Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  3. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Z jednej strony to w sumie dobrze. Teraz obie najważniejsze fedki mają swoje miejsce, gdzie wizualnie jest wszystko pod ręką. Z drugiej strony jednak człowiek wiedział, że w Wydarzeniach były gale Premium/PPV. Teraz mamy mieszańca z tygodniówkami, a jednak gale Premium to te najważniejsze i jakoś powinny być wyróżnione. Zobaczymy. Zapewne kwestia ludzkiego przestawienia w głowie, która nie powinna potrwać zbyt długo i człowiek szybko się na nowo przyzwyczai. Teraz można z zakładki forum (U góry) wyrzucić dział wydarzenia i dorzucić te o AEW i WWE.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Walki na HS, Triple H w filmie, Ratingi gal, uzupełnienie Dr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na house show gali RAW, które odbędzie się 14 czerwca została zapowiedziana walka pomiędzy Batista a Johnem Cena. Stawką walki ma być pas mistrza WWE.

W ten weekend Randy Orton będzie pracował na house showach z obecnym posiadaczem pasa World Heavyweight Title Jackiem Swaggerem.

W maju za to, na house showy grupy S...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-walki-na-hs-triple-h-w-filmie-ratingi-gal.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Coś mi się zdaje, że Big Show będzie facem na SmackDown!, podczas draftu, gdy został wylosowany przez SD!, wszedł tak jakoś po face'owsku :D
Opublikowano
zciotowali big showa tak jak kaliego 2 strzaly w glowe i leza obaj wiec swagger naewno utrzyma pas
Opublikowano
Deleted

Edytowane przez Anonymous

Opublikowano
a ja myslalem ze nizej o.6 iMPACT nie zejdzie :/
Opublikowano
Moim zdaniem w miejsce SURVIVOR SERIES powinni KING OF THE RING stworzyć. Koo jest za takim rozwiązaniem. Są jeszcze CYBER SUNDAY no i UNFORGIVEN.
Opublikowano

survivor series jak bym zmienij nazwe na hell fight albo masterslam...

a jak wy myślicie?

Opublikowano

Niestety dla Impact'u i SD , Raw zostało naszpikowane gwiazdami kosztem Smackdown by wygrać "wojne" ratingową z Imakciorem.Bajerancka ekipa z SD czyli SES,Edge,Jericho został niestety rozbita , a ci dwaj ostatni nie mają szans na częste Title Shoty albowiem pas WWE jest zarezerwowany tylko dla 3 osób:Batista,Cena i Orton , więc Rated R Superstar i Y2J będą tylko jobbować bezcennemu i reszcie drewienek :(.

I proponuje w zastępstwie sa SummerSlam nazwe:Takedown.

Opublikowano
A moim zdanie jednak SURVIVOR SERIES powinno cały czas istniec. To była moja ulubina gala PPV. Była to legendarna gala należąca do wielkiej 4 PPV do której należały : ROYAL RUMBLE,WRESTLEMANIA,SUMMER SLAM,SURVIVOR SERIES. A najlepsze były TRADITIONAL SURVIOR SERIES TAG TEAM ELIMINATION MATCH'e. VINCE McMAHON podejmuje coraz bardziej szokujące wiadomości zwalnia zawodnika za zawodnikiem kończy legendarną gale PPV. NO COMENTS. Zgodzicie się ze mną??????????????????
Opublikowano
racja, survivor series była jedną z najlepszych gal zaraz po wrestlemani, jak mogli tak sławną gale wyeliminowac, mcmachon naprawde ma coś nie tak z głową...
Opublikowano

Ok... Mogłem w stanie to zrozumieć, że chcą zastąpić Survivor Series galą z matchem War Games ale jak KURWA MAĆ MAJĄ ZNOWU STRZELIĆ JAKIEŚ GÓWNO W STYLU "TRIPLE THREAT" ALBO "TAG TEAM" TO MNIE KREW ZALEWA....

Sorry, że tak z przekleństwami i z caps lockiem ale mnie naprawde już kurwica bierze przez to WWE... najpierw spierdolony draft (jak można było tak rozpierdolić SmackDown!) a teraz się jeszcze dowiaduję, że nie zobacze War Games, którego szczerze mówiąc nie mogłem się doczekać...

13548174524e5e36f3310a3.jpg

Opublikowano
Zgadzam sie w 100% z fanem o nick'u "monster" to co się dzieje w WWE to jest absurd. Jak można było rozwalić tak świetny brand jak SMACK DOWN. JOHN MORISSON z FRIDAY NIGHT DELIGHT zmieni się w MONDAY NIGHT DELIGHT jak to wogule brzmi. CHRIS JERICHO I EDGE napędzali SMACK DOWN tam chociaz mieli szanse na pasy INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP czy WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP. A na RAW pas WWE CHAMPIONSHIP jest zarezerwowany dla JOHN CENA,TRIPLE H,RANDY ORTON,BATISTA. KOFI KINGSTON powinien być na RAW ja go wolałem na RAW, BIG SHOW na SMACK DOWN pewnie go zrobią potulnym i dobrym wielkoludem a nie monsteram jak na RAW który wszystkich niszczył. Najlepsi peep show zawsze był na RAW a nie na SMACK DOWN. KELLY KELLY na SMACK DOWN może być to cyba jedyna rzecz jakiej w ten dreaft nie spieprzyli. Cieszę się że HART DYNASTY mają UNIFIED TAG TEAM CHAMPIONSHIP bo to jedyny TAG TEAM który na to zasługuje w WWE. N a mam ogromną nadzieję że JOHN MORISSON lub R-TRUTH że któryś z tych panówodbierze MIZ'owi UNITED STATES CHAMPIONSHIP. Szykuje sie feud EDGE i RABDY ORTON. Chociaż nie wiem o co chodziło EDGE'owi. Ale wysłał mu przesłanie ach mam nadzieje na feud palce lizać. Trzeba tez pamiętać że EDGE i RANDY ORTON kiedyś mieli najlepszy TAG TEAM (RATED RKO). No i mam nadizje ze KOFI KINGSTON ZDOBEDZIE INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP. Wydaje mi się że KOFI KINGSTON,CHRISTIN i TED DIBIASI dostaną ogromny push tak jak JACK SWAGGER. Troche sie rozpiałem ale to już koniec.
Opublikowano
Ludzie ogranijcie się!nie piszcie Caps Lockiem każdego nazwiska bądź nazwy gali.Wrzućcie na luz.Raw się wzmocniło aby nie wiało nudą na która narzekacie = Cena,Batista,HHH.A SmackDown będzie teraz promował upper/midcarderów na main eventerów.To jest dobre posunięcie,przynajmniej zawodnicy typu Christian bądź Kofi Kingston dojdą do najważniejszych pasów(być może).

7614081404f146f966c931.jpg