Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki TNA No Surrender (i "niby" raport)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Pisze to tutaj bo nie moge pisac na Wyniki i raporty a gdzies chcialem umiescic moje wypociny ;)

1. Alex Shelly & Michael Shane vs AMW

Winner: AMW po tym jak Storm spinowal Alexa (po super kicku)

Od siebie dodam ze dla mnie walka b.dobra :)

Pozniej zostaje pokazane wydarzenie z poczatku:

JJ cos tam chrzani, jest cos mowione o Rhino i wtedy publika zaczyna skandowac "We want Rhino"

Wywiad z Team canada, ktorzy mowia o zemscie na The Naturals, w komencie kiedy zaczynaja spiewac

hymn Kanady pojawia sie Doubel J i zaczyna cos mowic znowu o Rhyno, ze jak go zobacza to maja

powiedziec mu ze JJ go szuka.

2. Shark Boy vs Mickey Batts vs "The Primetime" Elix Skipper vs Sonjay Dutt

Winner: Sonjay Dutt po spinowaniu Batts'a (po wykonaniu swego finishera - sorki aze nei wiem jak to sie nazywa:P)

Kolejna bardzo dobra walka, ciesze sie ze w koncu wygral Dutt i mam nadzieje ze na nastepnym

PPV zdobedzie X-Division belt :D

Wywiad z Konnanem i Killingiem, zostaje im zadane podstawowe pytanie gdzie jest BG na co oni

odpowiadaja ze od miesiaca nie wiedza co sie z Nim dzieje.

3. Simond Diamond & David Young vs Apolo & Sonny Siaki

Winner: Apolo & Sonny Siaki po tym jak Apolo spinowal Younga

Walka srednia jak dla mnie

4. Samoa Joe vs Chris Sabin

Winner: Samoa Joe przez submission

Walka rozkrecala sie powolutko ale jednym slowem: cud, miod i orzeszki (no dobra 4 slowami:P)

PS szkoda mi ze sabin musial znobu jobbowac :(

5. Team Canada vs The Naturals w/Jimmy Hart & Lance Hoyt

Winner: Team Canada po tym jak Eric Young spinowal jedneo z Naturalsow po wczesniejszym

uderzeniu megafonem przez Bobby'ego Rhuda

Wywiad z Outlawem i Brownem - znowu pojawia sie JJ i mowi ze Canada jest z nim i pyta sie ich

czy tez sa z NIm. Outlaw odpowiada ze tak a Monty sie mota , mowi ze ma fajce ciuchy Doubel J

i ze chcialby title shoota.

6. The Outlaw & Monty Brown vs 3 Live Kru (bez BG)

Winner: The Outlaw & Monty Brown po Pounc'ie na Killingu

Pod koniec walki zostal pokazany BG. Po walce Outlaw bierze mic'a i mowi ze ma 2 slowa dla

publicznosci, wtedy ta zaczyna wolac Suck It, lecz ten mowi ze to nie one i mowi ze niech

jego brat wejdzie na ring i powie je. Wtedy najazd na BG i publika zaczyna skandowac DX DX DX

i New Age Outlaws. BG wchodz na ring i dostaje krzeslo od Gunn'a lecz ten je rzuca i wychodzi

z ringu znowu nie podejmujac decyzji z kim jest.

Walka hmm srednia

7. AJ Styles vs Sean Waltman

Winner: AJ po Styles Clash, jak wczesniej Lynn kopnal w rece waltmana ktory trzymal sie

lin co pozwolilo AJ skonczyc walke (no i tak bedziemy mieli feud Paca z Lynnem :P )

Walka hmm wiecej niz dobra :)

Po walce jest pokazane ja JJ kloci sie ze Zbyszkiem domagajac sie rewanzu, a dokladnie

walki o pas. Przy okazji jest znowu nadmienione o Rhino ktory juz jest gdzies z budynku.

8. Petey Williams vs "Fallen Angel" Christopher Daniels ©

Winner: Fallen Angel po wykonaniu moonsaulta (wczesniej uderzyl lancuchem Williamsa)

i obronil X Division Title

W czasie zostal pokazany Joe, ktory popija sobei wode i obesrwuje walke na schodkach:)

9. Abyss vs Raven ©

Winner: Raven po tym jak wykonal Raven Effect na pineski.

Walka moze nie jakas wybitna ale bylo to co najbardziej lubimy czyli: stoly, krzesla,

pineski, lancuch :). Do walki wmieszal sie pod koniec Cassidy Riley i chcial wykonac

powerbomb na Abyssie na pineski ale nie wyszlo mu to i wyladowal na stole. Po chwili

Abyss ponownie chcial rzucic Ravena na pineski ale ten skontrowal powerbombem i Abyss

mial plecy w pineskach. Pozniej Raven wykonal Effecta na pineski i nasz potwor mial glowe

i rece w pineskach a Raven jego 4 litery:) 1,2 i 3 zwyciezca i ciagle mistrzem jest Raven.

Po walce pojawia sie JJ i mowi ze przyszedl po to co jego i nikt mu w tym nie przeszkodzi.

Mowi ze TNA to jest jego swiat i bedzie jego swiatem. Kiedy juz ma wejsc na ring mowi

Raven'owi ze ma sie obrocic bo cos tam na niego czeka, ten obracza sie i dostare GORE od

Rhino (ktory notuje swoj debiut w TNA).

Gala udana i czekam na nastepna :-)

I na tym chyba zakonczymy:)

PS to w sumie moj pierwszy "niby" raport wiec prosze o wyrozumialosc, choc krytyka mile widziana ;-) , sorki za literowki i jakies bledy (bo wiem ze pewnie wystepuja :P ) ale na usprawiedliwienie mam to ze od 3 dni prawie nie spalem 8) i to chyba tyle. Peace

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

12

• Ceglak

7

• Romo

4

• -Raven-

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Oglądałbym to na żywo, ale niestety net mi padł :( Pochlastać się można, miałem stream, chciałem go też dać tutaj, ale nie wyszło :( Sama gala bardzo dobra, ciekawe zwroty akcji, debiut Rhyno no i Raven is still the champ...

Spróbuję skombinować streama do następnego ppv TNA i się z Wami podzielę jeżeli takowy znajdę.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows

Niezły debiut Rhino, świadczący o tym, że w TNA raczej będzie miał status main eventera (feud z Ravenem) i bardzo trafny heel turn tego zawodnika, który facem nigdy zbyt dobrym nie był a jako heel zawsze był wyśmienity (ECW).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

jak dla mnie kolejna swietna gala TNA, warto sciagnac ze wzgledu na walki nr 9, 8, 4

hmm mam nadzieje, ze Sonjay Dutt nie zdobedzie X title :) Na razie to on musi otrzymac title shot a jeszcze nie ma, teraz pewnie Samoa go otrzyma i stoczy wyjebany mecz z Danielsem :)

...

• Reputacja:   361

Taaak, z tym że z Samoa Joe'go jest taki cruiser jak z np. Rikishi'ego :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   3

Raven : Ale X Title nie jest dla cruiserow tylko ogolnie dla high-flyerow (niezaleznie czy waga ciezka czy lekka) a czy Samoa Joe jest high-flyerem to tego nie wiem :P, chodzi o to zeby miec X Title nie trzeba byc cruiserem

dobrze gadasz Gotthen, dac mu wódki (chodz mlody jeszce hehe), X Title nie jest dla criuserow :)
...

Co nie zmienia faktu, że Samoa Joe pasuje do X Division jak pięść do nosa... ma za dużą masę i nie będzie umiał wykonać Corkscrew Moonsaulta, ze zwykłym Moonsaultem chyba też by miał problemy... Widziałem sporo jego walk ROH i były bardzo dobre technicznie, ale high risk spotów zbyt wiele z jego strony nie uświadczyłem...Więc Samoa Joe w Dywizji X to głupi pomysł jak dla mnie.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Co nie zmienia faktu, że Samoa Joe pasuje do X Division jak pięść do nosa... ma za dużą masę i nie będzie umiał wykonać Corkscrew Moonsaulta, ze zwykłym Moonsaultem chyba też by miał problemy... Widziałem sporo jego walk ROH i były bardzo dobre technicznie, ale high risk spotów zbyt wiele z jego strony nie uświadczyłem...Więc Samoa Joe w Dywizji X to głupi pomysł jak dla mnie.

jesli dla Ciebie X-Division to tylko high flying i high risk moves to przykro mi za Twoje podejscie do rasslingu... Joe potrafi robic swietne walki z cruiserami i bedzie stanowil niejako kontrast do ich "latania" po 6-katnym ringu. Uwazam to za dobry pomysl i co wazniejsze nie jest to pomysl nowy, kto sledzi TNA od poczatkow bedzie wiedzial o co chodzi

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

a mi sie podoba bo X Division to przeciez nie waga lekka. Przynajmniej bedzie ciekawie :) A po chuj musi moonsaluta wykonwyac ;-) czy mialby problem to nie wiem (pamietasz takiego Vadera?).

...

Eh... chodzi o to, że walki będą wolniejsze... A X Division właśnie słynie z latania, i nieprawdopodobnych akcji... Joe jest bardzo dobrym wrestlerem wiem o tym, ale rzekłem swoje zdanie: NIE PASUJE MI DO X DIVISION. Walka np. Amazing Reda z Samoa Joe to nie to samo dla mnie co walka Stylesa i Reda... Joe bardzo lubię i mógłby mieć feud np. z Ravenem o tytuł, ale nie X Division.

Eh... chodzi o to, że walki będą wolniejsze... A X Division właśnie słynie z latania, i nieprawdopodobnych akcji... Joe jest bardzo dobrym wrestlerem wiem o tym, ale rzekłem swoje zdanie: NIE PASUJE MI DO X DIVISION. Walka np. Amazing Reda z Samoa Joe to nie to samo dla mnie co walka Stylesa i Reda... Joe bardzo lubię i mógłby mieć feud np. z Ravenem o tytuł, ale nie X Division.

rozumiem Cie, ale to przeradza sie w niepotrzebny spotfest-a zeby spoty byly naprawde zapamietane przez publike musza byc podbudowane odpowiednio, bo kto bedzie pamietal jeden z 10 spotow nawet jesli byl mistrzostwem swiata(zobacz walke Triple X vs AMW w six-sides of steele, ludzie pamietaja tylko jak Skipper przeszedl sie po klatce, a podobnych kacji bylo tam takich wiecej i normalnie kazda z takowych w wwe bylaby atrakcja wieczoru jak nie miesiaca czy roku.

Ile mozna patrzec na wieczne latanie po okolicy ringu i dwa metry wzwyz, po prostu jest przesyt...

a tak jeden zawodnik robi swoje na macie a drugi korzysta ze swojej szybkosci i wszystko gra...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Zależy kto czego szuka. Ja high-flying wrestling uważam za majstersztyk i to jest właśnie MÓJ styl. Samoa Joe mi nie pasuje w X Division... Po prostu, takie mam zdanie.

• Urządzenie:  Macintosh

Moim zdaniem Samoa Joe będzie dużym urozmaiceniem w Division X. Szczerze powiedziawszy jestem bardzo zaskoczony i zarazem bardzo zadowolony że Jeo dostal taki push. Widząc jego promowanie, sądzę że zdobędzie X title, co nie oznacza że całe Division X nagle będzie bez walk high flying. Division X to nie tylko walki o pas, przecież cały czas będziemy widzieć walki high flying, sam Joe nagle nie zmieni całej dywizji składającej się z parenastu wrestlerów.

Moim zdaniem Samoa Joe będzie dużym urozmaiceniem w Division X. Szczerze powiedziawszy jestem bardzo zaskoczony i zarazem bardzo zadowolony że Jeo dostal taki push. Widząc jego promowanie, sądzę że zdobędzie X title, co nie oznacza że całe Division X nagle będzie bez walk high flying. Division X to nie tylko walki o pas, przecież cały czas będziemy widzieć walki high flying, sam Joe nagle nie zmieni całej dywizji składającej się z parenastu wrestlerów.

Bardzo dobrze powiedziane nic dodac nic ująć a jeśli to komuś nieodpowiada to już kwestia gustu

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg