Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Big Show vs SES

Słabe widowisko. Big Show prawie przez cały czas miał przewagę i spokojnie wygrał.

Randy Orton vs Sheamus

Bardzo liczyłem na Ortona że zdobędzie pas ale jednak Sheamus to jest szuja i po przez jego dyskwalifikacje znowu będzie paradował na Raw z pasem :(

Kane vs Rey Mysterio

Ucieszyłem się z wygranej Kane ale cały czas oczekiwałem na powrót Takera i się doczekałem (tylko nie wiem w jaki sposób on się nagle zjawił w tej trumnie). Trochę szkoda że Undertaker dostał od Kane'a i to jeszcze swoim finisherem ale chociaż teraz zapowiada się świetny feud dwóch braci :)

Cena Team vs Nexus

Bardzo byłem zadowolony z powrotu Daniela Brayana a jeszcze bardziej z jego dyspozycji (mam nadzieję że Raw go zatrudni a sam Brayan będzie miał okazję na porachunki z The Mizem :D ). Co do walki to bardzo mi szkoda że tak wczas odpadli R-Truth i John Morrison ale walka ogólnie była dobra i John Cena na końcu zmusił do poddania Wade Barretta.

http://wwepoland.npx.pl/news.php [Poszukuję newsmena] Summerslam na żywo!
  • Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KACPERt

16

• Azibiel

11

• xero

10

• N!KO

10

Top użytkownicy w tym temacie

Sorry za offtopic ale wiecie gdzie mogę obejrzeć SummerSlam jak możecie to dajcie link

Jeszcze raz przepraszam za offtopic :)

Sorry za offtopic ale wiecie gdzie mogę obejrzeć SummerSlam jak możecie to dajcie link

Jeszcze raz przepraszam za offtopic :)

I jeszcze tutaj

http://sports2watch.com/Online-Media/2010/08/summerslam-2010.html

Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ

Intercontinental Championship

Walka była dość dobra, szkoda tylko, że ci dwaj panowie ostatnimi czasy walczą ze sobą non stop. Robią dość dobre walki(jak na WWE) jednak ile można w kółko oglądać ich pojedynki i jeszcze na następnym Smacku dojdzie do rewanżu. Interwencja Nexus była wielkim zaskoczeniem bo od kiedy Nexus biją zawodników SmackDown

Handicap Match

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Big Show cały czas prowadził walkę i ją wygrał. Punk opuścił swoich towarzyszy, czyżby miał ich dość i rozpad SES ? Zobaczymy na SmackDownie

WWE Championship Match

W ogóle nie ciekawiła mnie ta walka, nudziłem się podczas jej trwania. Sheamus obronił pas, myślałem ze tak będzie od razu. Gdy Celtycki Wojownik leżał półprzytomny po RKO miałem nadzieję, że wbiegnie Miz. Oczywiście nie wykorzystałby walizki bo przeszkodzili by mu Nexus.

World Heavyweight Championship Match

Podczas tej walki czekałem tylko na powrót Undertakera. Kane wygrywa wg moich przepuszczeń i zjawia się Taker i atakuje swojego brata, jednak to Kane wyszedł zwycięsko z ich "starcia".

7 on 7 Tag Team Elimination Match

Walka budząca wielkie nadzieje. Gdy Miz wchodził a Cena powiedział, że jest juz za późno to sie ucieszyłem, nie miałem pojęcia kto to będzie... może Rock. A jednak nie, był to Bryan Danielson... znaczy Daniel Bryan. Normalnie szczena mi opadła jak go zobaczyłem. Wg mnie była to najlepsza walka na tej gali, szkoda, że Cena nie przeszedł na Dark Side. Szkoda, że Nexus przegrali ;/

Gala nie powalała walkami czasami było nudno, dopiero ostatnia walka zmieniła oblicze gali. 4+/6

19616413104f427d2812bca.jpg

Intercontinental Championship Match

Dolph Ziggler© vs Kofi Kingston - no contest

Słaby opener moim zdaniem, wiedziałem, że Nexusi wejdą na ring, bo inaczej tak nudna walka skończyć się nie mogła. Doplh oraz Kofi to tacy wrestlerzy, których stać na pewno na o wiele więcej. Szkoda, że tak to rozegrali bookerzy, bo naprawdę zawiodłem się na tej walce. Walka słaba.

WWE Divas Championship Match

Melina pokonała Alicię Fox ©

Prawdę mówiąc liczyłem w tej walce na Alicię, ale niestety przegrała z ''nową'' Meliną. Melina w końcówce walczyła całkiem fajnie i prawdę mówiąc jej bardziej należał się ten pas. Ciekawi mnie co będzie się teraz działo, bo jakoś nie wydaje mi się, że wciąż będzie prowadzić feud z Alicią. Może coś z Laylą i McCool? Walka średnia.

3-on-1 Handicap Match

The Big Show pokonał The Straight Edge Society (CM Punk, Joey Mercury and Luke Gallows)

Nie wiem dlaczego, ale mi ta walka się podobała. Big Show teraz bardzo dobrze gra face i należało mu się to zwycięstwo prawdę mówiąc. Mam teraz nadzieję, że za jakiś czas SES się rozpadnie, a sam CM Punk podłączy się pod jakiś poważniejszy feud. Walka średnia.

WWE Championship Match

Randy Orton pokonał Sheamusa © przez DQ

Z początku walka była tak nudna, że zacząłem ziewać, lecz jak się rozkręciła akcja to aż chciało się oglądać. To RKO na stół było całkiem dobre, szkoda jednak, że stół się nie rozpadł. Sheamus niedługo będzie mógł się pożegnać ze swoim pasem, myślałem nawet, że już wczoraj go straci na rzecz Miz'a, ale jednak Miz wolał być w Teamie RAW. Walka dobra.

World Heavyweight Championship Match

Kane © pokonał Reya Mysterio

Walka na szczęście nie była długa, najbardziej podobało mi się jak Kane złapał Rey'a, gdy ten wykonywał 619. Innego rozwiązania niż wygrana Kane'a nie widziałem. Na końcu jeszcze te Chokeslam'y na Rey'u były tak efektowne, że aż mi się łza w oku kręciła. No i powrót Grabarza może i nie jakiś fascynujący, ale jednak ''powrót''. Nie wiem jak wy, ale ja zdziwiony nie byłem tym, że Taker odpuścił Rey'owi i wziął się za Kane'a. Dobrze jednak, że to Kane spuścił łomot Grabarzowi. Teraz Kane będzie feudował z Takerem do Night of Champions, a tam straci pas. Walka dobra.

7-on-7 Elimination Tag Team Match

Team WWE (John Cena, John Morrison, R-Truth, Bret Hart, Edge, Chris Jericho i Daniel Bryan) pokonali The Nexus (Wade Barrett, David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Darren Young, Skip Sheffield i Michael Tarver)

Dużo osób uważa tą walkę za najlepszą i mógłbym się z tym zgodzić gdyby nie końcówka. Bardzo dobre wrażenie na wszystkich zrobił powrót Daniela i prawidłowo. Ogólnie rzecz biorąc walka wypadła dobrze. Cieszy mnie to, że Miz zaatakował Bryana, bo jak inaczej mógłby przegrać Daniel? Na końcu Jasiu oczywiście poradził sobie z wszystkimi. Myślałem, że przynajmniej Wade powalczy, a tak to od razu poległ. Ciekawi mnie co będzie się teraz dziać. Aha i dobrze, że z Bret Hart został wyeliminowany, bo mnie ten pan powoli zaczyna denerwować tak samo jak i Cena. Walka dobra.

Podsumowując: Walki stały na dość dobrym poziomie, lecz i tak zeszłoroczna gala SummerSlam bardziej mi się podobała. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie walka Randy'ego Ortona z Sheamusem.

• Urządzenie:  Windows

Jedno z najwiekszych PPV w historii WWE mialo swoja kolejna edycje. Sporo zostalo postawione na jedna karte zwana Nexus. Niektore walki wcale nie napawaly optymizmem. Jak wyszlo...?

Dolph Ziggler vs Kofi Kingston - Walka dodana na ostatnia chwile i malo kogo interesowala. Jak sie szybko okazalo nie interesowala nawet federacje WWE, bo posluzyla jako pokaz sily Nexus. Feud miedzy ta dwojka sie jeszcze troche pociagnie o ile ten atak nie jest zwiastunem jakiejs dluzszej przerwy Jamajczyka.

Alicia Fox vs Melina - Mimo, ze czesto powtarzalem, ze lubie Fox to nie nadawala sie na mistrzynie. Nie mniej jednak nie mozna tak odrazu jej zabierac tytulu tylko dlatego, ze wrocila Melina. Takim dzialaniem nie wyhoduja sobei nowych gwiazd. Okazjonalnie, ktos dostanie tytul, by oddac wracajac gwiezdzie. Szybka, bezbolesna walka o ktorej nikt nie bedzie pamietal. Łatwo polegla lisica. LayCool uratowaly, choc na chwile wrazenie po walce. Szczegolnie tekst o celulicie zasluguje na wzmianke

SES vs Big Show - Przykro patrzec jak jedna z najlepszych stajni ostatnich lat (fakt faktem nie bylo ich wiele) chyli sie ku koncowi. W kiepskim swietle stawia ich ta porazka. Punk nie walczac z poczatku potrafil rozbawic. Nie mniej jednak martwilem sie, ze ta walka tak sie zakonczy... szkoda.

Randy Orton vs Sheamus - Nuda. Juz to gdzies widzialem i jeszcze Rudy nie wygrywa. Nie wiem czy on jest az tak wyjatkowy, zeby go pchac na szczyt federacji, bo tylko blada skora go tam chyba trzyma. Jest progress porownujac z pierwsza przygoda z pasem, ale jest on dosc maly. Nie obrazilbym sie, gdyby Miz szybko wykorzystal walizke.

Kane vs Rey Mysterio - Tutaj w zasadzie czekalem tylko na kolejny magiczny (doslownie) powrot Takera. Walka mnie nie interesowala, bo i zwyciezca byl oczywisty. Gdy po walce Kane otwieral trumne po raz pierwszy mozna uslyszec jęk zawody, gdy okazala sie pusta. Powrot byl, ale nie magiczny. Ot taki zwykly sie wydawal. Liczylem na wieksze show i lepszy klimat.

RAW vs Nexus - Lubie Elimination Matche, wiec tutaj juz reka mi nie siedziala na przycisku sluzacym do przesuniecia do przodu o 5sek. Tak jak pisalem WWE postawilo cale SummerSlam na tej walce. Ciekawe co bedzie podczas Survivor Series, bo jakby nie patrzec tam ta walka powinna sie odbyc. Bylem tez ciekaw jak sprostaja temu wyzwaniu ludzie z pierwszego sezonu NXT. Wkoncu zostali wrzuceni na gleboka wode i jest to Main Event jednego z najwiekszych PPV roku. Poczatek juz przyniosl ciekawy obrot sprawy i powrot Daniela Bryana (Szkoda, ze WWE nie kupilo praw do uzywania Final Countdown, albo chociaz, ze nie stworzyli czegos podobnego na wzor przyjemnej nuty. Ten theme brzmial troche jak "Ruthless Aggression") Przewijalo sie jego imie, ale i tak pochwalic wypada WWE, ze zrobili co w ich mocy, by nas zaskoczyc. Ten element jest w wrestlingu wazny. Zwykle druzyna po stronie ktorej stoi element zaskoczenia.. wygrywa, wiec pojawily sie obawy, ze wszelkie zwyciestwo WWE popsuje troche moment Nexus...

Na poczatku szybko pozbyli sie paradoksalnie najbardziej szarego ze wszystkich czlonkow "N", czyli Darrena Younga. Jesli Nexus sie skonczy to DY nie zostajac zwolniony, bedize musial czekac na swojego bylego tag partnera.. Percyego Watsona i obaj zatancza, ale juz w glownym rosterze WWE. W main evencie chlopak sie nawet nie zdazyl zaprezentowac.

Szybko tez polegl "moj faworyt" Tarver, ktory juz troche zrobil, ale bylo to dosc marne. Tarver za mikrofonem - Tak.. Tarver w ringu - Nie. Na cale szczescie WWE stawia bardziej na to pierwsze

Skip "oby juz nie byl pseudo-kowbojem" Sheffiel dostal swoj moment niszczac szybko Morrisona i jeszcze szybciej Trutha. Szkoda, ze Jo-Mo traci w oczach zarzadu i juz kilkukrotnie decydowali sie nie pozwolic mu na postawienie kolejnego kroku w karierze. Czas mija i mozliwe, ze postawi go w sytuacji dramatycznej, gdzie WWE bedzie kogos szukalo na sile... a jak sie szuka na sile to zwykle wychodzi kiepsko

Sposob w jakim sie pozbyli Breta mogli przemyslec jeszcze kilka razy. Face'owi nie wypada, ale i tak jemu pewnie wybacza. Nic by sie nie stalo, gdyby zostal dosc szybko odliczony, ale nie zdziwilbym sie gdyby sam na taka ewantualnosc sie krzywil. Nowy Bret mi psuje wspomnienia idola z dziecinstwa.

Sheffield odpadl niczym doslownie wielcy tego biznesu pokroju Show'a. Knockout krzeslem, po czym seria finisherow. Myslelem, ze to Cena otrzyma swoj "pisk nastolatek" na tej gali, gdy podniesie Skipa do Attitude Adjustment, ale obeszlo sie bez tego.

Otunga nie pokazal praktycznie nic i polegl. W sumie moze to i lepiej. Lubie go jako persone, ale wrestler z niego marny

Slater znowu triumfuje nad Jericho i na deser nad Edgem. Naturalnie wszystko bylo wina Ceny, zeby RatedY2J mialo sie czego czepic w przyszlosci.

Katowanie Jaśka bylo zbyt nudne, bym chcial przez to przechodzic. Nadszedl czas troche przesunac do przodu to PPV, az mocarny Cena dobrnie do Bryana. Bryana, ktory odrazu dal do zrozumienia, ze wniesie powiew swiezosci do WWE. Z lekkim opoznieniem, ale zgodnie z domyslami zabierze US Title Mizowi? Bardzo mozliwe po tym co sie stalo. W kazdym badz razie w Bryanie WWE ma same kozysci. Najwazniejsza jest fakt, ze nie musza wcale tworzyc Main Eventera. Moga bazowac na jego wczesniejszych dokonaniach. Jednak mam obawy, czy Vince dla ktorego wrestling to tylko WWE... bedzie w stanie zrobic cos takiego. Na temat koncowki sie nie bardzo chce wypowiadac, bo popsula ona gale...

Na zwyciestwie Barretta i Gabriela WWE moglo tylko skozystac...

bo przeciez na tej gali to tylko Taker mial zmartwychwstac

Niestety Vince boi sie promowac mlodych i wprowadzic powiew swiezosci...

zamiast grabarza zmartwychwstal Cena i starsi maja przez to mdlosci

Nexus chcialo dobrze i wyrwac federacje z jego rąk...

bo prawdziwym rakiem WWE jest Terminator John

Nad gala troche czasu spedzilem, wiec wielkich narzekan nie bedzie, ale przykro stwierdzic, ze moment N zostal przerwany przez tego samego, ktoremu federacja wszystkie takie momenty daje na tacy. Zapamietam glownie Bryana .. na ktorym widac, ze mozna polegac. Az chce sie ogladac walki w WWE i teraz tylko czekam na Punk vs Bryan o World Heavyweight/ WWE Title na duzej gali... Moze dozyjemy

50608915156a3743c1fa34.jpg

Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

Nie ma co ukrywać, że szału nie było. Szkoda, że WWE zdecydowało się na tę inwazję Nexus, bo chciałem zobaczyć jak Ziggler broni tytułu i się nie doczekałem. Dobrze przynajmniej tyle, że ta inwazja miała miejsce w momencie, gdy champion założył sleeper hold, bo to przynajmniej może oznaczać, że "był bliski wygranej, ale ci mu przeszkodzili".

Alicia Fox vs. Melina

Przed galą byłem pewien, że Fox obroni tytuł. No właśnie. Wystarczyło spojrzeć na miasto z którego pochodzi Melina i miasto, gdzie rozegrało się SummerSlam, by całkowicie zmienić zdanie. I chociaż kontuzja mogła dawać do myślenia, że jednak Fox obroni tytuł, tak jednak do tego nie doszło. No i być może to dobrze? Po walce LayCool niszczą Melinę w jej domu.

Straight Edge Society vs. Big Show

Kolejny pewniak - przynajmniej cieszy mnie to, że udało mi się w miarę przewidzieć przebieg walki (w zapowiedzi gali na poprzedniej stronie). Czyli - Big Show rzuca sobie nimi, później SES obejmuje nieczysto przewagę i olbrzym się budzi i niszczy wszystkich. Jedyna nieścisłość to taka, że obstawiałem, że wywali dwóch i jednego sobie zostawi, a on załatwił dwóch. Moim zdaniem Punk powinien rzucić te Straight Edge Society w cholerę, bo z nimi będzie w kółko dostawał po tyłku.

Sheamus vs. Randy Orton

Początek walki i właściwie 3/4 było takie, że marzyłem aby wpadł Vince i zakończył walkę podwójną dyskwalifikacją - nudy, nudy, nudy. Dopiero później wszystko się trochę rozkręciło, Randy kick outuje po Pump kicku, wzburzony Sheamus doprowadza do DQ, czyli... witaj Sheamusie z poprzedniego runu z pasem, kiedy nie umiał obronić pasa przez pinfall. Po walce Randy niszczy mistrza i zapewne na NoC skład tej walki nie powinien się zmienić.

Kane vs. Rey Mysterio

Chyba jak każdy czekałem na powrót Undertakera i się doczekałem, chociaż zaskoczyło mnie to, że Kane otwierał trumnę parę razy i za każdym razem nie było go tam. Dobrze, że Kane obronił tytuł, mam nadzieję, że odpuszczą sobie Reya w roli pretendenta. Tylko jeszcze jedno a propos Takera - świetna gra aktorska, genialnie odgrywa rolę "chorego" Tombstone na pożegnanie od Kane'a i już wiadomo, że na NoC odbędzie się walka między nimi. Mam właśnie tylko nadzieję, że nie dorzucą tam Reya.

Po pierwsze - WWE zrobiło coś, co można nazwać zdecydowanie wtopą roku. Otóż przed oficjalnym powrotem Danielsona na stronie WWE pojawiła się... informacja o tym w jaki sposób do tego dojdzie, a jego profil znalazł się w sekcji RAW. Niemniej jednak świetnie, że wrócił, bo nie miałem okazji zbyt często oglądać sceny niezależnej, gdzie Bryan występował. Dalej - trochę irytujące było to, że w pierwszej swojej przygodzie z WWE zakładał setkę submissionów i nikt nie tapował, natomiast tutaj - dwóch w jednej walce. No i dostał własny theme song, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie będzie pierdółką, która dostaje po tyłku, ale walczy dla fanów. Miz zaatakował go, Michael Cole natomiast przez całą walkę podważał decyzję Ceny o wzięciu Bryana zamiast Mr. Awesome. Czyżby więc to Miz miałby zostać nowym liderem stajni? W końcu ma kontrakt o pas, więc w Nexus byłby główny pas federacji...

Co do samej walki, to nawet Hart mnie pozytywnie zaskoczył, bo zrobił parę combo. Na koniec Cena unika 450, odlicza Gabriela, zakłada STF i Wade tapuje. Moim zdaniem mogli dać wygrać Nexus i poprowadzić to jeszcze do np. Survivor Series. Przecież WWE zmagało się w tej walce z różnymi przeciwnościami (atak Edge'a i Chrisa, Miz z walizką), więc nawet gdyby przegrali to i tak nie byłoby to czyste zwycięstwo. Szkoda, bo teraz umocni się przekonanie, że w starciach 7 na 1,2,3,4 czy 5 Nexus są mocni, ale jak dojdzie do walki 7 na 7, to dostają w tyłek.

Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

Tu stawiałem że wygra Ziggler . Nie potrzebnie przerwali ta walke.Ogolnie byla na srednim poziomie

Ocena 3+/6

Alicia Fox vs. Melina

Zobaczylem bez przewijania :D Walka nie byla taka zla jak na Divy to wrecz dobra .Dobrze ze Melina ma pas(czy aby nie ze wczesnie?)

Ocena (wzgledem div) 5/6

Straight Edge Society vs. Big Show

Totalne DNO powiniem wygac Big Show ale przy pomocy CM Punka :(Widac ze bedzie rozlam SES .

Ocena 2/6

Sheamus vs. Randy Orton

Walka lepsza niz na RR ale jednak srednia .Byly moment zaskoczenia .RKO na table bylo oke.Sheamusowi wyszed wspaniale jeden Pump Kick.

Ocena 4/6

Kane vs. Rey Mysterio

Nie nawidze MYSTERIA ale walka byla jedna z lepszych na gali.Za kazdym razem mialem nadzieje ze zgasnie swiatlo i po chwili sie zapali a gdy bedzie pora na trumne wyjdzie Taker i zmiecie Kane'a

5-/6

Tu myslalem ze jednak Miza Nexus dopanie w szatni i zainterweniuje Mistery Gm :( Zamiast Miza Bryan.Z jednej strony to wspaniale bo chlop ma talent i umie zrobic dobra walke a z drugiej DLACZEGO NIE THE ROCK?!Co sie stalo z tymi planami Vinca i Rocka na lato?!Mialo byc zaskoczenie a tu rzecz w miare do przewidzenia.Widac ze Bryan wygra US TITLE od Miza.Sama walka 7vs7 najlepsza na gali .Jednak nie doczekalem sie "zlego" Ceny co mnie strasznie wkurzylo.Juz jak Edge i Jericho skopali Johna to myslalem ze oleje RAW i dobije do Wafli-czytaj NEXUS.Szkoda wtedy bylo mi Bryana ze tak sam zostanie.Do samego konca wierzylem ze John przejdzie Turn nawet po STF ze podniesie Barreta i cos oglosi.

Ocena 5/6

Ogolnie gala nie byla tragiczna ale kompletnie mnie rozczarowala.WWE robi coraz gorsze gale (nie liczac WM).Za niedlugo polowa zawodnikow bedzie tylko uzywala middle kicka i punchy:(

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Bryan doszedl do WWE na stale czy tylko na ta jedna walke?

No raczej na stałe... :roll:

