Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. Adrian!
    Adrian!
  2. Boczasso
    Boczasso
  3. LionTamer
    LionTamer
  4. Paulek
    Paulek
  5. Patriko96
    Patriko96
  6. IIL
    IIL
  7. pwjay03
    pwjay03
  • Recent Posts

• CzaQ
      Mati rebus specjalnie dla Ciebie od jebzdzidy  
    • CzaQ
      Pierwszy raz od dawna załączyłem ble.. tzn. ple od WWE. Zobaczymy co tam się narozrabiało.  Wracam do RR, bo to moja ulubiona gala - jak widzę nie tylko moja. Powroty, wybuchy, ekscytujące wydarzenia - a to tylko moja droga powrotna z biedronki do domu, aby obejrzeć galę OK, a teraz na serio - nie miałem czasu ani chęci tyle poświęcać na PPV, więc obejrzałem tylko moją ukochaną walkę, która od dawna jest zaniedbywana przez bookerów. No bo nie oszukujmy się - wyniki były wiadome w pozo
    • Mr_Hardy
      This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database    
    • Jeffrey Nero
      Nie wiem czy pamiętacie, ale obecny pas WHC powstał gdyż ówczesny mistrz Universal Roman part timer rzadko się pojawiał a teraz ten sam Roman może zdobyć ten pas o ironio to co powstanie trzeci główny pas wtedy...
    • Mr_Hardy
      This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database      
  • Dodaj nową pozycję...