Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zgodnie z przewidywaniami Bryan zmierzy sie z Mizem na Night of Champions. Dalej trzymam sie swojej wersji wydarzen z poprzedniego posta (po PPV: Daniel - US ; Miz - WWE).

Ciekawsza sprawa jest taka, ze Y2J stracil swoje miejsce w Six Pack Challenge i teraz wypada oczekiwac, kto zajmie jego miejsce w tym przepelnionym gwiazdami Main Evencie.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No i oficjalnie zapowiedziano walkę Bryan-Miz. Niemalże pewne jest to, że Daniel zdobędzie pas. Bardzo ciekawy jest ten feud i ma dobrą przeszłość. Co do walizki Miz'a, która jest pusta :)... Fajnie by było zobaczyć próbę wykorzystania walizki. Oby plotki o ME HIAC, czyli Orton-Sheamus o pas były tylko plotkami a w rzeczywistości będzie inaczej. Jeśli tak jest to można mieć nadzieję na WWE Championship dla Miz'a.

Ciekawa sprawa z Jericho. Szkoda, że to tak się stało. Taki zawodnik powinien być godnie pożegnany. W przypadku nie zdobycia na NoC przez Chris'a pasa to na RAW wygłasza pożegnalne promo i wszystko się pięknie kończy. Zobaczymy jak to będzie rozwiązane. Oby dobrze!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Gdzie jest Chris, gdzie jest Chris!?!? Ten Chris to apel, dla władz WWE i WWE Uniwerse!

Mam nadzieje, iż odsunięcie Jericho od walki o WWE jest tylko zagraniem na nosie marków, którzy śledzą historię z przedłużaniem czy bardziej wygasaniem kontraktu Y2Ja. A jeśli definitywnie nie wystąpi on w tej walce, ciekawe kto dostanie takiego zaszczytu? Mogą zawsze wsadzić Morrisona, w nagrodę za eliminacje Jericho. Szaman wskoczy na ring, pokaże z 3 kopniaki, salto itd. , lecz przecież nie będzie kandydatem do zwycięśtwa, gdyż otrzyma buta od Rudego czy szybkie RKO.

Bourne? Mały w takim rozdaniu miałby chyba z 2 minuty własnego latania, resztę czasu spędziłby na byciu obiektem rzucanym. :twisted:

Ted diBAse?- nie, żartowałem

Powracający Triple H- ale mam marzenia :lol:

A w kwestii Miz- Bryan, to jeśli nie pojawi się Riley i załatwi dyskwalifikacje, to mistrzostwo powinno trafić do Amerykańskiego Smoka. I tak mistrzostwo Stanów Zjednoczonych powróci w ręce wrestlera technicznego, niczym dawniej do Benoit czy Harta.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

6 osoba musi byc albo ktos super znany albo tez midcarder.Jezeli bedzie to ktos znany i to bardzo to nie wiadomo kto wygra.Natomiast jezeli to bedzie Morrison to musi on wygrac pas bo tu nie widze innej mozliwosci.Co za sens mialo by dawanie do samych gwiazd jakiego Mida nie daja mu pasa?

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Jestem ciekaw czy Miz w ogóle dołączy do Nexus ;D Jeśli tak to storyline już gotowy ;>

Do do samej gali zapowiada się obiecująco , zwłaszcza walka o U.S. Championship ^^

Jednak w McMahonlandi znalazło się miejsce dla gwiazdy Indy na światową skale.

Miejmy nadzieje że Miz zostawi pas U.S. i zacznie współprace z Nexus , bo przydał by się im ktoś do gadania poza dobrym Barett'em i dającym się słuchać Tarver'em.

Gdybym nie miał lekcji na 7.55 skusiłbym się obejrzeć gale na żywo :>

Co do reszty walk , dobrze że pas Kobiet zostanie zunifikowany (Tylko czekać na nowy design ) nie będzie bynajmniej problemów związanych z divami , odnośnie No.1 Contender etc Jeśli chodzi o WHC to za szybko żeby DeadMan dostał pas , feud skończy się pewnie na "Hell in the Cell" , gdyby jeszcze był to Inferno , ew. Casket Match ;D

Ciekawi mnie jeszcze to kto będzie walczył o Inter i TT Champ , bo chyba nie ma No.1 Contender'ów do pasów TT (Truth i Morisson ? ) bo Hartowie "powoli" się nudzą , a jeśli chodzi o Inter Champa dodałbym walkę Kaval vs. Ziggler , ale to tylko takie moje marzenie ^^

Miejmy nadzieje że dostaniemy dobry (ostatnio często się zdarzający) produkt WWE.

2498083414dc8cd1bc654d.jpg

Cale zalozenie tego PPV wlasnie padlo. Night of Champions mialo byc gala, na ktorej odbywaja sie walki o wszystkie pasy. Takie cos mi sie podobalo, ale niestety Panie i Panowie... przegladajac wczorajsze Superstars natrafilem na zapowiedz kolejnej walki z karty - CM Punk vs Big Show... ... Ot tak, bez zadnego pasa w tle. Myslalem, ze mnie zirytuja dopiero jakims wynikiem na gali, ale Vince dokonal tego na 9 dni przed...

Cale zalozenie tego PPV wlasnie padlo. Night of Champions mialo byc gala, na ktorej odbywaja sie walki o wszystkie pasy. Takie cos mi sie podobalo, ale niestety Panie i Panowie... przegladajac wczorajsze Superstars natrafilem na zapowiedz kolejnej walki z karty - CM Punk vs Big Show... ... Ot tak, bez zadnego pasa w tle. Myslalem, ze mnie zirytuja dopiero jakims wynikiem na gali, ale Vince dokonal tego na 9 dni przed...

WWE robi taką kaszanę już od dłuższego czasu ;\ Na gali Heel in a Cell dostajemy więcej normalnych walk niż walk w klatce, to samo na TLC... no kur*a, po to te gale się tak nazywa żeby miały one jakiś cel - Mamy w.w. galę HiaC to dajmy wszystkie walki w klatce itd.

Jeba*a żenada :???:

btw. TNA jakie obecnie jest każdy wie, ale chociaż nazywając galę ''Lockdown'' zachowuje obiecaną formułę gali i daje wszystkie walki w klatce.

pzdR.

Przecież to logiczne i normalne, że nie wszystkie walki będą w takiej formie w jakiej jest całe PPV. To, że jest to Night of Champions nie oznacza przecież, że wszystkie walki będą o tytuły. Tutaj chodzi o to, że każdy pas musi być broniony, ale nie jest powiedziane, że nie można mieć innych walk.

A co do Hell in a Cell czy TLC, to przecież WWE podkreślało, że chodzi o Main Eventy, więc też nie wiem czego się czepiacie. Zresztą uważam, że to dobrze, że tylko walki wieczoru są w stypulacjach "tematycznych", bo co to by była za atrakcja, Hell in a Cell przez całe PPV? Nie mówiąc op tym, że ta walka to zawsze coś większego, coś na zakończenie wielkiego feudu, a nie od taka sobie walka, którą można walić co dwa tygodnie.

Poruszę temat pasów Tag-Team...

Oglądając wczorajsze Superstars chciałbym na NoC zobaczyć Dudebastersów... Nie widziałem ich lata świetlne, więc nie wiem czy przeszli gdzieś face-turn, ale publika reaguje na nich o wiele bardziej niż na Hart Dynasty, a swoim stylem przypominają mi Motomyszy z Marsa (oczywiście zachowując odpowiednie proporcje) ;)

Z tego co pamiętam jeszcze z ECW na micu nie są tragiczni, więc jakieś podpromowanie na Smackdown, uznanie walki z Archerem i kumplem za walkę o No1 Contender i jest ciekawie, przynajmniej dla mnie ;)

btw. z tego co pamiętam to rok temu WWE promując HiaC w końcowym etapie promo mówiło jasno ''wszystkie walki w stalowej konstrukcji''...

Co do NoC to pasów w federacji trochę mamy i wciskanie kolejnych walk Non-Title tylko skraca możliwości czasowe dla poprzednich walk, co oczywiście niszczy ich poziom :roll:

Pasów trochę jest, ale na pewno mniej niż było, mamy zunifikowane pasy Tag Team, unifikację pasów kobiet, o daje dwie walki mniej. Oczywiście, mogliby postarać się i zwiększyć czas innych walk, nie dając walki bez tytułu, ale nie przesadzajmy, że to jakaś wielka tragedia. Dla mnie to jest już po prostu głupie czepianie się.

Co do Hell in a Cell PPV, to nie pamiętam jak promowali je w końcówkach, wiem, że komentatorzy zawsze powtarzali, że walki wieczoru będą w tej stypulacji i było tak przy każdym tematycznym PPV.

A jeśli już mówimy o pasach Tag Team, to powiem szczerze, że mam to gdzieś. Myślałem, że Hart Dynasty jakoś podniesie ich prestiż, a jest lipa i duży zawód. Co do walki na NoC, to chciałbym zobaczyć jakąś walkę masową, z udziałem 4 drużyn.

Zgodnie z wszelkimi przewidywaniami doszla kolejna walka Kofiego z Dolphem. Ich feud od poczatku nie porywal. Tutaj podobnie mam wrazenie, ze sie to przeciagnie do Hell in a Cell. Na Night of Champions stypulacja zaklada, ze Dolph przy DQ lub przy Count Out traci swoj pas... Wychodzi, ze Vickie pomoze swojemu chlopakowi wygrac, a sedzia tego dziwnym trafem nie zauwazy. Szkoda, ze Six Pack Challenge nie odbedzie sie wlasnie o ten tytul, bo bylby ciekawszy ringowo i pare innych gwiazd pojawiloby sie na PPV...

W takim wypadku, o ile mnie pamiec nie myli, zostaly do obsadzenia tylko pasy Tag Team. Co ciekawsze Hart Dynasty zniknelo z ekranu i nie prowadza z nikim programu... Rhodes/McIntyre vs Truth/Morrison, moze odbyc sie o prawo do walki na PPV, ale mam nadzieje, ze ktorys z niedocenianych teamow SD (Dudebusters, albo Hawkins/Archer) dostanie swoja szanse

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Moim zdaniem w walce o pas Stanów Zjednoczonych górą wyjdzie...The Miz. Jest on od zdobycia walizki MiTB konsekwentnie pushowany i moim zdaniem obroni swój pas. Najwyżej stanie się do za trzy tygodnie na Hell in a Cell i wtedy może wykorzystać kontrakt i zostać nowy WWE Championem. Myślę że jego feud z Bryanem troche jeszcze potrwa. Np. wygra jakimś kantem typu interwencja Riley'a albo chociażby count-out, po ME będzie chciał zrealizować kontrakt, a tu pojawi się Bryan i nici z tego. Stawiam na to że w walce o pas WWE wygra Orton bądź ten szósty zawodnik. Coś mi podpowiada że może to być Triple H. Zobaczymy czy tak się stanie.

Pasy Tag Team...Jestem za tym by Hart Dynasty stracili pasy. Także chce by była to walka z udziałem czterech drużyn. Na Raw taka walka musi dojść do karty bo inaczej będzie źle :). Skoro Big Show pokonał SES w walce 3 na 1, 2 na 1, więc pokona i w 1 na 1 ich "mistrza". Może będzie jakaś nie udolna interwencja Gallowsa i wtedy rozpad SES. Punk ostatnio czysto wygrał na PPV na Summerslam 2009 w TLC Matchu z Jeffem. Przyda mu się czysta wygrana...Będę mu kibicował, ale głowa podpowiada mi to że wygra duży.

Night of Champions tuż tuż, czas więc dodać parę słów od siebie. Na początek walka o WWE Championship. Chris'a niestety usuneli z walki, co raczej da się mocno w znaki. Jak niema Jericho moim typem jest Randy Orton. Viper wygrywa, na ring wkracza Miz realizuje walizkę i mamy nowego Championa co zapoczątkowuje ich feud.

WHC liczę na Kane'a. Który może zatrzymać pas i pociągnąc ten caly feud do Hell in a Cell, poczym tam już wygrywa Undertaker w walce z klatką. Ogólnie storline w wykonaniu Kane jest dobry wiec poco go psuć.

Walka diw. Liczę na Meline i rozpad Lay-Cool co wiąże się z face turn'em Michelle lub layli.

W walce o US Championship bardzo liczę na Bryana, który zasłużył sobie. Jeśli moje przypuszczenia się sprawdzą jest to bardzo prawdobobne miz traci pas us, a wykorzystuje konrakt.

Moim zdaniem w walce o pas Stanów Zjednoczonych górą wyjdzie...The Miz.

Również tak mi się wydaje. Zbyt dużo ludzi jest przekonanych o wygranej Bryana, by WWE nie pozwoliło zaskoczyć. Nie powiedziane jednak, że American Dragon nie zostanie mistrzem Stanów Zjednoczonych - być może nim będzie, ale moim zdaniem dopiero po Night of Champions (następne PPV lub walka na RAW). Być może Danielson wrócił do WWE w dużym stylu, ale z marszu dać pas... chyba nie dadzą.

Coś mi podpowiada że może to być Triple H. Zobaczymy czy tak się stanie.

A najlepsze jest to, że jeśli odpadł Chris Jericho (i nie wróci do tej karty, bo nic nie wiadomo), nie wróci Triple H, to... nie ma ludzi do obsadzenia tego Six Pack Challenge. Owszem, mogą tam wcisnąć Morrisona na przykład, ale to będzie dziwne, bo JoMo przecież i tak szans nie ma. No chyba, że obudzą się kilka tygodni za późno, przypomną sobie o gimmicku Teda i ten wkupi się jakoś do tej walki, ale i to byłoby głupie. Naprawdę ciekaw jestem kogo wsadzą jako tego szóstego.

Co do walki CM Punk vs. Big Show, to marnie widzę szanse lidera S.E.S i mam wrażenie, że Big Show go z łatwością rozwali, choć oczywiście będę za Punkiem. Naprawdę to smutne, że WWE nie da mu wygrać z Showem i na NoC będzie podobnie, bo niby jak ma wygrać? Go To Sleep odpada, Anacondy nie zapnie na nim, więc zostaje jakiś high kick? No właśnie. Big Show niestety wygra.

Wśród div ważne jest tylko i wyłącznie to, by NIE wygrała Melina i złudna nadzieja. Na SD panie lekko poróżniły się, która z nich ma walczyć z Meliną na PPV i mogą to jeszcze w przyszłym tygodniu kontynuować, by na PPV doszło do rozpadu LayCool, a Melina zostanie samodzielną mistrzynią dywizji kobiet. Chciałbym, żeby było inaczej.

Chcę obejrzeć walkę o pas Interkontynentalny z jednego powodu - nie ma bata, teraz Dolph Ziggler będzie musiał odliczyć Kingstona. Co prawda mieszać się będzie Vickie, być może to ona wytrąci Kofiego, pójdzie ZigZag/Sleeper hold i będzie po zabawie, ale ważne jest to, że nie skończy się przez dyskwalifikację/count out.

No i walka braci. Cóż, podtrzymuję swoje zdanie z SummerSlam jeszcze, kiedy napisałem, że Taker nie zdobędzie pasa i najprawdopodobniej uczyni to na Hell in a Cell (a tak się fajnie składa, że HiaC to PPV następne po NoC).Ich mecz zapewne skończy się DQ (albo Taker się wkurzy albo Kane będzie jechał po osłabionym bracie), chociaż nie zaskoczy mnie również wygrana Kane'a przez pin (w końcu brat osłabiony, poza tym można by go ciut wzmocnić przed HiaC). Rok temu ciekawie rozegrali to z Jeffem - pojawiło się info, że chce odejść, to odebrali mu pas (od razu głosy, że odchodzi), dali mu z powrotem na NoC (tutaj już zadowolenie i przekonanie, że zostanie) i odebrali na SummerSlam, po czym na SD odszedł z WWE. Ale jeśli WWE zdecyduje się dać wygrać Kane'owi wykorzystując stan Takera, to ciekawe w jakim świetle stawia to Punka, który na luzie przegrał z Phenomem.

Edytowane przez Menez

Nie zapominajmy, że na ostatnim SmackDown Undertaker zaproponował aby pojedynek o World Heavyweight Championship odbył się w stypulacji No Holds Barred. W najbliższy piątek poznamy odpowiedź i wydaje mi się, że Kane zaakceptuje to. Dzięki temu wygra czysto bo przecież nie ma w tej walce zasad a co za tym idzie Big Red Monster zmiażdży Taker'a na Night of Champions i dalej to tak jak 3/4 forum pisze, że Undertaker zdobędzie pas na Hell in a Cell.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif