Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Championship Six Pack Challenge:

Sytuacja jest skomplikowana, nie znamy ostatniego uczestnika i jak już ktoś wspomniał nie widać nikogo kto by zastąpił Chrisa. Widzę 3 opcje rozwiązania tego problemu:

-Jakaś akcja z Jericho(face turn?)

-Jakiś powrót, debiut(chociaż powracać i debiutować nie ma komu)

-Na chama wsadzą Rydera czy innego Khaliego

I IMO Miz nie wykorzysta walizki, nie wyobrażam sobie aby z pozostałych użytkowników six packu pozwolił mu ją wykorzystać(nie mówiąc już o Nexus).

World Heavyweight Champion Kane vs. The Undertaker

Jeżeli ten feud ma zakończyć się na HiaC to wygra Taker(zgodnie z logiką i zasadami oczywiście), ale cały czas po głowie chodzi mi ta trumna, za mała użyta wg mnie i widzi mi się Casket Match na Bragging rights.

United States Champion The Miz vs. Daniel Bryan

Daniel zdobędzie pas, ale jeszcze nie teraz, ostatnie RAW wskazuje na Miza, tylko czekać co przyniesie jutrzejsze RAW. IMO Bryan jest za mało wypromowany nawet jak na US Championship.

Intercontinental Champion Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

Tylko Ziggler. Kofi był bez barwny jako champ, ich feud jest nudny a Dolph mając Vicki u boku ma potencjał.

Big Show vs. CM Punk

Okazja by odbudować Punka, jak nie wygra teraz to później będzie problem z wiarygodnym dojściem Punka do WHC(ktoś musi się zająć Takerem po jego konflikcie rodzinnym), a zwycięstwo Showa nic mu nie da(Big Showowi ofc) .

Divas and Women's Championship Unification Lumberjill Match

Chce zwycięstwa Meliny bo zawsze jej markowałem :-), poza tym w każdym przypadku można przeprowadzić rozpad LayCool co rozrusza przeraźliwie nudną dywizje kobiet na Smacku.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Obstawiajcie kto wygra walke o pas WWE moim zdaniem bedzie to randy orton :D :twisted:

[ Dodano: 2010-09-13, 16:23 ]

wiecie moze kto moze zastapic Y2J w walce six pack challange .

Duzo Osob mowi za ma powrocic Triple H :shock:

RANDY ORTOn

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Obstawiajcie kto wygra walke o pas WWE moim zdaniem bedzie to randy orton :D :twisted:

Ja widzę 2 opcje:

- albo Rudy obroni jakoś pas

- albo wygra Jasiek a za chwilę wjedzie Miz z walizką, skroi BezCennego z tytułu i będą mieli później dłuższy feud.

Jeżeli 6 osobą miałby być Trypel (mocno wątpliwe, bo Hunter ponoć jeszcze kuruje się po kontuzjach, chociaż... WWE lubi zaskakiwać w ten sposób), to pewnie on by wygrał i kontynuował swój feud z Sheamusem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja w sumie jestem za obroną pasa przez Rudego, który jest postacią stworzoną do wygrywania takich potyczek jak spotkanie 3, 4, 5, 6 zawodników w ringu i wykorzystanie heelowskiego fartu.

Bądź też jak wspominałem, powróci HHH, wierze w to, gdyż jest to WWE i takie megapowroty są normą.

I czy WWE wykorzysta mega pewną siebie postać Miza, teoretycznie mogącego otwarcie wykorzystać walizkę w sposób jawny, tuż przed gongiem rozpoczynającym rozpoczynający pojedynek Cena-Rudy-Orton-Barret-Edge wychodząc, wygłaszając promo w swoim stylu, mówiąc, iż moment wykorzystania walizki już nadszedł.

A jego walka z Danielsem? Jeżeli będzie openerem,a walka o WWE main eventem, to wszystko może się zdażyć :P Tylko że potancjalna stara pasa US oraz niezdobycie pasa WWE może być zbyt pesymistyczną opcją dla Miza obdarowanego ostatnio sporym pushem.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

I czy WWE wykorzysta mega pewną siebie postać Miza, teoretycznie mogącego otwarcie wykorzystać walizkę w sposób jawny, tuż przed gongiem rozpoczynającym rozpoczynający pojedynek Cena-Rudy-Orton-Barret-Edge wychodząc, wygłaszając promo w swoim stylu, mówiąc, iż moment wykorzystania walizki już nadszedł.

Wątpię. Miz jest raczej postacią, która wykorzysta neseserek atakując z partyzanta, a'la Edge, wymęczonego Champa. Nie sądzę, aby zainkasował title shota jak face'owy RVD. Jak przystało na heela - pewnie zaatakuje z zaskoczenia.

Skoro jednak Kane bardzo szybko wykorzystał swoją walizkę, to ja coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że Miz jeszcze trochę poparaduje z neseserkiem, zanim go zainkasuje, na NoC jakoś wydyma Danielsona i zachowa pas U.S. (a co za tym idzie - Rudy najprawdopodobniej też obroni pas, chyba że faktycznie będziemy mieli powrót Trypla).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Jak przystało na heela - pewnie zaatakuje z zaskoczenia.

No niestety, w WWE heel tak musi, lecz moje gdybanie teoretycznie pasowałoby do wyszczekanego Miza. I napiszę szczerze, w mojej głowie i marzeniach jest mnóstwo opcji mówiących o tym... by Miz przejebał walizkę w jakiś sposób.

Walizka dla SWaggera- ja ja jebie :? W ringu tak, lecz mistrz musi się tez wypowiadać i mieć to coś, a tuthaj tfego blakowało.

Walizka dla Miza- a tutaj, o ile zdobędzie tytuł,niestety mistrz musi niekiedy bronić i w tym jest problem. Closeline w narożnik i facebuster z trzymania nelsonem to mało, ubogo i nędznie. Czy może jakąś umiejętność Miza przeoczyłem? :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Czy może jakąś umiejętność Miza przeoczyłem? :lol:

Jeszcze Backbreaker into Neckbreaker :P

A tak ogólnie, to też widzę opcję, że Miz wchodzi przed walką i wskakuje do walki, tylko pytanie, jak to przyjąć? WWE nie miało nikogo w planach i Six Man Challange miał mieć 5 osób :P?

Jednak ogólnie, to chciałbym żeby Miz trzymał walizkę jak najdłużej. Po co ma się spieszyć, a przy stracie pasa US czas będzie grać na jego korzyść.

Nie rozumiem dlaczego na tym PVV jest zapowiedziana walka Show vs Punk.Promują to PPV jako same walki o pasy,a tu pojedynek o nic.Moim zdaniem WWE troszkę bez sensu postąpiło i samo sobie zaprzeczyło.

21413621404d57aa3f81990.jpg

Poza tym walka Punka została ogłoszona na Superstars ot tak... wygląda to jak zapychanie NoC na siłę...

Walka Big Showa z Punkiem będzie miała sens tylko,jeśli CM wygr,najlepiej czysto z Wightem. Osobiście bym wolał, żeby ich walka kończąca feud odbyła się na Smackdown!, a nie na PPV, no, ale mówi się trudno.

Szkoda, że mając tak dobry gimmick, Punk utknął w midcardzie i nawet zwycięstwo nad Showem, niewiele mu pomoże w obecnej sytuacji.

Matoz napisał, że czuje trumnę na Bragging Rights w walce Takera z Kane'm. Mam to samo przeczucie, że na HIAC nie zostanie zakończony ich feud i przynajmniej do czasu finalnej walki z Takerem, BRM potrzyma pas. A kto późńiej? Swagger, Punk? Może Del Rio?

Zastanawiając się nad szóstym zawodnikiem w walce o WWE Title, stwierdzam,że faktycznie, mimo plotek o późniejszym powrocie jedną z opcji może być Triple H, który na HIAC zakończyłby feud z Sheamusem. Mimo to stawiam, że na NOC pas zachowa Rudy.

Jako szóstego zawodnika nie skreślałbym też Jericho, przynajmniej mając na uwadze doświadczenie z opuszczaniem przez niego brandu Raw jakiś rok temu.

KACPERt - spokojnie, warunek zapewne zostanie spełniony i zobaczymy walki o wszystkie pasy (została do ogłoszenia tylko walka tag-teamowa). A, że odbędzie się dodatkowa walka bez stawki? Fani powinni się tylko cieszyć...:)

Moim zdaniem Rudy obroni pas i nagle jakiś konferansjer wyjdzie i powie coś w stylu

- Bravo Sheamus właśnie wygrałeś 6 pack i obroniłeś swój pas ale Główny manager Raw chce ci osobiście podziękować

i nagle słyszymy The Game

i Triple H wchodzi na ring wykonuje Spinebuster Sheamusowi potem Pedigree podnosi pas WWE i pokazuje ze to on będzie mistrzem

15538835464c695d97ce7ec.jpg

Na RAW doszło do zmiany walki o pas WWE w Elimination Match. Zmiana ta praktycznie całkowicie niweluje szanse wygrania tej walki przez Sheamusa, bo nie widzę go nagle walczącego jak równy z równym i wygrywającym w takim stylu pas.

Po tym co widzieliśmy na RAW myślę, że możemy być pewni, że ostatnia dwójka to Orton i Cena, a który z nich wyjdzie z tego zwycięsko, to już bez znaczenia, bo i tak zaraz po walce pojawi się Miz ;)

Jeśli jednak tak nie będzie, to powiem szczerze, będę bardzo zaskoczony. Zresztą nie widzę zwycięstwa nikogo z pozostałej czwórki, po tym jak promowani są Cena i Orton, ciężko będzie mi przyjąć pin na którymś z nich (musieliby dostać po niezłej serii finiszerów).

No, ale co by nie mówić, to zmiana stypulacji powoduje, że walka staje się jeszcze ciekawszą.

Na RAW doszło do zmiany walki o pas WWE w Elimination Match. Zmiana ta praktycznie całkowicie niweluje szanse wygrania tej walki przez Sheamusa, bo nie widzę go nagle walczącego jak równy z równym i wygrywającym w takim stylu pas.

Niekoniecznie. Wystarczy, że Rudy przez większość walki będzie gdzieś się kulał poza ringiem, atakując od czasu do czasu, pozwoli się wspólnie wykończyć Cenie i Ortonowi, Cena przypnie Randy'ego (mały rewanżyk za RAW), po czym wyłapie buta od wskakującego do ringu Celta, dobitkę przez Celtic Cross i pas dalej pozostaje w rękach bladego :wink:

Wg mnie ta stypulacja niczego nie zmienia. Spokojnie Sheamus może obronić tytuł tak samo jak i go stracić (stawiam, że mocna promocja Ceny i Ortona na galach to zamyła i nie zdobędą oni na NoC pasa)

Ja natomiast się zastanawiam po co ta szopka z wywaleniem i przywróceniem Jericho. Nic storylinowo to nie dało. Obstawiam że Chris przedłużył kontrakt, i możliwe że dadzą jemu pas, tak w nagrodę(o ile mnie pamięć nie myli, zdarzały się takie przypadki).

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche