Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

SummerSlam - spoilery - nie chcesz znać wyników - nie czytaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Jak nie chcecie znać wyników, ani segmentów, które odbyły się na wczorajszej gali PPV - nie czytajcie tego newsa dalej. Jako, że jego większośc jest poświęcona temu show - nie ukrywam tego w znaczniki Hide.

WWE starało się utrzymać w największej tajemnicy powrót Bryana

Danielsona do federacji. Podobno, mało który ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-summerslam-spoilery-nie-chcesz-znac-wynikow.html
https://forum.wrestling.pl/topic/21677-summerslam-spoilery-nie-chcesz-zna%C4%87-wynik%C3%B3w-nie-czytaj/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Apsik1-wwe

2

• BRKSTRM

1

• ujko

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Czegoś nie ogarniam... co z The Great Khali'm... być może przeoczyłem coś przewijając któreś z Raw :D

Czegoś nie ogarniam... co z The Great Khali'm... być może przeoczyłem coś przewijając któreś z Raw :D

Khali na RAW został zaatakowany przez Nexus co go wykluczyło z walki na SummerSlam.

• Reputacja:   1

RazorR nie rozumiem co to znaczy że "Danielson zastąpił Miza który przeszedł na ciemną stronę mocy"? Przecież Miz nie przeszedł heel turnu bo od zawsze nim był ;)

Wybacz jeśli się czepiam ale to zdanie jest troszkę niezrozumiałe (chyba że Ci chodziło w tym sensie że przeszedł na stronę teamu Nexus)...

Zacznę od tego, że SummerSlam było b. dobrą galą...

Nie spodziewałem się, że w walce o pas zainterweniują Nexus... Co ciekawe, było to dobre rozwiązanie... Melina mistrzynią!!! HURRA!!! Big Show pokonał S.E.S - wiedziałem ;) Szkoda, że Randy wygrał przez DQ :( Fajnie, że Kane wygrał... Oczywiście Undertaker nie mógł wygrac ich rozrachunku, bo dzieci zaczęły by się pukac w głowę - dlaczego skoro Undertaker jest pod względem sił tak słaby, to czemu udało mu się wygrac pojedynek siłowy??? Myślę, że na każdym SD! Vince zrobi tak, aby Taker jakby "powracał do sił" .

Ogólnie: Gala dobra... Przewidziałem WSZYSTKO oprócz ataku Nexus w walce o pas IC i wygrana Randy'ego przez DQ. Resztę było łatwo przewidziec ;)

Zapomniałem o walce 7 vs 7!!! Oczywiście już po RAW było wiadomo, że 7 uczestnikiem będzie nie kto inny, jak Daniel Bryan... To było łatwe do przewidzenia... Cieszę się, że wrócił, ale szkoda, że to Cena został ostatni z Barret'em... Ale z drugiej strony szykuje się nam teraz feud: Daniel Bryan vs The Miz W końcu jak wiemy to Miz, gdy sędzia nie widział uderzył Bryan'a walizką... SUPER, że Bryan powrócił!!!

Feudzik o walizkę Miz - Danielson gotowy ;) W sumie byłoby bardzo ciekawie, gdyby tak się stało.

Może na razie nie dołączyli jego profilu ;] Może sugerują tym, że Daniel nie zabawi długo w WWE :roll:

Profil tymczasowo został usunięty. Prawdopodobnie WWE zamierza dołączyć jego profil dopiero po RAW.

• Urządzenie:  Android

A może po prostu poczekajcie do RAW i zobaczcie potem

Wynik main eventu spowodował u mnie spadek oceny z 8/10 na 5/10. Mam nadzieję, że nie zabili tego storyline'u, ale na to niestety wygląda.