Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2010 - Ogólna dyskusja [Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bb/Night_of_Champions_%282010%29.jpg

Data: 19.09.2010

Miejsce: Allstate Arena(Rosemont, Illinois)

Theme: Celldweller - Fadeaway

Nie zostały jeszcze zapowiedziane żadne walki ale wiadomo, że na następnym RAW zostanie ogłoszona walka...

Six Pack Elimination Challenge Match for WWE Championship

Sheamus© vs Wade Barret vs Chris Jericho vs Randy Orton vs Edge vs John Cena

Czyżby lider Nexus miałby zdobyć pas i... niestety... kontynuować feud z Ceną? Może tym razem pas zdobędzie Orton i będzie kontynuacja feudu? Możliwości jest wiele. W każdym razie chyba emocji nie zabraknie. Bardzo mnie ciekawi ta walka.

Niemal pewne jest także to, że na Night of Champions będziemy świadkami pojedynku pomiędzy Undertakerem i Kanem. Gorszym rozwiązaniem byłoby dodanie do tej walki Mysterio albo Swaggera. Feud pomiędzy braćmi ciekawie się zapowiada.

Aktualna karta:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15692280

Six Pack Challenge Match for WWE Championship

Sheamus© vs John Cena vs Randy Orton vs Edge vs Wade Barret vs Chris Jericho

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15588050

No Holds Barred Match for World Heavyweight Championship

Kane© vs The Undertaker

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15744154

Lumberjill Match for Unification Women's and Divas Championship

Divas Champion Melina vs Womens Champion Michelle McCool

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15613322

Match for United States Championship

Daniel Bryan vs Mr.Money in the Bank The Miz©

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15657226

Match for Intercontinental Championship

Dolph Ziggler© vs Kofi Kingston

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15657178

Match

Big Show vs CM Punk

Edytowane przez Pinio

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

14

• Rafikov

9

• N!KO

8

• maly619

8

Top użytkownicy w tym temacie

Martwi mnie fakt, że w związku z

Six Packiem na Raw może dojść do Six Packu na SmackDown i do ujrzymy walkę : Undertaker vs. Kane vs. Rey Mysterio vs. CM Punk vs. Big Show vs. Jack Swagger. Nie jestem zwolennikiem takiego pomysłu, gdyż co za dużo to nie zdrowo.

No cóż zobaczymy.

7614081404f146f966c931.jpg

Six Packiem na Raw może dojść do Six Packu na SmackDown i do ujrzymy walkę : Undertaker vs. Kane vs. Rey Mysterio vs. CM Punk vs. Big Show vs. Jack Swagger. Nie jestem zwolennikiem takiego pomysłu, gdyż co za dużo to nie zdrowo.

No cóż zobaczymy.

Niestety jeśli dojdzie do takiego czegoś to będzie to duży błąd. Ale jest to bardziej prawdopodobne niż starcie 1 na 1 pomiędzy braćmi gdyż wtedy tacy zawodnicy jak Mysterio czy Punk nie pojawią się na PPV.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

No cóż zobaczymy.

Niestety jeśli dojdzie do takiego czegoś to będzie to duży błąd. Ale jest to bardziej prawdopodobne niż starcie 1 na 1 pomiędzy braćmi gdyż wtedy tacy zawodnicy jak Mysterio czy Punk nie pojawią się na PPV.

Ja jeszcze liczę na pojedynek Dragona z Mizem i zdobycie pasa przez Daniela,bo przecież feud rozgrywa się już od czasu NXT :)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

• Urządzenie:  Linux

Nie wiem na ile można wierzyć wcześniejszym pogłoskom, że na NoC może dojść do walki Kane vs Undertaker w stypulacji Casket Match. Na piątkowym SD! nie zobaczymy Takera, którego pojawienie się zostanie zapowiedziane dopiero na kolejny SD!, ale Taker interweniował we wtorek po tapingu w dark matchu Kane'a ze Swaggerem. Przy czym zaatakował i jednego i drugiego.

Nie wiem na ile można wierzyć wcześniejszym pogłoskom, że na NoC może dojść do walki Kane vs Undertaker w stypulacji Casket Match.

O tym mówiono już jakieś 2 lub 3 miesiące temu,więc jest mocno prawdopodobne :) Gorzej już było by gdyby rzeczywiście zrobili też walkę Six Pack o WHC,ale z drugiej strony może WWE zrobi coś ciekawego i zrobi Six Pack Challenge Casket Match for WHC tylko z drugiej strony na czym mógłby polegać !? No cóż najlepiej polegać do piątku i dowiedzieć się oficjalnie co będzie :)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Napewno Six Pack Challenge o WWE Championship : Sheamus© vs Wade Barrett vs Randy Orton vs John Cena vs Edge vs Chris Jericho, fajnie jedna 6 osobowa walka cikawie by było, ale 2 taka o World Heavyweight Championship : Kane© vs Undertaker vs Jack Swagger vs Rey Mysterio vs Big Show vs CM Punk ale druga taka walka na tej samej gali by była nudna. O wiele lepsze by był Casket Match : Kane© vs Undertaker tu mógł by wygrać Undertaker, i potem na Hell in a Cell PPV World Heavyweight Championship Hell in a Cell Match tu mógłby wygrac Kane no i potem rewanż na Bragging Right Inferno Match* tu górą Undertaker. Coś podobnego co się działo z WWE Championship rok temu (pas co miesiąc zmieniał właściciela między John'em Ceną a Randy Orton'em.

