Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cyfrowe , kulturowe jebane EWF

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widzimy małe pomieszczenie wypełnione szafkami, biurkiem i kilkoma innymi niepotrzebnymi rzeczami. Bardziej spostrzegawczy widzowie mogą domyśleć się, że akcja odbywa się w szatni. Po chwili kamera robi zoom na lewą ścianę, gdzie w kadrze pojawia się Tool. Phantom wyjmuje z torby jakąś płytę , po czym wsadza ją do odtwarzacza i przyciska guzik ze strzałką…

Tool: Kultury im się, kurwa, zachciało, tak ?

Po chwili z głośników zaczyna płynąć muzyka Lao Che, a dokładniej słowa :

Jeśli chcesz to Ci opowiem

Jak się w boga pobawiłem

Otóż szliśmy lasem

Ja tego człowieka prowadziłem

On kluczył, milczał, po trzykroć upadał

Znał me zamiary, jednak zawsze wstawał

Jeśli chcesz to Ci opowiem

Jak Go nad dołem pochyliłem

Jeśli chcesz to ci opowiem

Jak Mu w potylice …

Jak to wpierw postaliśmy obaj chwile

A chwile później to już Go zabiłem.

Tool(widocznie zdenerwowany): Pieprzone gnioty jeśli chcą kultury w EWF to niech najpierw zaczną reedukację. Dyskutowanie z nimi o kulturze to, jak mawiał wieszcz, nazwać dziwkę relaksacyjną terapeutką. Oni mieli tyle do czynienia z kulturą , co Kubica z kobietą, co Nas Jazzowski z testosteronem. Nie będę uczył miernot moralnych czegoś, czego nazwy nawet nie rozumieją, wręcz przeciwnie. Ja jestem tu po to, aby od kultury byli bardzo daleko …

Po chwili Tool chwyta małą kamerę , którą całe zdarzenie jest filmowane i kładzie na biurku. Obok stawia laptopa , włącza thunderbirda i tworzy maila na adres : zarzad@ewfcompany.pl o temacie „o kulturze słów kilka”.

Chcielibyście bym napisał pewnie : „drogi zarządzie” co ? Pamiętajcie , że Tool nigdy nie robi tego co chcecie, żeby robił i z zasady nie będzie, więc zamiast serdecznego „drogi zarządzie „ zacznę od „pierdolcie się wszyscy tam na górze”. Chciałem podziękować za to, że po raz kolejny pokazałem ile warte są wasze „ gwiazdy”. Po raz kolejny zdobyłem pas, ale zarządowi znowu się to nie spodobało. Dobrze się bawicie moim kosztem panienki, co ? To dobrze, bo wiecie co ? Ja mogę kopać im dupy na każdej gali. Na każdej gali będę jeden po jednym eliminował te wasze cukierkowe pokraki i zdobywał tytuł. A wy zabierajcie mi go co galę. Nie ma problemu. W świat pójdzie opinia na jakich podstawach stoi EWF. Jakimi celami się kieruje. Kulturowymi rzecz jasna…

Chciałem podziękować za to, ze po raz kolejny mogę wam udowodnić jak marni jesteście i mali. I ja mam tutaj wprowadzać kulturę ? W te rejony moralnej dezercji ? Bardziej żałosny od was jest chyba tylko ta wasza Barbie Jazowska, która, gdy wrestling w Polsce przeżywał szczyty popularności i prezentował pewien pomysł zapierdalał jako mały plemnik w środku jakieś Jazzowskiej. Lecz dzisiaj co to mamy ? Ten oto plemnik uczy nas historii wrestlingu , prawi co dobre co złe , kreuje moralność federacji i stawia się wzór. Wspomina czasy, które my tworzyliśmy. To dzięki nam, nie Jazzowskiemu wrestling w Polsce prezentował jakąś świeżość, nowość. Prezentował , bo umówmy się, dzisiaj Jazzowski robi karierę, podpisuje piersi młodych kobiet, jeździ dobrymi samochodami … dlaczego ? Bo Tool i Psycho to za mało, aby ta federacja mogła piąć się do góry. Kto jest więc kierowany do bicia ? No własnie. Promujecie zera! Promujecie gnidy! Promujecie beztalencia! Tak często ta wasza panienka mówi o PCW , o jej świetności , o wspaniałości , o szczytach wrestlingowych marzeń. Pominę tekst : a co on kurwa może o PCW wiedzieć ? Dla niego PCW to pieprzone VHS. Nie na tym to polega. Wtedy Jazzowski byłby nikim!

Tool wstaje od biurka, bierze łyk kawy po czym chwilę patrzy w ścianę. Obraz z monitora odbija się w szybie na której krople deszczu powolnie spływały w dół zniekształcając obraz. Rebel wraca do stoli i kontynuuje wiadomość :

Tool: Taka jest prawda. Nas byłby w tamtych czasach nikim. Juice, Gangsta , Hangman, Game – oni wszyscy wciągnęli by go nosem tak jak obecny mistrz wciąga … Wtedy każda walka to było wydarzenie. Na ring wychodziłeś i nie wiedziałeś co cię czeka. Juice był najbardziej nieobliczalnym skurwysynem tej federacji – w konfrontacji z nim to Nassowskie zero nie wytrzymałoby nawet minuty. Więc powiedzcie tej waszej gwiazdeczce, żeby nie prawiła nam żadnych wycieczek personalnych, tylko niech dalej pozuje na ofiarę i mówi jak to mu źle i jak wszyscy chcą go w chuja zrobić. Dymasz, albo ciebie dymają – takie tu obowiązują prawa nadęta laleczko – przekazać mu to koniecznie!

Wygrałem, zabraliście. To samo od nowa, to samo od nowa.Wiecie, ze nie możecie sobie pozwolić, aby Tool zdobył pas. Wiecie, że przewróciłoby to góry całą autonomię tej federacji. Bo wy musicie mieć „swojego” mistrza, którego pięknie możecie pociągać za sznureczki, co ? I już Biały wam narobił nielicho kłopotów. Swoją droga – z tego co wiem, to Psycho nie pogardzi zadnym wpierdolem , niedługo do was też dojdziemy, ustawcie się w kolejce.

Kiedyś, żeby zaistnieć w tym biznesie trzeba było być kimś. Mieć umiejętności, charyzme , charakter , prezentować coś, co sprawiało, że inni z zazdrością w oczach chcieli cię rozszarpać z płaczu, dlaczego to oni nie są tobą. Dzisiaj co wystarczy prezentować ? Metki. Wyjdziesz , powiesz pseudo intelektualnych słów , wybełkotasz swoje publicystyczne gówno i władza rzuca się do main eventu. Ja wiem, ze oprócz mnie i Białego nie ma nikogo, kto mógłby tego zaszczytu doświadczyć, ale w takim razie ja się pytam – dokąd zmierzamy ? Czy mamy równać w dół , tylko dlatego, że poziom dzisiejszych ulubieńców zapierdala w dół jak dziura budżetowa tego państwa ? Czy naprawdę nie stać was, jebane nieroby, aby wydać trochę pieniędzy na prawdziwych zawodników, a nie plastikowych zabawek dla dzieci ? Pytacie o kulturę w tej federacji ? Tu ją jedynie reprezentuje jakiś jebany książe … i to kulturę azjatycką, czy skąd on tam,kurwa, jest. Wiec ja się pytam – o co chodzi ? Mam się wstydzić za to, ze pochodze z tego popieprzonego kraju ? Czasami się wstydze, ale czy jak wpierdole na obiad schabowego i popije kieliszkiem wódki to jestem plebs, czy jeszcze nie ? Ta federacja chyli się ku absurdowi i stanie się karykaturą siebie, jeśli już się nie stała. Nie chce reprezentować nazwy. Chcę reprezentować organizację jaką pamiętam. Dziś EWF jest bardzo daleko od takiej i dopóki nie doczekam czasów, aż znów poczuję adrenalinę wychodzą na ring , dopóty będę wam pokazywał środkowy palec , wydrukujcie to sobie i powieście nad lustrem pieprzone wałkonie!

Po napisaniu tych słów Rebel ponownie wypił łyk kawy. Tym razem jednak smakowała inaczej , była zimna ,a każdy kolejny łyk tracił na znaczeniu. Jednocześnie kawy w kubku było coraz mniej…

Tool kontynuuje :

Tool: Ale przecież pan „nie jestem cipą” to nie jedyna podpora dla was, co ? Macie jeszcze ner gala polskiego wrestlingu. Wykreowanego szatana, pana ciemno…ty. Człowieka, który w jednym momencie wystawia dwa palce w stronę kamery, a z drugiej sprzedaje dzieciakom watę cukrową. Nie przekonacie mnie , kurwa, że to jest fajne. Nie , i jeśli chcecie to to powtórzę : to nie jest fajne! Z każdym dniem oglądam jak spadacie na niższy stopień swojej kariery. I o ile różowy jest już w piwnicy, to Vaclav na razie męczy się na półpiętrze. Szkoda, bo wypił kilka red bulli i prawie udało mu się zdobyć pierwsze piętro. Tak to jednak jest, jak się myśli portfelem, a nie głową. Ale pamiętajcie jebane nieroby – to JA się sprzedałem! To ja wybrałem złą drogą. Ta … wybrałem. Dlatego po raz kolejny zdobyłem tytuł. Czy zdobyłbym go stojąc u boku pana ciemnoty i małpy w różowym ? Neee. Więc jeśli ta zła droga pozwala mi kopać tyłki takim pajacom i zdobywać najważniejszy tytuł , to proszę bardzo. Będę wybierał ją do końca. Bo cóż ta podwójna moralność im dała ? Miejsce w main ventach. Już obaliłem tą tezę. Sławę? Ona nie daje satysfakcji. A ja zdobyłem wszystko co jest do zdobycia w tym biznesie. Od evolution title , przez tag teamy , Felki, aż po Word title , więc niech mnie żadna czarna menda nie uczy którą wybierać drogę , bo to ja im mogę udzielać lekcji jak działać, by już więcej nie robiono o nich koszulek. Ale dość tego, wkurwienie osiągnęło zenit. Chcecie być sumieniem Toola ? Tool nie ma sumienia!

Oni jednak myślą, że są fajni bo robią dobrze ego młodych nastolatek. Różnica jest taka, ze Biały i ja posiadaliśmy to, o czym te wasze pokemonki mogą tylko pomarzyć. I nawet jak już będziemy w wieku Sandmana to obudzicie nas w środku nocy i lewą nogą zdepczemy te robaki. Bo są szkodnikami, a szkodniki się unicestwia. Właśnie … co do Sandmana

Tool energicznie wziął łyka kawy , po czym z impetem rzucił kubkiem o śnieżno białą ścianę szatni

Powiedzcie temu pajacowi, że jeśli nie zrozumiał lekcji jaką dał mu Phantom kilka lat temu to chętnie Rebel mu przypomni w którym stoi rzędzie. Nie miałem nic do niego póki nie wszedł mi w drogę, ale o to pojawia się piaskowy i co ? Możliwość walki o tytuł ? Po trzech galach ? Czy nie uważacie, że nawet na was to jest za duże przegięcie ? Jego wygrana z Crazym była największym przekrętem ostatnich lat. Superowy zjada go na śniadanie i nawet popijać nie musi. Czyńcie tak dalej, a EWF stanie się jak polska polityka bo już teraz nie różnicie się od tych dziwek zwanych politykami , pieprzone sprzedawczyki. Ale wiecie co ? Mam wiele problemów. Czasami z sobą, czasami z innymi. Czasami wy mi je tworzycie , ale ani różowy , ani cipkowaty, ani piaszczyty nie są dla mnie żadnym z nich. Traktuje ich jak zabawki , takie worki, które wiecie, jak pierdolniesz to się z powrotem podnoszą. Za to ja jestem ich problemem. Kurewskim problemem. Będą przeklinać swoje, przeklinać moim imieniem.

Na koniec chciałbym wam jeszcze powiedzieć, że nigdy nie będziecie mogli kontrolować czegoś, czego nie stworzyliście. To Felix Castro stworzył Toola , jestem jak maszyna , która wrzuciła kolejny bieg i nie zamierza się zatrzymać nawet jak wam się zachce siku , więc strzeżcie się, bo to dopiero początek koszmaru EWF … w sumię poświęciłem na ten list już i tak za dużo czasu. I chuj z tym, że jest to niepotrzebne ...

Po tych słowach Rebel najeżdża na ikonę „send” i wysyła wiadomość. Po chwili jednak ponownie je otwiera i tworzy kolejną wiadomość do tego sameg odbiorcy.

Aha i już myślcie jak znowu mi odebrać tytuł , ponieważ zamierzam po raz kolejny go zdobyć przy najbliższej okazji! Dobranoc bitches.

Po tych słowach Tool zamyka laptopa, bierze torbę i wychodzi z szatni.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• mu

1

• nasjazz

1

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co prawda moją opinię znasz, aczkolwiek powtórzę ją oficjalnie - stać Cię na o wiele więcej i tego RPa potraktuję jako oszczędzanie sił przed walką o World Title. Nie jest to oczywiście coś słabego, w speechach zawartych jest sporo celnych, wręcz życiowych uwag. Poza tym trochę krótko i... mam wrażenie, że Phantom był jednak bardziej wyjątkowy. :)
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja powtórzę za Nasem. Za mało Toola w Toolu tutaj mamy. Jednakże, za wcześnie na spisywanie Rebela na straty. Ten gimmick ma potencjał, o czym Tobie już pisałem, tyle, że w innym miejscu.

• Urządzenie:  Windows

Chcecie być sumieniem Toola ? Tool nie ma sumienia!

najlepsza erpoza , zdecydowanie . i to nie klepanie sie po dupach , co nie .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• 3 tygodnie później...

najlepsza erpoza , zdecydowanie . i to nie klepanie sie po dupach , co nie .

To zdecydowanie nie jest "klepanie po dupach" uważam identycznie jak mu. Generalnie, muszę przyznać, że Ty chyba musisz pisać eRPy na kacu, podczas nagłych przeprowadzek, gdy jesteś przepracowany albo przemęczony, bo one wtedy są świetne. Tak jak przykład powyżej. ;)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg