Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. Boczasso
    Boczasso
  2. LionTamer
    LionTamer
  3. Paulek
    Paulek
  4. Patriko96
    Patriko96
  5. IIL
    IIL
  6. pwjay03
    pwjay03
  • Najnowsze posty

• Grins
      Ja też dziś wyjątkowo odpalę galę dla Cena ogólnie uważam to za obowiązek bo w końcu Cena to legenda tego biznesu nawet większa niż Hogan moim zdaniem, oczywiście boje się że ta walka będzie totalnym sleeperem i że Cena po prostu odklepie albo odpłynie wszyscy się wkurwią i tyle będzie z tego show... Czytałem ze Randy jest w Arabii Saudyjskiej więc jego obecność jest nie możliwa, jak już to przeczytałem to jakoś straciłem wiarę że będą jakieś niespodzianki, nie ma na co się napalać będzie co naj
    • Grins
      Ostatnio z kimś tutaj na forum pisałem na temat Blacka, niestety spadł on już do takiego poziomu że Ripley go wali na papę, taki Orton to był sprzedał jej RKO a tutaj rozpisują jedną z postaci która jest mroczna na totalną pizdę i dał się zlać kobiecie, okropność nawet przed odejście go tak nie bookowali  Przykro się na to patrzy, ogólnie uważam że WWE zabije całkowicie jego postać a lata uciekają, Black to utalentowany chłop a centralnie go opluli nie wiem jak można tak traktować talenty które
    • vieiraa55
      Jestem na nie, pamiętam jak dwukrotnie próbowano gal oddzielnych dla każdego brandu i to było słabe. Wyglądało to jak tygodniówki, tylko pod inną banderą. Nic ciekawego   Dwudniowe PPV czyli dwukrotna sprzedaż biletów na rozwodnione show po mocno zawyżonych cenach. TKO lubi to 
    • Bastian
      Pomysł z US Title Open Challenge dobry, walki Dragunova niezłe jak na Smackdown 2025, ale najmocniejszym przeciwnikiem, jakiego dotąd pokonał mistrz był... ustępujący czempion, czyli Sami Zayn. Od tej pory Dragunov ma na rozkładzie tylko low carderów lub gości z dywizji Tag Team. Przydałby się mocniejszy przeciwnik. Może Priest? Carmelo Hayes w trybie pełnoprawnego face' a. Bawi, że jego feud z Mizem zakończył się bez rozstrzygnięcia. Jak już jesteśmy przy "Awesome", przegrał z Evansem. Jeg
    • IIL
      Pro wrestling w Europie, czyli wątek dedykowany treściom związanym z poczynaniami różnych federacji wrestlingowych na naszym kontynencie. Mimo, że największy rozgłos w tej materii płynie od lat z sceny amerykańskiej, Japonii i Meksyku, to również Europa może pochwalić się konkretną historią związaną z tą rozrywką. Uważa się, że to właśnie tutaj na przeróżnych karnawałach w XIX w. powstał pro wrestling. Takie kraje jak Wielka Brytania, Niemcy i Francja pochwalić się mogą nie tylko regularnymi tur
  • Dodaj nową pozycję...