Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  3. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Z jednej strony to w sumie dobrze. Teraz obie najważniejsze fedki mają swoje miejsce, gdzie wizualnie jest wszystko pod ręką. Z drugiej strony jednak człowiek wiedział, że w Wydarzeniach były gale Premium/PPV. Teraz mamy mieszańca z tygodniówkami, a jednak gale Premium to te najważniejsze i jakoś powinny być wyróżnione. Zobaczymy. Zapewne kwestia ludzkiego przestawienia w głowie, która nie powinna potrwać zbyt długo i człowiek szybko się na nowo przyzwyczai. Teraz można z zakładki forum (U góry) wyrzucić dział wydarzenia i dorzucić te o AEW i WWE.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Paul Heyman, Scott Hall i Sean Waltman, Kurt Angle, Tara, To

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno federacja TNA jest bardzo zainteresowana pozyskaniem do Creative Teamu Paula Heymana, który miałby pracować z Vincem Russo. Sam Paul jednak ponoć nie bardzo widzi swoją pracę w tej federacji i odmawia na każdą ofertę.

Z Paulem chcieliby również pracować ECW Orginals, była nawet jakiś czas temu mowa o stworzen...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-paul-heyman-scott-hall-i-sean-waltman-kurt.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja liczyłem ( no i licze ) na Heymna.

btw na Lockdown nie mialo byc 10k osob ?

Opublikowano
Dokładnie. Ostatnio była mowa o sprzedanych 4 000 biletów i miejsc dla 10 000. Teraz słyszymy, że miejsc jest dla 4 000, a biletów upchnięto 2 600. To jak z tym jest?
Opublikowano
  • Autor
TNA has currently sold around 2,600 tickets for Sunday's Lockdown pay-per-view.

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
To bardzo cienko z tymi biletami... .
Żyj każdego dnia tak jakby był tym ostatnim.
Opublikowano
albo czysta propaganda z tymi 10 tysiącami albo pomyłka wpisującego... niestety chyba sfera marzeń
Opublikowano

Hala w której odbędzie się Lockdown owszem ma pojemność 10k, ale przy takich imprezach jak koszykówka czy koncerty. W przypadku wrestlingu część gali musi być wyłączona chociażby ze wzgledu na titan tron. http://en.wikipedia.org/wiki/Family_Arena

Według poniższej rozpiski wynika iż jest 5000 miejsc przeznaczonych na TNA, więc wersja z 2600 sprzedanymi biletami jest bardziej prawdopodobna.

http://www.familyarena.com/pics/db/calendar/large/seating_776.jpg

Edytowane przez Koper

Opublikowano

:/ nie wyglada to różówo.

jak ktos wczesniej wspomnial koniuktura na wrestling spadla.

ale jak ktos jest fanem MMA napewno woli popatzrec na TNA niz na WWE.

Opublikowano

Sprzedaz biletow idzie slabiutko, wrecz tragicznie.

2 lata temu TNA zgromadzilo w tej samej hali 7 tys. widzow, a tym razem ma byc 4 tys.?!

Opublikowano

No nieźle Hall zarabia, 156 tysięcy rocznie + kasa za PPV, niby w porównaniu do WWE to nie jest potężna kwota, no ale to TNA, a sam Hall nie ma jakieś super formy. Fajnie, że chłopaki podeszli do tego na poważnie, pokazali, że nie są menelami ;)

No Tara ma szczęście, ale jeżeli dostała urazu podobnego do mojego (obroniłem bardzo mocny strzał piłką nożną jedną ręką) to może odczuwać bóle przez jakieś 4 miesiące, chyba, że będzie brać jakieś środki przeciwbólowe, w każdym razie - słabo, ale mogło być gorzej.

Dreamer w TNA o tak ;)

Abyss heel turn o tak ;)

Brak geja od Orlando Jordana, tym bardziej, oooo tak ;)

Opublikowano

"Brak geja od Orlando Jordana, tym bardziej, oooo tak ;)"

on zostanie ale tego blondasa braknie.

coz, sam nie jestem homofobem ale to mi nie siada. Wole dobre X.

Pas X ponad wszytsko. Hardy ssie masakrycznie, nic nie robi w ringu, AJ S. jako heel tez ssie, widownia TNA spadla, bo kazdy wiedzial ze TNA = wrestling. a teraz co mamy, temat Stinga pomine, Daniels is get out. Samoa Joe to pewnie wiekszy story line, ale najgorsze jest to, ze uzaleznia sie niejako powodzenie federacji, od sciagnmiecia jakis nazwisk - jak Dreamer -. Booking kooleje masakrycznie, Hulk nic sam nie zrobi.

ps. DW jako X champ, kpiny. Czekam na pozadny wrestling i sensowne storyline,ale to chyba tzreba wymienic ekipe bookerow.

nie wiem jakie bedzie obecne LD, ale dam sobie :- uciac ze "fejsi" wygraja, ale jak patzre na plakat z 2006 to mi sie prawie łezka w oku kreci.