Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: Raw, ECW, Smackdown!, PPV's, n' many more

Jak oceniasz moje diary?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz moje diary?

• Wspaniałe
      0
    • Bardzo Dobre
      4
    • Dobre
      7
    • Średnie
      1
    • Słabe
      1
    • B. słabe
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zacznijmy od przywitania. Cześć! :]

1.Moje diary jest o WWE z końca roku 2008, jednak grę zaczynamy 1 Stycznia 2009. Dlaczego? Pomieszały mi się pliki i zacząłem grać, a że cóż, jestem leniwy, postanowiłem zostawić to tak, jak jest. Czyli roster, mistrzowie i reszta są SPRZED gali Armageddon.

2.Dlaczego wybrałem akurat ten rok, a nie, dajmy na to, 2007? Bo właśnie wtedy zacząłem interesować się wrestlingiem, mam do niego sentyment :]

3. Wszelkie porady, dot. czegokolwiek, proszę kierować tu.

4. Nie ma zamiaru pisać jakichś mega wystrzałowych walk, będą skróty - chcę kontynuować to diary przez dłuższy czas. Oby się udało.

5. Diary prowadzę z pomocą EWR.

6. Tygodniówki będę umieszczał co dwa, trzy, maksymalnie pięć dni.

Rok 2009. Chris Jericho został Wrestlerem roku, ludzie jeszcze nie wiedzą, kim jest Justin Bieber, zaczyna się Road to Wrestlemania - droga do najważniejszej gali w roku. Na stan obecny roster przedstawia się następująco:

RAW:

- Batista

- Beth Phoenix

- Candice Michelle

- Charlie Haas

- CM Punk

- Cody Rhodes

- Deuce

- D-Lo Brown

- Dolph Ziggler

- Hardcore Holly

- Jamie Noble

- Jerry Lawler

- Jillian Hall

- Jim Duggan

- JBL

- John Cena

- JTG

- Kane

- Katie Lea Burchill

- Kelly Kelly

- Kofi Kingston

- Manu Anoai

- Melina

- Mickie James

- Mike Knox

- Paul Burchill

- Randy Orton

- Rey Mysterio

- Ron Simmons

- Santino Marella

- Shad Gaspard

- Shawn Michaels

- Snistsky

- Steve Austin

- Ted DiBiase

- Val Venis

- William Regal

Smackdown!:

- Big Show

- Brie Bella

- Carlito

- Chris Jericho

- Curt Hawkins

- Edge

- Eve Torres

- Ezekiel Jackson

- Festus

- Hurricane Helms

- Jeff Hardy

- Jesse

- Jimmy Wang Yang

- Maria

- Maryse

- Michelle McCool

- MVP

- Mr. Kennedy

- Natalya Neidhart

- Nikki Bella

- Primo

- R-Truth

- Ryan Braddock

- Scotty Goldman

- Shelton Benjamin

- Tazz

- The Brian Kendrick

- The Great Khali

- Triple H

- Umaga

- Undertaker

- Vickie Guerrero

- Victoria

- Vladimir Kozlov

- Zack Ryder

ECW:

- Alicia Fox

- Bam Neely

- Chavo Guerrero

- DJ Gabriel

- Dusty Rhodes

- Evan Bourne

- Finlay

- Gavin Spears

- Hornswoggle

- Jack Gabriel

- Jack Swagger

- John Morrison

- Mark Henry

- Matt Hardy

- Matt Striker

- Ricky Ortiz

- The Boogeyman

- The Miz

- Theodore Long

- Tiffany Terell

- Tommy Dreamer

- Tony Atlas

Mistrzowie:

World Heavyweight Champion: John Cena

WWE Champion: Edge

World Tag Team Champions: CM Punk&Kofi Kingston

WWE Tag Team Champions: The Colons

WWE Intercontinental Champion: William Regal

WWE United States Champion: Shelton Benjamin

ECW Champion: Matt Hardy

Friday Night SmackDown!

2 Stycznia 2009 roku

Break the Walls Down!

Kamera na backstage ukazuje nam Marię przeprowadzającą wywiad z Chrisem Jericho.

- Chris, za cztery tygodnie będzie Royal Rumble. Czy sądzisz, że zakwalifikujesz się do niego i wygrasz go? - powiedziała Maria

- Laluniu, czy ty sobie żartujesz? Ja jestem pewien tego, że wygram. Bo jestem najwspanialszym wrestlerem na świecie, wrestlerem 1004 ruchów, jestem Chris... - nie dokończył, gdyż zaatakować go.. Samoa Joe ?! Maria uciekła z piskiem, a Joe podniósł mikrofon i spojrzał na leżącego Chrisa.

- Ty jesteś najlepszym wrestlerem w historii? W takim razie, kim jestem ja? - spytał i odrzucił mikrofon.

(94%)

Royal Rumble match qualifying match

The Brian Kendrick vs Funaki

Obydwóm wreslterom zależało na zwycięstwie, gdyż wtedy wzięli by udział w 30 - osobowym Royal Rumble match'u. Choć publika wspierała Funakiego, przeważał Kendrick. Od początku spotkania, kiedy to złapali się w klincz, Brian wygrał próbę sił i zepchnął rywala do narożnika, gdzie uderzył go dropkickiem, a potem Elbow dropem z narożnika. Co prawda była sytuacja, kiedy Funaki szykował się do Rising Sun, ale Kendrick szybko to skontrował w swoje Sliced Bread i odliczył rywala do trzech, stając się tym samym pierwszym uczestnikiem Royal Rumble. Świętował zwycięstwo, choć publika buczała. Funaki smutny wyszedł na backstage.(67%)

United States Championship

Shelton Benjamin© vs R-Truth vs MVP

Zaraz po rozpoczęciu meczu z ringu wyleciał The Gold Standard, wyrzucony przez dwóch przeciwników. Ci uścisnęli sobie dłonie i złapali się w klinczu. Po minucie przepychania, na ring wkroczył Shelton Benjamin, który najpierw odciągnął R-Trutha i wykonał na nim Paydirt, a potem sam złapał się w klincz z The Franchise Player'em. Próbę sił wygrał mistrz US, który wykonał na MVP Irish Whip, by zaraz potem powalić go clothesline'm. Benjamin przystąpił do pinu na Truth'u, który wciąż się nie podniósł po Paydircie. Raper jednak odkopał po dwóch. Kiedy Benjamin się podniósł, został złapany na German Suplexa przez MVP, który wstał szybko. Mr. 305 zaczął pinować mistrza, jednak sędzia nie doliczył do trzech. Nawet nie klepnął w matę. Po minucie cała trójka znów stała. MVP i Truth, jak na sygnał, rzucili się na Sheltona. Ten jednak poradził sobie z nimi - wyrzucił za ring Portera, a Truthowi zrobił najpierw Paydirt po Irish Whipie, a potem podniósł go i zafundował T-Bone Suplex, po którym spinował rywala i obronił pas. (74%)

You think you know me...

Na ring wkracza Edge, z pasek na ramieniu i mikrofonem w ręku, wśród heatu publiczności.

- Wiecie - zaczął - kiedy jesteś mistrzem, pas - wskazał na swoje trofeum - do czegoś zobowiązuje. Do kontynuowania zwycięskiej passy, do parcia w przód, udowadniania, że można osiągnąć jeszcze więcej. Ale kiedy patrzę na zawodników WWE, myślę "Z kim ja tu mam walczyć?" Z niedojdami? No ale tak przecież jest! Wskażcie mi osobę, która zasługuje, by walczyć ze mną o ten pas - Edge wskazuje palcem na swoje trofeum, a publika zaczyna skandować "Jeff Hardy!" - że kto? Hardy? Mówicie, że może ze mną walczyć? Ta niedojda? Dobrze. Jeff, ty i ja. Dzisiaj. O mój pas.

Rozbrzmiewa theme Edge'a, a sam Copeland, przy mieszanej rekacji publiki, schodzi z ringu i udaje się na backstage.(90%)

Tag team match

The Colons vs CM Punk&Kofi Kingston

Walka mistrzowskich drużyn. Obie zmierzą się o swoje pasy na Royal Rumble, ta walka, była jedynie przedsmakiem. Na ringu, po gongu, był Carlito i CM Punk. Większość walki toczyła się w szybkim tempie, wrestlerzy pokazali trochę akrobatyki. W końcówce na ringu był Kofi i Carlito. Ten pierwszy leżał, drugi siedział na narożniku. Portorykańczyk chciał wykonać splasha, ale Kofi się odsunął, i Carlito uderzył o matę. Jamajczyk zaczął powoli wstawać, publika zdecydowanie była po jego stronie. Kofi zmienił się z Punkiem, który szybko podniósł Carlito i wykonał na nim Go To Sleep! Straight Edge przystąpił do pinu, ale w ostatniej chwili przerwał go Primo. Wściekły Punk rzucił się na niego i powalił go dropkickiem, po czym zmienił się z Kofim, tylko po ty, by móc znęcać się nad Primo poza ringiem. W ringu, Kofi przystąpił do pinu na Carlito, ale uzyskał tylko two count. Zaczął więc tauntować do publiki, nie widząc, że jego rywal wstaje. Kiedy Kingston, odwrócony do portorykańczyka plecami, znów zaczął tauntować, Carlito wykonał na nim BackStabber, i odliczył go do trzech. (78%)

Big Show vs The Great Khali

Drugi mecz kwalifikacyjny do Royal Rumble match'u. Sam wygląd wrestlerów mówił, że walka nie toczyła się na szybkim poziomie. I nie była długa. Po dwuminutowym klinczu, Big Show wykonał na hinduskim rywali Irish Whip, po którym powalił go KO Punchem i dołożył Legdropem. To wystarczyło, by pokonać potwora z Indii. Znamy więc kolejnego zawodnika, który będzie uczestniczył w Main Evencie Styczniowej gali. Po walce, Show, swiętując, zszedł z ringu. Khali, przy pomocy Ranjina Singha, również. (71%)

Hurricane Helms vs Jimmy Wang Yang vs Zack Ryder

Kolejne spotkanie, któreego zwycięzca ma zagwarantowany udział w Royal Rumble match'u. W tej walce, od początku przeważał "Bohater" Helms, który zarówno dominował nad rywalami, jak i itrzymywał świetny kontakt z publiką. Pod koniec, Helms wykonał Shining Wizard na Wang Yang'u, a chwilę potem na Ryder'ze. A kiedy chciał przystąpić do pinu, z trybun wyskoczył... Curt Hawkins! Tag team partner Ryder'a wskoczył na apron i odwrócił uwagę sędziego, wskazując na widownię, i mówiąc, że coś tam się dzieje. Kid naiwny arbiter spojrzał we wskazaną przez Curta stronę, ten wskoczył na ring i zaserował Helmsowi, który również spojrzał na trybuny, low blow. Potem, wskoczył na apron, i z zakłopotaną miną powiedział sędziemu, że mu się przywidziało, po czym wyszedł na backstage. Ryder tymczasem, doczołgał się do Helmsa i położył się na nim, jednak nie udało mu się spinować rywala. Helms, Wang Yang i Ryder wstali. Ryder i Yang rzucili się na Hawkinsa, którego wyrzucili z ringu. Potem, Hurricane złapał Jimmy'ego, i zafundował mu neckbreaker'a. A gdy Yang próbował wstać, znów oberwał Shining Wziardem i został odliczony do trzech. Mamy kolejnego zawodnika w Royal Rumble match'u. (66%)

Don't you see the writing on the wall?

Na ring, ku uciesze publiki, z mikrofonem wychodzi Jeff Hardy. Na ringu, siada na krześle i zaczyna mówić.

- Wiecie, siedziałem u siebie w szatni, i oglądałem Smackdown. A wtedy wyszedł on, Edge. I wyzwał mnie na pojedynek. Zacząłem się zastanawiać, czy przyjąć tę propozycję, rozważyłem wszystkie za i przeciw, i podjąłem decyzję. A moją decyzją jest... Edge... przyjmuję twoje wyzwanie! Ty i ja, dziś, o twój pas. Twój pas już dziś będzie moją własnością... Wiesz o tym? Zrobię to dla publiki, która wspiera mnie od początku. Odliczaj już minuty, Edge. Twoje ostatnie minuty bycia mistrzem.

Jeff, przy oklaskach publiki, schodzi z ringu, z drwiącym uśmiechem.(76%)

Single match

Samoa Joe vs Chris Jericho

Debiutancki mecz w WWE Joe. Po gongu, obaj rzucili się na siebie z wściekłością. Próbę sił zdecydowanie wygrał nowy nabytek federacji, spychając rywala do narożnika i serwując mu serię chopów. Cały pojedynek przebiegał w szybkim tempie, zawodnicy pokazali sporo technicznego wrestlingu, dobrze podbudowywali publiczność. W końcówce obaj zawodnicy wciąż stali na nogach, jednak to Joe był mnie poobijany. Podszedł do Y2J'a, zmiękczył go serią punchów, a następnie wykonał na nim Brain Buster! Przeszedł do pinu, ale sędzia nie doliczył do trzech, Jericho odkopał po dwóch klepnięciach w matę. Zirytowany Joe podniósł rywala i znów ustawił go sobie na pozycji do swojego finishera, ale Jericho wyrwał się i wykonał na Joe Codebreakera! Po tym ciosie, Chris podbiegł do lin... Lionsault! Jednak Kanadyjczykowi wciąż mało, chyba chce się zemścić ze atak na początku gali. Jericho zaczyna tauntować przy ciele rywala, powodując buczenie, niemałe budzenie publiki. Po dwoch minutach ciągłego tauntowania lub szydzenia z rywala, Joe powoli wstał, wciąż ledwo trzymając się na nogach. Wstał tylko po to, by otrzymać kolejnego Codebreakera od Jericho! Ty razem Chris sygnalizuje, że to koniec - przewraca przeciwnika na bok, i zaklada mu Walls of Jericho! Joe nie daje znaków życia, sędzia liczy do trzech i wskazuje Chrisa jako zwycięzce. Jericho, przy buczeniu i gwizdach publiki, szyderczo się uśmiechając, schodzi z ringu, zostawiając ledwo żywego Joe na nim.(84%)

WWE Championship

Jeff Hardy vs Edge©

Main Event gali,Jeff Hardy vs Edge. Publika WYRAŹNIE dopingowała Hardy'ego, bucząc tym samym na Copeland'a. W walce przeważał, ku uciesze publiki, Hardy, i to on, w końcówce spotkania, siedział na narożniku, chcąc wykonać Swanton Bomb. To on został z niego strącony, przez Curta Hawkinsa, który niepostrzeżenie wdarł się z trybun na ring, i wykonał na Jeffie Low blow. Hardy spadł z narożnika, a sędzia niczego nie widział. Jakim cudem? Ano, oprócz Hawkinsa z trybun przybył też Zack Ryder. I to on odwrócił uwagę sędziego, wskakując na apron i dyskutując z arbitrem. Edge podniósł się przed rywalem. Widząc nadarzającą się okazję, poszedł w stronę narożnika, i zaczął wykonywać geste wskazujące na to, jaki ruch zaraz wykona. Spear. Kanadyjczyk poczekał, aż Hardy wstanie. I gdy tak się stało, faktycznie, wykonał Speara, po którym spinował rywala. Po walce, zaprosił na ring Hawkinsa i Rydera, i uścisnął im dłoń. Cała trójka świętowała na ringu zwycięstwo Edge'a. Czyżby jakaś stajnia?(82%)

Smackdown! zeszło z anteny

Błagam was, skomentujcie to, nawet nie wiecie, ile pracy w to włożyłem...

Pzdr.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yanki

3

• Stamford

2

• Kamil12175

2

• Adrian!

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zacznijmy od przywitania. Cześć!

To ja też zaczne od powitania. Witam

podczas czytania rzucił mi się w oczy jeden błąd w walce a mianowicie

Ryder i Yang rzucili się na Hawkinsa, którego wyrzucili z ringu.

a czy nie przypadkiem Hawkins pomagał Ryderowi?

A tak pozatym to nie ma aż tak poważnych błędów czekam na następną galę

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Mi się podoba, rób tak dalej a wyjdzie fajne diary. Tylko pisz może więcej o tym jak Ci się wiedzie jako prezes(nie wiem jak sformułować).

Bardzo fajnie. Walki dobrze opisane tak jak i Backstage i fajnie się czyta. Czekam na kolejne gale.

P.S Zapraszam do mnie ;) Niedługo nadrobię zaległości w EWR i piszę dalej!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mi się podoba :) Walki nie są za długie bo być nie muszą. W sumie podboają mi sie i długie i krótkie :) Oby tak dalej. Ciekawie na linii Y2J vs Samoa Joe. Jeszcze wtedy nie interesowałem się wrestlingiem , a patrząc na roostery były to ciekawe czasy. Zobaczymy co będzie dalej i czekam na następną galę

P.S.

Nie rozumiem tych ludzi co dają słabe i bardzo słabe w ocenach , a sami sie tutaj nie wypowiedzą.

A ja nie wiem, czemu w pewnych momentach kopiujesz mistrzowskie gale LooseCannona?

Na początku chciałbym serdecznie podziękować za komentarze i(mimo wszystko) za głosy w ankiecie. Cieszę się, że w jakimś stopniu się wam podoba.

Newsy ze świata wrestlingu:

- Jak na ostatnim Smackdown! Można było zauważyć, do WWE sprowadzony na wyłączność został Samoa Joe. Oprócz niego, federacja zakupiła również Chrisa Hero(RAW) i Petey’a Williams’a(ECW).

- Smackdown! Osiągnęło rating 6.49, z czego zarząd jest bardzo zadowolony.

- Zarząd chce zwolnić kilku niepotrzebnych federacji wrestlerów. Najbardziej zagrożeni są:

D-Lo Brown,Deuce,Gavin Spears, Jesse oraz Ricky Ortiz. Powodem jest po prostu to, że federacja nie ma co z nimi zrobić.

- Oto obecna karta na PPV WWE Royal Rumble:

ECW Championship match

Matt Hardy© vs ???

WWE Championship match

Edge© vs ???

World Hvt. Championship match

John Cena© vs ???

World Tag Team Championship& WWE Tag Team championship match

The Colons(Primo&Carlito)© vs Kofi Kingston&CM Punk©

Royal Rumble match

The Brian Kendrick vs The Big Show vs Hurricane Helms vs ???

Monday Night RAW

5 Stycznia 2009

Chris is awesome!

Galę otwiera nieznane publice theme, a na rampę wychodzi... Chris Hero! Publika nie bardzo wie jak zareagować. Chris idzie spokojnym krokiem w stronę ringu, na jego twarzy widnieje uśmiech. Już w ringu, zaczął mówić.

- Witam was, ludzie! Zapewne nie wiecie, kim jestem, a jeśli wiecie, to i tak nie wiecie. Otóż nazywam się Chris Hero. I jak każdy wrestler, chciałbym osiągnąć sukces. Jednak najpierw, muszę zająć się jedną rzeczą odbiegającą od posiadania pasa. A raczej jedną osobą. Która była powodem, dla którego tu dołączyłem. Tą osobę mam zamiar pokonać, bez względu na wszystko... Ted DiBiase. Tak, o tobie mówię, Ted! Wyjdź z cienia swego ojca, pokaż, kim naprawdę jesteś. Wyzywam cię na pojedynek. Na dzisiejszym Raw. Zwycięzca będzie w Royal Rumble match'u. A po walce, kiedy będziesz leżał ledwo żywy, i jedyne, co będziesz widział, to ja, triumfujący... Dostaniesz nauczkę.

Hero, przy niedużym, acz jednak cheerze publiki opuszcza ring.(70%)

Royal rumble qualifying match

Paul Burchill vs Deuce

Jako opener, walka zapewniająca udział w Royal Rumble match’u. Obaj zawodnicy nie cieszyli się sympatią publiki, więc ta nie dopingowała żadnego z nich. W większości. Bo było słychać cichutkie "Burchill, Burchill!". W walce nie przeważał żaden z nich, do końca nie było wiadomo, kto zwycięży. Publika ożywiła się, kiedy Deuce, szykujący się do wykonania Crack 'em in da mouth został skontrowany w Walking the Plank, nowy finisher Burchilla. Publika skomentowała ten cios wielkim cheerem, a sam Paul, by jeszcze bardziej nacieszyć publiczność, podniósł Deuce’a, i wykonał na nim Twisted Sister. A na dokładkę, Curb Stomp, po którym zakończył walkę. Paul Burchill jest pierwszym reprezentantem RAW na Royal Rumble match’u. Publika dopingowała Paul’a, a ten, co zdziwiło wszystkich, zaczął przybijać piątki fanom. (57%)

Cody Rhodes vs Santino Marella

Kolejna walka, której zwycięzca miał zagwarantowany udział w Main Evencie Styczniowej gali. Publika trzymała stronę Włocha, ktory jednak nie radził sobie z Rhodes’em. Ewidentnie. Rozpaczliwie próbował brudnych zagrywek, np. Low blow, etc., ale albo uwagę zwracał mu sędzia, albo Cody dawał radę uniknąć ciosu. Po kilku takich próbach, Santino zaskoczył wszystkich skrzyżował ręce i zszedł z ringu. Sędzia zaczął liczyć.

1... Santino stał za ringiem. 2... Rhodes rozkłada ramiona w geście mówiącym, że nie wie, o co chodzi Marelli. 3... Santino zaczął tauntować. 4... Rhodes chciał wyjść z ringu, ale wtedy Santino wskoczył na apron i strzelił mu z popularnego „liścia”, którego publika skomentowała gromkim „oooo” i zaczęła oklaskiwać Włocha. Santino, wciaż na apronie, zaczął tauntować uśmiechnięty, splatając dłonie i unosząc je w górę. Nie zauważył jednak Rhodesa, który zafundował Marelli Suplexa, a następnia podniósł go i wykonał na nim CrossRhodes, gwarantując sobie udział w RR matchu.(61%)

Widzimy szatnię Chrisa Hero. Chris siedzi na fotelu, składając kostkę rubika. Wtedy, do pomieszczenia wchodzi niepełne Legacy – Nie ma w nim Rhodes’a, jest DiBiase i Orton. Hero, uśmiechnięty, zaczął mówić.

- Proszę, proszę! Ted! Randy! Co za miła niespodzianka!

- Daruj sobie, Chris – powiedział szorstko Randy – mamy dla ciebie propozycję. Dzisiaj masz walkę z Tedem – tu wskazał na swojego towarzysza, który uśmiechał się kpiąco – której zwycięzca idzie na Royal Rumble match. Jeśli czysto się podłożysz, nic ci nie zrobimy. Jeśli odrzucisz ofertę...

- Może dasz mi dojść do słowa, co? – Z twarzy Chrisa nie znikał uśmiech – mam już odpowiedź. Chcesz ją znać? Powiem ją tylko tobie. Podejdź, proszę. – Kiedy Orton usłuchał i zbliżył się... Hero wykonał Hero’s Welcome! DiBiase spoważniał, rzucił się na Hero, i przez chwilę obaj brawlowali. W ruch poszło krzesło, na którym siedział Chris, oraz wspomniana wcześniej Kostka Rubika. Po kilku minutach, kiedy DiBiase leżał, a Hero stał nad nim z krzesłem w ręku, odezwał się Orton, który wstał.

- Zrozumieliśmy decyzję. Pożałujesz jej – po czym wstał, podniósł Teda i razem wyszli. Hero rozłożył krzesło, mruknął „Zobaczymy” i znów zaczął składać kostkę.(71%)

William Regal vs Val Venis vs Charlie Haas

W spotkaniu przeważał Regal, publika trzymała stronę Haas’a. Venis za to, miał najmniej do powiedzenia. Przeważnie był obijany lub leżał. Regal dał pokaz technicznego wrestlingu, co przez niektórych fanów zostało nagrodzone oklaskami. W końcówce, Haas wykonał na Venisie Haas of Pain, a Regal dołożył Valowi Knee Tremblerem. Zwycięstwo miało się rozstrzygnąć pomiędzy tą dwójką. Szybko złapali się w klincz i zaczęli pokaz armdragów. Po dwóch minutach Haas leżał na ziemi po stiffowym Double Underhook Suplexie wykonanym z narożnika. Anglik podszedł do niego i założył mu Regal Stretcher’a, dzięki któremu wygrał i zagwarantował sobie udział w 30 – osobowym Battle Royal’u.(72%)

Royal Rumble qualifying match

Chris Hero vs Ted DiBiase Jr

Zaraz po rozpoczęciu walki obaj wrestlerzy rzucili się na siebie. Próbę sił wygrał Hero, jednak to Ted zepchnął rywala do narożnika, gdzie zafundował mu kilka chopów.

W walce nie interweniował żaden z członków Legacy, publika trzymała stronę Chris’a.

Jednak walka nie toczyła się długo, po dwóch minutach walki w ringu wrestlerzy zeszli, jeśli zejściem można nazwać wyrzuceniem z ringu i walczyli poza nim. Kiedy sędzia doliczył do dziewięciu, Ted, który wstał po wykonanym Dream Street na rywalu, rzucił się w stronę ringu, ale nie zdążył. Sędzia ogłosił wynik walki: No Contest. Ted schował twarz w dłoniach, „budzący” się Chris rozejrzał się, spytał fana o wynik walki, po czym skrzywił się.

No Chance in hell!

Na rampę wchodzi Vince McMahon! Obaj zawodnicy patrzą na niego, a ten zaczyna mówić.

- Zdaję sobie sprawę, jak ważna dla was była ta walka. W innych okolicznościach, żaden z was nie przeszedłby do Royal Rumble match’u, jednak, ponieważ mamy dużo wolnych miejsc, do Main Eventu awansujecie oboje. – Dibiase odetchnął z ulgą, a Hero uśmiechnął się lekko – wykorzystajcie tą szansę – Vince wyszedł na bs.

Ted podszedł do Chrisa i zaczął coś mówić. Hero uśmiechnął się... i wykonał na DiBiase’m Hero’s Welcome! Publika zaczęła go oklaskiwać, a on poszedł na zaplecze.(59%)

Kamera ukazuje nam Steve’go Austina, który siedzi na skórzanym fotelu.

- Dziś – zaczął – mam obowiązek wybrać no#1 Contendera do walki o World Heavyweight Championship z Johnem Ceną na Royal Rumble. Nie chce mi się, więc pójdę na łatwiznę. Na tym stole – wskazał dłonią stół stojący obok – są karteczki z nazwiskami wrestlerów. Wezmę cztery, a wylosowani zawodnicy zmierzą się dziś o status No#1 contendera. Zaczynajmy więc – Steve wstał i wziął cztery kartki, po czym zaczął je czytać – Randy Orton, Batista, Shawn Michaels i Rey Mysterio – Austin już miał usiąść, ale podszedł o kamery – And that’s the bottom line ‘cause Stone Cold Steve Austin Said So! (80%)

JBL vs Manu Anoai

JBL od początku przeważał w walce, nie dając szans młodemu Samoańczykowi. Nawet pomimo tego, że publika trzymała stronę Manu, ten zwyczajnie nie potrafił poradzić sobie z doświadczonym przeciwnikiem. Jednak kiedy po raz pierwszy otrzymał Clothesline from Hell, nie dał się spinować i odkopał po dwóch klepnięciach w matę. Publika nagrodziła go cheer’em, a on spróbował zaatakować, powalić JBL’a clothesline’m, jednak został w łatwy sposób przechytrzony i znów oberwał Clothesline’m z Piekła, po którym już dał się odliczyć i stracił szansę na udział w Royal Rumble(59%)

Fatal 4 Way for No#1 contender shot for WHC on Royal Rumble

Batista vs Randy Orton vs Shawn Michaels vs Rey Mysterio

Zaraz po rozpoczęciu, wszyscy, jak jeden mąż, rzucili się na Ortona, powodując oklaski publiki. Kiedy Orton wyleciał z ringu, trójka pozostałych uścisnęła sobie dłonie i zaczeła walczyć. Batista siłowo przewyższał swoich rywali, i po chwili do Ortona poza ring dolączył Mysterio. Animal, po wyrzuceniu Meksykanina zaczął tauntować, a kiedy się odwrócił, oberwał Sweet Chin Music od Michaelsa! HBK wskoczył jeszcze na narożnik... Flying Elbow! Po tym ciosie przystąpił do pinu, i wyeliminował Dave’a.

W czasie, gdy był sam na ringu, zaczął tauntować, mnożąc cheer dla niego. Po minucie na ring wszedł Randy Orton i rzucił się na odwróconego Shawna. Seria stompów, potem Randy podniósł HBK’a i zafundował mu RKO! Kiedy Michaels leżał na brzuchu, Randy zaczął tauntować, a kiedy Shawn zaczął się powoli podnosić, Orton chciał uderzyć go Punt Kickiem, jednak, gdy cofnął się do tylu, został uderzony Seated Sentonem od wracającego Rey’a! Mały meksykanin wskoczył na narożnik... Frog Splash! Shades of Eddie Guerrero! Rey przystąpil do pinu, i wyeliminował przeciwnika.

Został już tylko Michaels i Mysterio. Rey pomógł wstać Shawnowi, po czym obaj uścisnęli sobie dłonie, na co publika zareagowała donośnym cheerem. Obaj złapali się w klincz, a po chwili Shawn spychał rywala w stronę narożnika. Tam, założył mu ręce i nogi za liny, po czym uderzył go Dropkickiem w klatkę piersiową! HBK zdjął Mysterio i położył g na plecach, przy narożniku. Sam wszedł na narożnik... Kolejne Flying Elbow! Michaels stanął przy przeciwległym narożniku i zaczął tupać w ziemię. Publika odliczała, a Mysterio powoli się podnosił. Rey już stal, a Michaels uniósł nogę zamierzając wykonać swój finisher... Ale Meksykanin sprytnie schylił się pod nogą rywala, po czym uderzył go dropkickiem w plecy, a ten wylądował na linach! To oznacza tylko jedno... 619! Connects! Mysterio wskakuje na narożnik... Splash! Pin! 1...2...3! A więc znamy No#1 Contendera do walki z Johnem Ceną na Royal Rumble! To Rey Mysterio!(83%)

Kamera pokazuje nam Johnna Cenę z pasem na ramieniu – publika reaguje na to donośnym cheerem, tak głośnym, że zapewne sam mistrz to słyszy, bo lekko się usmiechnął. A potem zaczął mówić.

- Przed chwilą zakończył się pojedynek, którego zwycięzca zmierzy się ze mną o mój pas na Royal Rumble. Zwycięzcą został Rey Mysterio. Rey, szanuję Cię, jesteś dobrym wrestlerem, ale w naszej walce to ja będę górą. Nieważne, ile 619 dostanę, jak bardzo się wysilisz. Wiesz, jakie jest moje motto? „Never give up” I możesz być pewny, że i tym razem się nie poddam. Że to ja wyjdę zwycięsko z naszej walki. Ale zawsze będę cię szanował, Rey. Mam nadzieję, że będzie to uczciwa walka. I... – John zawahał się – niech wygra lepszy.(88%)

Raw schodzi z anteny.

O na to czekałem kolejny "odcinek" na forum przeczytałem dużo diary i teraz śledzę tylko dwa.Diary Loosecannona i twoje.Tym razem już nie zauważyłem takich błędów jak wtedy z Hawkinsem.Już nie mogę doczekać się ECW mam nadzieje że będzie na takim poziomie jak Smackdown! i Raw

Dzięki za komentarze, cieszę się, że się wam podoba :)

Newsy:

- Raw osiągnęło rating 6.86, z którego zarząd jest bardzo zadowolony.

- Na backstage krążą plotki, jakoby do WWE miałby dołączyć Nigel McGuinness i Bryan Danielson, gdy tylko wrócą z Japonii, ale nic jeszcze nie jest potwierdzone.

- Podobnie ma się sprawa z The Rockiem – podobno zarząd rozmawiał z nim w sprawie podpisania kontraktu.

- Oto aktualna karta na WWE Royal Rumble:

ECW Championship match

Matt Hardy© vs ???

WWE Championship match

Edge© vs ???

World Hvt. Championship match

John Cena© vs Rey Mysterio

World Tag Team Championship& WWE Tag Team championship match

The Colons(Primo&Carlito)© vs Kofi Kingston&CM Punk©

Royal Rumble match

The Brian Kendrick vs The Big Show vs Hurricane Helms vs Paul Burchill vs Cody Rhodes vs William Regal vs Ted DiBiase vs Chris Hero vs JBL vs ???

ECW on Sci-Fi

6 Stycznia 2009

Ohh Yeah!

Galę otwiera theme Mistrza ECW, Matta Hardy’ego, który z pasem na ramieniu kroczy w stronę ringu. Publika reaguje na Hardy’ego cheerem. On sam, uśmiechnięty, wchodzi na ring z mikrofonem w dłoni.

- Witam was, moi mili! – Zaczął uśmiechnięty – dziś zostanie wyłoniony No#1 contender do walki o pas ECW ze mną na Royal Rumble. Nie wiem, kto nim będzie, ale obiecuję wam, że będę walczył do końca i nie poddam się, kimkolwiek byłby mój przeciwnik.

Wtem rozbrzmiewa nieznane theme, a po chwili na ring biegnie... Petey Williams! Debiut tego zawodnika! Matt zdejmuje pas i rzuca mikrofon, czekając na przeciwnika. Kiedy Kanadyjczyk jest w ringu, obaj rzucają się na siebie, a po chwili Williams uderza Mistrza ECW Low Blow, a potem łapie go... Canadian Destroyer! Publika mieszanie na to reaguje. Petey podnosi pas ECW i mikrofon.

- Już masz swojego pretendenta. I wiesz, na co go stać. Do zobaczenia do Royal Rumble. A do tego czasu... Pas jest mój – Kanadyjczyk odrzuca mikrofon i schodzi z ringu z pasem na ramieniu! (81%)

Chavo Guerrero vs Gavin Spears

Chavo latał po narożnikach jakby był o połowę lat młodszy, jednak publika i tak na niego buczała. Kiedy zaś Spears wyprowadzał kontrę, o ironio, oklaskiwała go. Większość walki to przewaga Meksykańczyka, który naprawdę był w formie. W końcówce, Spears trzymał Chavo w pozycji górnej na Powerbomba, kiedy Guerrero włożył mu palce w oczy. Gavin upuścił rywala, który spadł na kość ogonową i trochę się poobijał, a samemu oparł się o liny, trzymając za twarz. Chavo wstał i wyrzucił z ringu clothesline’m Spearsa. Potem wskoczył szybko na narożnik... Frog Splash poza ring! Sporo starszych fanów wrestlingu zareagowało na to oklaskami, jednak wtedy Chavo... Pokazał im sławny na całym świecie „Gest Kozakiewicza”, po którym oklaski obróciły się w buczenie. Meksykanczyk podniósł rywala i chciał wrzucić go na ring, jednak ten przeprowadził szybką kontrę... Death Valley Driver na posadzkę! Widownia nagrodziła Spearsa oklaskami, a ten, pomimo, iż na ogół znany jest jako zły gość, zaczął przybijać piątki fanom. Po kilku minutach tauntowania, Gavin podszedł do wstającego Chavo i wrzucił go na ring, gdzie założył mu Sharpshootera! Publika dopingowała nowego ulubieńca, Guerrero krzyczał, i ostatecznie udało mu się doczołgać do lin. Spears wykonał kilka stompów i zaczął tauntować, odwracając się. Kiedy spojrzał w stronę leżącego Chavo, ujrzał go... Stojącego! Meksykańczyk splunął w twarz rywalowi, a ten odwrócił się... Co za mocarne kopnięcie w męskość Spearsa! Gavin przewraca się na plecy, Chavo wskakuje na narożnik... Frog Splash! Pin! 1...2...3! Chavo kwalifikuje się do Royal Rumble(56%)

Kamera na backstage ukazuje The Miza, który siedzi w pomieszczeniu The Dirt Sheet, bez swojego tag partnera.

- Welcome, WWE Universe! Pozwólcie, że się przedstawię: I’m The Miz, and I’m awesome!

Dobrze, mamy to już za sobą. Zaczyna się Droga do Wrestlemanii, najważniejszej gali w WWE. Jest sposób, by zagwarantować sobie udział w niej, wystarczy pokonać tylko 29 wrestlerów... Royal Rumble. Taak. Jedyna szansa dla niektórych wrestlerów na udział w Wrestlemanii. I wiecie co? Przekreślam te marzenia. Bo to ja dzisiaj zakwalifikuję się do tej walki i wygram ją. I will be the one. Nie Triple H, nie Shawn Michaels, nie The Undertaker, nikt inny, jak ja. Pokonam każdego z 29 nieudaczników, jacy mi się nawiną, a wtedy będziecie mogli opalać się w blasku mojej zajebistości. Tak będzie, i nic tego nie zmieni. Wasze żony, siostry, córki będą śliniły się na mój widok... Z resztą, one już się ślinią – Miz pogładził włosy – i nie dziwię im się. Tymczasem wybaczcie, muszę szykować się do walki. Na koniec... – Miz uśmiecha się szarmancko – Be Jealous!(75%)

The Miz vs Ricky Ortiz

Spotkanie nie było szybkie, bardziej chodziło o podbudowanie osobowości The Miza.

Mike podkręcał publikę, powodując niemałe buczenie, ba – ktoś rzucił w stronę ringu kubkiem od coli, a potem więcej osób próbowało z nieudanym skutkiem trafić Miza. Ten, w chwilach wolnych od walki, uśmiechał się do publiki złośliwie, widząc ich nieudolne próby. W końcówce Miz zrobił Ortiza, kolokwialnie mówiąc, w chuja. Jak? Cóż... Stali naprzeciw siebie. Miz wskazał w stronę publiki, a naiwny Ricky tam spojrzał. To wystarczyło – szybki roll-up i Miz kwalifikuje się do Royal Rumble. Ciekawie zrobiło się po meczu, kiedy to... Ortiz zaatakował sędziego! Najpierw podbiegł do niego z pretensjami, krzycząc coś, a potem powalił go clothesline’m, po którym wykonał serię Stompów. Miz, chcąc pozbyć się kłopoty, złapał zajętego rywala i wykonał na nim Reality Check, po czym wziął mikrofon i znów zaczął mówić.

- Jak mówiłem, tak zrobiłem – zaczął Miz – zakwalifikowałem się do Royal Rumble, i teraz stawiam przed sobą oficjalnie nowy cel – zwyciężyć w Royal Rumble. Nie będzie to trudne, bo kto mi przeszkodzi? Spójrzmy na dotychczasowych uczestników... Brian Kendrick? Kto to jest? Big Slow? That fat guy? Hurricane Helms, pomagający ludzkości? Pomóc mogłeś swojej matce, nie rodząc się. Sami widzicie, nie ma żadnych godnych rywali dla mnie. Dlaczego? ‘Cause im’ The Miz and I’M AWESOME! – Miz rzuca mikrofon i przy swoim theme odchodzi.(68%)

John Morrison vs Jack Swagger

Spotkanie obiecującego młodzika z doświadczonym wrestlerem w ECW. Przewagę miał Swagger, który siłowo stanowczo przewyższał JoMo. Jednak Tuesday Night Delight stosował nieczyste zagrywki, co czasem pozwoliło mu, na krotki czas, mieć przewagę nad przeciwnikiem. Szala przechyliła się na korzyść Morrisona, kiedy wkroczył Miz. Stało się to pod koniec walki, kiedy Swagger chciał wykonać Doctor Bomb na John’ie. Rozbrzmiała muzyka Miza, a Swagger, zaskoczony, upuścił rywala i odwrócił się, chcąc zobaczyć, co się dzieje. Morrison wykorzystał tu i wykonał na rywalu Low Blow. Zawołał sędziego, również patrzącego w kierunku idącego Miza, i zaczął pinować, jednak Swagger odkopał. Miz wskoczył na apron i przyciągnął do siebie sędziego, co wykorzystał Morrison – odwiązał gąbkę z narożnika, podniósł Swaggera i z dużą siłą uderzył jego głową w tamto miejsce. Mike zeskoczył z apronu, a Morrison wykonał na rywalu The Moonlight Drive, po którym zawołał arbitra i odliczył rywala do trzech.

Po chwili jednak rozległo się theme Teddy’ego Longa, a on sam, z mikrofonem w ręku, wszedł na rampę i zaczął mówić.

- John, na moim show nie może być takich nieczystych zagrywek. Dlatego owszem, awansujesz do Royal Rumble... Ale awansuje tam także Jack Swagger! – Morrison zdaje się tym nie przejmować, a Long, z uśmiechem, dokańcza – John, odwróć się, proszę – JoMo usłuchuje... I napotyka stojącego przed nim Swaggera? Jack z furią w oczach kopie Johna i wykonuje na nim Doctor Bomb! Miz stoi przed dylematem – podbiec do partnera czy uciec? Wskoczył na apron, ale tylko po to, by malowniczo z niego zlecieć po otrzymaniu mocarnego clothesline’a. Swagger zszedł z ringu, unosząc ręce w geście triumfu.(54%)

If Matt Hardy win, he can take his ECW title from Petey Williams

Matt Hardy vs Petey Williams

Spotkanie “Mistrza” ECW z debiutantem, który posiada pas. Matt atakował rywala z furią w oczach, chcąc odzyskać pas i honor. Petey zbywał przeciwnika z złośliwym uśmieszkiem na twarzy, nierzadko używając nieczystych zagrywek. Czy to Low blow, czy pin z nogami na linach. Publika dopingowała Hardy’ego, i był on bliski zwycięstwa, trzymając rywala w pozycji do Twist of Fate. Uniósł rękę, kiedy Kanadyjczyk uwolnił się z uchwytu, kopnął Matta w podbrzusze, i wykonał efektownego Canadian Destroyera, po którym zaczął tauntować, powodując buczenie młodszej części widowni. Williams założył Hardy’emu Sharpshootera, sędzia trzy razy klepnał w matę, gdyż Matt nie dawał oznak życia. Petey nadal jest nieprawowitym posiadaczem pasa ECW.

Kiedy chciał zacząć świętować, rozbrzmiało theme Teddy’ego Longa, który wyszedł na rampę w towarzystwie swej Menadżerki, Tiffany, na którą mężczyźni zaczęli reagować oklaskami i gwizdami. Long zaczął mówić.

- Ponieważ Matt nie odzyskał swojego pasa, muszę coś z tym zrobić.

- Jak to co? Pas jest mój – powiedział Williams, który wziął w ręce mikrofon

- Będzie twój, jeśli zwyciężysz z Mattem na Royal Rumble. Podjąłem decyzję. Wakatuję pas ECW, do czasu Royal Rumble. Na tej gali, zmierzysz się o pas z Mattem. Co ty na to? – spytał Long, uśmiechając się złośliwie i powodując cheer publiki

- Co ja na to? Patrz! – krzyknął wściekły Williams, odrzucając mikrofon i podnosząc wstającego Matta. Kopnął go w podbrzusze, i wykonał kolejnego Canadian Destroyera! Kanadyjczyk jednak jest nienasycony, podniósł Hardy’ego ponownie... Canadian Destroyer! Znów pomaga mu wstać... Kolejny! Trzy Canadian Destroyery! Hardy leży bez ruchu, a Petey znów podnosi mikrofon.

- To ja na to! – Znów rzucił mikrofon i zszedł z ringu, idąc na backstage.

Tymczasem na ring wbiegł... Jeff Hardy! Powalił idącego na rampę Williamsa clothesline’m, chwilę go poobijał, po czym wkroczył na ring i podniósł nieprzytomnego brata. Po chwili na rampie pojawił się Hurricane Helms, będący przyjacielem braci Hardys, powalił klęczącego, próbującego wstać Kanadyjczyka Shining Wizardem(na którego publika zareagowała DONOŚNYM cheerem) i pomógł Jeffowi. (80%)

ECW zeszło z anteny.

Super ECW :) Aż wszystko chce sie czytać. Czekam na następne odsłony i oby były jak najszybciej
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...