Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE w łapach złych Kolegów

Ceadus

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rozpoczęcie od Strony Rica(kolegi który jest współautorem Diary ale nie jest wstanie zamieścić teraz)

1.08.2010- Pierwszy dzień Sierpnia.

Nie zdarza się często aby wielka federacja wrestlingu musiała zwalniać swojego prezesa.

No ale zarząd WWE tak zrobił, o pomoc zwrócił się do mnie. Bo podobno jako ,,booker mam cholernie duże sanse na powodzenie" a oni są gotowi na ryzyko.

Ja wiedziałem że sobie poradze ale nie sam. Musiałem wykonać jeden telefon

-Słucham.

-Czy mam przyjemność z panem Ceadusem?

-Tak w rzeczy samej.

-Dzień dobry, z tej strony Ric.

-Ric? dawno nie dzwoniłeś, coś się stało?

-Nie dzwoniłem bo nie miałem czasu,teraz złapałem wolną chwilke i jestem.!

-Musisz zwolnić bo nie wydolisz w tej pracy.

-Praca w Firmie to już dawno nie dla mnie.Dostałem ciekawą propozycje.

-Fajnie, ale w tej chwili nie moge rozmawiać bo prowadzę samochód.

-To nie zajmie długo.Mam ciekawą prace do zaoferowania.

-No byle szybko.

-Chcę abyś pomógł mi prowadzić WWE.

mała chwila przerwy w rozmowie, czyżby Ceadus był zaskoczony? taką mam nadzieje..

-Pomógł prowadzić WWE? ciekawa propozycja.

-Powiedział bym że bardzo.

-Bardzo ciekawa propozycja... a co z Vincem.

-McMahon to przeżytek.Nie ta era. Jeżeli się zgodzisz WWE będzie kojarzone z dwoma osobami z Ric'em i Ceadus'em.

-No cóż od kiedy miał bym zacząć?

-od zaraz dzisiaj jest niedziela a jutro pierwsze Raw. Lecz ja wolał bym abyś poprowadził SmackDown.

-Ok. Zgadzam się ale muszę jeszcze jechać złożyć wypowiedzenie w teraźniejszej pracy.

- Nie ma sprawy, moja sekretarka już pszesyła ci teraźniejszy roster i liste champów.

- Dobra dzięki, teraz muszę kończyć, zjeżdżam z autostrady. Dzięki ze o mnie pamiętałeś.

- nie ma za co. Widzimy się jutro w Denver.

-ok do jutra.

Odłożył telefon. Bardzo dobrze, przyjaciel w roli współwłaściciela teraz musiałem zabrać się

za booking RAW.

2.08.2010.r Pierwszy Raw.

http://img191.imageshack.us/img191/3825/rawlogo1.png

Gala rozpoczyna sie do pokazy fajerwerków, po nim następuje przypomnienie wydarzeń z przed tygodnia kiedy to zwolniony został General Manager RAW.

Na ring zmierza włąśnie zmierza własciciel WWE Vince McMahon.

- Witam wszystkich fanów WWE na RAW, Tydzień temu zmuszony byłem podjąć bardzo ważną decyzję. Dotyczyła ona tego komu przekażę władzę w WWE, Rozważałem wiele możliwości i mam nadzieje ze wybrałem tą właściwą.. Nowymi właścicielami WWE zostają Ric i Ceadus!! Ten pierwszy z nich zostaje nowym GM RAW !!

Na ring wchodzi nowy GM mierząc Vinca wzrokiem.

- Dziękuję, ale myślę że dłużej nie bedzie pan już tu potrzebny.

- Ale....

- Powiedziałem dziękuję może pan wrócić do poprzednich zajeć a ja się wszystkim zajmę.

Vince odchodzi.

- Tak więc jak zwykle spada na mnie najczarniejsza robota, najpierw muszę uporządkować ten bałagan który panuje na RAW i....

Ju ken si mi Na ring wchodzi John Cena obecny WWE champion.

- Witam nowego General Managera RAw ! Skoro chcesz poukładać RAW najpierw musisz wzastosować konsekwncje przeciwko Ortonowi i Michaelsowi

- Ahahahaha Widzisz John ja nic nie muszę.. Aktualnie Jestem GM RAW i każde mojo słowo zostanie wypełnione w sekundę łącznie z powiedzeniem "John Cena Zwalniam cię !"

Dlatego też skoro tak rządzasz konsekwencji dostyaniesz ich Ty i.... Twój TT pratner kontra Randy Orton i Shawn Michaels w stypulacji "losers go to smackdown ! "

- Hmm nie jestem pewnien czy Vince pozwoli na to abyś odesłał największe gwiazdy

rAW na Smackdown!.

- Ależ pozwoli, już pozwolił. Ale narazie John, pozwól że wrócę do zajmowania sie RAW. Tak ajk mówiłem wiele rzeczy się zmienia, niektórzy zawodnicy przychodzą jedni odchodzą, w najbliższym czasie pragnąłbym przedstawić wam dwóch nowych zawodników rosteru RAW

GM schodziz ringu.

Słyszymy theme Evena Bourna a za chwile MVP.

Evan Bourne vs MVP

Walka była dość wyrównana, pod koniec walki przewagę uzyskał Evan który po wykonaniu Tornado DDT, wszedł na narożnik z którego wykonał Shooting Star Press i zakończył walkę.

Tak więc mamy pierwszego uczestnika z RAW do walki 20-man Battle Royal match o One Number Conteder Match o Pas Wagi Ciężkiej na SummerSlam.

Reklamy

Kamera podchodzi pod gabinet nowego GM, drzwi są lekk uchylone przez co możliwe jest wysłuchanie wszystkiego co dzieje się w gabinecie.

-..... ale jak to nie pojawie sie dziś !

- Słuchaj mówiłem ci jeszcze znajdziesz okazję do pojawienia się co za różnica czy dziś czy za tydzień ! Widzisz Ostatnio Konkurencja strasznie naciska i nie mogę sobie pozwolić na odkrycie swoich kart w takiej chwili...

- Czy coś się stało ?...

- Nie domknąłeś drzwi ty idioto !!....

Zaraz po tym kamera się wyłącza i następuje przerwa.

Sheamus, Ted DIBiase, the Miz vs Jack Swagger, Kofi Kingston , Chris Masters

Kolejna walka kfalifikacujna do walki 20-man Battle Royal match o One Number Conteder Match o Pas Wagi Ciężkiej na SummerSlam. Już na początku walki przewagę zdobyła drużyna Miza, kiedy to DiBiase dzięki nie uwadze sedziego wymierzył Lob Blow i powalił Kingstona.

DiBiase zaczął okładać Kofiego, ale gdy sędzia doliczył do 4 przestał, Kofi dzęki kłótni Teda z śedzią zdołął podczołgac się i zmienić się z Jackiem Swaggerem który wymierzył tedowi kilka Clotheslinów. Jack od razu przeszedł do pinu 1...2.. Kick out!, DiBiase przeturlikał się pod własny narożnbik i dokonał zmiany z The Mizem który wymierzył Jack Skuul Crushing Finale, w doliczeniu do trzech przerwał mu Cris Masters który podniusł Miza i założył mu Masterlock, w porę jednak interweniował Sheamus który wykonał Pump Kick najpierw na Mastersie póxniej na wchodzącym Kingstonie i ostatecznie na Swaggerze.

Dzięki czemu Miz odliczył Swaggera do trzech i tym samym jego drużyna zakwalifikowała się do walki na summerslam.

Reklamy

Kamera uchwyciała jak Triple H, idzie przez parking , Nagle jednak atakuje go ktoś w masce, Uderza jego głową w czyis samochód wsadza go tam i płaci kierowcy który odjeżdża.

Mark Henry vs BIg Show

zaraz po wejściu Big Show rzuci l sie do ataku na Marka jednak wiele to nie zdziałało, Henry zaraz opanował sytuacja i wyrzucił BIg Showa z ringu, Jemu jednak zbytnio nie śpieszyło się by tam wróćic i udało mu się to gdy sędzie doliczył do 8, tym razem sytacja sie odmieniła i to mark Henry został wyrzucony

Jenak wrócił o wile szybciej, zaraz po tym rozpoczęła sie próba sił, górą jednak był wyższy Big Show który wymierzył Markowi KO Punch i wygrał pojedynek, tym samym udało mu sie zakfalifikować do Battle ROyalu o miano No 1 contendera o pas wHC.

Maryse vs Eve Torres

Ten pojedynek był typowo dlatego by podnieść zainteresować u meskiej części publiki, górą okaząła sie Maryse która zysakał przewage nad Eve po uderzeniu w oko i zaraz po tym wykonała French Kiss DDT, i w ten sposób zakończyła walkę.

Na ring wszedł Mistrz WWE przy swoim Themie, wział mikrofon i zaczyna speech.

- Niesty mój TT partner na dziś wieczór został ciężko pobity i trafił do szpitala, dlatego też....

Na rampe wchodzi Ric i mówi

- John myslisz ze dzięki temy że Triple H zostal przewieziony do szpitala unikniesz walki w dziejszym Main Evencie to się grubo mylisz... Dlatego też postanowiłem zoorganizowac specjalny match Ty vs Shawn michaels i Randy Orton na specjalnych zasadch.

- Jestem ciekaw jakie są to zasady...

- A więc przegrani albo przegrany opuszcza moje RAw i udaje się na Smackdown , Jeżeli wygrasz ty John pozwolę ci wybrać stypulację wojego pojedynku na nastepnym PPV, zaś jeśli wygrają Shawn i Randy ten kto cię spinował nie tylko otrzyma twój tytuł ale i immunitet który pozwoli mu nie brać udziału w żadnej walce aż do następnego PPV !!

- Co....

- A i zapomniałem dodać że jeżeli bedziesz w jaki kolwiek sposób chciał oszukiwać w tej walce zostaniesz wyrzucony z WWE !

Na ring Wchodzą Shawn Michaels i Randy Orton, całe zdarzenie ogląda uśmiechnięty GM RAW.

John Cena vs Randy Orton i Shawn Michaels

Zaraz po tym jak rozbrzmiał gong Cena rzucił się na napastników, jednak został w porę powstrzymany, Randy i Shawn wymierzyli mu podwójny suplex a po tem kombinację chopsów i kopnięć. randy spróbował go spinować lecz został odciągniety przez Shawna który wymierzył mu Sweet Chin Music, Randy upadł na ziemię , Shawn wszedł na naroznik i wykonał z niego Elbow Drop prosto na Cenę. 1...2.... Kickout! John tak ładwo sie nie poddał wymierzył Shawnowi kilka Chloteslinów, a na koniec wykonał five knuuckle shuffle już przymierzał sie do wykonania AA gdy na ring wszedł orton i w porę zatrzymał sytuację, kopnął Johna w brzuch i wymierzył RKo Jemu i Shawnowi...gdy nagle zgasło swiatło

Gdy se zaświeciło cała trójka leżała w ringu a cena pinował Ortona 1....2...3 ! John Cena wygrywa walke a Shawn i Randy zostaja odesłani na SmackDown! Kiedy Randy został podniesiony na plecach ktoś napisał mu sprayem 3:16 czyzby to była zapowiedź nowego wrestlera na RAW ? Nikt tego nie wie

Po tym wydarzeniu RAW zeszło z anteny...

Rozpoczęcie od mojej Strony.

1.08.2010.r- Pierwszy dzień Sierpnia.

Wrestling,Wrestling i jeszcze raz Wrestling. Tak powtarzał mi zawsze pan Vince McMahon za czasów WWF. ,,Zawsze oddawaj się wrestlingowi w 100% jeżeli chcesz dojść daleko.

To wbiło mi się w pamięć.Kiedy ja ostatnio rozmawiałem z panem McMahonem?

Nie pamiętam. Musze do niego kiedyś zadwonić.

Dzwonek mojego telefonu rozbżmiał na tylnych siedzeniach samochodu.Odbiore ale musze uważać bo prowadzenie podczas rozmowy jest nie bezpieczne. Na wyświetlaczu zobaczyłem nieznany mi numer.

Odbieram:

-Słucham.

-Czy mam przyjemność z panem Ceadusem?

-Tak w rzeczy samej.

-Dzień dobry, z tej strony Ric.

-Ric? dawno nie dzwoniłeś, coś się stało?

-Nie dzwoniłem bo nie miałem czasu,teraz złapałem wolną chwilke i jestem.!

-Musisz zwolnić bo nie wydolisz w tej pracy.

-Praca w Firmie to już dawno nie dla mnie.Dostałem ciekawą propozycje.

-Fajnie, ale w tej chwili nie moge rozmawiać bo prowadzę samochód.

-To nie zajmie długo.Mam ciekawą prace do zaoferowania.

-No byle szybko.

-Chcę abyś pomógł mi prowadzić WWE.

Zatkało mnie to. Ric dzwoni zazwyczaj zapytać się czy oglądam wwe albo innej federacji i czy nadal interesuje się bookingiem. A tu taka odmiana.

No cóż musiałem poudawać nie zdziwionego.

-Pomógł prowadzić WWE? ciekawa propozycja.

-Powiedział bym że bardzo.

-Bardzo ciekawa propozycja... a co z Vincem.

-McMahon to przeżytek.Nie ta era. Jeżeli się zgodzisz WWE będzie kojarzone z dwoma osobami z Ric'em i Ceadus'em.

-No cóż od kiedy miał bym zacząć?

-od zaraz dzisiaj jest niedziela a jutro pierwsze Raw. Lecz ja wolał bym abyś poprowadził SmackDown.

-Ok. Zgadzam się ale muszę jeszcze jechać złożyć wypowiedzenie w teraźniejszej pracy.

- Nie ma sprawy, moja sekretarka już pszesyła ci teraźniejszy roster i liste champów.

- Dobra dzięki, teraz muszę kończyć, zjeżdżam z autostrady. Dzięki ze o mnie pamiętałeś.

- nie ma za co. Widzimy się jutro w Denver.

-ok do jutra.

Odłożyłem telefon i nie mogłęm powstżymać eufori. Ja mam Poprowadzić SmackDown i WWE wraz z Piniem? to coś nie samowitego. Pojechałem to pracy złożyć wymównienie, powodu nie podałem musiałem zabrać się za początek bookowania i ustalenia do końca roster'u.Wieczorem praca wyglądała na ukończoną. Jutro pierwsze Raw. a w piątek moja Niebieska Gala. położyłem się spać mażąc o fanach skłądających mi pokłon za to co robie.

06.08.2010.r- SmackDown

http://img811.imageshack.us/img811/4412/smackdown021.png

Gala rozpoczyna się pokazem fajerwerków charakterystycznym dla WWE.

Komentatorzy witają się ze sobą na wzajem i wprowadzają nas do show.

W drodze na ring główny menager SmackDown i współwłaściciel WWE Ceadus.

Ceadus- Witam moi Drodzy, przychodzę na ring aby się z wami przywitać,

Jestem nowym głównym menagerem SmackDown i Współwłaścicielem WWE.

Będę współpracować wraz z Ric'em prowadząc World Wrestling Entertainment w nową ere wrestlingu...

...Pro Wrestlingu który ponownie zawita w WWE.

...Breake the Wall's Down!!!

Ceadus- -Chris... Nie pozwole abyś przerywał komukolwiek na tej hali, pozwół mi dokończyć a ty też dostaniesz czas na swój speech.

Y2J- Ceadus jestem mistrzem wagi ciężkiej WWE i mogę ci przerywać kiedy tylko zechce. Jestem najlepszy w tym co robię i przychodzę tu tylko po to aby odstraszyć każdego oprycha który będzie mi chciał odebrać pas. Pas Wagi Ciężkiej jest mój i nikt nie ma prawa walczyć ze mną o ten tytuł, a przynajmniej nie do samego SummerSlam.

Ceadus- Jericho tak się składa że moim zdan...

...You think you know me!

Edge- Jericho...Jericho...Jericho...

Tak sie składa że pas mogę odebrać ci już teraz, w tym momencie.

Spear to akcja którą znasz już wystarczająco dobrze.

Ale jeżeli chcesz to nie ma sprawy.

możesz zapoznać się z nią jeszcze lepiej.

Ceadus-Edge i Jericho wraz z takim rozwojem sytuacji,

za niczym ktoś mi jeszcze raz bezczelnie przerwie pragnę zapewnić was,

że dzisiaj zmierzycie się w walce wieczoru. Jeżeli walkę wygra Edge będzie

mógł walczyć o pas na następnym SmackDown jeżeli wygra Jericho to Edge

zostanie pozbawiony możliwości walki o pas.

Teraz pragnę zaprosić fanów na pierwszą walkę.

Dolph Ziggler vs R-Truth

Walka kwalifikacyjna do 20-man Battle Royal match o One Number Conteder Match o Pas Wagi Ciężkiej na SummerSlamm. Po tej walce nie spodziewałem się zbyt wielkiego Ratingu ponieważ R-Truth wrócił po kontuzji i cierpi na wieli brak formy. Jedna dzięki formie Zigglera walka nie była wcale słaba. Kilka dobrych ciosów i slammów. R-truth po Klinczu wykonał DDT. Przygotowując się do Truth Axe stanął na niedawno skontuzjowanej nodze, ból uniemożiwił wykonanie mu jego firmowej akcji po przez co Ziggler zdołał wykonać ZigZag.

1...2...3... Dolph Ziggler Wygrywa jedocześnie kwalifikując się do 20-man Battle Royal match na Największej imprezie lata.

...Reklamy...

Interview z CM Punkiem :

Tiffany wchodząc to szatni na drzwiach zobaczyła o dziwo nie napis CM Punk

ale Straight Edge Society. Tiffany zapukała i otwarła drzwi kamera chwilowo uchwyciła Punka który ubierał swoją nową maskę. Gdy Gallows zobaczył że kamerzysta uchwycił jego mentora napadł na tiffany. Wypchnął ją za drzwi a kamerę wyrwał z rąk operatorowi i rozczaskał na ziemi.W ten miły sposób zakończył się interview z udziałem SES.

CM Punk vs Mike Knox

Theme Cm-Punka [ Fire Burns]

Punk-Jako lider SES mogę zapewnić was wszystkich o następujących wydarzeniach,

za kilka chwil wygram mecz kwalifikacyjny a na summerslamm po raz

4 zdobędę pas Wagi Ciężkiej jako jedyny czysty wrestler w histori WWE...

Rozpoczął się kolejny mecz kwalifikacyjny. Można było się spodziewać oszustw ze strony

Punka. Knox jako ten silniejszy przez pierwszą cześć walki zrobił kilka niezłych starć i kilka klinczów. Punk był szybszy i zwinniejszy po kilku low kikach spróbował wykonać gts knox był zbyt cięż i punk nie zdołał go wynieść. Knox wykonał bardzo mocny KO punch na liderze SES, Gallows próbował się wśliznąć na ring jednak sędzia to zauwazył i słownie go ostrzegł w tym czasie Serena wrzuciła Punkowi krzesło, punk wykorzystał nie przepisowy atak i po potężnym cheapshot'cie rozpoczął odliczanie. Sędzia niczego nie zauważył 1...2...3... Koniec walki. po małym oszustwie Punk zakwalifikował się do 20-Man Battle Royal match.

Na ring ponownie wyszedł Nowy Menager SmackDown, Ceadus.

Wszyscy fani bijąc pokłony czekali z niecierpliwieniem co ma do powiedzenia.

Ceadus- W zaistniałej sytuacji Dolph Ziggler postanowił że na żecz walki w 20

Man Battle royal musi zrezygnować z mistrzostwa Interkontynentalnego.

Więc następną walką będzie walka o ten właśnie pas. Będzie to walka pomiędzy Rey'em Mysterio a Johnem Morrisonem.

I jeszcze jeden komunikat. Na SmackDown pragnę powitać HBK i Ortona którzy po walce losers go to SmackDown są teraz z nami na Niebieskiej Gali. Dziś jednak macie wolne nie zabookowałem was w żadną walke.

John Morrison vs Rey Mysterio

Walka o pas była na wiele wyższym poziomie niż poprzednie. Morrison postarał się o to wykonując wiele akcji Hihg-Fly'ingowych. Mysterio jednak posiadając wielkie doświadczenie odsunął się w pore przed Shooting Star Press następnie wykonując Hurricanrrane ustawił sobie go pod 619. Odbił się od lin i biegł aby wykonać swoją akcje jednak przerwał mu Drew McIntyre wykonując Gorilla Slamm. Morrison będąc obolałym po nie udanej akcji kończącej nie zauważył co się dzieje i sam został potraktowany akcją kończącą Drewa (Double Underhook DDT) Mysterio wstał i wykonał missle drop kick kierując McIntyra w liny i następnie wykonując mu 619. Rey wspiął się na róg ringu aby wykonać splash jednak morrison popchnął go i następnie wykonał Shooting Star Press. Doczołgał się do McIntyra i rozpoczął odliczanie. 1...2... Drew odbił. Morrison wstał podciągając się za liny,dociągnął Mysteria aby drugi raz wykonać akcje kończącą. Jednak tym razem przerwał ją Drew popychając Morrisona który spadając uderzył o stół komentatorski. Rey biegnąc w strone McIntyra nadział się na BigBoot lecz udało mu się w następnym ataku .Odbił się od lin wykonał moonsult i przystąpił do liczenia. 1...2...2,9 Drew odbił. Rey podniósł Drew'a z dużymi problemami jednak ten wykonał mu drugi Double underhook DDT i odliczył. 1...2...3...

Drew wygrywając zostaje nowym mistrzem Interkontynentalnym

Tiffany po raz kolejny musiała zrobić Wywiad tym razem z Batistą.

Tiffany- Batista, przepraszam udzielił byś odpowiedzi na kilka moich pytań?

Batista- Tiffany, tylko dla tego że nie przyszłaś tu z własnej woli nie dostaniesz ode mnie mojego Power Bombu.

Tiffany- Pppprzepraszam żżże się narzucam ale. Czy obawiasz się że na następnym SmackDown Nie uda ci się zakwalifikować do 20-man Battle Royal.

Batista- Nawet do kobiet które wykonują swoją prace czasem kończy mi sie cierpliwość.

Nie, nie martwię się o to. Na summerSlam wygram Pas Wagi Ciężkiej i po raz kolejny będę mistrzem.

Tiffany-Dobrze nie będę zamęczać cię kolejnymi pytaniami.

Batista-Dobry wybór bo źle by się to dla ciebie mogło skończyć.

Chris Jericho vs Edge

Zdecydowanie jestem zadowolony że wybrałem tą walkę na walkę wieczoru. Jericho i Edge odwalili kupę dobrej roboty odgrywając najlepsze show tego wieczoru. Edge jednak był zdecydowanie lepszy niż Mistrz Wagi ciężkiej. Dominował większą cześć walki, po potężnym bigboot'cie przygotowywał się na spear, Jericho skontrował i wykonał potężny CodeBreaker.

Jericho rozpoczął Pin. 1...2... Edge Odbił, Jericho wściekły wstał odbił się od lin i wykonał charakterystycznego dla siebie lionsault'a, jednak nadział się na kolana Edga które ten specjalnie podniósł do góry. Edge z trudem wstał po Codebreake'rze i przygotowywał się do Speara ale akcje przerwał Themie Batisty.

Potraktował Spearem Jericha i wykonał Batista Bomb, Animal wysyłał wiadomość do Edga i Y2J że on też ma chrapkę na Pas Wagi Ciężkiej i wcale nie będzie łatwo przetrwać w tym Feudzie. Na następnym SmackDown zapowiedziana została walka Batista vs Edge vs Jericho To Będzie prawdziwa WOJNA

Po tym zajściu SmackDown zeszło z anteny zapraszając na Raw09.08.2010

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to tak. Dziwne dla mnie są te eliminacje do jakiegoś battle royal. Ale zobaczymy jak to dalej będzie. Wątpię aby Ziggler zrezygnował z pasa :D Ogółem walki dobre. Trochę mnie już nudzą feudy Jericho-Edge itp. Dobrze, że wplątał się Batista. Widzę, że będą walczyły divy ale czemu Tiffany przeprowadza wywiady? U mnie divy nie walczą więc tak to wyszło z nią(P.S. Widziałbym ją jako championkę :D ale to tylko taka moja mała sugestia). Rzucił mi się w oczy błąd z nazwiskiem(McIntyra, Evena Bourne).

Największy błąd to

John Morrison vs Rey Mysterio a tak naprawdę był to John Morrison vs Rey Mysterio vs Drew McIntyre - Intercontinental Championship Match. Oraz gdzie jest tajemniczy partner Ceny?

Kilka błędów ortograficznych.

Póki co nie oceniam.

Wszystko fajne, walki dobre, lecz nie wiem o co chodzi z tym Battle Royal...Moglibyscie napisac o co chodzi :)

P.S. Podoba mi się z sytuacją z Ceną :D

Moja ocena to 7/10

9.08.2010.r Kolejny RAW

Raw dziewiątego sierpnia rozpoczął po raz kolejny Charakterystyczny dla WWE pokaz fajerwerków.

Na ring przy swoim nowym themie zaczął kroczyć Ceadus.

e

Ceadus- Witam was serdecznie na dzisiejszym show, zapewne dziwicie się że nie widzicie tutaj Rica ale po przez swój wyjazd nie może go tutaj być. Z chęcią zgodziłem się aby na ten jeden wieczór go zastąpić. Na pierwszym SmackDown mi bardzo nie grzecznie przerwano...

Mam nadzieje że tutaj się to w żaden sposób nie powtó....

John Cena- Ceadus mam do ciebie szacunek więc domagam się żebyś wytłumaczył mi co miał znaczyć ten głupi żart na ostatnim RAW. 3:16? tak oczywiście może jeszcze coca-cole?

Ceadus- John, możesz mi wieżyć że nie podzielam złych uczuć które dzierży Ric w twoim stosunku. Możesz mi zaufać, nie podzielam ich w żaden sposób. Ponieważ ja znacznie bardziej cię nie lubię. Nie szanuje cię i nie zamierzam zmienić tego dziś ani za tydzień lub miesiąc a nawet rok.

John Cena- Czy wszyscy w tym budynku widzą tarcze na moich plecach? O co ci chodzi? Dobra mniejsza z tym, jako WWE champion domagam się abyś wytłumaczył mi o co chodzi z tym atakiem na mnie? Gaszenie świateł i atak po ciemnu? to jest nie smaczne, i nie fair w stosunku do mnie.

Ceadus- Skoro już przerwałeś moją przemowe to ci mogę coś powiedzieć. Nie nie wytłumaczę ci niczego, mogę zapewnić cię jedynie o tym ze gdy wypowiem słowa ,,John Cena zwalniam cię" już nawet Ric tego nie zmieni...

John Cena- Ceadus ale...

Ceadus- Zrozum John tu nie ma żadnego ale... radzę ci żebyś odwrócił się i poszedł w swoim kierunku jeżeli chcesz kontynuować swoją prace tutaj. A do fanów mam jeszcze jedną sprawe. Nie będziecie się dziś w żaden sposób nudzić. HELL JEAH!

Carlito & Primo vs Cody Rhodes & Ted DiBiase

No cóż Legacy w tej walce spełnili moje oczekiwania. Walka rozpoczęli Carlito i Cody, ten drugi po kilku klinczach zastosował ShoulderBlock i kontynuował taktyke którą nauczył go Orton czyli osłabianie kończyn przeciwnika po nieudanym Leg Dropie Codiego doszlo do zmiany i Primo rozpoczął swoją część Show. Po 3 minutach przeważania Prima doszło do zmiany z Tedem który po nie przepisowym atakiem poprzedzającym Dream Street rozpoczął odliczanie. 1...2...3... Ted i Cody kwalifikują się na Battle Royal czy na tej walce też będą tak udanie współpracować? zobaczymy w przyszłości.

Mały Angle z moim udziałem.

Oglądałem TV z walką The Colons vs Legacy gdy do Gabinetu GM'a zawitał Randy Orton.

Randy- Ceadus wiem że to z twojej inicjatywy znalazłem się na SmackDown wraz z HBK'em

Ceadus- Czy coś ci w tym przeszkadza.?

Randy- nie dzięki tej akcji znalazłem się bliżej pasa WHC ale chce pożegnać się na Raw z jedną osobą masz tutaj list który wszystko ci wyjaśni.

Odebrałem list od Ortona przeczytałem i bardzo się ucieszyłem.

Ceadus- Z dużą chęcią zrealizuje tą walkę.

Orton- bardzo miło się z tobą współpracuje, ciebie jednego nie mam ochoty kopnąć prosto w głowę.

Jack Swagger vs Kofi Kingston

Walka która wbrew przewidywaniom udała się dość dobrze. Kofi dzięki swojemu doświadczeniu wykonał kilka przyzwoitych akcji. Swagger też nie mógł zawieść i wykonał wiele akcji ProWrestlingowych. Kofi po dropkick'u rozpoczął swoją akcję kończącą Boom Boom Drop. Swagger skontrował i wykonał Gutwrench Powerbomb. 1...2...2,5 kick out, Jack zaskoczony odbiciem Kofiego wstał i nadział się na kontratak i z sukcesem wykonał Truble in Paradise. 1...2...3... Kofi wygrał i zakwalifikował się do walki Battle Royal przed SummerSlamm.

Mały interview ze szpitalu z udziałem Triple H.

Josh- Witaj Triple.

Triple- Cześć Josh.

Josh- wybacz że nękam cię w szpitalu ale chcę abyś udzielił mi odpowiedzi na kilka pytań.

Triple- Josh, mimo tego co stało się na ostatnim raw postaram ci pomóc.

Josh- więc miejmy to za sobą. Czy wiesz kto cie zaatakował w poniedziałek?

Triple- Nie, gdy siedziałem w szatni zaatakował mnie znienacka, chyba był zamaskowany. jedyne co mi pozostawił to śniaki i kartkę z napisem 3:16

Josh- czy myślisz że mógł być to SCSA?

Triple- nie raczej nie, Ric lubi robić sobie żarty z byłych Gwiazd WWE.

Josh- dobrze a co zrobisz po powrocie do zdrowia?

Triple- Dowiem się kto to był i zapoznam go z JackHammerem.

Josh- dobrze dziękuje HHH, życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.

Triple- dzięki.

Mark Henry vs Chris Masters

Walka na zapełnienie karty wieczoru. Mark Henry nie zakwalifikował się na Battle Royal i chciał walczyć z Mastersem który również przegrał. Henry po klinczu chciał od razu zakończyć walkę lecz Chris na to nie pozwolił. Po wielu następnych klinczach i małych atakach doszło do momentu który mógł rozstrzygnąć walkę, Masters wykonał Master Lock który na Henrym wyglądał co najmniej dziwnie. Gdy Henry wydawał się wystarczająco ogłuszony Masters rozpoczął odliczanie. 1...2...2,5... kick out. Henry wyrwał się w ostatnim momencie jednak Masters leżał już na ringu nie przytomny a za nim stał Christian trzymający krzesło. Christian po końcu ECW nie zasilał już żadnego Brandu czyżby chciał o sobie przypomnieć? wyturlikał się z ringu i pozostawił Chrisa Markowi Henremu który rozpoczął odliczanie, 1...2...3... koniec walki Mark Henry wygrywa mecz, jednak nie spodobało się mu atak Christiana na Mastersie.

Angle przypominający Atak na Cene w ostatniej walce na RAW.

Kelly Kelly vs Melina

Walka której zwyciężczyni będzie miała możliwość walki o pas WWE Diva's Champion

Melina i Kelly Kelly wykonały kupę bardzo dobrej roboty. Melina przez większą część meczu była lepsza od Kelly lecz smykałke przejeła Kelly Kelly i po kilku bardzo pięknych i zwinnych uderzeniach chciała odliczyć meline. 1...2...2.9... kick out, Melina odbiła i wyraźnie zawiodła Kelly Kelly. Walka zakończyła się zaraz po kick out gdy Melina wykonała California Dream i odliczyła Kelly. 1...2...3... Melina wygrała i otworzyła sobie droge do pasa WWE Diva's champion.

Na BackStage doszło do małego ataku Ortona na Cenie. Cena został popchnięty na stół i dostał kilka kopnięć w brzuch po tym zdarzeniu orton uciekł od Ceny pozostawiając go lekko obitego.

Przed walką wieczoru na ring wyszedł Ceadus i rozpoczął swój speech.

Ceadus- Przychodzę tu po to aby zapowiedzieć kolejną walkę. Walkę tą zawdzięczacie najprawdopodobniej najlepszemu zawodnikowi WWE. O tym puźniej teraz zapraszam was na walkę.

Lumberjack Match: Randy Orton vs John Cena

Na ring przybyli Drwale meczu. Cały Roster SmackDown i kilku zawodników WWE.

Randy Orton z uśmiechem na twarzy wkroczył na ring nie spuszczając oczu z Johna Ceny.

Walka ta miała na celu dopiec Cenie i polepszyć moje stosunki z Ortonem który nie był zadowolony z przejścia na SmackDown. Orton wyrzucił wiele razy Cene poza ring a Drwale zajęli się nim. Roster SmackDown nie chąć zawieść swojego GM nie dawał chwili odpoczynku Cenie atakując go często w sposób nie przepisowy. Gdy wrzucili Ortona na ring ten poprosił o Mikrofon:

Orton: John żegnaj. wyrazy współczucia. I to co zaraz się stanie to nie moja sprawkaa. I Witaj SmackDown, Jericho strzeż się. Odbiorę ci WHC.

John Cena dostał Punt Kick od Ortona. Światła zgasły na bardzo długo na głównym Telebimie pojawił się napis Hell Yeah.!!

Gdy światła zgasły na ringu nie było nikogo.

Kamera przeniosła nas do gabinetu GM'a który był kompletnie zdemolowany a na krześle leżał pobity John Cena z napisem 3:16 na czole.

Po tym wydarzeniu Raw zeszło z anteny. Zapraszamy na SmackDown.

Moje uwagi:

1.Wciąż nie dowiedziałem się o jakie Battle Royal chodzi.

2.Zobaczyłem jeden błąd w walce Ceny z Viperem, "Orton wyrzucił wiele razy ortona..."

3.Za krótkie walki.

Jeżeli poprawisz to co napisałem wyżej będzie to bardzo dobre Diary :)

Orton wyrzucił wiele razy ortona poza ring a Drwale zajęli się nim.

To było dziwne :P

Fajna gala,tylko trochę mało walk,ale ich poziom jest dobry więc nie narzekam.

News In WWE:

Cenie nie podoba się to w jakim kierunku idzie jego Story Line

Ludzie na BackStage są bardzo zestresowani akcjami Rica ala 3:16

rządają wyjaśnień czy to na prawde SCSA.

Walka 20-Battle Royal ma na celu wyłonienie 1-number contendera do pasa WHC. Walka odbędzie się na ostatnim SmackDown przed SummerSlamm.

Triple H po doznaniu kontuzji kolana po ataku zamaskowanego wrestlera wraca powoli do zdrowia. Jego powrót jest planowany na okolice Raw po SummerSlamm.

HBK domaga się walki dużego kalibru z wymagającym championem. Writerzy mają mały plan co do niego.

Underterker nie chce siedzieć bezczynnie na BackStage podczas Show, Bookerzy nie mieli planów co do niego ale teraz z moją inicjatywą zmieniło się to w bardzo ciekawy StoryLine.

Kilka razy napisałeś HELL JEAH a poprawnie się pisze YEAH. To z tych małych błędów.

Triple- Cześć Josh.

Josh- wybacz że nękam cię w szpitalu ale chcę abyś udzielił mi odpowiedzi na kilka pytań.

Zawsze zaczynaj takie dialogi z dużej litery i pamiętaj o przecinkach. Walki na słabym poziomie. Mało akcji. Nie mieszaj dwóch rodzajów pisania(albo piszesz ogółem jak wyglądała walka albo opisujesz ją dokładniej). Czekam na Battle Royal.

Zapraszam do mnie

16.08.2010-Raw

RAW zaczyna się pokazem fajerwerków i sztucznych ogni, po tym na tintatronie następ uje przypomnienie wydarzeń z poprzedniego RAW.

Na ring Whcodzi GM RAW Ric przy swoim themie

- Witam wszystkich na Monday Night Raw !!Przepraszam wszystkich za moja nieobecność tydzień temu, no cóź niestety , lecz w porę znalazłem zastępstwo a nim okazał się mój kolega Ceadus , muszę przyznać że poradził on sobie bardzo dobrze . No więc tak kiedy zobaczyłem na kartę gali SummerSlam wydała mi się ona strasznie pusta i dlatego trzeba ja zapełnić, Pretendenci do pasów TT zostaną przedstawieni na dzisiejszym RAW , Co do pasa US postanowiłem że szansę na niego otrzyma Evan Bourne , a w sprawie decyzji komu dam szansę na zdobycie pasa WWE przekażę później.

Na ring wkracza John Cena !

- Ric, słuchaj ja tego po prostu nie rozumiem, dlaczego ty i ten twój koleżka tak uwzięliście się na mnie ! Skąd są te wasze uprzedzenia !!

- John,John,John ? nadal nie rozumiesz? Widzisz kiedy przyszedłem do WWE postanowiłem że każdy pas będzie trzymała osoba która na niego zasługuje, taka które będzie poziomem swoich walk i umiejętnościami przeważała wszystkich zwykłych zawodników niestety ale ty taką osobą nie jesteś i nigdy nie będziesz !! Widzisz Vince widział w tobie okazję do zarobienia , ja natomiast w tobie nie widzę nic prócz małego robaka który włażeniem w dupe osiągnął to co ma teraz ..

- O nie, mylisz się ja nikomu tam nie wchodziłem , po prostu mnie wybrano a wiesz kto mnie wybrał ONI ( wskazał na publiczność) Bo ja wszystko co osiągnąłem dedykuje im !

- Kolejna płaczliwa gadka, John nie rozumiesz że oni już się tobą przejedli , dlatego też postanowiłem że na dzisiejszym RAW odbędzie się walka John Cena vs GM RAW Ric !!

- Jest w tym jakiś haczyk ?

- Ależ tak jeśli wygrasz wybierasz sobie przeciwnika na Summerslam i na następnym RAW będziesz okazjonalnie mianowany General Managerem ! Lecz jeśli przegrasz na następnym RAW zmierzysz się przeciwko całemu Rosterowi RAW w handicap matchu oraz na Summerslam zmierzysz się z przeciwnikiem którego ja wybiorę w Steel Cage Matchu !!!

- zgadzam się!!

- Oh zapomniałem dodać że w tym pojedynku będę brał udział w masce?

- Z maską czy bez i tak cię pokonam?

Ric i i Cena zchodzą z ringu.

The Miz vs Chris Masters - US Title match

Już na początku matchu Miz chciał osiągnąć przewagę wymierzając Mastersowi kilka ciosów w brzuch jednak na Mastersie nie zrobiło to większego wrażenia i zaraz zapędził Miza do narożnika i wymierzył mu dwa splashe, następnie wyniósł go na narożnik z którego spróbował wykonać Suplex lecz miz był sprytniejszy i zrzucił Chrisa na matę i wykonał mu Jumping Clothesline, 1...2.. Kickout! Masters tak łatwo się nie poddał kiedy wstawał Miz wykonał mu DDT i running elbow Drop i 1...2... Kickout ! Miz wyglądał już naprawdę na wkurzonego przymierzał się do wykonania SKull Crushing finale lecz Masters odsunął się i zrobił German Suplex Mizowi a następnie podniósł go i wykonał Gorilla slam i 1..2...2.9.. Kickout! Masters zaczął podnosić Miza lecz ten wykorzystał chwilę nieuwagi sędziego wykonał mu lob blow a potem Skull Crushing Finale 1....2...3 The Miz obronił pas US ! Lecz to nie był koniec zaraz na ring przybiegł Evan Bourne który powalił Miza Huricanaraną i wykonał mu Shooting Star Press .

Reklamy

Tuż po reklamach Lilian Garcia spotyka Christiana i postanawia zrobić z nim wywiad.

- Witaj Christian

- Cześć Lilian, chcesz czegoś ode mnie ?

- Chciałabym zapytać cię jak twój nastrój przed czekającą cię walką w końcu bierzesz udział w Triple Threat Matchu .

- Widzisz jako Mistrz ECW musiałem stawiać czoła wieloma przeciwnikom , pokonywałem dużo lepszych , ostrzejszych , a ci dwaj czyli Sheamus i Jack Swagger są niczym małe karaluchy które chcą zaistnieć w wielkim świecie, a ja jestem niczym but który zdusi ich marzenia w zarodku?

Po tych słowach Christian uda je się na Ring.

Christian vs Sheamus vs Jack Swagger

Kiedy zabrzmiał gong Sheamus i Swagger rzucili się na Christiana, wykonali mu kombinację uderzeń i i za chwilę wyrzucili go z ringu, nagle Sheamus chciał wykonać pump Kick lecz Jack był zwinniejszy i uniknął ciosu a ponad to wykonał Powalił Sheaumsa przez Fireman's Carry slam, na macie Jack założył Irlandczykowi Boston Crab lecz w porę interweniował Christian który wykonał Dropkick Jackowi, prosto w tył głowy następnie wszedł na narożnik i próbował z niego wykonać Frog Splash lecz Sheamus wstał i podbiegł pod narożnik, wszedł na niego i wraz z Christianem zaczęli się okładać, po chwili podbiegł do nich Swagger który złapał Shemusa ,i wymierzył mu Powerbomp, lecz przy okazji Sheamus wykonał Christianowi Superplex, Jack na ziemi zabrał się za pinowanie Christiana 1?2?2.9? Kickout ! Jack zaczął podnosić Christiana lecz nagle Sheamus próbował wykonać mu Pump Kick lecz oboje się odsunęli i trafił w narożnik , Swagger wykorzystał sytuacje i wykonał Sehamusowi Gutwrench Powerbomb, kiedy Swagger chciał się odwrócić Christian wykorzystał sytuację i wykonał Jackowi Killswitch 1...2....3 ! Christian wygrywa walkę !!

Tymczasem na ring wychodzi Gm RAW Ric i zaczyna:

- Jak mówiłem obiecałem przedstawić wam pretendentów do pasów Tag Team, tak więc pragnę przedstawić wam pretendentów do owych pasów! A o to Kofi Kingston i MVP !!!

Na ring wchodzą Kofi i MVP przy własnym zmiksowanym themie,

- Jednak po dłuższym zastanowieniu jeszcze jeden Tag Team zasługuje na ową szansę a jest nim The Legacy !!

Kofi i MVP vs The Legacy

Zaraz po rozbrzmieniu gongu Ted i Cody mieli problemy z zdecydowanie kto będzie pierwszy walczył dzięki temu Kofi wykorzystał ich spór i wykonał Roll Up na Tedzie 1..2. Kickout! DiBiase zmuszony do walki wymierzył Kingstonowi dwa arm dagi, lecz szybszy Kofi wymierzył mu dropkick w kolano w związku z czym oboje padli na matę, Kofi był bliżej swojego narożnika w związku z czym dokonał szybkiej zmiany, Ted nie miał tyle szczęścia i został odciągnięty przez MVP który wymierzył mu fisherman suplex a zaraz po tym Ballin Elbow 1..2... Cody rzucił się na MVP w związku z czyn pin został przerwany, sędzia zaczął odciągać Rhodesa , przez co Ted wykorzystując nieuwagę sędziego zaatakował oko MVP , kiedy sędzia się odwrócił DibIase przestał i dokonał zmiany z Codym, Rhodes wszedł wykonał kilka Chloteslinów a następnie próbował wykonać Crossrhodes lecz Montelowi udało się wyswobodzić i dokonać zmiany z Kingstonem, On natomiast wyskoczył na narożnik i wykonał z niego dropkick prosto w Cody'ego Ted, wkroczył na ring lecz jego zamiary przerwał MVP który wykonał mu Play of the Day, i razem z Kingstonem wykonali na Codym kombinację Boom Boom Drop i Ballin Elbow 1?2?3 Tak więc MVP i Kofi Kingston czyli BlackJacks zostają pretendentami do pasów TT..

Nagle rozbrzmiewa Theme Hart Dynasty i wraz z nimi na ring wkracza GM SmackDown Ceadus razem wszyscy atakują Legacy i pozbywają się nich z ringu. BlackJacks zaczynają się cieszyć z wygranej lecz szczęście przerywa im Hart Dynasty wyrzucają MVP z ringu a Kofiemu wykonują Hart Attack , Ceadus bierze do ręki mikrofon i mówi

-Witajcie moi drodzy, SmackDown też chce mieć u siebie pasy Tag Team. Więc przybywamy tutaj aby wysłać do Rica wiadomość że tak łatwo pasów na Raw nie zostawimy.

Zaraz po tym następują Reklamy.

Reklamy

Tymczasem Lilian napotyka GM?a RAW obecności Bella Twins i Maryse

- Witaj? Widzę że masz tu niezłe towarzystwo..

- A co Lilian chciała byś się dołączyć co.. ?

- Niestety nie chciałabym się ciebie spytać co sądzisz o tym co Ceadus powiedział na dzisiejszym RAW ?

- Ceadus ? aa ależ tak to o pasach TT hmmm co by można było powiedzieć .. hmm.. Widzisz Lilian TT który wygrał dzisiejszą walkę czyli BlackJacks zasługją na pasy TT i nie pozwole żeby takie słabeusze jak Hart Dynasty to im odebrał, jak również nie zgadzam się z tym żeby pasy TT powędrowały na SmackDown ! gdyż są one w jak najbardziej należytym miejscy czyli na RAW, jeśli Ceadus myśli że oddam je tak po prostu na SD to się myli.. Widzisz Lilian za miesiąc po SummerSlam, miejsce będzie miało specjalne PPV czyli Braggin Rights gdzie będziemy świadkami pojedynku między TT RAW i SmackDown i zapewniam was wszystkich że RAW wygra ten pojedynek choćby nie wiem co?

- Dobrze, ale wróćmy do dzisiaj za chwilę masz pojedynek w którym zmierzysz się z Ceną co czujesz ?

- Co ja czuję widzisz Lilian John jest bardzo pewny swej wygranej, i nie docenia mnie i właśnie to może go zgubić ,.

- Dziękuję za wywiad proszę pana.

- Ja również a więc drogie panie czy pozwolicie żebym poszedł się przyodziać na moją walkę a później wszyscy wejdziemy na ring i ujrzycie jak John Cena dostaje baty ode mnie ..

John Cena vs Ric

Pierwszy na ring wszedł John Cena, i zaraz po tym rozbrzmiał Theme GM? który wszedł w otoczeniu Bella twins i Maryse , Ric wszedł na ring a natomiast divy usiadły przy stole komentatorskim, GM RAW oczywiście był w masce, zaraz po rozbrzmieniu gongu Ric nie czekając na nic rzucił się na Cenę wykonał mu Lou thesh Press a następnie Elbow Drop, zaczął pinować 1.. Kickout ! podniósł cenę i wymierzył mu kilka uderzeń odbił Johna od lin i chciał wykonać mu Clothelin ale Cena skontrował to na DDT RIc jednak szybko wstał, lecz to na razie Cena był górą, John wymierzył mu Suplex i fisherman suplex , następnie gdy Ric lezał wykonał mu five knuckle shuffle i zaczął pinować 1?2? Kickout Cena nie mógł w to uwierzyć GM był za dobry !! podniósł go i znów próbował wykonać mu Suplex lecz GM skontrował to na własny Suplex i powalił Cenę , zaczął go nie miłosiernie kopać na macie sędzia zaczął liczyć do 1...2...3...4 Ric przestał podniósł Johna i wykonał mu piledriver, Gm jednak zbyt długo zwlekał z pinowaniem i w końcu 1?2.. 2.99999999999 Kick Out ! GM natychmiast poniósł Johna lecz ten natychmiast skontrował to na Atiude Adjustment i GM wylądował na macie, następnie John założył mu STF, lecz gdy divy odciągnęły sędziego Ric uderzył Cenę w oko później wykonał mu Lob Blow i założył mu Cobra Clutch, Cena wyglądał na naprawdę wykończonego już miał poddawać kiedy GM go puścił , Cena ledwo wstał ,a GM wymierzył mu kopniaka i Stunner !! John padł na matę, tymczasem Ric zaczął pinowanie 1...2...3 Ric wygrywa walkę !!! GM pokonuje Mistrza WWE niewiarygodne !! Nagle gaśnie światło , które po chwili zaświeca się i GM ściąga maske pod którą kryje się on sam, bierze mikrofon i mówi

- Na następnym RAW zapowiem twojego przeciwnika John..

Następnie wraz z divami udaje się do gabinetu.

Do ceny przybiegają lekarze którzy pomagają mu się podnieść..

Nastepnie kamera uchwyca jak GM RAW rozmawia z kimś w jego masce.

- Zrobione.. - mówi, ktoś w masce..

-Świetnie, hahaha.... szyderczy śmiech GM kończy RAW

RAW schodzi z anteny

Dwa RAW pod rząd? Podawajcie daty kiedy była gala bo się zgubiłem.

Ten SmackDown powinien znaleźć się pomiędzy tymi dwoma RAW

dzięki pinio ze to zauważyłeś...

13.08.2010.r- SmackDown

Gale rozpoczyna pokaz fajerwerków z emocjonującym i zarazem pięknym finałem.

Breake The Wall's Down.!

Jericho- Na ostatnim SmackDown byliście świadkami incydentu który jak dla mnie ma rozmiar nie małego skandalu. Batista wmieszał się do mojej walki choć nie posiadał takiego prawa, domagam się przeprosin za ten akt braku szacunku. Edge ty też nie jesteś bez winy, dałeś sobie zrobić Batista Bomb. Obaj nie jesteście godni ze mną walczyć albowiem jestem Najlepszy W Tym Co Robie.!

...You think you know me!

Edge- Jericho zamilcz bo gadasz głupoty, czyżby obleciał cię strach przed batistą i jego Bomb'em? czy może przed moim Spearem.? Jeżeli tak to dobrze, jeżeli nie to zaraz tak będzie.

Some people say my love cannot be true.!

Ceadus- Panowie nie widze innego sposobu aby rozwiązać ten konflikt, Dziś w walce Wieczoru Edge i Jericho zmieżycie się z Batistą, A stawką będzie nic innego niż Pas Wagi Ciężkiej.

Edge był wyraźnie zadowolony z decyzji GM'a lecz Jericho wyraźnie pobladł. Na Głównym Ekranie pojawił się Batista który nie mógł powstrzymać śmiechu.

John Morrison i R-Truth vs Shad i JTG Walka Kwalifikacyjna Do 20-MBR

John Morrison wraz z Shadem rozpoczeli walke, Morrison po wielu chopach i kopnięciach postanowił przejść do konretnego ataku, odbił się od lin i wykonał Drop Kick na Shad'zie. Po tek akcji doszło do zmiany z lekko kontuzjowanym R-Turth'em który mimo złego stanu nogi rozpoczął walkę na dość wysokim poziomie po kopnięciach i atakach postanowił zrobić ddt jednak Shad nie był jeszcze na tyle zmęczony i zdołał się zmienić z JTG. Przez następną część walki JTG maltretował Trutha. Jednak po małym ogłuszającym uderzeniu Czarny zapaśnik zdołał się zmienić z morrisonem który rozpoczął prawdziwą walkę. Po wielu dropkickach i chopach wykonał StarShip Pain i rozpoczął odliczanie. 1...2...2,5... Na ring wbiegł Inter Champion Drew McIntyre który zaatakował Morrisona jednag z pomocą przybył Rey Mysterio który pozwolił na zakończenie walki odciągając Champa na BackStage.

1...2...3... Morrison bo swojej akcji kończącej mimo ataku McIntyra wygrywa walkę i wraz z R-Truthem Kwalifikuje się do 20-Man Battle Royal.

InterView z Christianem który o dziwo dziś znalazł się w Lockerroomie SmackDown.

Tiffany- Witaj Christian co sprowadza cię dziś na naszą Niebieską Gale.?

Christian- Tiffany a co może mnie sprowadzać na SmackDown? musze zostawić wiadomość dla GM'a i przypomnieć o sobie.

Tiffany- czy planujesz atak na Ceadusa?

Christian- Nie, nie chce go atakować, zostawię mu wiadomość na ringu.

Tiffany- czyli dzisiejsi zapaśnicy muszą się ciebie obawiać?

Christian- no kto mnie się nie obawia jest głupcem...

Tiffany- dziękiuje to tyle.

Christian- nie ma za co ale teraz muszę iść zaplanować niespodziankę.

Michelle McCool vs Mickie James

Walka głównie dla męskiej strony fanów którzy na pewno chcieli by oglądnąć dzisiaj walke tych pań.Michelle z dużym wdziękiem wykonywała ataki na James która niezbyt ostatnio ma formę.Mimo to przez chwilę nie uwagi Mickie rozpoczęła piękny kontratak i przygotowywała się już do akcji kończącej gdy Layla zajęła sędziego a Michelle udeżyła nie przepisowo Mickie i wykonała FaithBreaker, 1...2...3... Michelle wygrywa walkę, ciesząc się z Laylą poprosiły o mikrofon.

-James mamy dla ciebie wiadomość. Właściwie nie wiadomość pozdrowienia,Pozdrowienia dla Pigi James Chrum Chrum...

Angle zapowiadający walkę main eventową z udziałem 3 znakomitych zapaśników: Edga, Batisty i Jericho.

Hart Dynasty vs Matt Hardy i Mike Knox Walka Kwalifikacyjna do 20-MBR

Hartowie przez długą część walki niszczyli Matta który znalazł się w ringu od początku, DH Smith dzięki swojej sile Robił z Mattem co chciał. Po zmianie z Tyson Kiddem zaczeli wykonywać wspaniały Hart Attack jednak po odbiciu od liny Kidda chwycił Knox i wyrzucił go za liny. Gdy Sędzia pouczał Knoxa Smith w sposób nie przepisowy dobijał Matta gdy Kidd wrócił na ring miał już tylko odliczyć Hardiego. 1...2...2,9 Na ringu pojawił się Christian i wykonał spalsh na Kidda a Smithowi KillSwitch następnie pozwolił mattowi odliczyć Harta. 1...2...3... Hardy i Knox zakwalifikowali się w niegodny sposób do 20-Man Battle Royal a Christian potwierdzając swoje słowa wysłał wiadomość do zarządu WWE ze on tez chce walczyć w ringu a nie tak jak gwiazdy byłego ECW czekać na telefon od szefów.

Kamera uchwyciła idącego przez backstage na ring Drewa, nowego Inter champa który został zaatakowany krzesłem. Napstnik po wielu ciosach podniósł Drewa i wykonał Chopy charakterystyczne dla Rica Flaira i następnie spear na stół. Postać zamaskowana postarała się aby nie ujawnić się, ponieważ spera i chopy ala Flair nie pasują do siebie w żaden sposób.

Drew McIntyre vs Rey Mysterio-Walka o Interkontynentalny.

Na ring wszedł Drew który po ataku nie był za bardzo zdatni do walki takiego kalibru jednak Rey musiał zaatakować ponieważ bardzo mu zależy na pasie. Mysterio sie nie ociągał i po kilku małych kopnięciach wykonał DropKick i przystąpił do 619 jednak Drew wykonał unik i chwycił Reya do Duble Underhook DDT jednak Rey nie pozwolił na wykonanie akcji i założył Champowi Small Package i rozpoczą odliczanie 1...2...2,9999... kick Out Rey wykonał Hiurricanrrane i wepchną McIntyra w liny wykonując mu 619!! Rey wspiął się na róg ringu i skoczył wykonując splash jednak o dziwo nie spadł na Drewa a nadział się na Sweet Chin Music Shawna Michealsa ! coś niesamowitego i zarazem bardzo bolącego. HBK wyślizną się z ringu i wykonał swój charakterystyczne Taunt. Drew podczołgał się do Mysteria i rozpoczą PIN 1...2...3... Drew wygrał walkę ale na ring ponownie wszedł HBK i założył Figure for Leg Lock na Mistrzu Interkontynentalnym wywołując ogromny ból. Czyżby HBK też ma chrapkę na pas IC? Czyżby mały Heel Turn? zobaczymy z czasem...

Reklamy

Edge vs Chris Jericho vs Batista

Piękna i długa walka. Edge i Jericho współpracując chwilowo wyeliminowali Batistę wyrzucając go z Ringu na stalowe krzesła. Następnie rozpoczął się wrestlingowy Recital,

Edge i Jericho wykonali na sobie wiele ataków, jednak jericho wepchnął rated R superstar'a w róg ringu po kilku kopnięciach w brzuch wykonał potężnego Buldoga po którym Edge został potraktowany LionSault'em. Batista wrócił na ring i zgasił zapał Jericha potężnym Spearem jednak tą samą akcje na Batiscie wykonał Edge. Na ring wślizną się Viper Randy Orton i potraktował Edga swoją akcją kończącą następnie kopną w głowę Batiste ale Jericho zdołał uniknąć RKO i skontrował akcje potężnym CodeBreakerem i odliczył Batiste. 1...2...3... Jericho dzięki Ortonowi zatrzymuje pas po pięknej i długiej walce.

Po tym wydarzeniu SmackDown zeszło z anteny. Zapraszamy na Raw 16.08.2010

No właśnie to było dziwne. Dwa Raw pod rząd...

Ten Smackdown Już prowadzi do dobrej kolejnośći czyli on jest po ostatnim raw.

20.08.2010-SmackDown

Gale rozpoczyna pokaz sztucznych ogni wprowadza wszystkich fanów na arenie w dobry nastrój.

Na ring przy swoim Themie postanowił wejść GM SmackDown. Ceadus:

Some people say my love cannot be true.!

-Dzisiaj na SmackDown Zobaczymy ostatnie walki kwalifikacyjne do 20 MBR który odbędzie się już za tydzień na Niebieskiej Gali. Szanse dam na pewno dwóm zapaśnikom którzy na ostatniej gali pokazali ze chcą walczyć o pasy. Czyli nikomu innemu jak Randy Orton i Hard Breake Kid. Zapraszam serdecznie na pierwszą walkę wieczoru.

Rey Mysterio & Finlay vs Luke Gallows & SES Mystery Wrestler

Walke rozpoczęli o dziwo Finlay i Gallows, Finlay niestety zawiódł na całej Lini Gallows postarał się i po wielu uderzeniach i chopach chciał zakończyć walkę jednak nie udało mu się to ponieważ Finley mimo wieku jest bardzo Doświadczony i przed akcją kończącą wykonał na nim HeadBut i zmienił się z Rey'em tutaj Mysterio również postarał się w walce i mocno obił Gallowsa na ring przy swoim Themie wyszedł CM Punk aby rozproszyć Mysteria. Jednak ten szybko postara się o wykonanie 619 po którym zmienił isę z Finlayem i zaatakował Punka. Finlay swoją laską uderzył Zamaskowanego członka SES i rozpoczął odliczanie Gallowsa. 1...2...3... Mysterio i Finlay po pięknej akcji Zespołowej zakwalifikowali się do Walki Battle Royal.

Video pokazujące atak Edga na Jericho który siedział w swojej szatni po kilku uderzeniach krzesłem Edge wykonał na swoim wrogu Spear jednak do szatni wbiegł Orton chciał wykonać RKO na R Superstarze jednak ten go odepchnął i Viper Kopnął w głowę Y2J wykonując charakterystyczny Punt Kick, zakończyło się na szyderczych spojżeniach Edga i Ortona czyżby mała współpraca?

Walka o Pas Inter Kontynentalny:John Morrison vs Drew McIntyre

John Morrison i McIntyre w tej Walce na prawdę pokazali klasę. Po wielu klinczach i uderzeniach ze strony obu zapaśników zmęczenie wzięło górę nad Drew'em i Morrison wykorzystał je w 100%. Po Missle's Drop Kicku chciał Zrobić StarShip Pain Jednak przerwał mu Shawn Micheals spychając go z rogu poza ring a następnie wykonał Figure 4 Leg lock jednak na ring powrócił Morrison z krzesłem i zakończył atak HBK i wykonał na nim jego akcje kończącą jednak sędzia zauważył atak krzesłem i zakończył walkę DQ dla morrisona. McIntyre pozostał Mistrzem IC dzięki głupocie Morrisona.

Undertaker- Ceadus, mój czas na SmackDown dobiegł Końca. Przyszła nowa kolej rzeczy, Mrok musi Zawitać na RAW które od dawna nie widziało Mrocznej Siły Dead Mana. Pas WWE od dawna nie znalazł się w godnych rękach. Ja Undertaker muszę wprowadzić nowe prawo na RAW prawo Ciemności.

Ceadus- Undertaker rozumiem że chcesz przejść na raw. Ale czy musisz? razem z tobą trace bardzo dobrą gwiazde. 18:0 robi wrażenie nie chce stracić takiego Wrestlera.

Undertaker- Ta decyzja należy tylko i wyłącznie do mnie i do Mroku. Została podjęta i kto kolwiek będzie chciał ją zmienić posmakuje mojego gniewu.

Ceadus- No cóż widzę że nic nie mogę już zrobić. Ale pamiętaj na SmackDown zawsze znajdzie się miejsce dla ciebie.

Światła zgasły i zaraz się ponownie zaświeciły, Undertakera już nie było na ringu a SmackDown stracił swoją jedną z najważniejszych gwiazdę.

Hart Dynasty vs HBK & Randy Orton- ostatnia walka Kwalifikacyjna do 20 MBR

HBK i Tyson Kidd rozpoczęli walkę, od dawna nie widziałem takiego HBK a właściwie to od WWF Royal Rumble 95 i 96 po prostu Shawn wrócił do Formy. Jego charakterystyczne chopy to był miód dla moich oczu i uszu. Po zmianie z Ortonem widać było że nawet sam Viper był zdziwiony formą HBK. Orton i HBK walczyli bardzo drużynowo uniemożliwiając zmianę Hartom. Gdy orton po firmowym osłabianiu kończyn zmienił się z HBK który wykonał SCM a następnie Diving elbow drop i rozpoczął odliczanie, 1...2...3... orton w tym czasie wykonał RKO DH Smithowi. HBK i Orton zakwalifikowali się do walki Battle Royal.

Video Angle przypominający wydarzenia z zeszłego tygodnia. Orton zaatakował Edga Batiste i Y2J jednak ten skontrował CodeBreakerm.

Edge vs Jericho - Walka o pas WHC

Edge i Y2J już mieli ze sobą dużo na pieńku. Walka mało techniczna obaj zawodnicy dawali się ponosić złości. Jednak Edge po przez swój spryt był bliski wygrania już na początku gdy wyślizną się z ringu a tuż za nim Jericho, R superstar wykonał w tej chwili na nim Spear.

1..2..3..4..5..6..7..8..9.. i tuż przed końcem Count Out'u Jericho wrócił na ring jednak Edge nie odpuszczał wykonał EdgeCution i rozpoczął odliczanie 1...2...2,5 odliczanie przerwał Orton który ponownie zaatakował ich na Ringu. Po kopnięciu Edga rzucił się do ataku na Y2J i sędziego który zaraz przerwał walkę Dyskwalifikując Edga jako że Orton mu pomagał.

Edge wykonał na Viperze speara pokazując że ma dość jego ataków.

Po tym wydarzeniu SmackDown zeszło z anteny

Jericho zdołał uniknąć Randy Knock Out i skontrował akcje potężnym CodeBreakerem

tylko że RKO to znaczy Randall Keith Orton, bo to się wzięło od pierwszych liter imion i nazwiska

Finlay i Rey Mysterio w TT? Troche dziwne rozwiązanie , ale widze , ze to tylko na jedną galę :)

Trzymacie poziom i wszystko jest w miare ok. Nieraz zdarzają się pomyłki , ale kto ich nie popełnia?

P.S

Ceadus zmień ten avatar :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 414 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 781 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 792 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Mam wrażenie że Jon Moxley chce nie co powrócić do swojej dawnej postaci z CZW, ten podobny klimat i ten sam styl, nie wiem czy to wypali, jak Heel jest świetny ale nie ukrywam do tej stajni brakuje tylko Sami'ego Callihana, na prawdę jako team mogliby siać rozpierdol w AEW a tak to Khan który lubi zbierać odpady z WWE, nie zaproponował godnego kontraktu Callihanowi który mógłby stać się tam główną gwiazd bo dobrze wiemy że Callihan to gotowy produkt na Main Eventera, gość jest o wiele wyżej niż Mox przypominam gość miał jeden z najlepszych storyline'ów w świecie wrestlingu z Eddie Edwardsem totalny sztos... W końcu odświeżona postać Moxa bo ostatnio to niezły hejt się na niego wylał w internecie, nawet nie wiem czemu.  I bardzo dobrze że ostatnim przeciwnikiem Danielsona może być Mox  chyba nie ma w AEW lepszego kandydata na zakończenie kariery Danielsona.  I bardzo dobrze że Yuta pozostał Face'm, chłopak zajebiście się rozwinął przy Moxie i Bryanie, na prawdę życzę mu jak najlepiej i mam nadzieje że będą go solidnie budować, może kiedyś zobaczymy go WWE jako mid-cardera. 
    • Attitude
      W nocy z soboty na niedzielę w Chicago odbyła się gala AEW All Out 2024. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Tradycyjnie PPV poprzedziło darmowe Zero Hour. W trakcie zobaczyliśmy cztery walki. The Acclaimed pokonał Iron Savages, Dustin Rhodes, Hologram & Sammy Guevara wygrali z The Premier Athletes, Bang Bang Gang byli lepsi od The Dark Order, a The Undisputed Kingdom zwyciężyli z dwoma drużynami: Action Andretti & Top Flight oraz Shane Taylor Promotions & The Beast Mortos. Link do filmu PPV otworzyło natomiast starcie MJF'a z Danielem Garcią. Po ponad 20 minutach triumfował Friedmann, wykorzystując nieuwagę sędziego i wymierzając low blow. Po pojedynku MJF ponownie chciał zaatakować Garcię. On był na to gotowy i zrewanżował się kopnięciem poniżej pasa, po czym wymierzył Piledriver z narożnika. Young Bucks obronili pasy tag team w starciu z Claudio Castagnolim i Wheelerem Yutą. Will Ospreay wygrał z PAC'iem i obronił International Championship. Kris Statlander pokonała Willow Nightingale w Chicago Street Fight matchu. Continental Championship również nie zmieniło posiadacza. Kazuchika Okada był lepszy od Orange Cassidy'ego, Konosuke Takeshity i Marka Briscoe. Także i Mercedes Mone jest nadal TBS Championem, rozprawiając się z Hikaru Shidą. Bryan Danielson pokonał Jacka Perry'ego i kontynuuje panowanie jako mistrz AEW. Jednakże niespodziewanie Blackpool Combat Club odwróciło się od Danielsona. Jon Moxley, Claudio Castagnoli i PAC zaatakowali Bryana, jedynie Yuta chciał ich zatrzymać, ale nie mógł nic zrobić. Tym samym walką wieczoru był Lights Out Steel Cage Match. Po brutalnej walce Adam Page wygrał ze Swervem Stricklandem. Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Jeffrey Nero
      Taekwondo
    • KyRenLo
      Madame Web. Scena w lesie. Rozmowa Julia/Anya/Mattie. Podczas tej rozmowy Julia wyznała, iż zna się na pewnym rodzaju sztuki walki. O jaki rodzaj chodziło?
    • -Raven-
      1. MJF vs. Daniel Garcia - dobra, logicznie rozpisana walka. Stary lis, chcący wygrać vs. młody, wkurwiony wilk, chcący zniszczyć przeciwnika. To zaślepienie i zafiksowanie się na demolce Daniela, musiało się na nim zemścić i tak też się stało. MJF kradnie kantem wygraną (szkoda tylko, że po "zwykłym" low blowie. Powinien pierścień pójść w ruch), a Garcia dostaje swoją demolkę, fundując rywalowi rozpierdol po walce. Dobrze się to oglądało i ładnie zrobiło podbudowę pod rewanż. 2. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Blackpool Combat Club (Claudio Castagnoli and Wheeler Yuta) - trochę nie pochylili się nad tą walką, wychodząc z założenia, że obroni się ringowo i... nie pomylili się. Jasne, że z takim składem, przy lepszym bookingu mogłoby to urwać jaja, ale i bez tego oglądało się to bardzo dobrze. Jacksony nigdy nie schodzą poniżej pewnego poziomu (także rozrywkowego), a Klaudiusz i Yuta umio ringowo, tak więc było przyjemnie dla oka. Wynik do przewidzenia, ale i tak bawiłem się dobrze. 3. Will Ospreay (c) vs. Pac - walka dobra, a momentami bardzo dobra, ale skłamałbym gdybym napisał, że nie spodziewałem się więcej. Sam nie potrafię do końca powiedzieć czego tu zabrakło, ale wydaje mi się, że chyba szybszego tempa, bo pomiędzy akcjami często były spore przestoje, co w połączeniu z brakiem jakiejś większej psychologii rungowej - studziło emocje. Żeby było jasne, to była mocna walka i tak czy siak - podobała mi się, ale po takim składzie spodziewałem się 5 stara, gdzie bałbym się mrugać, że coś przegapię, ale tego jednak nie dostałem. Plus za to, że nie było Tiger Drivera i trzymają tą akcję "na specjalne okazje". Zajebiście wypromuje to kogoś, kto kiedyś odkopie po tym finiszerze. 4. Willow Nightingale vs. Kris Statlander (with Stokely Hathaway) - Jarzeniówki w main streamie??? Szanuję! Swoją drogą chyba jestem ostatnio wyposzczony, bo grubcia dzisiaj całkiem fajnie wyglądała Sama walka spokojnie mogła się podobać, bo dziewczyny wiarygodnie sprzedawały tą swoją nienawiść i demolowały się iście "po męsku". Sporo fajnych spotów, kilka niezłych near falli, brak interwencji Stokleya (a w tego typu gimmick matchach to rzadkość) i finisz ładnie promujący Kryśkę (Willow w subie klepała jak szalona, zamiast klasycznie dla face'a "odpłynąć"). Kolejna dobra walka na tym PPV. Ja tam się dobrze bawiłem. 5. Kazuchika Okada (c) vs. Mark Briscoe vs. Orange Cassidy vs. Konosuke Takeshita - sporo akcji i szybkie tempo, tak więc trudno było się tu nudzić. Jedyne co mi tu nie konweniowało, to WWE's style - czyli rzadko kiedy cała czwórka walczyła w ringu, a wtedy było właśnie najciekawiej. Szkoda też, że tak mało było napierdalanki na linii Gówniak vs. Okadzony. Mimo tego wszystkiego oraz przewidywalności zwycięzcy - dobrze mi się to oglądało. Przyjemna jednorazówka. 6. Mercedes Moné (c) vs. Hikaru Shida - jak ja nie trawię tej Samochodówki. Nie dość, że wiadome było, że Skosinka musi tu jobnąć, to jeszcze rozpisali Moneciarze dominację przez 80% walki, co położyło to starcie w moich oczach. Teatr jednej aktorki, jestem na "nie". 7. Bryan Danielson (c) vs. Jack Perry - ni chuja mi się to nie podobało. Było wolno, mało płynnie i każdy tylko odwalał swoje sekwencje, bez żadnej ringowej chemii. Chujowo się to oglądało, a jak na taki skład to wręcz rozczarowująco. Umęczyło mnie to starcie. Nie dziwię się, że nie chcieli czegoś takiego wrzucić do main eventu. Najciekawsze było po walce, czyli turn Klubowiczów i odwrócenie się ich od Danielsona. Chyba wszystko zmierza ku walce Dragona z Moxem i pewnie to na niego zrzuci pas Bryan. Szkoda, Moxleyowi pas do niczego nie jest potrzebny. Wolałbym ze Złotem Ospreaya albo Hangmana (po feudzie ze Stricklandem). 8. Swerve Strickland (with Prince Nana) vs. "Hangman" Adam Page - mocny, pełny pojebanych akcji, main event. Świetna chemia między zawodnikami, sprzedawanie emocji i mocno odjechane spoty, zwłaszcza jak na main stream (chociażby ten ze strzykawką). Może to nie była najlepsza walka tej dwójki jaką widzieliśmy w AEW, ale i tak obaj świetnie "opowiedzieli" tą historię oraz poświęcili od chuja zdrowia żeby zrobić taki show dla fanów. Szanuję, podobało mi się i czekam na rewanż (walkę tej dwójki zawsze chętnie obejrzę, w każdej konfiguracji). Reasumując - konkretne PPV, zwłaszcza jak na tak krótki odstęp od "All In". Dużo dobrych i bardzo dobrych walk. Tak naprawdę poza Moneciarą i walką Koziołków, cała reszta zapewniła mi bardzo dobrą rozrywkę i 4h spyliło mi bardzo szybko. Moja ocena: 4,5/6.
  • Dodaj nową pozycję...