Dzieki. Pozdro.

Żyjac w erze 4kids można pomarzyć po Inferno Match :(

JEFF HARDY, STING, CHRISTIAN CAGE, SAMOA JOE, JAY LETHAL, AJ STYLES, ABYSS, MOTOR CITY MACHINE GUNS, SENSHI, ROB VAN DAM, DESMOD WOLFE, KAZARIAN, MR. ANDERSON, KURT ANGLE, D'ANGELO DINERO, TOMMY DREAMER <----- THIS IS MY HEROS!!!!!!!!

8323089524c68ef1857839.jpg

• Urządzenie:  Linux

Napewno Six Pack Challenge o WWE Championship : Sheamus© vs Wade Barrett vs Randy Orton vs John Cena vs Edge vs Chris Jericho, fajnie jedna 6 osobowa walka cikawie by było, ale 2 taka o World Heavyweight Championship : Kane© vs Undertaker vs Jack Swagger vs Rey Mysterio vs Big Show vs CM Punk ale druga taka walka na tej samej gali by była nudna.

O wiele lepsze by był Casket Match : Kane© vs Undertaker tu mógł by wygrać Undertaker, i potem na Hell in a Cell PPV World Heavyweight Championship Hell in a Cell Match tu mógłby wygrac Kane no i potem rewanż na Bragging Right Inferno Match* tu górą Undertaker. Coś podobnego co się działo z WWE Championship rok temu (pas co miesiąc zmieniał właściciela między John'em Ceną a Randy Orton'em.

Dzieki. Pozdro.

Wyluzuj trochę, jeszcze nie ma walki zapowiedzianej, a Ty już rozpisujesz się na kolejne 3 PPV do przodu. A poza tym odnośnie wyników tapingu RAW mogłeś użyć tagu [ spoiler ].

z drugiej strony może WWE zrobi coś ciekawego i zrobi Six Pack Challenge Casket Match for WHC tylko z drugiej strony na czym mógłby polegać !?

Nie wydaje mi się, żeby mieli coś takiego zmixować. Jakby ta walka miała wyglądać? kto pierwszy kogoś wrzuci do trumny? Mało logiczne, chociaż jak to się mówi często przy ruchach WWE- należy wyłączyć rozumowanie i logiczne myślenie

No cóż najlepiej polegać do piątku i dowiedzieć się oficjalnie co będzie

Bynajmniej nie do tego piątku. Teraz według raportów z tapingu na amerykańskich serwisach nic nie widać odnośnie jakichkolwiek walk na NoC z brandu SD!.

Jedynie Kane wygłosi promo o tym, jak zaatakował Takera.

I gówno - wszyscy od początku wrzucają info o walce w spoilerze, by pojawił się taki jeden i za przeproszeniem zjebał zabawę z oglądaniem przyszłego RAW. Good job.

Pytanie powinno brzmieć po co zakładać temat o gali, która nie ma jeszcze ani jednej oficjalnie zapowiedzianej walki?

Czyżby lider Nexus miałby zdobyć pas i... niestety... kontynuować feud z Ceną? Może tym razem pas zdobędzie Orton i będzie kontynuacja feudu? Możliwości jest wiele. W każdym razie chyba emocji nie zabraknie. Bardzo mnie ciekawi ta walka.

W związku z dzisiejszym niusem na temat HitaC można mieć nadzieje na pas dla Randy'ego. :-)

Ale z kolei Barret nie dostanie pasa :cry:

Ja chciałbym przedstawić walki jakie ja bym chciał poniżej filmik

http://www.youtube.com/watch?v=I94WkTO7tac

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Ja chciałbym przedstawić walki jakie ja bym chciał poniżej filmik

http://www.youtube.com/watch?v=I94WkTO7tac

Co do walki HiaC to mogłaby być Undertaker vs Kane ©. To byłoby ciekawsze.

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Właśnie ... Kto waszym zdaniem powinien dostać shota o pasy TT. Bo wypadało by zmienić obecnych nudnych mistrzów i ożywić nieco dywizje TT. Dobrze by było gdyby na SD zrobili jakiś mecz bądź mały turniej o miano pretendentów , bo jeśli chodzi o raw to ja tam nie wiedzę potencjalnych mistrzów.

Jeśli chodzi o mnie to moim zdaniem nowymi mistrzami powinni zostać Archer i Hawkins , ew. Dudebusters chociaż ci raczej jobbują więc wątpię.

21141536044eac5162deaab.gif

Ja chciałbym żeby nowymi posiadaczami pasów TT zostali The Usos. Nie wiem jak wy, ale ja odnoszę wrażenie, że dotychczas nie pokazali pełni swych umiejętności (przegrywać musieli żeby tak szybko The Hart Dynasty nie stracili swojego tytułu). Ich umieściłbym w pierwszej kolejności jako nowych mistrzów, później - ale to dość daleko - dałbym Archera i Hawkinsa.

Ja chciałbym by stworzyli jakiś Tag Team z ELity WWE typu John Cena skończyłby wreszcie walki o pas WWE. Gdyby skończył feud z Nexus to czemu nie, a na chwile dziszejszą proponuje Tag Team CM Punk i Gallows ale ostatnio coś iskrzy między nimi i nie wiadomo czy Straight Edge się nie rozpadnie ewentualnie Mercury i Gallows.

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg