Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img191.imageshack.us/img191/3825/rawlogo1.png

Na początek widzimy standardowy pokaz sztucznych ogni i fajerwerków , tymczasem na ring wchodzi:

Na ring wchodzi GM RAW Ric przy swoim themie, bez zbędnych przechwałek zaczyna:

- WItajcie, a więc jestemy dzień po Summerslam , najgoręszej gali lata i jak tam wasze wrażenia po niej ?

Odpowiedziała mu wielka wrzawa, fani skandowali "Stone COld" i "HBK"

-Miło mi wiedzieć ze gala się wam podobała , lecz nie mozemy spocząć na laurach gdyż w drodze jest koljna gala a konkretnie

Bragging Rights ! Na tejze gali odbędzie się pojedynek miedzy drużynami RAW a SmackDown! także więc już dzis zaczniemy tworzenie drużyny , jednakże o tym później ,

ostatnio do mojej głowy wpadła pewna mysl która wyzerała mi mózg na tyle abym zechciał , wprowadzic ją w zycie a więc do WWE powraca legendarny turniej King of The Ring !!

Odpowiedziała mu ogromna wrzawa i radosć widzów.

- Tak więc walki prowadzące do finału bedą odbywać się na RAW i Smackdown , a finał turnieju zostanie rozegrany na Bragging Rights. Jego zwycięzc, prócz wpsania na listę zwycięzców ostrzyma również możliwoc zawalczenia z każdym mistrzem WWE na jakiejkolwiek gali.

Ok , a teraz przyszedł czas abym zaprezentował kapitana drużyny RAW a oto THE UNDERTAKER!!!

Na ring wjeżdża Undertaker, bierze mikrofon i zaczyna.

- A więc tak miernoty , jako kapitan teamu RAW , zamierzam skompletować drużynę która nie tylko wygra z tymi mieciami z SD! tylko ich zniszczy , doprowadzę do tego że każdy członek który znajdzie sie w przeciwnej drużynie bedzie błagał o litosć lecz ja nie zamierzam im takowej udzielić, mogą błagać , płakać , prosić , to ja i tak wezme tego kogos i wyonam mu Tombstone Piledriver po którym spocznie w pokoju!

REKLAMY

Walka nr 1: Team RAW qualifyng match - Big SHow vs Chris Masters

Od samego początku walki przeważał Big SHow , Masters podjął dwie próby przejęcia inicjatywy lecz nie zdało się na to wiele i po otrzymaniu KO Punch i Chokeslam BIg sHow staje się kolejnym członkiem Teamu RAW.

Tymczasem Justin ROberts spotyka na swojej drodze Steva Austina który ma zły humor:

- WItaj Steve , wszyscy widzielimy co sie stało podczas wczorajszego pojedynku z Johnem Ceną , jak się czujesz ?

- JAk sie czuje ? A jak myslisz , na początku byłem wkurzony na Undertakera i wiesz co nadal jestem , nie rozumiem dlaczego to zrobił ale to mnie nie obchodzi mam nadzieje ze ten sukinkot bedzie miał na tyle odwagi żeby przyjć na ring i bedziemy mogli złatwic to w męski sposób.

Następnie odtrąca kamerę.

Tymczasem my przenosimy sie na ring gdzie następuje kolejna walka.

Walka nr.2: KotR qualifying match - The Miz vs Cody Rhodes

Kiedy na ring whcodził COdy Miz posatnowił nie tracić czasu kiedy sędzia nie widział uderzył Rhodesa przed ringiem w głowę krzesłem a następnie rozbił go o schodki , wporadził go na ring i kiedy zabrzmiał gong wymierzył mu SKull CHrushing FInale po którym osiagnął pinfall.

Reklamy

Tymczasem znów zawiatmy na ring gdzie powoli zmierza Evan Bourne zaraz po nim przychodzi jego przeciwnik CHristian

Walka nr. 3 Team RAW qualifyng match - Evan Bourne vs CHristian

Cała walka odbywała się w szybkim tempie , praktycznie nie było widać tego któy przeważa w walce , oboje zawodników popisywało się ogromnym movesetem co wywoływało w publicznosci okrzyki radosci

pod koniec pojedynku Evan wykonał ładny dropkick i huricanaranę po ktrej wszedł na trzecią linę i wykonał AirbOurne po ktrym ukzykał pinfall.

Tymczasem Justin Roberts wizytował klejną gwiazdę WWE , a mianowice mistrza WWE Johna Cenę , który obkładał sobie szyję lodem.

-Witaj John , czy powiesz nam czy miales cos wspólnego z tym ze Undertaker pomógł ci wygrać twoją walkę ?

-WIdzisz Justin Undertaker nie musiał mi wcale pomagać gdyż wszystko miałem pod kontrolą , jedak nie nie miałem nic wspólnego z tym co uczynił Bad Ass , jednak to otworzyło mi oczy bo dowiedziałem się że nie tylko steve ma chrapkę na mój tytuł ale i inni zawodnicy takze wiec posatnowiłem być bradziej czujny..

-Dziękuje John wybacz ale czas nas nagli , wiec przenosimy sie spowrotem na halę.

Walka nr.4: KotR Qualifyng match - Sheamus vs Mark Henry

Pierwszy na ring wkroczył WOrld sTrongest Man który miał dość pogodny wyraz twazry i wogóle nie przejmował się pojedynkiem , chwilę póxniej na ring wszedł Celtic Warrior SHeamus tuż po rozpoczęciu walki próbował przejąć inicjatywę lecz MArk wyrzucił go z ringu SHemus poza linami lądował jeszcze dwa razy aż w końcu Caltic Warrior uderzył Marka w oko po czym miał swoje pieć minut , wymierzył markowi takie akcje jak Clothesline , ELbow drop , czy runnicg knee drop w końcu jednak markowi idało sie oswobodzić i zaczął wręcz niszczyś celta w końcu kiedy wyniósł go na WOrld strogest slam Sheamus uzył podstępu i udało mu się uciec następnie kedy Herny się odwracał wymierzył atlecie BOrgue Kick i 1..2..3 SHemus kfalifikuje sie do turnieju KotR !!

Reklamy

Na ring przy swojej muzyce wchodzi Stone COld który bierze mikrofon i mówi:

-Undertaker tak więc jak mówiłem , wyjdź pokaż ze jesteś mezczyzną a nie jakąś pizdą która potrafi zdziałąć wiele tylko z zaskoczenia, no dalej,czekam!!

Undertaker wjeżdza lecz postanawia zostać na rampie

- Steve , steve po co te nerwy widzisz jestem,w całej okazałości tak więc czego chciałeś ?

- Wyjaśnienia , przeproszenia i otrzymania stunnera ode mnie tylko tyle wymagam , lecz na początek powiedz mi czemu ?

- WIdzisz Austin , zorbiłęm to tylko dlatego ze chcę byc po raz koljeny mistzrem i kiedy pokonam drużynę sMackdown na Bragging Rights zamierzam upomnieć sie o to co mi sie należy czyli tytuł mistrza WWE , tak więc czy tym mistrzem bedziesz ty czy Cena zamierzam tytuł ten wam odberać i godnie posiadać jako American Bad ASS !!

- WIesz co , trudno nie zaprzeczyć takim argumentom ale wiesz pierwszą rzecz już dostałem czy wyjaśnienie , słów przeporznie raczej nie usłysze więc zostaje juz tylko jedno..

Odrzuca mikrofon i kieruje się w miejsce gdzie zatrzymał się Taker , ten wstaje i rozpoczyna się bójka , która sprwadziła się do ringu gdzie Stev'owi udaje sie skontrować chokeslam i wykonuje Stunner !!

Ostatnie co widzmy to to jak Asutin celebruje..

RAW schodzi z anteny.....

http://img707.imageshack.us/img707/9094/beztytuuasdasdad.png

NEWS IN WWE

* Oto plakat na gale Bragging Rights:

http://img137.imageshack.us/img137/6977/plakathd.jpg

*Do sieci wyciekło ostatnio zdjęcie Triple H'a, czyżby szykował się powrót ?:

http://www.wrestlingvalley.org/wp-content/uploads//10696/10696.jpg

*Jak się okazuje pozycja Big Showa w federacji uległa poprawie co wynika z tego że olbrzym dostał się do Teamu RAW.

*Podobno Samoa Joe,Kazarian i AJ Styles są bardzo blisko podpisania kontraktu z WWE .

*Na Summerslam powrócił Steve Austin lecz moze się okazać że nie zabawi długo w federacji gdyż , po walce o pas WWE narzekał na ból w kolanie.

*Randy Orton nie jest zachwycony z tego ze to nie on a Shawn Michaels , zdobył tytuł WHC.

*Niektórzy oficjele WWE nie chcieli powrotu turnieju KotR lecz , Ric pozostał uparty w swych poczynaniach i mimo ich sprzeciwy wdrążył ten pomysł w życie.

https://forum.wrestling.pl/topic/21210-wwe-w-%C5%82apach-z%C5%82ych-koleg%C3%B3w/page/3/#findComment-214676

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceadus

10

• Pinio

8

• Stamford

5

• TheTrueRic

4

Top użytkownicy w tym temacie

http://img811.imageshack.us/img811/4412/smackdown021.png

Gale rozpoczyna pokaz fajerwerków z emocjonującym i zarazem pięknym finałem.

W drodze na ring GM Smackdown Ceadus. Szef niebieskiej gali bierze mikrofon i rozpoczyna swój speech:

Ceadus-Na pierwszym smackdown po SummerSlamm zobaczymy dwie walki kwalifikacyjne do turnieju King of The Ring, musimy również wybrać team smackdown na Bragging Rights. Kapitanem zespołu zostaje nikt inny jak Randy Orton, wieże że poprowadzi on Smakcdown do zwycięstwa i po raz kolejny Puchar BR znajdzie sie u nas.

Na Telebimie pojawił się Y2J i nie czekając na nic zaczął wrzeszczeć:

Chris- Ceadus! to ja powiniem zwyciężyć walke o pas! Ta szuja Orton nie dość ze pomógł HBK to jeszcze został kapitanem Teamu Smakcdown? to jakieś kpiny? Rządam rewanżu o pas na BR i ty masz mi to zapewnić.!

Ceadus- Jericho,Jericho... jak już ci mówiłem na takie rzeczy trzeba zapracować, ale wyciągne rękę w twoim kierunku i zabookuje dla ciebie dzisiejszy Main Event, jeżeli wygrasz masz Title Shoot na BR, jeśli przegrasz puki Shawn będzie champem ty nie będziesz walczył o ten Pas.

Chris- wygram i zostanę po raz kolejny mistrzem WHC, bo jako jedyny na to zasługuje. Zresztą po to tutaj jestem...

DH Smith vs Luke Gallows

Przysłowiowa walka na zatkaj dziurę, DH Smith postarał się i mimo bardzo słabej kontuzji Luka poprowadził dość ciekawą walkę. Ring skillami żaden z zawodników zbytnio się nie popisał ale jak na walke lowcard można uznać za udaną. DH Smith nie powinien tutaj walczyć bo jako jedyny Low carder przejawia umiejętnosci utalentowanego Wreslera.

Walka szybka, jednak bardzo mało efektowna zakończyła się po Tap Out'em Sharpshooter'ze.

Justin Roberts złapał byłego mistrza WWE Batiste w Locker Roomie przygotowujacego się do następnej walki:

Justin: Batista moge zadać ci kilka pytań?

Batista: pewnie byle szybko...

Justin: czy sądzisz że pokonasz John'a Morrison'a?

Batista: tego pajaca w spodniach z moherem? pewnie, nie będę miał z nim żadnych kłopotów.

Justin: widze że jesteś pewien siebie, a co sądzisz o zdięciach Triple H które ukazały się w internecie, oczekujesz jego powrotu?

Batista: nie musze tego komentować, The Game prędzej czy puźniej wróci, wkońcu rozpoczyna się King of the Ring a King Of Kings nie może pozostac temu obojętny...

Justin: dzięki za wywiad, powodzenia w walce.

Batista: dzięki, powodzenie przyda się ale nie w tej walce...

KotR Qualyfing: Batista vs John Morrison

Pierwsza walka KotR na smackdown, obaj zawodnicy postarali się i wykonali bardzo przyzwoitą walkę. Batista przez pierwsze minuty przeważał nad Morrisonem jednak ten na końcu walki wykorzystał swoją przewagę w zwinności i przechylił szale na swoją stronę. Fani nie mogli usiedzieć z powodu widzianych akcji. Po clothesline od Batisty, Morrison wykonał dropkick i standing moonsault, a następnie StarShipPain po którym natychmiast uzyskał Pin Fall jednocześnie kwalifikując się do dalszego etapy KotR. Batista był wyraźnie zawiedziony wynikiem walki.

Reklamy

KotR Qualyfing: Edge vs Rey Mysterio

Kolejna walka kwalifikacyjna do KotR'a. Edge wykazywał ogronmy entuzjazm od samego początku. Rey po raz kolejny podczas swojego Wejscia na ring rozbudził publiczność a głównie znajdujące się na niej dzieci. Walka bardzo dobra i przywoita. Rey i Edge wykonali wiele porządnych akcji które nagradzane były gromkimi Brawami. Rey po charakterystycznym bulldog'u wykonał Hurricanrrane i rozpoczął 619. Edge walcząc wielokrotnie z Rey'em na pamięć nauczył się kiedy ma wykonać unik. Po chybionym 619 wykonał Rey'owi Edgecution i Spear, 1...2...3... W ten czysty jak dla tego zawodnika sposób wygrał walkę i zapewnił sobie udział w ćwierćfinałach Turnieju King of the Ring 2010.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQNJalmlAPV7CBrGRdH0kB4sCABKf35zMo-szAWja212-uljWkZg

Po walce na telebimie ukazał się Batista rozmawiający ze swoim przyjacielem Rey'em.

Batista- To nie możliwe obaj nie dostaliśmy się dalej... Co teraz zrobimy?

Rey- Nie mam pojęcia Amigo!... Wiem że nie możemy tego tak zostawić musimy poszukać zemsty za tą porażkę.

Batista- Tak... Tylko na kim? to nasza wina ze przegraliśmy te walki...

Do szatni Batisty pewnym krokiem wszedł Randy Orton...

Randy- Panowie, nie przejmujcie się tą błahostką, mam dla was o wiele ciekawszą propozycje... Jak wiecie za nie cały miesiąc gala Bragging Rights na której Team Smackdown po raz kolejny wygra puchar... Widze was obu w drużynie SD!... Co wy na to?

Batista- Hmm... Pewnie chętnie wykonam kilka Powerbomb'ów na tych Łajzach z RAW...

Rey- No cóż czy ja wiem...

Batista- No dalej Rey... To jest ważna sprawa dla SmackDownu. Musimy udowodnić że nie jesteśmy gorsi.

Rey- No dobra... niech wam będzie, jestem z wami...

Reklamy

Justin Roberts złapał idącego na swoją walke Hard Breake Kida i natychmiast rozpoczą wywiad:

Justin- Shawn myślisz że pokonasz Chrisa i będziesz miał z nim spokój na jakiś czas?

Shawn- Je nie myślę ja jestem tego pewien, Showstopper tej nocy zatrzyma Show dla Jericha i udowodni mu że nie jest godzien tytułu Mistrza Wagi ciężkiej... I nie pozwoli zasnąć publiczności...

Justin- no cóż, chyba wszystko już zostało powiedziane.

Shawn Michaels vs Chris Jericho

Zdecydowanie najlepsza i najdłuższa walka wieczoru. Chris musiał się w niej bardzo przyłożyć aby nie zablokować sobie drogi do pasa. Shawn z kolei bardzo chciał mu uniemożliwić przyszłe walki o pas WHC. Wiele akcji, szybkiej akcji, profesjonalnej akcji...

Zawodnicy bardzo dobrze nawzajem się znali i wykonali bardzo duży kawał genialnej roboty. Shawn bliski zwycięstwa chybił SCM i nadział się na Codebreaker jednak udało mu się wyswobodzić z pinu. Sędzia miał wiele roboty ponieważ obaj zawodnicy uciekali się do nie przepisowych akcji, jednak dzięki temu walka przyciągała uwagę publiczności na arenie jak i przed telewizorami. Shawn założył Y2J'owi Figur4LegLock i pewien zwycięstwa zaczą tauntować dzięki czemu Jericho wyrwał się z Submissionu i założyż swojemu przeciwnikowi Wall's of Jericho, HBK zdołał doczołgać się do lin i sędzia kazał przerwać akcje Chrisowi. Po tym gdy sędzie odciągał Y2J'a od Shawna ten wykonał SCM jednak nie trafił w przeciwnika tylko w sędziego który padł na mate. Chris wykorzystał moment nie uwagi przeciwnika i wykonał na nim codebreaker a pin odliczył świeżo przybyły sędzia. 1...2...3... Y2J wygrywając match wygrał Shooty na BR...

http://img204.imageshack.us/img204/6422/smackdown.png

Po tym wydarzeniu Smackdown zeszło z Anteny... Zapraszam na RAW.

New's In WWE

Z federacją pożegnali się następujący zawodnicy:

Beth Phoenix
Charli Haas
Eric Escobar
Finley
Jimy Wang Yang
Kung Fu Naki
Mickie James
Ranjin Singh
The Greate Khali
Slam Master J

WWE życzy powodzenia i szczęścia w dalszej karierze.

https://forum.wrestling.pl/topic/21210-wwe-w-%C5%82apach-z%C5%82ych-koleg%C3%B3w/page/3/#findComment-214728

Hmm walki na Raw niemiłosiernie krótkie, ale pomińmy ten szczegół. Na SmackDown! zdecydowanie lepiej :) Niestety wyniki walk (większość) można było odgadnąć bez większego problemu, ale to nie o to tutaj chodzi. Cieszy mnie wygrana JoMo nad Batistą i awans dalej. Oby to on wygrał KoTR i zdobyl jakiś pasek :]

Zapraszam do nas

https://forum.wrestling.pl/topic/21210-wwe-w-%C5%82apach-z%C5%82ych-koleg%C3%B3w/page/3/#findComment-215137

Świetne diary - bardzo dobrze się czyta.... dopiero jestem Summerslam ale będę czytał dalej

http://img204.imageshack.us/img204/6422/smackdown.png

Czy możesz mi powiedziec z czego to jest? ;P

Z góry dzięki

https://forum.wrestling.pl/topic/21210-wwe-w-%C5%82apach-z%C5%82ych-koleg%C3%B3w/page/3/#findComment-215782

• 2 tygodnie później...

http://img191.imageshack.us/img191/3825/rawlogo1.png

Na początek widzimy standardowy pokaz sztucznych ogni i fajerwerków , tymczasem na ring wchodzi:

Na ring wkracza John Cena , chwilę zajmuje mu powitanie z widzami i w końcu zaczyna:

- Wkrótce przed nami kolejna gala PPV WWE , na tejże gali mam bronić swojego tytułu WWE championa z , now właśnie z kim ? hmmm a wy kogo byście wybrali ?

Publicznośc jednocześnie zaczęła wykrzykiwać "Stone Cold" , John miał nietęgą minę..

- Hmm wiecie co bardzo często się z wami zgadzam lecz tym razem...

Na ring wchodzi GM RAW Ric

- CO John Strach cie obleciał przed pojedynkiem z TExas Rattlesnake'iem ? spokojnie , nie musisz sobie zaprzątać głowę takimi błahostkami jak wybór pzeciwnika , pozwól mi zaprezentować specjalne koło forutuny które wylosuje dla ciebie przeciwnika.

Na rampę zostało wprowadzone koło kiedy pracownik ściagnął narzutą na każdym znaku ukazało się zdjecie Stone cOlda.

-Zaczynamy losowanie, i wuaga twoim przeciwnikiem będzie... STONE COLD STEVE AUSTIN , a to niespodzianka ,zupełnie się tego nie spodziewałem .

Cena był bardzo zły i zszedł i zaczął iść w stronę rampy gdy..

Stone COld wkroczył przed tintatron , John nie zamierzał iść dalej , tym czasem na hali rozlegał się śmiech GM'a.

REKLAMY

Walka nr 1. KotR qualifyng match - MVP vs Santino Marella

Od początku walki MVP zdominował nad przeciwnikiem , Santiona mimo usilnych prb , nie mógł przejąć inicjatywy i w końcu po wykonaniu dropkicka , ballin albow i play of the day MVP spokojnie uzyskał pinfall.

Tymczasem w dordze na ring widzimy COdy'ego Rhodesa , podczas jego wejścia nie obyło się bez kilku przechwałek i póz w końcu Cody zaczął:

- Tydzień temu , The Miz podstępnie zaatakował i osłabił tuz przed walka , co spowodowało to że nie zakfalifikowałem się do następnego etapu KotR , gdybysmy stoczyli normalną walkę uwieżcie mi że nikt nie miałby ze mna szans . Jako ze jestem "dashing: , domagam się kolejnej walki!! i mam ja dostać tu i teraz.

Na Tintatronie ukazał się GM RAW Ric w oto czeniu pań

- A więc chcesz dostać kolejną walkę ?Hmm a co mi tam znaj mój gest , dostaniesz ją ale uwaga ze specjalnym przeciwnikiem , jeśli ją przegrasz nie chcę juz nigdy słyszeć o tym jak mówisz o sobie Dashing !!

Publiczność zareagowała owacjami na stojąco.

- Ok zgadzam się, dawać mi go tu .

- Pamiętej Cody ze zrobiłeś to na własna odpowiedzialnosć, aa i powodzenia.

Na hali robi sie ciemno i rozlega się theme Triple H'a , COdy Rhodes próbuje błagać sędziego żeby nie dopuścicł do rozpoczęcia walki , lecz jest juz za późno , Triple H stoi przed ringiem.

Walka nr.2 KotR qualufyng match - Cody Rhodes vs Triple H

Od razu kiedy Triple H wszedl na ring Cody zaczął szaleńczo go atakować , nie wskurał wiele po wykonaniu dwóch Clotheslinów , SPinebustera i w końcu Pedigree uzyskał pinfall.

Na tintatronie ukazała się zapowiedź dzisiejszego Main Eventu w którym John Cena z mierzy sie z Undertakerem.

Tymczasem Jutin ROberts napotyka na swej drodze the Miza

- Witaj Miz , przed chwilą poznalismy ostatniego członka do KotR z RAW , jak mylisz czy którys z nich ma szansę na wygraną ?

- WIdzisz Justin największe sznase mam Ja bo Ja jestem MIZ , jestem jednym z najwspanialszych zawodników jak nie najlepszym w tej organizacji i...

- DObrz DObrze , ale jak mylisz kto oprócz ciebie ma szanse ?

- Oprócz mnie ? Hmmm mylę ze jest to Triple H.

- Dobrze tylko tyle chciałem wiedzieć, tymczasem zapraszam na kolejną walkę.

Walka nr.3 Ted Dibiase i Jack Swagger vs William Regal i Zack Ryder - Team RAW qualifying match.

Cała walka była prowadzona dosć wyrównanie , Zarówno jak I Ted i Jack wykonywali dobreakcje to i team Regala i Rydera nie odstawał dopiero gdzies po 5 mnutach inicjatywe w wlace przejął Swagger który wykonał na Ryderze dwa Arm dragi , suplex a następnie Vader Bomb 1...2.. kickout! Jack zmienił sie z Tedem który od razu zapiął Milion DOllar Dream , zanim Zack poddawał walke subbmison przerwał William który kopnął Teda w głowę co umozliwiło Ryderowi wykonanie paru uderzeń i i Cross Body 1..2 Kickout! Ryder zmienił sie z Williamem , lecz w tym samym czasie Jack wszedł do gry lepiej wyszedł na tym Swagger który od razy wykonał CLothesline zarówno Regalowi jak i Ryderowi , następnie podniósł Anglika i wykonał mu Gutwrenchpowerbomb 1...2... Regal dotyka nogą liny!!! No cóz Jack przymierza się do tego samego lecz ie AKcje przerywa Zack który wraca na ring wraz z Reaglem próbują wykonac na Jacku Double suplex lecz w tym czasie wraca DIbiase ktróy wykonuje Ryderowi Dream street , A swagger wykonuje Regalowi DDT i zakałda Ankle lock po którym ANglik odklepuje !!! TAk więc mamy juz cały team RAW na BR !

REKLAMY

Walka nr 5. John Cena vs Undertaker

Walka była swietnie przyjmowana przez pulicznoć jak i również poziom był dosć wysoki ,Cenie udąło się przejać inicjatywe po tym jak wykonał swoje kombo lecz nie trafił z Five Knuckle Shuffle przez co otrzymał DDT i Oklahoma SLaw od Deadmana 1..2 Kickout Cena tak łato się nie podda , nastepnie widzimy nie trafiony Leg Drop Takera i Dropkick od Ceny , następnie Fisherman Suplex i 1..2..Kickout ! Oboje zawodników szybko wstało i zaczęło wymiany ciosów , po paru uderzeniach Undertaker otrzymał Arm Drag i kiedy wstawał Leg Drop Bulldog 1...2..Kickout!! Kiedy John podnosił Deadmana ten wymierzył mu dwa silne ciosy w brych a następnie uppercut i Old school lecz jeszcze z nim nie skonczył , podnisół go i mamy CHokeslam , zbyt długo zwlekał z pinoem wiec jest tylko do 2... Undertaker łapie Cenę podnosi go lecz on wykonuje neck breaker i po chwili You Can't See mE i 1..2..KIckout! NAStepnie kiedy UNdertaker wstaje CEna podnosi go na AA lecz na ring wbiega Stone COld Steve Austin który uderza Undertakera w głowę ! Sędzia orzeka DQ na korzyć Undertaker'a Tymczasem zdenerwowany Cena uderza austina pare razy i wykonuje mu AA lecz kiedy tauntuje od tyłu atakuje go Undertaker i Mamy TOmbstone Pile Driver!!!

I Tym Akcentem Raw schodzi z anteny.

https://forum.wrestling.pl/topic/21210-wwe-w-%C5%82apach-z%C5%82ych-koleg%C3%B3w/page/3/#findComment-217188

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Już w AEW nie mógł korzystać z tego ring name prawa ma bodajże AAA podobnie jak do Penatgon Dark ma Lucha Underground dlatego w AEW pojawił się chwilowo jako Penta Oscuro. Sam debiut fajny, ale theme song mógłby być lepszy. Co do singlowych szans nie wiem czy większych nie ma jego młodszy o 5 lat brat Rey Fenix starcie dwóch Reyów tam są $$$. Spoko iż mówią , że był mistrzem w TNA czy Lucha Undergrund co było około 7 lat temu a nie wspominają o tytułach w AEW( czyli kolejne lata kariery nic nie robił i dlatego jest jednym z największych obecnie wolnych agentów) tak wiem, że to ich rywal, ale to tak jakby np pozyskać np. Roberta Lewandowskiego a wspomnieć , że strzelał gole dla Lecha Poznań a sukcesy w Barcelonie czy w Monachium olać bo to nasi rywale w lidze mistrzów a Lech to nam buty może czyścić. Skoro podają już takie ciekawostki statystyczne to mogliby być rzetelni mimo wszystko. A Pat wspominając, że oglądał go w Tv przyznał sie do oglądania konkurencji czytaj AEW
    • TheRealE9
      Jako wielki fan Pentagona z czasów LU ... ciężko mi się go ogląda w tej mainstreamowej formie. Debiut na Netflixie wypadł na pewno zdecydowanie lepiej, niż jego występy u Khana (ot kolorowy luchador z tag-teamu). Cieszy ciut mroczniejsza forma prezentowania postaci, cieszą małe elementy brutalniejszego charakteru, cieszy fakt, że nie uwalili mu połowy repertuaru. Git ! 👍 Jednak dla mnie to nadal nie to ... przed oczami ciągle mam chu*a łamiącego ręce przeciwnikom/przeciwniczkom na lewo i prawo. Ah ... 😪 Bądź, co bądź - debiut na plus. 
    • HeymanGuy
      Jakieś ramy czasowe ustalamy, czy do końca kariery? Chętnie się napiję
    • CzaQ
      Założę się o browara, że nie ;P Nawet nie liźnie głównego pasa. IC/US to max.  A przegrany postawi piwo na kolejnym zlocie Atti jeśli takowy się odbędzie.   ....poza tym nie wiemy czy nie ma jakichś problemów ze wzwodem  
    • MattDevitto
      Juan Cena mówi to panom coś? Vince go uwielbiał....
  • Dodaj nową pozycję...