Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

LiveBox od NEO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań dotyczących użytkowania LiveBox'a, który rozprowadza TP.. Jak to jest z jego instalacją? Instaluje się go na stacjonarnego czy również na lapka? Chodzi mi w tym momencie o to, czy instalować go trzeba na wszystkich kompach? Na stacjonarnym mam już zainstalowaną Strefę TP itp, więc stąd te moje wszystkie pytania.. Zastanawia mnie również czy na lapku należy utworzyć kolejne konto neostrady?

Jak przypomnę sobie jeszcze to co mnie zastanawia to dopiszę, na razie byłbym wdzięczny za odpowiedź na to.. :wink:

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie trzeba nic instalować jeżeli używasz Liveboxa tylko na jednym kompie, który masz podpięty przez Ethernet do LB. Jeżeli chcesz na więcej, to musisz zainstalować na każdym komputerze sterowniki z płytki, ale niekoniecznie musisz korzystać z tego odbiornika USB aby łapać WiFi. Może być i wbudowana karta.
We'll keep the red flag flying high, cause Man United will never die.
Opublikowano
  • Autor

Mam taką sytuację, że obecnie korzystam ze zwykłego modemu od NEO na stacjonarnym. W tygodniu przymierzam się w końcu na kupno lapka, z tego co widzę po komie i po opinii kumpli Wi-Fi praktycznie mi nie łapie, więc jestem uzależniony od wzięcia z TP LiveBox'a lub kupna routera itd...

Z tego co mówisz to na obu kompach będę musiał jedynie zainstalować sterowniki nowego modemu, zaś Strefę TP wystarczy mieć na dotychczasowym stacjonarnym? ;)