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

Chyba nie tylko ja byłem zajarany przed SS aby zobaczyć jak Orton zdobywa pas ,Taker wraca w wielkim stylu i oczywiście nieśmiertelny mistrz 8 ruchów staje sie Heel'em.Ale nic z tego Sheamus użył krzesła przez co doprowadził do DQ i randy mógł tylko pożegnać się z pasem ale jak zawsze wykonał białasowi RKO na stół i zostawił nie przytomnego po za ringiem . Jedyną dobrą rzeczą w tym pojedynku było by gdyby Miz użył walizki , ale NIE . Rozczarowani czekaliśmy na pojedynek Kane z gwiazdką dla dzieci rey'em mysterio tylko po to aby zobaczyć powrót Takera i oczywiście doczekaliśmy się ale czy na pewno tego oczekiwaliśmy Under po prostu wyszedł z trumny (mi osobiście brakowało zgaszonego światła,marsza pogrzebowego itp) i zaczął gadać z mysterio potem jak zawsze chwycił go pod chokeslam z którego szybko zrezygnował aby uchwycić swego brata . W rezultacie to kane wykonał swój finisher i zszedł z ringu z pasem ( Pewnie nie tylko ja oczekiwałem ze to taker powinien udowodnić że pas WHC to jego własnosć) I ostatnia walka wieczoru 7 on 7 Mega Tag Team Elimination match – Team Nexus vs. Team RAW który osobiście podobał mi się ale tylko na podstawie walki. ale od początku gdy zobaczyłem że cena zmienił kolorki byłem przekonany że zdradzi swój team i stanie się liderem nexus potem oczywiście wszedł Edge , R-truth ,największy niedoceniany John morrison , Jericho i bret gdy jako 7 osoba wchodził the miz cały dobry humor spowodowany tym że myślałem ze hunter wróci legł w gruzach. Jednak cena powiedział ze mają innego wrestlera na 7 miejsce (za co wszystkie dzieci posikały się ze szczęścia w tym również ja ) i nagle wychodzi Daniel przy swoim własnym theme i jak dobrze pamiętam to on rozpoczoł match i odrazu założył swój finisher daren'owi który odklepał przez co było już 7 na 6 a dalnielson wygrał pierwszy raz w wwe, potem wszedł morison i przypinował pitbulla . i było 7 na 5 ( i już wtedy wszystkie dizeci posrały się z szczęscia) Jednak po niedługiej chwili wszedł Skip i wykonał clothsline morrisonowi i następnie go przypioł potem dokładnie to samo zrobił truth'owi i było 5 na 5.Miłą niespodzianka w walce oprócz ( moim zdaniem najlepszych zawodników na gali czyli Danielsona i Y2j-który wkońcu wykonał lionsault) był hart który trzymał poziom i nawet wykonał jedną wrestlingową akcje bodajże jakiś slam aby na konie założyć suba.Jednak nexus interweniował i heath wyszedł z sharp'a .Następnie bręt użył krzesła wrzuconego na ring przez wade i został zdyskwalikowany.Więc w team raw zostali juz tylko dwaj Kanadyjczycy , bryan i oczywiście cena . Na ring wszedł Y2J który wykonał codebreaker skipowi a następnie założył walls of jericho otundze, i było 4 na 3 następnie szykował sie zatakować heatha i przez przypadek walnął johna który wkórw... wszedł na ring( i wtedy myślałem że to już czas na my time is now HEEL) ale jednak dupa tylko jericho i edge zostali przypinowani i na ring musiał wejśc daniel który znowu załozył swój finisher i pokonał slatera . Danielson pokazywał dobrą szkołe HBK gdy nagle wbiegł miz i zatakował go walizką przez co justin miał łatwą droge do pinfallu. Został tylko cena który lezał gdzieś za ringiem na gabriela i wade ( i znów myślałem ze to ten moment ale znów dupa ) cena musiał uniknać 450 splash przypinował gabriela a chwile później założył stfu baretowi i zmusił go do podania . Cały czas czekałem kiedy cena weźmie mikrofon i oświadczy swój turn jednak tak się nie stało . Wieć teraz jedynie czekam co wydarzy sie na Monday night raw

15538835464c695d97ce7ec.jpg

• Urządzenie:  Windows

DLACZEGO NIE THE ROCK?!Co sie stalo z tymi planami Vinca i Rocka na lato?!

To, ze ktos cos planuje nie znaczy, ze wszystko zostalo dopiete na ostatni guzik. W waszych glowach zrodzila sie ta mysl tylko. Rock siedzi teraz na planie filmowym i sprowadzic go do WWE chocby na jeden wystep nie jest latwo. Mozliwe, ze wykorzysta szanse i jako host bedzie promowal swoj nowy film na RAW.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Tak wiem ale bylo mowione ze w wakacje ujrzymy cos wielkiego z jego strony,a co moze byc "wieksze" niz SUMMERSLAM?

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg