Noc Mistrzów, powinny się tam odbywać tylko walki o pasy.

US Championship : The Miz vs Daniel Bryan

Intercontinental Championship : Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

WWE Championship : Sheamus vs John Cena vs Randy Orton vs Edge vs Chris Jericho vs Wade Barrett

World Heavyweight Championship : Kane vs Undertaker

WWE Tag Team Championship : Hart Dynasty vs Drew McIntyre & "Dashing" Cody Rhode (walka jeszcze nie potwierdzona).

Divas & Woman's Championship Unification Match : Melina vs Michelle McCool

A więc jak widzicie dla Big Showa i CM Punka nie ma żadnego pasa.

JEFF HARDY, STING, CHRISTIAN CAGE, SAMOA JOE, JAY LETHAL, AJ STYLES, ABYSS, MOTOR CITY MACHINE GUNS, SENSHI, ROB VAN DAM, DESMOD WOLFE, KAZARIAN, MR. ANDERSON, KURT ANGLE, D'ANGELO DINERO, TOMMY DREAMER <----- THIS IS MY HEROS!!!!!!!!

8323089524c68ef1857839.jpg

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

A więc jak widzicie dla Big Showa i CM Punka nie ma żadnego pasa.

Dzięki za oświecenie mistrzu, przed twoim postem nikt nie zdawał sobie z tego sprawy.

Co do main eventu to moje przewidywania są takie: najpierw odpadną Edge i Jericho. Obecnie obaj Kanadyjczycy nic nie znaczą w WWE i są traktowani jak popierdółki więć zapewne szybko skończy się ich występ. Potem wyleci ktoś z dwójki Cena/Barret. Możliwe, że nawet obaj jednocześnie. W każdym razie finał rozegra się między Ortonem a Sheamusem. Zwycięstwo może należeć ostatecznie do jednego jak i do drugiego, w każdym razie finał tego feudu rozegra się pewnie dopiero na HiaC.

Night of Champions już jutro.Trzeba się wypowiedzieć.

Sheamus © vs. Wade Barrett vs. Edge vs. Randy Orton vs. John Cena vs. Chris Jericho (Six-Pack Elimination Challenge for the WWE Championship)

W tej walce moim faworytem jest ...Randy Orton.Dostaje niesamowity push,więc gdyby dano mu pas,to byłaby to dobra decyzja.Myślę,że był bym dobrym mistrzem na parę ładnych miesięcy.Ciekawi mnie też sprawa walizki Miza.W końcu będzie musiał ją wykorzystać.Może zrobi to na tym PPV.Oby był dobry booking.Oczekuję dobrej walki z dużymi emocjami.

Michelle McCool [Women's] vs. Melina [Divas] (Title Unification Lumberjill Match for the WWE Women's Championship and the WWE Divas Championship)

Michelle musi wygrać :D Od powrotu Melina mnie usypia.Za to Team LayCool jest interesujący,więc liczę,że zdobędę tytuł.

Kane © vs. The Undertaker (No Holds Barred Match for the World Heavyweight Championship)

Feud jest nawet dobrze prowadzony.Porażka Kane'a zdziwiła by mnie.Myślę,że Undertaker jeszcze nie otrzyma pasa.Big Red Monster wygrać przez jakieś nie czyste zagranie.Tak mi się przynajmniej wydaje.

The Miz © vs. Daniel Bryan (WWE United States Championship)

Daniel ma kapitalne umiejętności ringowe,więc powinien coś skleić z Mizem,któremu brakuje ring skillsów.Myślę,że Dragon wygra i podniesie chociaż trochę rangę tego pasa,który jest kompletnie szmacony.

The Big Show vs. CM Punk

Niech kończą ten storyline.Wiadomo,że Punk nie zrobi dobrej walki z Wielką Kulką :D

Mało mnie interesuje ten pojedynek.

Dolph Ziggler © vs. Kofi Kingston (WWE Intercontinental Championship)

Tak samo jak wyżej.Zakończyć feud.

21413621404d57aa3f81990.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Sheamus © vs. Wade Barrett vs. Edge vs. Randy Orton vs. John Cena vs. Chris Jericho (Six-Pack Elimination Challenge for the WWE Championship)

Trzymam sie swojej wersji z poczatku. Randy Orton wygrywa, a Miz wykorzystuje walizke. Teoretycznie, trzymajac sie mojej reguly to Ortona nie powinienem w ogole brac pod uwage jako zwyciezce, bo za dobrze radzi sobie przed gala i niszczy wszystkich jak lecą... Tacy zwykle odnosza porazki na PPV. Tutaj jednak jest tylke twarzy na ringu, ze ciezko tak to wszystko rozpatrywac, bo jesli patrzec na kogos kto dostawal za bardzo po tylku przed NoC to pozostala piatka moglaby sie wpasowac na ta pozycje. Randy Orton ku uciesze fanow wygrywa i chwile pozniej pojawia sie Miz, ktory niszczy jego moment. Wtedy Mizanin jest odciagniety od Bryana i nie wspomina o swojej porazce o US Title (mozliwe, ze Riley wskoczy do obrazka na troche i ugruntuje sobie pozycje w glownym rosterze). Pozniej mamy pogon Vipera za pasem, a co za tym idzie planowany program obu Panow.

Michelle McCool [Women's] vs. Melina [Divas] (Title Unification Lumberjill Match for the WWE Women's Championship and the WWE Divas Championship)

LayCool chyli sie ku upadkowi. Nasmiewanie sie z Meliny moze spowodowac fakt, ze byla manager Johnnyego Nitro przejdzie do historii jako ta, ktora zunifikowala tytulu. Zachwycony tym nie jestem, ale kilka argumentow stoi po McCool. Jednym, jak zawsze w jej przypadku powaznym, jest Undertaker. Do tego fakt, ze wygranie przez nia tytulu bedzie dobrym poczatkiem na feud z Layla.

Kane © vs. The Undertaker (No Holds Barred Match for the World Heavyweight Championship)

Nudzi mnie to jakos... Czuje sie jakbym sie cofnal w czasie widzac tych dwoch Panow. Kompletnie mnie nie interesuje to starcie, bo i tak feud bedzie kontynuowany.

The Miz © vs. Daniel Bryan (WWE United States Championship)

Ta walka sie troche spoznila. Wszyscy ja rozpatrywali juz na poczatku pierwszego sezonu NXT. Trzymajac sie swojej wersji wydarzen Daniel musi zdobyc tytul. Poza tym zostal zaatakowany po ostatniej walce na RAW, wiec wypada, zeby teraz triumfowal.

The Big Show vs. CM Punk

Nie wiem czemu mam wrazenie, ze Punk wygra. Tutaj powinna byc walka o pasy Tag Team, bo to mnie kompletnie nie rajcuje. Gdybym mial gwarancje na to, ze CM zlapie za mikrofon przed lub po walce to pewnie lepiej bym na to patrzyl, a podczas jego gadania, humor by mi sie poprawil

Dolph Ziggler © vs. Kofi Kingston (WWE Intercontinental Championship)

Ziggler przekretem, bo przekretem, ale wygra. Vickie jakos sie wmiesza, zeby walka przeniosla sie bez jej udzialu na Hell in a Cell. Jamajczyk wygral ze Swaggerem na SmackDownie, zeby podbudowac swoja pozycje, wiec na PPV polegnie. Martwi mnie, ze moze on siegnac po pas w klatce, bo inaczej ciezko to rozwiazac (ostatecznosc to po porazce na HiaC - heel-turn Kofiego)

50608915156a3743c1fa34.jpg

Six Pack Challenge Match for WWE Championship

Sheamus© vs John Cena vs Randy Orton vs Edge vs Wade Barret vs Chris Jericho

Skład niesamowity. Stawiam na Orton'a. Jak N!KO napisał Randy ostatnio radzi sobie z każdym a na PPV przeważnie takie osoby przegrywają jednak tutaj Jego zwycięstwo jest bardziej prawdopodobne niż to, że opuści galę bez pasa.

No Holds Barred Match for World Heavyweight Championship

Kane© vs The Undertaker

Walka bez zasad czyli kontynuacja totalnej dominacji Kane'a. Ciekawi mnie czy "użyje swoich mocy" Big Red Monster czy może jednak wystarczą mu krzesła itp. W każdym razie pas nie zmieni właściciela.

Lumberjill Match for Unification Women's and Divas Championship

Divas Champion Melina vs Womens Champion Michelle McCool

Tutaj mogę napisać tylko to, że obstawiam Melinę. Nie jestem w 100% pewny ale jednak. Layla na ostatnim SD coś uknuła przeciwko swojej koleżance więc zwycięstwo Michelle oznacza rozpad Lay-Cool i feud między nią a Laylą.

Match for United States Championship

Daniel Bryan vs Mr.Money in the Bank The Miz©

Mój faworyt to Bryan. Jeśli Miz straci pas to będzie to oznaczać, że walizka zostanie wykorzystana już w przeciągu następnych dwóch-trzech tygodni.

Match for Intercontinental Championship

Dolph Ziggler© vs Kofi Kingston

Dolph wygrywa czysto i koniec tego feudu. Potrzebny jest nowy zawodnik, który będzie się kręcił wokół pasa Interkontynentalnego. Kaval wkracza po walce i wykorzystuje swój title shot(o ile można tak :twisted:)

Match

Big Show vs CM Punk

Feud jest bardzo nudny i powinien się zakończyć na ostatnich galach SmackDown. Jestem zawiedziony, że na gali gdzie odbywają się SAME walki o pasy jest ten pojedynek a walka o pasy Tag Team'owe nie została oficjalnie zapowiedziana przed galą.

Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

Hart Dynasty© vs ???

Prawdopodobnie walka zostanie dodana dopiero na gali. Kto może walczyć przeciwko Hartom? Pewnie team Rhodes-McIntyre. Są też Dudebusters i Uso's. Jeśli plotki o tym, że WWE zamierza popracować nad dywizją TT to się bardzo cieszę a w niedzielę chcę zmiany posiadaczy pasów.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Six pack Jak dla mnie... Edge! Na RAW niby kręci sie wokół pasa, ale raczej jest "cipkoheelem" więc stawiam... Jednak nie na niego, z powodu niusa o walce Shameus vs RKO na HiaC.

Dolph vs Kofi Logika- Dolph,ale niestety WWE brak logiki...

WHC I tu mamy problem. Taker dostaje baty, ale nie widzę dla jego zwycięstwa logicznej furtki-Taker nie może wygrać w stylu Swaggera, ale jest faworytem.

US Title Miz wygra w jego i Szwagiera stylu.

Big Show vs CM Punk Nie widzę sensu tego pojedynku, jeśli Punk przegra. :???: Powinien jakoś wygrać- może count out?

Divy i TT Nie wypowiem się.

WWE - Ja także obstawiam Ortona. Ewentualnie Barrett lub Cena...

Sheamus-gdy ma pas coś się z nim dzieje,a co będzie jak straci pas? Wg mnie będzie bezbarwny i to ostro,dlatego temu panu dziękujemy. Edge nie odgrywa ostatnio żadnej znaczącej roli i bd miał feud z GM pewnie,Y2J pasa WWE pewnie już nigdy nie dostanie...Barrett? Jedyna szansa na ''pociągnięcie'' w miarę jego postaci i Nexusów. Cena to wiadomo. Wg mnie wygra Randy,wbiegnie Miz lecz nie wykorzysta walizki,na next PPV będzie Celtic-Viper,Randy broni pas i wtedy wykorzysta walizkę Miz :)

WHC- wygra Kane przez DQ,ewentualnie Taker przez DQ ale pas nie zmieni posiadacza bo to zabiłoby feud.

US-wygra Bryan i a Miz pobawi się z walizką.

ICDolph...tą walkę trzeba będzie przewinąć hehe

Punk vs Show Tutaj liczę że wygra Punk

Divy...liczę na Michelle ale to tylko ze względu na wygląd :P

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

WHC- wygra Kane przez DQ,ewentualnie Taker przez DQ ale pas nie zmieni posiadacza bo

Nie ma takiej możliwości ponieważ pojedynek No Holds Barred jest bez dyskwalifikacji

Jeszcze zostając przy tag teamach. Jestem ciekaw czy wymyślą ciekawych nowych przeciwników dla Hartów. Chodzi mi o taką sytuacje jak na gali The Bash 2009 gdzie Edge i Jericho bez żadnych zapowiedzi wygrali pasy mistrzowskie. Może właśnie brak oficjalnych przeciwników dla Hartów jest związany z jakimś ciekawym zagraniem?

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Tak właśnie wpadło mi do głowy to iż przeciwnikami Hartów mogliby być Gallows i Mercury. Nie głupie, ale Joey ma tą kontuzje i to raczej przekreśla SES...A szkoda bo mogłoby być ciekawie. Znaczy nadal może być. Licze na walke trzech bądź czterech drużyn. Co do pasa WWE to według mnie...to sam nie wiem. Niby jest Randy, ale coś mi nie pasuje. Wygrywa z kazdym, niszczy każdego...Wygrana byłaby aż tak przewidywalna ? Nie mam nic przeciwko wygrania Randy'ego. Sheamus...według mnie ma małe szanse na obrone pasa, ale może WWE nas zaskoczy ? Chciałbym go widzieć na Smackdown razem z Edge'm. Rated R Superstar według mnie ma najmniejsze szanse....Nie wiem jak to dalej z obietnicą Jericho, mam nadzieje że nie odejdzie, ale wydaje mi się że nie wygra...Cena to wiadomo, on zawsze może wygrać bezwzględu na feudy itp....Barrett - jakby pokazał się dobrze nawet bez interwencji Nexus to byłby super wypromowany. Zobaczymy. Zmiana stypulacji dała mi trochę do myślenia i sam nie wiem czy czasem nie wkroczy Miz...No cóż jest ciekawie, ale ja chyba nadal trzymam się tego iż Miz broni pasa i wciąż trzyma swoją czerwoną walizkę. Reszta niestety średnio mnie obchodzi...Mam nadzieje że Punk wygra z Showem, tylko jak ? Nie wiem czy pisałem, ale przewiduje jakąś nieudolną interwencje Gallowsa i w SES będzie feud wewnętrzny, a potem Punk przejmie pas WHC i zmierzy się o niego z Christianem na WM...Ech rozmarzyłem się...

Dziwi mnie, że tak pompowali balonik z Nexus, a tu Night of Champions i prawie ich nie ma. Co prawda mogą coś namieszać w Main Evencie..ale to chyba trochę za mało jak na najbardziej destrukcyjną stajnię w historii..Zresztą nawet jeśli się pojawią nie powinni zdecydować o sukcesie Barretta w six packu..

Oj śmiać mi się chciało jak Cole i Lawler przerysowywali tych pierwszoroczniaków. Każdy w miarę okrzesany fan wrestlingu wie, że takie Nexus nijak się ma do nWo, Evolution, DX czy choćby Main Event Mafia. No cóż mechanizmy marketingowe nie idą zawsze w parze z rzeczywistością. A szkoda, bo produkt traci w ten sposób na znaczeniu. Myślę, że to będzie słabe PPV. Zbyt dużo utartych schematów...Bardziej nie umiem się doczekać Bound for Glory.

Gdzie mogę dzisiaj obejrzeć WWE Night of champions live online ? [proszę o link]

sory za offtop.

You Can't see me

11842715454c6e9dcad232b.jpg

W sumie to karta na NOC wydaje się mi być nudna oprócz walk o pas WHC i o pas US.

W walce ze SD! jak każdy będę liczył na wygraną Kane'a, feud jest dobrze prowadzony, ale czy pojedynek będzie ciekawy to już mnie zaczyna zastanawiać :???: .

Przy drugiej walce czuję, że zostaniemy zaskoczeni i Daniel nie wygra pasa, ale na pewno będzie ciekawie :grin: .

Po co walka Punka z Big Showem na tym PPV? WTF? WWE promuje tę galę jako galę , na której będą same walki o pasy, a tu takie coś, po co? mogli troche z tym poczekać do HIAC umówić się na tę walkę już teraz, a tak.... nie wiem już jak to skomentować.... żal!? :D

No jeszcze ciekaw jestem wyniku walki div bo LayCool to ja normalnie kocham :roll: .

Six Pack - Orton on juz dlugo pokazywal iz jest w wysokiej formie i zasluguje na tytul

World Heavyweight Championship - Undertaker, czemu? Sam nie wiem, ale do tej pory tylko Kane "obija morde" dla Undertakera czas na rewanz

US Championship - hmm mysle ze Miz, Daniel bedzie mial jeszcze swoje momenty ale nie teraz

IC - Kofi

Big Show - CM Punk - no tutaj powinnien wygrac Big Show ale jak bedzie ... stawiam na niego zobaczymy jutro co i jak

7817148894c9629bab8849.jpg

E promuje tę galę jako galę , na której będą same walki o pasy, a

Ile razy trzeba powtarzać, że ta gala jest promowana na galę, na której będą bronione wszystkie pasy. A gdzie jest napisane, że nie może tam być non title match'a?

Niby nigdzie nie jest napisane, ale nazwa Night of Champions sama mówi za siebie...No chyba, że trzeba sobie dopowiedzieć, że będzie to wieczór również byłych mistrzów :D