Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SummerSlam - spoilery - nie chcesz znać wyników - nie czytaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie chcecie znać wyników, ani segmentów, które odbyły się na wczorajszej gali PPV - nie czytajcie tego newsa dalej. Jako, że jego większośc jest poświęcona temu show - nie ukrywam tego w znaczniki Hide.

WWE starało się utrzymać w największej tajemnicy powrót Bryana

Danielsona do federacji. Podobno, mało który ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-summerslam-spoilery-nie-chcesz-znac-wynikow.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czegoś nie ogarniam... co z The Great Khali'm... być może przeoczyłem coś przewijając któreś z Raw :D

8407598924ba0fe619b015.jpg

Opublikowano
Czegoś nie ogarniam... co z The Great Khali'm... być może przeoczyłem coś przewijając któreś z Raw :D

Khali na RAW został zaatakowany przez Nexus co go wykluczyło z walki na SummerSlam.

21413621404d57aa3f81990.jpg

Opublikowano

RazorR nie rozumiem co to znaczy że "Danielson zastąpił Miza który przeszedł na ciemną stronę mocy"? Przecież Miz nie przeszedł heel turnu bo od zawsze nim był ;)

Wybacz jeśli się czepiam ale to zdanie jest troszkę niezrozumiałe (chyba że Ci chodziło w tym sensie że przeszedł na stronę teamu Nexus)...

Opublikowano

Zacznę od tego, że SummerSlam było b. dobrą galą...

Nie spodziewałem się, że w walce o pas zainterweniują Nexus... Co ciekawe, było to dobre rozwiązanie... Melina mistrzynią!!! HURRA!!! Big Show pokonał S.E.S - wiedziałem ;) Szkoda, że Randy wygrał przez DQ :( Fajnie, że Kane wygrał... Oczywiście Undertaker nie mógł wygrac ich rozrachunku, bo dzieci zaczęły by się pukac w głowę - dlaczego skoro Undertaker jest pod względem sił tak słaby, to czemu udało mu się wygrac pojedynek siłowy??? Myślę, że na każdym SD! Vince zrobi tak, aby Taker jakby "powracał do sił" .

Ogólnie: Gala dobra... Przewidziałem WSZYSTKO oprócz ataku Nexus w walce o pas IC i wygrana Randy'ego przez DQ. Resztę było łatwo przewidziec ;)

10987452954c9f13205297d.jpg

Opublikowano
Zapomniałem o walce 7 vs 7!!! Oczywiście już po RAW było wiadomo, że 7 uczestnikiem będzie nie kto inny, jak Daniel Bryan... To było łatwe do przewidzenia... Cieszę się, że wrócił, ale szkoda, że to Cena został ostatni z Barret'em... Ale z drugiej strony szykuje się nam teraz feud: Daniel Bryan vs The Miz W końcu jak wiemy to Miz, gdy sędzia nie widział uderzył Bryan'a walizką... SUPER, że Bryan powrócił!!!

10987452954c9f13205297d.jpg

Opublikowano
Feudzik o walizkę Miz - Danielson gotowy ;) W sumie byłoby bardzo ciekawie, gdyby tak się stało.
Opublikowano
Ja teraz raczej widzę feud Danielson-Miz o pas US a gdy Miz jak sądzę go przegra to wykorzysta walizkę...
Opublikowano
Gdzie jest ten profil Bryana na stronie wwe?
Opublikowano

No właśnie dołączam do pytania. Flow'a na ja WWE.COM w rosterze Monday Night Raw Daniela Bryana(Bryana Danielsona) nie ma. Jesli coś wiecie prosze o odpowiedź!!

Z góry dzieki!

Opublikowano
Może na razie nie dołączyli jego profilu ;] Może sugerują tym, że Daniel nie zabawi długo w WWE :roll:

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

Opublikowano
s
Opublikowano
Profil tymczasowo został usunięty. Prawdopodobnie WWE zamierza dołączyć jego profil dopiero po RAW.

7614081404f146f966c931.jpg

Opublikowano
A może po prostu poczekajcie do RAW i zobaczcie potem
Opublikowano
Wynik main eventu spowodował u mnie spadek oceny z 8/10 na 5/10. Mam nadzieję, że nie zabili tego storyline'u, ale na to niestety wygląda.