Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  3. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  4. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki TNA No Surrender (i "niby" raport)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże... nie przeszkadzało mi, bo Killings to inny typ zawodnika niż Joe... Cholera, to tak trudno zrozumieć??

[ Dodano: 2005-08-04, 22:58 ]

Poza tym Ron Killings waży 103,5 kg więc też nie jest ,,pełnoprawnym" heavyweightem. Co innego Samoa Joe- 126 kg.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 13,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Boże... nie przeszkadzało mi, bo Killings to inny typ zawodnika niż Joe... Cholera, to tak trudno zrozumieć??

[ Dodano: 2005-08-04, 22:58 ]

Poza tym Ron Killings waży 103,5 kg więc też nie jest ,,pełnoprawnym" heavyweightem. Co innego Samoa Joe- 126 kg.

i wcale nie chodzi o THE TRUTH... chyba jednak rzeczywiscie Twoja wiedza to tylko wchlanianie raportow...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Opublikowano
Oświeć mnie więc. Podałem Killingsa jako przykład, było takich więcej... ale albo mieli w sobie coś co ich kwalifikuje do X Division, albo po prostu byli high flyerami... Ron Killings wg mnie też niezbyt pasuje do Dywizji X.. ale już na pewno bardziej niż Samoa Joe. On jak najbardziej może walczyć, ale o pas Heavyweight, ba, może go nawet zdobyć, bo jego walki oglądam z przyjemnością. Ale nie dla psa kiełbasa.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Opublikowano
Oświeć mnie więc. Podałem Killingsa jako przykład, było takich więcej... ale albo mieli w sobie coś co ich kwalifikuje do X Division, albo po prostu byli high flyerami... Ron Killings wg mnie też niezbyt pasuje do Dywizji X.. ale już na pewno bardziej niż Samoa Joe. On jak najbardziej może walczyć, ale o pas Heavyweight, ba, może go nawet zdobyć, bo jego walki oglądam z przyjemnością. Ale nie dla psa kiełbasa.

skoro znasz przyklady to podaj je, nie musze chyba oswiecac chodzacej encyklopedii wrestlingu w tym temacie...

no surrender dal mi nadzieje na pare niezlych maczy na nastepnym PPV i chce zobaczyc pojedynek Styles-Joe a pozniej (zapewne) Joe-Daniels, nawiasem to moze byc kolejny match do angla Danielsa jako mistrza "calego" swiata(najlepszego w X-D)... mmm palce lizac, na dodatek wtedy wszystko bedzie juz naprawde niespodzianka, bo ciezko bedzie wytypowac zwyciezce tego pojedynku...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

Opublikowano

Skończmy tą bezowocną dysputę w sposób cywilizowany...Tj. ,,podajmy sobie ręce" i uszanujmy swoje zdania, mimo, że zupełnie odmienne. Ja Joe'a w X Division nie trawię ale to moje zdanie. Jeżeli Ty, lub ktokolwiek inny ma inne zdanie-szanuję to.

Peace.

PS. Nie pamiętam wszystkich ,,nieustawowych" champów X Division, w takim czymś rzeczywiście przydaje się raport tudzież jakaś biografia :) To, że się czegoś nie pamięta nie umniejsza wiedzy :)

Opublikowano

reke zawsze moge podac... Tylko nie rób z siebie nie wiadomo kogo bo i po co, nie lepiej troszke skromnosci, bo przeciez zostales zagiety...

luz maksymalny, cya

Opublikowano

Heh, nie nazwałbym tego zagięciem... bo nie pytasz mnie o coś o czym nie mam zielonego pojęcia, tylko o coś co znam doskonale, a nie pamiętam... bo wiesz, zapytać o mistrzów X Division to tak jak zapytać o nazwiska poległych pod Grunwaldem :P

A tak w ogóle to dzięki za nazwanie mnie Chodzącą Encyklopedią Wrestlingu, nie spodziewałem się aż takiego wyróżnienia, ja jestem tylko skromnym Omnibusem :P

Skończmy już ten off topic i powróćmy do tematu.

SPOILER WCZORAJSZEGO IMPACT!

Samoa Joe pokonał Alexa Shelley na wczorajszym Impact! i awansował do finału.

Edytowane przez Wee Man

Opublikowano

za tego 'skromnego omnibusa' powinienes dostac skromnego bana na 2 miesiace...

[ Dodano: 2005-08-06, 12:35 ]

i jak podajesz spoiler to ostrzegaj tumanie... Jezu...

Opublikowano

Co do spoileru to racja, powinienem napisać.

A te Twoje dywagacje na temat bana dla mnie wynikają jak mniemam z zazdrości. Nie skomentuję tego.

SPOILER

Wczorajsza walka Shelleya z Joe utwierdziła mnie w opinii że Joe jest dobrym wrestlerem, ale do X Division nie pasuje.

Opublikowano
Taaak WeeMan...kazdy zazdrosci Ci tytulu Omnibusa...Cale RM Ci zazdrosci! Jezu...