Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #105

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm to co naprawde ssie to gimnick Goldberga( pierdolony bezmuzgi destroyer)

Ale jego walki nie są wcale takie złe.Owszem mugłby używać troche więcej chwytów

ale jeśli chodzi o sam ich poziom i dynamike to naprawde można je z przyjemnością oglądać.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pozwole się troche nie zgodzić. Gimnick to jedyne co Goldberg ma, gdyby mu zabrać gimnick nie zostało by absolutnie nic. Dynamika? Też mi się nie wydaje, wystarczy spojrzeć na walkę z Rockiem na Backlash, Rock zawsze robił dobre i dynamiczne walki a ta z Goldim....bez komentarza. No ale koniec o Goldbergu bo mógłbym na niego całą noc najeżdżać a zdrowia szkoda....

684699834088ea601d4d3.jpg

Opublikowano
Troche walk Goldberga w zyciu widzialem i musze przyznac ze chyba zadna nie sprawila mi radosci :P On po prostu ssie jako wrestler i tego nie zmieni najlepszy booker w federacji. Kropka.

Amen.

Opublikowano
Walka Jamie Noble vs. Tajiri na pewno będzie lepsza, bo to są cruiserzy, a oni zawsze potrafią więcej. Co do HHH to nie pierdolić jego polityki, bo jego polityka zabija wrestling. Sam chciał likwidacji TE, bo wg niego ukazywało jako to wrestling jest nieprawdziwy. A on sam pokazuje realizm wrestlingu, nie podkładając sie nikomu? Przez niego tacy zapaśnicy jak Rob Van Dam i Booker T musieli się zadowolić IC Title, bo przecież wielce szlachetny Triple H nikomu się nie podłoży. Triple H do wrestlingu wniósł niewiele, najwięcej wnieścli na pewno Hulk Hogan i Ric Flair, a w samej popularyzacji WWE chyba Steve Austin. W końcu to on był od ok. 98 roku symbolem tej federacji. A z walk Goldberga przejemność sprawiły mi tylko te, które przegrał. Choćby ta z Kevinem Nashem na Starrcade 98. Wiem jaka jest ogólna opinia o Nashu, ale w tamtym czasie walczył całkiem nieźle, bynajmniej wtedy wnosił w nie jeszcze trochę dynamiki. W każdym razie nie wiem po co byly w tamtej walce interwencje Bam Bam Bigelowa i Disco Inferno :P.

1005187806541accfacb3d6.jpg