Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Specjalny Impact, Samoa Joe, Brutus Magnus na twitterze, Ha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Impact po Hardcore Justice ma w karcie open challenge Jeffa Hardy'ego. Według najnowszych doniesień Wrestling Observera na to wyzwanie ma odpowiedzieć były wrestler WWE. Nie wiadomo jednak kto to, ponieważ osoba ta chce zachować anonimowość.

Zawieszenie Samoa Joe na czas nieokreślony było spowodowane tym, że w ob...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-specjalny-impact-samoa-joe-brutus-magnus-na.html
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 Way Dance tzn. walka three way z eliminacją?
Sesame Street is brought you by [you].

2058179744535955aac7dbf.jpg

Opublikowano

Bardzo jestem ciekawe kto będzie rywalem Jeffa?Cieszyłbym się,gdyby to był Shelton Benjamin,ponieważ mogło by wyjść bardzo dobre widowisko.Odpowiedź dostaniemy na najbliższym IMPACT.

Szkoda,że zawiesili Joe.Ostatnio dawali mu trochę pushu i przyjemnie się patrzyło na pojedynki z jego udziałem..Ma nieprzeciętne ring skillsy.Mam nadzieję na jego szybki powrót .

Nurtuje mnie jakie walki zobaczymy na sierpniowym PPV TNA.Te dwie walki zapowiadają się nieźle.Nie będzie to co prawda dawne ECW,ale już się nie mogę doczekać tej gali.

21413621404d57aa3f81990.jpg

Opublikowano
Bardzo jestem ciekawe kto będzie rywalem Jeffa?Cieszyłbym się,gdyby to był Shelton Benjamin,ponieważ mogło by wyjść bardzo dobre widowisko.Odpowiedź dostaniemy na najbliższym IMPACT.

Shelton to najmniej prawdopodobna opcja gdyż na dniach ma zadebiutować w ROH. Już bardziej pasuje mi tu "big star WWE" Gregory Helms :P .

Opublikowano
Brechtałbym jakby przeciwnikiem Jeffa okazał się Bryan Danielson ;)
Opublikowano
pewien znany pan z ECW rzekłby "OMG!!!" kto widział ostatni Impact ten wie ze trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym. Niestety Flair lata po ringu w bokserkach i skarpetce... zenada :/
Opublikowano
co Ty radzisz, chwała Ricowi, że mu sie jeszcze chce odstawiac tekie "komedy mecze".
Opublikowano
Brechtałbym jakby przeciwnikiem Jeffa okazał się Bryan Danielson ;)

Niestety nie ma na to szans. Brayana dalej obowiązuje 90 dniowy zakaz występów w w federacjach MS.

"I'd rather you all hate me for everything I am... Than love me for something I'm not"

944741184d61507b17c7d.jpg

Opublikowano
Jeżeli okaże się ktoś z WWE to tylko Gregory Helms. Sam mówił że przymierza się do TNA.
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg