Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak te całe story z tym Chrisem trochę podejrzane , no ale to że Orton robi prawdziwą rozpierdziuche z każdym co wchodzi mu w drogę to chyba jest tylko tak tylko by wszystkich przekonać że to on zdobędzie pas , Sheamus go nie obroni , Cena zostanie pewnie wplątany w jakiś feud (hmm może wracający Ezekiel Jackson ruszy na Cene? :twisted: ) Wade Barett skończy się właśnie na tej gali , a co z Edgem? Hmm dawno nie miał pasa ale też ostatnio co raz mniej znaczy w federacji.. a szkoda. mój typ Y2J Chris Jericho
  • Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

Ja bym chciał żeby wygrał Chris Jericho bo nigdy nie był WWE Champion :( i go lubie :P

Orton od czasów SummerSlam jest bardzo mocno pushowany, bodajże tydzień temu 4x RKO, teraz wyczyścił ring z wszystkich Nexusów, wyeliminował Edga i Jericho i jeszcze wygrał walkę. Wydaję mi się też, że trochę poprawił swoją budowę fizyczną. Albo to jest zasłona dymna i specjalnie pushują Vipera aby ktoś nieoczekiwany został mistrzem. Lub będziemy mieli mistrza WWE z krwi i kości, który nie będzie się bał żadnego wyzwania, CZYSTO pojedzie ulubieńca publiczności lub najgorszego heela. Poza tym Orton jest chyba najwyraźniejszą postacią na Raw i to jemu należy się pas, na dłużej bez bezsensownych zmian włąścicieli tytułu.

No chyba, że na NoC walizkę zrealizuje Miz, chociaż możliwe, że przy takim pushu dla Ortona, po jego ewentualnym zdobyciu pasa, obroni on go i Miz nie wykorzysta walizki.

Bardzo niecierpliwie czekam na Six Pack, pomimo dwóch kłód w skłądzie walki, mamy 4 wrestlerów, którzy potrafią skroić dobrą walkę.

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Obstawiam że Chris przedłużył kontrakt, i możliwe że dadzą jemu pas, tak w nagrodę(o ile mnie pamięć nie myli, zdarzały się takie przypadki).

Jeśli Jericho miał by wygrać pas to na pewno nie w takim stylu, że zwraca się do władz WWE i mówi"Hej chłopaki kontrakt mi się kończy, podpisze nowy jak mi dacie pas WWE a jak tego nie zrobicie to leje na was i odchodzę" Bazując na newsach i na tym jaki Chris Jericho jest w prywatnym życiu takie zagrania totalnie do niego nie pasują, Chrisowi bardziej zależy na promowaniu młodych i dobru WWE niż na jego ego. Akurat mamy totalne przeciwieństwo gimmicku. Jeśli już Jericho miałby wygrać pas to na pewno z inicjatywy kreatywnych a nie jego własnej, którzy postanowili wykorzystać zawirowania w kontrakcie i trochę pograć na nerwach smartów którzy czytają newsy i się orientują. Twoją wypowiedź Matoz zinterpretowałem jako ultimatum postawione przez Chrisa zarządowi WWE, jeśli moja interpretacja jest błędna przepraszam :)

Six pack Challenge: Od początku tej walki obstawiałem Barreta,lecz patrząc co dzieje sie na ostatnich Raw to jednak myśle,ze pas nareszcie otrzyma Randy Orton:)

Co do 6 osoby to są dwie możliwości

Sytuacja z Jericho wyjaśni sie i poprostu dolączy do nich

Jakiś powrót do WWE lub poprostu Triple H okaże sie ostatnim zawodnikiem ;]

Myśle,ze WWE nas zaskoczy i zrobią tą gale porządnie;)

World Heavyweight Champion: Obstawiam wygraną Kane przez DQ bo czysta wygrana Kane nie będzie do końca zadowalająca :) Feud sie pociągnie dalej i fajnie by było,gdyby Big Red Machine na Hell in a Cell wszedł w masce;]

United States Champion: Zdecydowanie Daniel wygra tę walke no nie może być inaczej.Miz wtedy wykorzysta walizke i będzie ciekawiej a Danielowi ten pas sie jak najbardziej należy.

Intercontinental Champion: Niech WWE odsunie tego Kofiego od pasa bo jest to już tak nudne,ze przewijam teraz ich walki,zostawiając na koniec aby zobaczyć wynik.Dolph potrzyma ten pas i wygrana zapewne będzie nie czysta,mimo to walka nudna.

Big Show vs. CM Punk: Chciałbym aby wygrał Punk lecz no nie ma opcji niestety aby tak sie stało.Nawet nie wyniesie go do GTS wiec nie ma o czym mówić chyba,że ktoś pomoże Punkowi,wszystko sie może zdarzyć.

Walke Div nie oceniam bo nie interesują mnie;)

Pozdrawiam

Wygranie Ortona to takie jest łatwe dla przewidzenia że poprostu nie wygra .

W walce o WWE Championship tylko jedno mi się nasuwa na myśl. Wygrywa jakiś Face czyli Orton/Cena. Zawodnik wielce zadowolony słyszy utwór "Awesome" i wiadomo co dalej. Miz wykorzystuje walizkę na Cenie/Ortonie. Z tego czego mi wiadomo Miz ma z dwoma na pieńku (nie oglądam regularnie WWE).

Mam nadzieję, że tak się nie stanie. Niestety Miz może w przy mikrofonie jest dobry, ale Ring Skille to wołają o pomstę do nieba.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Czy wie ktoś o której godzinie w Polsce bedzie można obejrzeć NoC na żywo?

Czyli na gali gdzie są same walki o wszystkie pasy odbędzie się pojedynek o "nic" i nie odbędzie się walka o pasy tag team. Świetny pomysł! Lepiej zniszczyć ideę tej gali niż kontynuować tradycję. Pewnie walka o pasy, których posiadaczami są Hart Dynasty zostanie upchnięta podczas gali... Już któryś raz :/

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Bardziej chodziło mi o to, że nie jest zapowiedziana przed galą a powinna być a zapewne będzie dodana do karty dopiero na samej gali :?

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Walka o pas WWE zapowiada się bardzo ciekawie mamy niezły skład - dwóch świeżych brutalnych europejskich brawlerów ,dwóch największych babyface'ów z RAW oraz dwóch starych kanadyjskich wyjadaczy na których będzie spoczywał ciężar rozbujania rąk pozostałym uczestnikom matchu , stypulacja choć nadużywana przez WWE (No way out, Survivor Series , main event ostatniego Summerslam)na pewno dostarczy emocji , dodatkową atrakcją powinien być też mister Money in the Bank. Cena jest najmocniejszym faworytem (chociaż wolałbym żeby odpadł jako pierwszy po wyłapaniu kilku finisherów jak NWO 09), mam tylko nadzieję że pas nie zostanie przy tej sztucznej gimmickowej personie która obecnie go nosi.

WHC - przestał mnie ciekawić ten feud, potwory, demony, ciemna strona - nie lubię takich odrealnionych, naiwnych storyline'ów . Kane okłada brata co tydzień jednak ten zemści się dopiero na HiaC . Było tak dobrze dopóki bracia nie wyjaśnili o co tak naprawdę chodzi, teraz robi się to nudne i przewidywalne.

• Urządzenie:  Windows

Co do walki Takera i Kane'a, to przyszła mi na myśl inna rzecz, mianowicie użycie walizki przez Miza. Zastanawiam się jednak, czy walizka Miza nie jest tylko na WWE Title? Bo gdyby mógł ją użyć na Kane'a, to myślę, że byłaby to bardzo ciekawa opcja. Bracia mogliby spokojnie zmierzyć się ze sobą w HiaC, a pas spokojnie miałby Miz i feudowałby z kimś (pytanie też z kim?)

czy walizka Miza nie jest tylko na WWE Title?

Stety lub niestety walizka Miza jest tylko na WWE Championship

Edytowane przez Rafikov

Stety lub niestety walizka Miza jest tylko na WWE Championship

Po gali Money in the Bank dostaliśmy 2 walizeczki przypisane do danych brandów, nie tak jak walizeczka zdobyta na Wrestlemanii. Baa, jakby taką posiadał Miz, to mógłby latać po tygodniówkach i szukać rannej sarenki, czyli jakiegoś msitrza w chwilowym kryzysie :P

I tak najbardziej napaliłem się na walkę Punka i Showa z jednego powodu- liczę na pojechanie olbrzyma, liczę na dobry wystep Punka, liczę na dobrą walkę w jego wykonaiu.

A tak poza tym, najbardziej emocjonującą walką z dobrym podkładem emocjonalnym dostaniemy przy okazji starcia Miza i Daniela. No, w końcu American Dragon da upust swoim emocjom, które powstaja od lutego tego roku, od pierwszego klaskacza zaserwowanego od Miza

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Six Pac Challenge pojedynek na który czekam najbardziej ponieważ lubię mecze z eliminacjami a w dodatku teoretycznie wszystko się może zdarzyć i każdy ma jakieś szanse na wygraną pasa mistrzowskiego. Komu i ile daje szans w procentach na wygraną

Randy Orton jak by to powiedział Cole "is rollin" ostatnio na RAW sieje postrach. Fani go uwielbiają a gala Night Of Champions jest idealnym miejscem na to aby Orton zdobył pas ku ich uciesze , dlatego na niego stawiam - 30%

Sheamus - obecny mistrz, który przekonał mnie do siebie, może run z pasem nie jest idealny, ale na pewno lepszy od tego pierwszego, Sheamus wiarygodnie wygląda jako mistrz już nie jest tym wrestlerem który został wrzucony na głęboką wodę, tylko od dawna tam pływa. Też może to wygrać po przeleżeniu całej walki poza ringiem sic! ale przydało by się czyste normalne zwycięstwo bo ostatnie jakie zaliczał to były kanty - 20%

John Cena - nie chce aby wygrał, po walce niech się odsunie od pasa, daje mu małe szanse na wygraną aczkolwiek Johna nie można nigdy skreślać - 14%

Edge - mam wrażenie, że po tej walce zostanie wepchnięty do feudu z jakimś mid carderem aby go wypromować i zostanie odsunięty od Main Eventu dlatego daję mu najmniejsze szanse na wygraną - 5%

Chris Jericho - wszystko zależy od statusu w federacji bo stypulacje doskonale znamy dla tego zawodnika, myślę jednak, że plotki są prawdziwe i Jericho odejdzie na jakiś czas :( ale dzięki tej stypulacji i temu, że mu markuje dam troszkę procentów - 15%

Wade Barret - to może być czarny koń zawodów :D Obecnie Nexus potrzebuje czegoś zajebistego aby dalej wyglądali groźnie i konkretnie, lider jako mistrz WWE z pewnością by im pomógł a Barret jest tak dobry, że po paru miesiącach spędzonych w federacji Vinca kupuję go jako przyszłego mistrza - 16%

WHC Match - fajnie, że No Holds Barred nie dostaniemy cipkowatego zwycięstwa Kane. Wszyscy stawiamy na zwycięstwo Big Red Monstera a potem na rewanż Takera na HiAC. Może w związku z tym Vince nas zaskoczy i wyjdzie na przekór?... Nieeeee. Oczekuje zajebistej jadki bo tych panów stać na taką np. Tombstone na stół komentatorski

US Title - podobnie jak wyżej wszyscy stawiają na zwycięstwo Daniela a potem wykorzystanie walizki przez Miza, a mi tu coś śmierdzi, choć nie widzę powodów aby mieli kontynuować ten feud, więc postawie na Bryana. Marzeniem by było aby na tej gali wyszedł do nowej muzyczki

IC Title - nie chce oglądać tego pojedynku wszystko co mogliśmy zobaczyć między tymi zawodnikami zobaczyliśmy, nie interesuję mnie kto wygra kto przegra byle by to był koniec feudu

Divy - ten mecz nie bez powodu jest Lumberjack matchem sądzę, że to może odgrywać wielką rolę w tym meczu w końcu Laycool nabijały się z wielu Div i teraz jest idealna okazja do zemsty, stawiam na Melinę :(

Hart Dynasty vs ??? - najlepszym scenariuszem by było vs Dudebuster i wygrana młodych którzy mi się bardzo podobają

Punk vs Big Show

liczę na pojechanie olbrzyma, liczę na dobry wystep Punka, liczę na dobrą walkę w jego wykonaiu.
Edytowane przez Rafikov