Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki TNA No Surrender (i "niby" raport)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zależy kto czego szuka. Ja high-flying wrestling uważam za majstersztyk i to jest właśnie MÓJ styl. Samoa Joe mi nie pasuje w X Division... Po prostu, takie mam zdanie.

to przerzuc sie na meksykanski wrestling ;-)

...
  • Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

12

• Ceglak

7

• Romo

4

• -Raven-

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dla mnie walka "Samoa Joe vs Chris Sabin" pokazała że Joe może występować w X-Division.. byla to jedna z najlepszych walk tego PPV. Zreszta Joe umie poruszać się szybko po ringu i walki z nim wcale nie sa wolne.. a walka z Sabinem miala swietna arytmie .. byla wysmienicie ulozona.. ot..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zgadzam sie z Przemk0 :) Joe w ogole nie jest wolny ja byłem zszokowany ze potrafi tak przyspieszyc akcje i baaa do X Devision pasuje jak ulał, bardzo urozmaica walki no i te jego submissions mmm mistrzostwo tak gładko przechodzic z jednego do drugiego :]
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Skoro juz sie tak zachwycamy Joe'em.. to ma dobrze ulozony gimmick.. i do tego gimmicku dobrany dobrze zestaw spotow/akcji/chwytow.

• Urządzenie:  Macintosh

Najfajniejsze jest to że w TNA Joe nie pokazał jeszcze wielu swoich akcji i może nas niejednokrotnie zaskoczyć :).

P0 yo. Zapomniales o wynikach typera? :P 2 gale wisisz a juz kolejna sie zbliza duzymi krokami... Co do Joe to tez mi nie pasowal poczatkowo do X division ale walka z Sabinem dala mi do myslenia. Zobaczymy jak zaprezentuje sie w Finale turnieju z Aj Stylsem bo moim zdaniem taki final wlasnie bedzie a Joe na next ppv zdobedzie pas X division stety badz niestety (jeszcze nie wiem;p)
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Reputacja:   361

Samoa Joe mi nie pasuje w X Division... Po prostu, takie mam zdanie.

Ja uważam dokładnie tak samo. Joe nie pasuje do X-Division. I to nie dla tego, że tam się nie sprawdzi, czy będzie kaleczył walki z przedstawicielami tej dywizji w TNA (to mu raczej nie grozi), ale dla tego, że po prostu nie komponuje się tam... gabarytowo. Samoa to typowy Heavyweight i nie powinni dawać mu X-Title'a, bo to tak samo jakby Big Show zdobył Cruiserweight Title - po prostu śmieszne i mijające się z celem (malarz - maluje ściany, piekarz - piecze chleb, Heavyweight - walczy w kategori... Heavyweight). Joe powinien zasilić grupę Heavyweightów TNA i z nimi toczyć większość swoich walk, od czasu do czasu "przycinając" ewentualnie jakiś meczyk z przedstawicielami X-Division, ale w żadnym wypadku nie powinien zdobywać (co jest już niestety prawie pewne) X-Title'a, który pasuje do niego - tak jak powiedział Wee Man - jak pięść do nosa. Wiem, że wiele osób lubi Joe'go, ale bez przesady - czy tak samo spokojnie "kupilibyście" np. Abyssa lub Trytana zdobywającego X-Title'a i kopiącego dupska dwukrotnie mniejszym od siebie zawodnikom? Przecież to na maksa głupie...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Samoa Joe mi nie pasuje w X Division... Po prostu, takie mam zdanie.

Ja uważam dokładnie tak samo. Joe nie pasuje do X-Division. I to nie dla tego, że tam się nie sprawdzi, czy będzie kaleczył walki z przedstawicielami tej dywizji w TNA (to mu raczej nie grozi), ale dla tego, że po prostu nie komponuje się tam... gabarytowo. Samoa to typowy Heavyweight i nie powinni dawać mu X-Title'a, bo to tak samo jakby Big Show zdobył Cruiserweight Title - po prostu śmieszne i mijające się z celem (malarz - maluje ściany, piekarz - piecze chleb, Heavyweight - walczy w kategori... Heavyweight). Joe powinien zasilić grupę Heavyweightów TNA i z nimi toczyć większość swoich walk, od czasu do czasu "przycinając" ewentualnie jakiś meczyk z przedstawicielami X-Division, ale w żadnym wypadku nie powinien zdobywać (co jest już niestety prawie pewne) X-Title'a, który pasuje do niego - tak jak powiedział Wee Man - jak pięść do nosa. Wiem, że wiele osób lubi Joe'go, ale bez przesady - czy tak samo spokojnie "kupilibyście" np. Abyssa lub Trytana zdobywającego X-Title'a i kopiącego dupska dwukrotnie mniejszym od siebie zawodnikom? Przecież to na maksa głupie...

Ale w tu nie chodzi o to jak kto wyglada tylko jak walczy. W X division moze pokazac o wiele wiecej i ma wieksze pole do popisu niz w Heavyweight. no ale kazdy ma swoj gust ;) Chociaz moim zdaniem nie mozna kogos przekreslac i mowic ze nie pasuje opierajac sie tylko na wygladzie to bezsens O_o

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Ależ można. Spójrz na warunki fizyczne Carlito-wygląda beznadziejnie i walczy beznadziejnie.

Oczywiście wygląd ma małe znaczenie, ale tu nie chodzi o wygląd ale o wagę...i nawet nie o umiejętności, które Samoa ma... po prostu na mój skromny gust, Joe w żadnym wypadku nie nadaje się do X Division, koniec, kropka.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Ile mozna razy powtarzac ze : Cruiserweight Title NIE równa się X Title !

Dla przykładu ostatnio o X Title walczył był World Champ.. Ron Killings..

Ale Killings to nie Joe. Tego nie da się tak po prostu sprecyzować.. Geez, mówię swoje zdanie Joe nie pasuje do Dywizji X... I mam prawo tak myśleć i mówić...

X Division nie równa się Cruiserweight, ok, ale nie zaprzeczysz, że trzon tej dywizji tworzą właśnie znakomici zapaśnicy wagi lekkiej. Są także Ci balansujący pomiędzy Heavy/Cruiser jak np. Daniels, Styles czy właśnie Killings. A Joe jest heavyweightem. OK, fine with me. Ale do X Division MI nie pasuje. That's all, plain and simple.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

WeeMan... wiec zachowaj to dla siebie i nie ingeruj w polityke TNA. Chyba kazdy smart wie o co w tym chodzi. Z cruiserami Joe bedzie w stanie pokazac pelnie swoich umiejetnosci, bo w heavyweight division jedynie Raven, Abyss, Rhino, Diamond no i moze Hoyt byliby w stanie zrobic z nim dobra walke, ale nic im nie ujmujac raczej by za nim nie nadazali w gestii prowadzenia pojedynku i wykonywania spotów.

Twoj punkt widzenia to typowe podejsice MARKA(jesli chodzi o to ze Joe nie nalezy do X-D i ze godzi to w jakis niepisany "keyfabe" ze moga walczyc tylko high flyerzy albo cruiserzy), ale oczywiscie masz do tego prawo i trzeba je uszanowac

I jeszcze raz JOE nie jest pierwszym heavyweigtem który walczyc bedzie o X-D title, wiec takie plakanie "ze on tu nie pasuje" teraz jest troche nie na miejscu. Jesli bys WeeMan wiedzial o kogo chodzi(kto juz walczyl i to z nielzym skutkiem) zamilknal bys na wieki, no chyba ze Twoja wiedza o wrestlingu to rzeczywiscie tylko suche relacje na necie

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   361

I jeszcze raz JOE nie jest pierwszym heavyweigtem który walczyc bedzie o X-D title, wiec takie plakanie "ze on tu nie pasuje" teraz jest troche nie na miejscu.

I właśnie to za chuja nie podoba mi się w TNA. Koleś dzisiaj walczy o X-Title'a a jutro spokojnie zdobywa sobie World Title'a. Zupełny bezsens. Po to są ustalone jakieś kategorie wagowe w tym "sporcie", żeby heavyweigh'ci walczyli z zawodnikami chociaż mniej więcej swoich gabarytów a cruiserzy z zawodnikami pokroju swoich. Można to od czasu do czasu pomieszać, ale to co się dzieje w tej sferze w TNA przybiera postać deko kuriozalną, bo wg mnie - powoli podział na jakiekolwiek kategorie wagowe przestaje mieć tam rację bytu. Fakt - X-division to nie jest typowa dywizja cruiserweight (jak np w WWE), ale dla mnie - jest to po prostu grupa "latających cruiserów" (a przynajmniej tacy stanowią jej trzon) i Samoa Joe zdecydowanie tam odstaje (wg mojej definicji X-division, z którą nie musicie si zgadzać) - bo ani on "latający" ani też z niego żaden "cruiser". Spoko - gość da sobie radę i w tej dywizji, ale chociażby ze względu na swoje rozmiary, nie powinien zagościć tam na stałe ani tym bardziej zdobywać X-Title'a. Takie jest po prostu moje zdanie...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Cegła proszę, bez obrazy, ale nie ucz ojca dzieci robić. TNA oglądam długo, długo... i wiedzę mam także bez zbędnej skromności dużą... Więc proszę nie mów o mnie czegoś co uwłacza mojej wrestlingowej osobowości... Możesz się ze mną nie zgadzać, ale zabrnąłeś trochę za daleko nazywając mnie markiem... Moje zdanie (A OD TEGO JEST FORUM, NIE? OD WYRAŻANIA SWOJEGO ZDANIA!) jest takie, że Joe się do X Division nie nadaje. Love it or hate it.

Pisałem już o tym, co Ci najwyraźniej umknęło, że Joe robi świetne walki. Jest bardzo dobrym wrestlerem i w ogóle. Ale nie pasuje MI do X Division. Teraz jasne?

Cegła proszę, bez obrazy, ale nie ucz ojca dzieci robić. TNA oglądam długo, długo... i wiedzę mam także bez zbędnej skromności dużą... Więc proszę nie mów o mnie czegoś co uwłacza mojej wrestlingowej osobowości... Możesz się ze mną nie zgadzać, ale zabrnąłeś trochę za daleko nazywając mnie markiem... Moje zdanie (A OD TEGO JEST FORUM, NIE? OD WYRAŻANIA SWOJEGO ZDANIA!) jest takie, że Joe się do X Division nie nadaje. Love it or hate it.

Pisałem już o tym, co Ci najwyraźniej umknęło, że Joe robi świetne walki. Jest bardzo dobrym wrestlerem i w ogóle. Ale nie pasuje MI do X Division. Teraz jasne?

skoro tak dlugo juz "tatusiu" ogladasz TNA to czemu wczesniej Ci nie przeszkadzalo ze heavyweight walczy w X-D, co?? a teraz nagle Ci nie to nie pasuje...

A zaczac trzeba od tego ze w TNA nie ma kategorii wagowych!! X-D IS ABOUT NO LIMITS

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg