Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  3. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Z jednej strony to w sumie dobrze. Teraz obie najważniejsze fedki mają swoje miejsce, gdzie wizualnie jest wszystko pod ręką. Z drugiej strony jednak człowiek wiedział, że w Wydarzeniach były gale Premium/PPV. Teraz mamy mieszańca z tygodniówkami, a jednak gale Premium to te najważniejsze i jakoś powinny być wyróżnione. Zobaczymy. Zapewne kwestia ludzkiego przestawienia w głowie, która nie powinna potrwać zbyt długo i człowiek szybko się na nowo przyzwyczai. Teraz można z zakładki forum (U góry) wyrzucić dział wydarzenia i dorzucić te o AEW i WWE.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przyszłość Daniela Bryana, kontuzje Bretta DiBiase i Beth, k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rating gali NXT wyniósł 0.8 pkt, co przekłada się na nieco ponad milion telewidzów.

Na gali Raw w ostatnich dniach kwietnia ochrona wyprosiła z hali fanów, którzy przynieśli ze sobą transparenty z napisami: "Riot for Mickie".

Great Khali przebywa obecnie w Indiach, gdzie przyjmuje oferty na promoc...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-przyszlosc-daniela-bryana-kontuzje-bretta.html
  • Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nieee... Justin Gabriel musi wygrać pierwsze NXT. W nim widzę najlepszy potencjał i przyszłego wrestlera w WWE.

Always ready to fly!

Opublikowano
a ja widze skipa sheffielda kazdy ma swojego jakiegos ale uwazam ze skip,justin,bryan heth i wade barett maja to cos a inni tragedia
Opublikowano

a ja dam sobie jaja ogolić, że wygra Otunga ^^

cóż do głóncyh rosterów wg. mnie: Skip, Bryan, Justin + Kaval

Opublikowano

a Wg mnie wygrac powinien Daniel Brayan.

No i Justin Gabriel...reszta jakoś prawdę mówiąc nie podoba mi sie...

Opublikowano
Skoro Bryan ma wygrać pierwszy sezon to po kiego ma streak 0-10? Powinien być lepiej bookowany żeby było widać jakie ma umiejętności. Zupełnie bez sensu. Moim faworytem jest Otunga.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Opublikowano
według mnie,najlepszym kandydatem do wygrania tej edycji NXT jest Wade Barret
Opublikowano
Skoro Bryan ma wygrać pierwszy sezon to po kiego ma streak 0-10? Powinien być lepiej bookowany żeby było widać jakie ma umiejętności. Zupełnie bez sensu. Moim faworytem jest Otunga.

To właśnie jest ten chwyt... koleś wzięty z innych o wiele mniejszych federacji, z ogromnymi umiejętnościami przybył do WWE. Co się teraz dzieje? Vince promuje WWE jako najlepszą federację, w której jest bardzo trudno wygrać jakąś walkę. Bryan po ciężkich treningach zaczyna wygrywać i wygrywa NXT. Na 100% coś takiego będzie.

Otunga? lUl, jak można chcieć, żeby ktoś taki wygrał wśród takich wrestlerów jak Justin, Danielson i kilku innych. 0 mic skilli, głos 9 latka, bardzo małe ring skille, ktoś taki powinien siedzieć w domu przed telewizorem, bo w FCW nawet miejsca dla niego nie ma.

a ja widze skipa sheffielda kazdy ma swojego jakiegos ale uwazam ze skip,justin,bryan heth i wade barett maja to cos a inni tragedia

Skip na pewno nie wygra NXT, jest po prostu na zapchanie luki.

Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Opublikowano
Moim zdaniem powinien wygrać albo Wade Barret albo Otunga,Daniel Bryan jest żałosny ma niby 10 czy iluś tam letnie doświadczenie a streak 0-10 widać te jego doświadczenie :roll:
by Filipoo666 ;D

2388365614be5ab942c6d0.jpg

Opublikowano
Draggon, wiesz, że Wrestling jest udawany i nawet z najgorszym wynikiem można mieć zarąbiste umiejętności? Pod pojęciem doświadczenie mam na myśli jakość jego walk, jego umiejętności do tworzenia dobrej walki, sellingu, odgrywanie gimmicka, wypowiedzi przy mikrofonie itp. Broń Boże nie mam na myśli wygranych i przegranych. Daniel Bryan nie jest absolutnie żałosny, jest bardzo dobry... Tak czy siak i tak przejdzie do głównego rosteru, czy Ci się to podoba czy nie. Vince wie z kim ma do czynienia i nie bez przyczyny daje mu taki streak.
Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Opublikowano
no tak ale nawet jak ma te "umiejętności" to chyba Vince mógłby dać mu to pokazać, ale też przecież Streak sie liczy przy głosowaniu a kto ma ostatnie miejsce ten odpada z NXT :???:
by Filipoo666 ;D

2388365614be5ab942c6d0.jpg

Opublikowano
Ale ludzie dobrze odbierają Brayana, jeżeli nie zostanie wybrany to na pewno nie opuści WWE. Całym sercem był bym za Gabrielem, gdyby nie to, że wygląda trochę nie jak facet. Ale wydaje mi się, że to on urzeknie Vincea i widzów. Ostatecznie Otunga..