Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWF-A Little Different Than In Reality|Samowski&Seraphim

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mr.CrackerPo otwierającym show pokazie fajerwerek - Efektowne to było, co?(cheer) Dobra, ale nie wyszedłem tu na ring rozmawiać z Wami...(heat) Chciałbym poinformować, że już teraz nie zobaczymy Show które się nazywało WWF Heat, było ono bezużyteczne i głupie. Zostają nam Dwa Show, a mianowicie WWF Smackdown, WWF Raw - Na tym pierwszym osobiście się będę pojawiał, razem z moim fagasowatym współposiadaczem tej federacji Dark Samowskim. Na WWF Raw nie mam zamiaru się pojawiać, bo nie wytrzymał bym z tą bandą nieuków i idiotów(duży heat). Ah... Zapomniałem o jednym, Ci dwaj kretyni zapowiadali dzisiejszą walkę wieczoru, ale ja nie wierze w ich charyzmę i nic pewnie nie zrozumieliście. Otóż dzisiejsza gala odbywa się w Kanadzie, dlategoteż dzisiejszą Walką Wieczoru będzie pojedynek dwóch kanadyjczyków - Chris'a Jericho i Edge'a. Będzie to pojedynek, który wyłoni pretendenta do pasa który posiada Randy Orton, pojedynek o pas odbędzie się na gali Royal Rumble. Tyle mam do powiedzenia, mam nadzieję, że mój zajebany współpracownik nie wyjdzie teraz i nie będzie mi zrzędził nad uchem. Zapraszam Was na pierwszą walkę gali pomiędzy dwoma tłukami - Tajiri vs Cody Rhodes.

Tajiri vs. Cody Rhodes

Na początku walki inicjatywe przejmywał Tajiri, wyprowadzając serię bardzo dobrych i bolesnych ataków,lecz przy końcu walki Tajiri się posypał, co wykorzystał sprytnie Rhodes Irish Whipując Tajiri'ego w narożnik. Taijri leży obity w narożniku, Rhodes łapie go za ramię i wykonuje Irish Wip. Buzzsaw odbija się od narożnika i natychmiast zostaje powalony potężnym Clotheslinem. Cody odbija się od lin i wykonuje Leg Drop. Próba pinu 1.. jednak Japończyk bez problemów przerywa pin. Rhodes podnosi przeciwnika, jednak dostaje trzy potężne uderzenia łokciem w brzuch. Tajiri wykonuje na Codym Irish Wip na liny i powala go dropkickiem! Próba pinu, jednak natychmiast Rhodes się uwalnia. Cody próbuje wstac, jednak natychmiast zostaje powalony Shining Wizard'em!! Kolejna próba pinu, tym razem do dwóch. Tajiri próbuje podniesc przeciwnika, jednak Rhodes odpycha go. Japończyk bierze rozbieg i próbuje powalic przeciwnika clotheslinem, jednak Rhodes wykonuje unik i próba wykonania Cross Rhodes, jednak Japończyk kontruje i powala Cody'ego na kolana! Tajiri wykonuje obrót i próba wykonania Buzzsaw Kick, ale w ostatniej chwili Cody łapie nogę swojego przeciwnika i obraca go tyłem do siebie! Natychmiast wstaje i kolejna próba Cross Rhodes, tym razem udana! Próba Pinu 1...2...3! PIN FALL! Zwycięzcą zostaje CODY RHODES!!

Sam wychodzi na ring z mikrofonem.

Dark Samowski - Witam was niewierni!

Przed chwilą widzieliście bardzo... (chwila ciszy. w końcu z grymasem na twarzy dokończył) walkę. Lecz wynagrodzę wam to. W następnej walce zmierzy się jeden z lepszych wrestlerów w tej federacji, mianowicie Spanky Brawo dla niego

Na hali słychac tylko lekki cheer

Dark Samowski - Zaraz ochrona wyrzuci tych którzy nie klaszczą bez możliwości zwrócenia biletów

Po tych słowach na hali słychac było gromkie brawa. Samowski z niekrywanym zadowoleniem dodał.

Dark Samowski - Bardzo dobrze! Zapraszam was na walkę, misiaczki moje.

Mike Mizanin vs Spanky

Mike zaczął agresywnie od pierwszej minuty obija Spanky'ego, w późniejszej części walki Mizanin wykonuje Mizard of Oz i z nadzieją, że Kendrick już nie podniesie barku próbuje go spinować, lecz Spanky nie poddaje się! Spanky szybko powala Mike'a podcięciem po czym wsiada na niego i zaczyna go obijac, szybko wstaje wskakuje na narożnik i wykonuje Frog Splash, lecz Mike usuwa się z miejsca ataku i Spanky nie trafia!! Mizanin próbuje podstępnie przypiąć Spanky'ego, lecz ten się znów nie daje! Mike podchodzi do narożnika i? Co on robi!! Zdejmuję poduszkę z narożnika! Sędzia to chyba widział. Tak! Pan Chad Patton z powrotem nakłada poduszkę na narożnik, lecz Mike odpycha go i ponownie ściąga ją z narożnika! Pan Patton nie ma wyboru! Dyskwalifiuje Mike'a za jego zachowanie i zwycięzcą jest Brian Kendrick!!

Zaczyna grać muzyka Brothers of Destruction! Tak oni w samej osobie wychodzą na ring!!

BoD(do głosu zabiera się Undertaker) - Wiemy, że jesteśmy lepsi niż cały roster. Wiemy, że jesteśmy w stanie pokonać The Alpha Males i zdobyć pasy WWF World Tag Team. Razem z moim bratem Kane'em jesteśmy niezniszczalni. Tak więc, Dark Samowski my nie prosimy Ciebie o walkę, my jej żądamy, tak więc my chcemy DZIŚ zawalczyć o pasy WWF World Tag Team, ponieważ widzimy jak te pasy się marnują na barkach tych łachudr jakimi są The Alpha Males, w ogóle CO TO ZA NAZWA dla Drużyny!? Obiecuje, że wygramy dzisiejszą walkę o ile ją decydujemy, to będzie pojedynek dwóch dawidów z dwoma goliatami! Tylko Dark Samowski, ŻĄDAMY o wprowadzenie tej walki!!

Przenosimy się do szatni Randy'ego Ortona, a w niej możemy zobaczyć jak Don West przeprowadza z Randy'm wywiad.

Don West - Jakie masz przeczucie, kto dziś wygra walkę wieczoru Chris Jericho czy może Edge?

Randy Orton - Tak szczerze, to nie obchodzi mnie to! Jestem Legend Killer'em jeśli pokonałem tyle legend, to chyba jest jasne, że pokonam jakiegoś tam 'Rated R' Superstar'a Edge'a lub 'O jaki to ja nie jestem' Chris'a Jericho!! To ja powinienem być główną twarzą całej federacji, ponieważ niczego się nie boje!

Nagle do szatni Randy'ego Ortona wchodzi Mr. Cracker!

Randy Orton(ze złością) - Jak śmiesz bez pukania wchodzić do mojej szatni!!

Mr. Cracker(z szyderczym uśmiechem) - Ucisz się! Jako, że jesteś mistrzem w mojej federacji, muszę czegoś od Ciebie wymagać!! Zmierzysz się dziś z Brock'iem Lesnarem, ale nie bój się, będzie to walką Non-Title, wiadomo, że tej walki na pewno nie wygrasz, jestem tego pewien. Trzeba w końcu dostarczyć trochę rozrywki dla tych pasożytów co siedzą w NASZEJ hali! Zadowolony?

Orton - JAK MOŻESZ!? Niedługo gala Royal Rumble, a Ty mnie w takie coś pakujesz? Wiesz dobrze, że Brock ma większe gabaryty ode mnie i nie jestem w stanie go pokonać!!

Mr. Cracker - Ależ oczywiście, dlatego też będzie to walka Handicap Match Randy Orton i Shawn Michaels vs Brock Lesnar. Czy coś jeszcze Randy(z uśmiechem)?

Randy - Przepraszam szefie, to już się więcej nie powtórzy.

Handicap Match

Shawn Michaels i Randy Orton vs Brock Lesnar

Sam początek należał do Ortona, jednak w dalszej części walki Lesnar przejął pałeczkę. Na szczęście Randy zmienił się z HBK'em. Shawn wymierza parę chopów w Lesnara, jednak ten powala go potężnym punchem. Brock podnosi Michaels'a i rzuca go na narożnik. Podchodzi do niego i kopie go w brzuch. Shawn leży w narożniku. Brock łapie HBK'a za głowę i patrzy mu prosto w oczy. Ale Michaels napluł Lesnarowi w oko! Dlaczego sędzia go nie zdyskfalifikował!? HBK idzie obolały do narożnika, Brock za to trze dłonią o oko. Shawn zmienia się z Randym. Orton bierze rozbieg i uderza w Lesnara wbijając go w narożnik. Randy łapie przeciwnika za ramię i wykonuje Irish Wip do narożnika na przeciwko. Ale chwila. HBK wdaje się w dyskusję z sędzią, Orton za to schodzi za ring po krzesełko! Wchodzi na ring z przedmiotem i czeka aż Lesnar wstanie. Brock powoli się podności, ale Orton próbuje uderzyć go krzesłem. Jednak Lesnar wykonuje unik i podnosi vipera do F5!! RKO wypuszcza z ręki przedmiot! Lesnar wykonuje F5 rzucając Ortonem na krzesło! Pin 1...2..3... PIN FALL! Brock Lesnar jest zwycięzcą tej walki!! HBK wchodzi na ring i próbuje wykonac SCM na Lesnarze, jednak ten kontruje i podnosi go do swojego finishera! Kolejne F5 !!

Kolejny już raz ukazuje nam się Dark Samowski na ringu

Dark Samowski - Wróciłem misiaczki. Widzieliście jak przed chwilą ten łajzowaty Randy Orton dostał po piździe!? Co on tu w ogóle robi, powie mi ktoś? Jezus Maria, Boże Najświętszy, w życiu nie widziałem gorszego wrestlera. Dajcie mi tu Gołote, on by go nawet skopał. Randy, zrób nam wszystkim przysługę i odejdź stąd. Gdyby nie mój chory wspólnik, już by Cie tu nie było. Jednak zrobię absolutnie wszystko, abyś stąd wyleciał. To nie jest wysypisko śmieci przyjacielu.

Table Match

WWF World Tag Team Champioship Match

Brothers of Destruction vs The Alpha Males

The Alpha Males zaczeli groźnie najpierw wzieli się za Undertaker'a powalając go dwójkową akcją Suplex'em, po czym podeszli do Kane'a i próbują wykonać na nim również to samo co na Takerze, lecz Big Red Machine się nie daje!! Kane powala Big Boot'em Monty'ego Browna! Lashley szybko reaguje i częstuje BRM dewastatującym Clothesline'em!! Bobby podnosi Kane'a i wykonuje na nim Overhead Belly-to-Belly Suplex!, cóż to się dzieje, oni chyba mają natłok tych akcji z suplex'ami!! Monty po długiej przerwie wstaje i podchodz do Undertaker'a który jest półprzytomny nie wiadomo czemu! Brown podnosi go i wykonuje The Alphalution! Lashley schodzi pod ring i wyjmuje Stół! Bobby wchodzi z nim na ring i ustawia go w pozycji stojącej, Kane wie co się szykuje i wykonuje na Bobby'm Sidewalk Slam!! Undertaker przejmuje inicjatywe i ustawia Bobby'ego na stole, po czym wchodzi na trzecią line i próbuje wykonać jakąś akcję, lecz Monty Brown mu w tym przeszkadza i spycha go z narożnika co doprowadza do lekkiego zetknięcia się ze stołem na którym leży Bobby! Niestety, stół się nie złamał na niekorzyść Brothers of Destruction. Kane który jest prawdopodobnie najmniej poobijany podchodzi do Bobby'ego i zdejmuje go ze stołu wykonując na nim uppercut'a, wystąpiła tu reakcja łancuchowa, gdy Kane wykonał uppercut'a siła która dosięgnęła Bobby'ego odrzuciła go w stronę Stołu, lecz Lashley jedynie się o niego oparł. Monty Brown wbiegł z powrotem na ring Clothesline'ując Monster'a i Taker'a jakimś cudem, po czym podniósł swojego drużynowego partnera!! To chyba jest już koniec Monty podnosi Taker'a, a Bobby Kane'a, po czym Monty wykonuje na Takerze The Alpha Bomb, a Bobby The Dominatora!!!! Teraz jest już tylko kwestią wrzucić dwóch członków BoD na stół i dokonać dzieła zniszczenia!! Bobby i Monty układają Kane'a i Takera na stołach, po czym Bobby wchodzi na narożnik wykonując Leg Drop na Undertakerze i WYGRYWAJĄC WALKĘ O SWOJE PASY!!!!!!!!!!! Lecz co się dzieje!?!?!?!?! Zaczyna grać muzyka Mr. Cracker'a!!!!!

Mr. Cracker - Oooo, nie! Nie pozwolę tak zakończyć tej walki! Zamieniam tą walkę na Table Elimination Match!!. Walka trwa nadal, bijcie się śmiecie!

Monty Brown i Lashley szybko dopadają Kane'a i wykonują na nim dziesiątki podwójnych akcji, po których najprawdopodobniej Kane jest w innym świecie... Brown wykonuje The Alpha Bomb, a Lashley, aby dopiąć swojej wygranej The Dominator'a!! No teraz to już chyba nikt nie ma wątpliwości kto wygra walkę o pasy WWF Tag Team!! Brown i Lashley ustawiają Kane'a na stole, lecz co to !! Monty Brown schodzi z ringu i szuka czegoś pod ringiem!! Nagle wyciąga sznur!! TAK, juz wiemy co się szykuje, chcą wszysto zawiązać do ostatniego momentu!! Monty zawiązuje dokładnie Kane'a na stole, lecz co to!? Kane łapie Monty'ego i Lashley'a za szyje!! Zderza głowami Lashleya i Browna o siebie, po czym szybko się wyplątuje ze sznurów!! Big Red Monster wstaje, podnosi Monty'ego Brown'a i Bobby'ego Lashleya i wykonuje na nich Double Chokeslam!!!! Zwycięzcami zostają Brothers of Destruction!!

Po walce Undertaker szybko wbiega na ring pomagając Kane'owi wstać i ciesząc się ze zwycięstwa BoD pozostaje na ringu!

Widzimy na Telebimie uczestników dzisiejszej walki wieczoru! - Chrisa Jericho i Edgea

N#1 Contender Match

Chris Jericho vs Edge

Sędzia nakazuje uderzyc w gong. Obaj zaczynają od klinczu. Jednak Edge wpycha Jericho do narożnika. Sędzia nakazuje przestac i rozdziela ich. Kolejny raz widzimy klincz, jendak natychmiast Jericho zakłada headlock. Po dłuższej chwili Rated R uwalnia się i rzuca Y2J'a na liny i próbuje go powalic dropkickiem, jednak Chris wykonał unik. Copeland wstaje, ale tuż po tym nadział się na kopniaka od Jericho. Y2J łapie nogi Edge'a i próba Walls of Jericho Jednak po paru chwilach mocowania Chris zaprzestał tego i rzucił się na swojego przeciwnika obsypując go seriami ciosów. Sędzia jednak przerywa tą akcję. Y2J czeka aż Edge wstanie. Szykuje się do Codebreaker'a! Jericho wyskakuje, jednak Rated R odpycha i Chris upada z impetem na ziemię. Jericho wstaje przy pomocy lin, jednak Rated R wyrzuca Chrisa z ringu clotheslinem przy okazji samemu wylatując! Za ringiem zaczyna się wymiana ciosów. W końcu Y2J rzuca Adam'a na metalowe schody! Sędzia odliczył już do 7. Jericho wchodzi na ring. Rated R w ostatniej chwili wczołgał się do kwadratowego pierścienia. Chris Jericho natychmiast doskakuje do Edge'a brutalnie go obijając. Jericho podnosi Edge'a i częstuje go Step Up Enziguri, Edge pada, a Chris nie zwalnia tempa i wykonuje na nim przepiękny Lionsault z drugiej liny i zarazem przypinając Edgea. Sędzia odlicza 1...2... EDGE WYBIJA!!!! Jericho nie może uwierzyć!! Próbuje jeszcze raz przypiąć Edgea w swoim stylu Cocky Pin! 1...2...2.9999!!!! Nie, jednak nie!!!! Edge szybko wstaje jakby mu nagle jakaś nadprzyrodzona siła energii dodała, Rated R Superstar podbiega do narożnika wchodzi na niego i wykorzystuje zamroczenie Chris'a wykonując na nim Diving Spear!! Na tym się widocznie nie kończy, ponieważ RatedR wykonuje na Jericho Dragon Suplex!! Edge po tych kilku akcjach podnosi zamroczonego i półprzytomnego Chris'a, EDGE WYKONUJE SPINNING HEEL KICK!! Nie!! Jednak NIE!! Chris łapie Edge'a za nogi i kontruje Spinning Heel Kick do Walls of Jericho!! Edge zwija się z bólu miota się po całym ringu próbując się doczołgać do lin, lecz Chris odciąga go!! Co my widzimy!? Shawn Michaels wbiega na ring!! Chris luzuje Walls of Jericho które wykonywał na Edge'u i podchodzi do lin, Michaels szybko wbiega na ring i wykonuje na Chrisie Sweet Chin Music, to samo zrobił z Edgem wcześniej podnosząc go!! Co za walka!! Sędzia każe uderzyć w gong, walka zakończyła się wynikiem nierozstrzygniętym!

Dark Samowski jak widać, nie może się rozstać ze wspaniałą publicznością zgromadzoną w sali, bo znów wychodzi i najprawdopodobniej ma coś ważnego do ogłoszenia!

Dark Samowski - Niestety nie poznaliśmy przeciwnika cw... Randy'ego Ortona na najbliższym PPV. Mamy remis, więc nie pozostaje mi nic innego jak zapowiedziec walke. Otóż na Royal Rumble zobaczymy walkę Chris "Najlepszy wrestler w historii" Jericho vs. Edge vs. Randy Cipka Zapraszam was na najbliższe PPV! A jeśli was nie będzie, to jak już zostanę mordercą to was zabiję A teraz wypierdalac mi do domu! Pa pa.

WYNIKI GALI I SEGMENTY

http://www.bankfotek.pl/image/647317.jpeg

http://www.bankfotek.pl/image/647318.jpeg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prosimy o komentarze które zmotywują nas do dalszej pracy i lepszych osiągnięć w pisaniu :).

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

HcK 1 odpowiedź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Haha
        • Lubię to
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...