Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE czy TNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wiem czy było już coś takiego więc daje... :)

Co jest według was lepsze TNA czy WWE :?: (uzasadnijcie)

Ja oglądam TNA i wydaje mi sie że jest niezłe ale ostatnio słyszę że WWE ma więcej widzów a jak dla mnie WWE to taka bardziej bajka w TNA wygląda to realistyczniej 8)

9393449324c016e95ae6ae.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Calad

2

• DOG

2

• Tupak

1

• Amadeusz94

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jedno wola WWE inny TNA (ja tole TNA)

A temat to kij w mrowisko lepiej nie zaczynać, każdy ma swój gust

WWE ma więcej fanów co widać po ratingach, ale to przez to, że jest to już uznana marka i każdy ( przynajmniej w Ameryce) wie co to WWE. Ja osobiście też wole TNA, bo tam się coś dzieje, a WWE jak dla mnie jest nudne. Ale tak jak napisał DOG każdy ma swój gust.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Ja wolę TNA -Tam się chociaż coś dzieje w tym ringu i nigdy nie wiadomo kto wygra ,a nie jak w WWE ,że starczy zobaczyć ,że np: walczy Cena z Batistą i wiadomo kto wygra tę walkę.

Taki mały off

Ej ja mam pomysł na temat:D

Najgłupsze argumenty jakie słyszałes przy dyskusji WWE vs TNA

A jest tego wiele i można nieźle się pośmiać:P

ps WWE potrzebuje silnej konkurecji bo bez tego zaczyna się szmacic:P

Zdecydowanie TNA, przekonałem się do tego produktu oglądając go i widząc poziom walk. W WWE panuje polityka WWE dla dzieci i ileż można oglądać tego "lajtownego" shitu. Nie mówię, że WWe jest złe, ale tam wypromowanie idzie for BB (Big Boys). I jeśli to się nie zmieni to pooglądamy walki "Drewaldiniów" a nie jakieś ciekawe porządne walki na poziomie. Oczyiście TNA ma swoje minusy, ale zdecydowanie wole je bo poprostu przejadło mi się oglądanie Super-Hiper-Duper Dżona Si który z urwaną ręką i nogą pokonałby przeciwnika z palcem w ...nosie. Możecie widzieć to inaczej ... Ja jednak widzę to tak i trudno nie zmienię swego zdania.

Ja lubię i to i to

Od WWE zaczynałem na Extreme Sports i to mnie wkręciło.

TNA obejrzałem pierwszy raz Genesis z tego roku i patrzę,że tam jest dużo ludzi,którzy kiedyś byli znani z WWE:Hardy,Anderson,Val Venis,Sting,The Band(ich akurat nie lubię,bo blokują miejsce młodym) i inni.W dodatku walki chyba stoją na lepszym jednak poziomie,za to storyline'y są gorsze.Dla mnie jest na remis

Racja,Sting z WCW,sorki :)

Edytowane przez Thrawn4

Sting to raczej z WCW, ile się nie mylę nie doszło nigdy do podpisania kontraktu z Stingiem. Co do reszty się zgodzę. No chociaż jednak dla mnie chłopaka który wychował się na WCW to jednak produkt TNA jest lepszy

oczywiscie TNA, a potem CZW i DDW.

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

-Tam się chociaż coś dzieje w tym ringu i nigdy nie wiadomo kto wygra

No, nie wiadomo. A Slammy jest najbardziej przewidywalnym PPV w tym roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• DarthVader
      Póki co średnio i może John robi robotę z technicznego punktu widzenia, ale cała otoczka to jeden wielki średniak – po takim przytupie na początku z Rockiem na EC wypisanie Johnsona z tej historii to był spory let down. Walka z Ortonem na zwykłym Backlash bez większej historii to porażka. Punk w Arabii Saudyjskiej to już w ogóle kosmos. Średniak. Może jakoś zaskoczą jeszcze pod koniec tego emerytalnego tournee, ale biorąc pod uwagę kreatywną depresję po boomie z Bloodline słabo to widzę.  
    • KyRenLo
      Spoko, chociaż Mariah Monroe pasowałoby bardziej, no ale rozumiem w tej sytuacji WWE.
    • KyRenLo
      Goldberg: Goldberg leci po pas. To się teraz wyjaśniło, dlaczego Gunther zdobył tytuł.
    • KyRenLo
      Oddałem głos na opcję : Średnio - nic specjalnego. Zakładałem, że to będzie coś bardzo przyjemnego w oglądaniu, a tak naprawdę najlepiej to się oglądało sam moment, gdy to nastąpiło. Dalej było różnie. Lepsze i gorsze momenty. Takie 5na10, gdybym miał to oceniać po swojemu na teraz.
    • PTW
      HANNAH TAYLOR IS READY FOR PRIME TIME! Tak jest! Brytyjska gwiazda zaszczyci nas swoją obecnością już na najbliższej gali 28 czerwca! Wytatuowana piękność z Liverpoolu trenowana przez Zacka Gibsona z Grizzled Young Veterans to niezwykle barwna, kreatywna osobowość, która w ringu potrafi zaskoczyć każdego! My także zaskoczymy Was przy okazji tej gali wiele razy, więc miejcie oczy i uszy otwarte, a w tak zwanym międzyczasie - powitajcie Hannę Taylor! <3 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...