Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. BadNewsBarrett
    WWE ▪ Chad Gable opowiedział w rozmowie z KFAN, jak rozmowa z The Undertaker zmieniła jego podejście do wrestlingu po masce versus mask w Meksyku. Gable przyznał, że przez lata nadmiernie analizował każdy detal, aż The Undertaker poradził mu, by traktował wszystko jak prawdziwą walkę i przestał tak dużo myśleć o szczegółach. Ta rada przyszła 13 lat po debiucie Gable’a w WWE i pomogła mu w pełni wykorzystać storyline z Original El Grande Americano. ▪ Michael Cole potwierdził w programie The Sal Licata Show, że walką wieczoru Saturday Night’s Main Event w Madison Square Garden będzie tag team match, w którym CM Punk i Cody Rhodes zmierzą się z Guntherem i Samim Zaynem. Punk i Rhodes zmierzą się o WWE Championship na SummerSlam, a ich tymczasowe partnerstwo budzi kontrowersje. Gunther i Zayn czują się pominięci w walce o tytuł. ▪ JD McDonagh wyjaśnił w wywiadzie dla Inside the Ring, dlaczego nalegał na stypulację No Disqualification w walce z Danhausenem na Saturday Night’s Main Event. McDonagh oskarżył Danhausena o porażenie prądem, kradzież 100 tysięcy dolarów od The Judgment Day i kosztowanie go tytułu Intercontinental Championship. Stwierdził, że zwykła walka nie wystarczy, by wymierzyć należną karę. ▪ Sean Ross Sapp poinformował w programie The Hump, że WWE nie ma obecnie żadnych planów kreatywnych dla Jordynne Grace mimo jej obecności na nagraniach SmackDown. Grace, która ma dopiero 30 lat, od miesięcy rzadko pojawia się na antenie, a nawet jej mecze w Main Event zniknęły z grafiku. Sapp podkreślił, że federacja marnuje czas z utalentowaną zawodniczką. ▪ Harlem Lewis zdobył WWE Evolve Championship, pokonując Aarona Rourke’a w odcinku wyemitowanym 15 lipca 2026. Lewis zakończył pojedynek powerbombem i Jackhammerem, a jego pierwsze panowanie w WWE rozpoczęło się po 119 dniach rządów Rourke’a. Tytułowa zmiana miała miejsce już 19 czerwca, lecz wyemitowano ją z opóźnieniem. Tweet od @WWE AEW▪ Tommaso Ciampa zapowiedział w wywiadzie dla The Undisputed „duże plany” związane z gimmickiem Psycho Killer w AEW. Ciampa, który zdobył TNT Championship w debiucie na Collision 31 stycznia, cieszy się możliwością rozwijania postaci i liczy na specjalny moment na All In w Wembley. Podkreślił, że wiele pomysłów pozostało niewykorzystanych w NXT i teraz ma szansę je zrealizować z pomocą zespołu AEW. Tweet od @AEWpress ▪ Bryan Alvarez ujawnił, że jeszcze kilka dni temu plan zakładał obronę AEW World Championship przez Kenny’ego Omegę przeciwko Kevinowi Knightowi na Redemption. Omega odebrał tytuł MJF-owi na Beach Break, a Knight awansował dzięki sojuszowi z Don Callis Family. Walka miałaby być trzecią szansą Knighta na tytuł w tym roku. ▪ Adam Copeland i Christian Cage ogłosili w nagraniu, że na Dynamite 15 lipca w Bostonie będą bronić AEW Tag Team Titles przeciwko Danielowi Garcii i Wheelerowi Yuta z Death Riders. Para odpowiedziała na atak Dogs and Death Riders z Collision w San Diego, gdzie Cage był nieobecny. Będzie to druga obrona tytułów od Double or Nothing. Tweet od @AEW ▪ Tweet od @AEW ▪ Andrade El Idolo pokonał Jake’a Doyle’a na Dynamite i tym samym zapewnił sobie walkę z Markiem Davisem o AEW National Championship na Redemption. Kenny Omega zmierzy się z Kevinem Knightem o AEW World Championship, a Chris Jericho w gimmicku Painmaker zmierzy się z Tommaso Ciampą. Kyle Fletcher broni AEW International Title przeciwko Bandido w pierwszym starciu tych zawodników. Tweet od @AEW Tweet od @AEW ▪ Na Dynamite 22 lipca Kenny Omega, Will Ospreay i Jon Moxley zmierzą się z Brianem Cage’em, Hechicero i Jake’em Doyle’em z Don Callis Family. Tego samego wieczoru Kevin Knight będzie bronił AEW TNT Championship przeciwko Darby’emu Allinowi w Nashville. ▪ Na Collision 18 lipca, nagrywanym 16 lipca w Bostonie, Hikaru Shida obroni AEW TBS Championship przeciwko Queen Aminacie. Jack Perry zmierzy się z Nickiem Wayne’em, a Tommaso Ciampa wystąpi w singlowej walce. ▪ Alex Marvez stwierdził w podcaście Tony’ego Schiavone, że Tony Khan zasługuje na rozważenie do Wrestling Observer Hall of Fame za stworzenie AEW w ciągu siedmiu lat. Marvez zapowiedział też, że w swoim głosowaniu na nagrody Year End umieści Jona Moxleya jako najbardziej wartościowego zawodnika AEW. ▪ Fightful Select podało, że MJF może otrzymać kilka tygodni przerwy od telewizji po porażce o AEW World Championship, choć nie jest to jeszcze potwierdzone. Zawodnik ma jednak nadal figurować w planach na All In w Wembley 30 sierpnia. Inne ▪ Scott D’Amore ujawnił w rozmowie z Arielem Helwanim, że po odejściu z TNA w 2024 roku skontaktowali się z nim zarówno Tony Khan z AEW, jak i Triple H z WWE. D’Amore podkreślił dobrą relację z Khanem i fakt, że nie zamyka drzwi przed żadną z federacji. ▪ Alexis Lete, była zawodniczka WWE Performance Center i Miss Indiana USA 2020, dołączy do 42. sezonu reality show The Challenge na Paramount+. Lete, która nigdy nie zadebiutowała w NXT, ma nadzieję na tytuł po byciu finalistką Deal or No Deal Island.
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  3. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  4. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za nami Money in the Bank, przed nami SummerSlam - największa impreza lata. Myślę, że czas otworzyć temat i rozpocząć oficjalną dyskusję nad tym, co czeka nas piętnastego sierpnia.

Data: 15 sierpnia 2010

Miejsce: Staples Center

Miasto: Los Angeles, Kalifornia

Karta:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15093406

WWE Championship Match

Sheamus © vs. Randy Orton

Wygrywa: Randy Orton przez dyskwalifikację

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15338216

7 on 7 Tag Team Elimination Match

The Nexus vs. John Cena, John Morrison, Edge, Chris Jericho, R-Truth, Bret Hart i Daniel Bryan

Wygrywa: Team WWE (ostatni ocalały: John Cena)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15125762

World Heavyweight Championship Match

Kane © vs. Rey Mysterio

Wygrywa: Kane

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15278982

Handicap Match

The Big Show vs. Straight Edge Society (Joey Mercury, CM Punk i Luke Gallows)

Wygrywa: The Big Show

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15348100

Intercontinental Championship

Dolph Ziggler © vs. Kofi Kingston

Wygrywa: walka zakończona no contest ze względu na interwencję Nexus

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15190624

Women's Championship

Alicia Fox © vs. Melina

Wygrywa: Melina i zostaje nową mistrzynią div

Edytowane przez Menez

• Odpowiedzi 215
  • Wyświetleń 55,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ten 7 vs 7 mecz to chyba jakiś żart.Rozumiem Edga ,Jericho ,Cena ,Morrisona, Trutha ,Breta też jakoś można zrozumieć ,wkońcu poważnie go zaatakowali.Ale co Khali ma wspólnego z wojną Nexus-Cena?Jeżeli tylko Bret i Khali nie pojawią się w meczu ,można spodziewać się dobrego widowiska ,a zwycięstwo wcale nie jest przesądzone.Nie wiem czemu ,ale wydaje mi się ,że Jericho może pomóc Nexus'owi w wygranej wzamian za przewodniczeniu tej grupie. 8-) Ale to tylko domysł ,a poza tym Barrett potrzebuje pushu i powinien pozostać liderem rebeliantów.Ech znowu Orton vs Sheamus?Przecież walczyli już na RR...ale właściwie to nikt inny nie mógł wystąpić ,bo Tryplak ma kontuzje/kręci film ,Edge jest heel'em ,a Cena ma program z Nexus'e.
STILL better than you.

12158889924cd6dd3ac8cc5.jpg

Opublikowano
Dobrze zrobili że Ceny nie dali do walki o pas. Sheamusowi już raczej Nexus nie pomoże (chyba).

1861948114c359e3392407.jpg

Opublikowano

Trzeba przyznać, że ten Tag Match 7 vs. 7 zapowiada się ciekawie, ale nie wiem tak naprawdę co robi w składzie "AntyNexus" Great Khali. Został chociaż raz przez nich ruszony czy coś ? Bo Breta Harta idzie zrozumieć, bo Nexus go zaatakowali. No nic, nieznane są wyroki Creative Teamu. Tutaj pewnie wygra ekipa Ceny, bo nie wyobrażam sobie jak mogliby gwiazdki RAW podłożyć Nexusowi na najważniejszej gali lata.

Druga walka - Sheamus vs. Orton o WWE Title - zapowiada się nieźle i chyba o wiele lepiej niż ich pojedynek o pas na Royal Rumble. Reign Sheamusa narazie nie jest taki zły jak po TLC, chociaż szkoda, że z niego robią cipko-heela, bo to Celtic Warrior powinien niszczyć, a nie zwiewać. W tej walce w zasadzie postawiłbym nawet na zwycięstwo Ortona, a po jakimś czasie (miesiąc, dwa reignu) Miz wykorzystałby walizkę i feud Vipera z Mizaninem co dałoby trochę świeżości w ME.

Opublikowano

No powiem szczerze ciekawa ta walka 7 vs 7. Może powróci HHH kedy Nexusy będą dostawać w dupe. Ten Great Khali to też mnie dziwi, może jednak wymienią go na kogoś bo to bezsens.

Co do walki Orton VS Sheamus.

Nie wiem czemu ale coś czuje że to nie będzie ME. Pewnie się mylę ale dawno nie wdziałem ME bez udział Johna. Prawdopodobnie wygra Orton, dlatego że na SumerSlam i WM zazwyczaj Face'y wygrywają. (Nie licząc zeszłego roku, w walce o WHC)

14195629615519c4906401d.gif

Opublikowano

Sumerslam-Największa impreza WWE organizowana w lecie.

Mecze zapowiadają się bardzo dobrze,jedyne male wątpliwosci są do meczu 7 vs 7.

Nexus vs skład Raw w którym zniczego pojawia sie kto ? KHALI !!.Według mnie niepowinno go być w tym meczu ponieważ on tam niepasuje Nexus nic mu niezrobił.Bardziej od Kaliego pasuje tam Evan Bourn.

PS:Na Samerslam ma sie pojawić The Rock lecz to nie jest oficjalna zapowiec.

IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN
Opublikowano
wg. mnie wygra ekipa "N" ponieważ w trakcie walki dadzą znać o sobie "hilowskie" nastawienia Edge 'a i Y2J 'a

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

Opublikowano

Khali pojawił się w składzie Ceny chyba z konieczności, poza nim kto jeszcze mógłby sie pojawić ? Evan ? The Miz ? Mark Henry ?

Khali ma problemy z szybkim wejściem na ring, a co dopiero mówić o walce z Nexusami ;/ Może dozna jakieś kontuzji lub inaczej zostanie wykluczony jego udział i znajdzie się zastępca. Tak czy inaczej super będzie zobaczyć tą walkę.

Randy vs słoik majonezu z oczami i włosami z ketchupu ... stawiam na Ortona, który może ponosić trochę pas, chyba, że w którymś momencie Miz wykorzysta walizke i po sprawie.

Cena teraz ma czas, aby skupić się na eliminacji żółtodziobków, na odzyskanie mistrza przyjdzie czas.

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

Opublikowano
Faktycznie Khali i Bret w tej walce 7 vs 7 to kpina , również widział bym w niej kogoś innego (np. Bourna ) , ale możliwe jest że cała reszta sensownych zawodników jest już zaangażowana do innych starć ( np. do walki o pas US który prawdopodobnie zmieni właściciela). Co do walki Orton vs Sheamus to jeszcze nie mam zdania , trzeba zobaczyć jak to się rozwinie na tygodniówkach.

21141536044eac5162deaab.gif

Opublikowano
Mi tam już mniej przeszkadza to, że jest tam Khali czy Bret (a przecież do walki jeszcze czas, więc może dojść do jakiś ataków przed samą galą itp. ), o wiele bardziej wkurza mnie, że będzie to walka bez eliminacji. Choć może o to chodzi i feud będzie dalej kontynuowany i zakończony walką z eliminacją na jakimś późniejszym PPV.
Opublikowano

Bret Hart i Khali - What? O ile wybór Khaliego można wytłumaczyć czystym biznesem (jego popularnością w Indiach), to pojawienie się Breta w tej walce całkowicie niezrozumiałe. Jeśli już to Hitman jako ich mentor, ale zawodnik? Żart.

Walka to idealny moment, żeby Cena mógł przejść heel-turn zdradzając swoją ekipę. Motyw co prawda mało oryginalny, (bo podobnie było na Bragging Rights, kiedy to Big Show zdradził roster Raw i pomógł zwyciężyć ekipie Jericho), ale jeśli wierzyć pogłoskom o turnie Ceny, to chyba odpowiedni, zwłaszcza, że to teoretycznie druga największa gala w roku.

Opublikowano
Mogli dąc marka henrego zamiast khaliego. Przeciez oni go niemilosiernie zlali na NXT ;D.

14195629615519c4906401d.gif

Opublikowano
Bret Hart i Khali - What? O ile wybór Khaliego można wytłumaczyć czystym biznesem (jego popularnością w Indiach), to pojawienie się Breta w tej walce całkowicie niezrozumiałe. Jeśli już to Hitman jako ich mentor, ale zawodnik? Żart.

Walka to idealny moment, żeby Cena mógł przejść heel-turn zdradzając swoją ekipę. Motyw co prawda mało oryginalny, (bo podobnie było na Bragging Rights, kiedy to Big Show zdradził roster Raw i pomógł zwyciężyć ekipie Jericho), ale jeśli wierzyć pogłoskom o turnie Ceny, to chyba odpowiedni, zwłaszcza, że to teoretycznie druga największa gala w roku.

HitMan jest w tej walce dlatego, że Nexus zaatakowali go na jednym z RAW i teraz chce się odpłacić. Co do Khali'ego to mogę się zgodzić. Fazi wspomniał, że mogli dać też w jego miejsce(albo już niech będzie, że Harta) Mark'a Henry'ego. Zawsze gdy dochodziło do rozróby na RAW to Mark się pojawiał.

Co do turnu Ceny to bardzo bym chciał aby sprawdził się Twój scenariusz AX. Jak napisałeś, że jeśli te wspaniałe dla nas plotki o heel turnie Ceny są prawdą to na SummerSlam podczas tej walki albo nigdy!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Opublikowano

Cieszy mnie,że Rany Orton dostał walkę o pas.Dostaje ostatnio niesamowity pop od fanów.Większy od Ceny.Chciałbym,żeby wygrał WWE title.Przekonuje mnie on ostatnio jako face.Mam nadzieję,że będzie dobra walka i zwycięstwo Ortona. :D

7 on 7 tag team match

Pojedynek zapowiada się ciekawie.Skład RAW może być z yjątkiem Khaliego.Totalne drewno.Nie wiem co on tam w ogóle robi.Może wyrzucą go z tej walki.Nexus raczej nie zwyciężą,ale coś czuję,że będziemy świadkami interesującego starci

Czekam na kolejne zapowiadane walki.Liczę,że karta na największe wydarzenie lata będzie dobra.

:-) :)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Opublikowano

WWE Championship- Randy Orton vs Sheamus

W tej walce wydaje mi się pewne zwycięstwo Ortona, lecz zważywsz na to że Miz ma walizke mam przeczucie że zamiast walki RKO vs Kubek spermy może dojść do starcia RKO vs AWESOME. To jednak tylko moje przypuszczenia.

7vs7

Kiedy oglądałem Raw byłem strasznie uradowany tym że Raw robi taga i chcą zlać Nexus.

ale Khali coś mi do tej walki nie pasuje, Bret mi pasuje i jak widziałem jego wejście w szergi ceny to miałem banana na twarzy. Tu chyba wygra Raw i może wreście skończą sie te ataki żółtodziobów bo to mnie strasznie wnerwia.

Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg