Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  3. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  4. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Vampiro porwany, nowy zawodnik w WWE, Justin Gabriel, Wade B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezależna federacja - IWF podała informacje, że ich aktualny mistrz - Fady the Arabian Bull podpisał kontrakt rozwojowy z federacją WWE. Fady rozpocznie występy w federacji Florida Championship Wrestling w lipcu tego roku.

W poniedziałek porwana została była gwiazda federacji WCW - Vampiro, kiedy podróżował do Mich...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-vampiro-porwany-nowy-zawodnik-w-wwe-justin.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Słyszałem że ten Cottonwood ma 218 cm wzrostu! A więc jest wyższy od Great Khaliego i Big Showa! lol
Opublikowano
Deleted

Edytowane przez Anonymous

Opublikowano

Justin Gabriel? Ma "sztuczny" finisher i to wszystko... Podobnie jak Evan Bourne...

Te ich finishery może i są bardzo efektywne ale mało efektowne. To głupie, że Rey Mysterio nie daje się odliczyć po potężnym crossbody od Mike Knox'a, a Big Show czy inny olbrzym daje się odliczyć po lekkim dotknięciu przez Gabriela czy Bourne'a przy 450 Splash czy Air Bourne... To głupie i mało realistyczne...

Opublikowano

Batista i w ring i w mic skillu byl slabiutki a jakos byl Main Eventerem...

Tak jak mowicie...

Micu mozna sie nauczyc tylko jak w FCW sie tylko walczy a nie gada to potem nie umieja gadac...

Opublikowano

"Słyszałem że ten Cottonwood ma 218 cm wzrostu! A więc jest wyższy od Great Khaliego i Big Showa! lol"

Khali mierzy 222 cm a więc jest wyższy niż Cottonwood

Opublikowano
Batista i w ring i w mic skillu byl slabiutki a jakos byl Main Eventerem...

Mówić o Batiście że był słaby przy mikrofonie to grzech. Nawet ja nie pałając do niego jakąś sympatią uwielbiałem wręcz słuchać jego ostatnich heelowskich promosów. W tym gimmicku zaczynał wspinać się na szczyt swoich umiejętności gadania, a jego ostatnie promo było wręcz poezją. W WWE umiejętności przy mikrofonie to podstawa i jeśli oceniać to wg mic skilli to on zasługiwał na pozycję w ME jak nikt inny w tej federacji.