Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #140

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas HS w ten weekend Test pracowa z bardzo bolesna kontuzja ust, jednak we wszystkich zaplanowanych galach bral udzial.

Vince McMahon ciagle planuje wystep Hulk Hogana na Wrestlemanii XX, ale jeszcze nie doszlo do zadnych powaznych rozmow na ten temat.

Kanyon, Jacqueline, Ivory, Sean O'Haire, i Stamboli zostali wyslani przez WWE do federacji rozwojowej – OVW w celu treningi i pomocym innym mniej doswiadczonym wrestlerom.

Na RAW Stone Cold Steve Austin powiedzial ze Mick Foley ma powrocic podczas Royal Rumble. Foley będzie w TV az do Wrestlemanii XX gdzie ma mieć jakas walke.

Maven będzie pauzowal około 6 tygodni po odniesionej w piątek kontuzji lokcia. Oczekuje się ze wroci w sama pore na Wrestlemanie XX, ale nie wiadomo czy będzie miał jakas walke na tej gali.

Booker T podczas RAW i House Showow wystepowal jako „kontuzjowany” przez Tombstone Kane`a na poprzednim RAW.

Vince`owi McMahonowi i zarzadowi bardzo podobala się walka Chrisa jericho z Rene Dupree. Możliwe ze będą mieli wiecej walk przeciwko sobie

Rico podczas swojej walki z Markiem Henrym na RAW pod sam koniec poslizngal się skaczac z lin. Można było uslyszec wuraznie: shit.

W lutym lub marcu na powrocic do WWE Gail Kim.

Ma pojawic się na zapleczu na Royal Rumble.

Jim Ross w wywiadzie powiedzial ze rok 2004 może być rokiem Garrisona Cade. Ross powiedzial ze jest to swietny wrestler majacy ogromny talent.

Po RAW odbyla się 45 minutowa impreza na czesc obchodzacego urodziny Pata Pattersona

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po pierwsze Stone Cold nie powiedzial ze Mick bedzie na RR 2K4 a kazal mu jako szeryf Raw pojawic sie na tym PPV. Powiedzial ze jesli nie pojawi sie z wlasnej woli, to on wsiadzie na swoj motorek i sam go przywiezie na gale.

A co do Hogana. Nie jestem jego fanem i raczej nie bede ale na WM XX bardzo chetnie go zobacze. Najbardziej by mi lezala walka z Randy Savage. Mam nadzieje ze do tego dojdzie.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
Niop walka z Randym moze byc przednia :D najlepiej no DQ :mrgreen: i Randy by wygral :wink: ale watpie w to (niestety)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
Heh to nie byłaby walka ale show bo wszyscy wiemy że oba dziadki nie potrafią wlaczyć :D
Opublikowano
Ale też z chęcią bym obejrzał pojedynek Hogana z Macho Menem na Wrestlemani XX
Opublikowano
Wogole najlepiej nie wrestlingowy tylko na piesci :mrgreen:

Opublikowano
Eeeeee tam na pięści niech rozwiążą konflikt w pojedynku szachowym lub partyjce Warhammera :mrgreen: w tedy z 15godzin trwała by WM :mrgreen:

1872433537428f0b46b98ce.gif

Opublikowano
A co do Hogana. Nie jestem jego fanem i raczej nie bede ale na WM XX bardzo chetnie go zobacze. Najbardziej by mi lezala walka z Randy Savage. Mam nadzieje ze do tego dojdzie.
Tak, a podczas walki zjeźdza Sting i robi robote :)(juz widze ten szał ludzi :) )

Lub gasnie światło, po chwili sie zapala a tak Hogan I Macho leża nieprzytomni z maskami Stinaga :D:D hehe

marzenia...

Opublikowano
Jak to mowia ze marzenia czasami sie spelniaja :mrgreen:

Opublikowano
Sting sie raczej na 100 % nie pojawi. Nie ma co sobie robic nadziei.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
Niestety Hartfan ma racje...

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233