Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   611
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Dla mnie opcje dwie:

Pierwsza:

Tak jak zostało to wspomniane. Punk i Heel Turn. Heyman wtedy opuszcza Romana i rusza z Punkiem w dalszą drogę.

Druga:

W ramach przysługi Paul pociąga za wszelakie możliwe sznurki, aby Punk dostał walkę z Guntherem. Pisało się o walce Gunther vs. Punk na Survivor Series. Może dostaniemy taki pojedynek tylko troszkę później. Roman wtedy mógłby się wkurzyć, że Punk zawalczy sobie o pas szybciej niż on sam.
Jedno jest pewne. Będzie po prostu ciekawie.

Punk poza pierwszym promo po powrocie, które mi nie siadło to u mnie jest na duży plus. Dobrze się go ogląda, a przecież najlepsze przed nami. Seth\Roman może coś z Ceną? Możliwości spore. Byle zdrowie dopisywało.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/633/#findComment-628594

• Reputacja:   461

No to co? Lecimy z pierwszym SD po Survivor Series, ciekawe co do powiedzenia będą mieli Tribal Chiefowie, bo to mnie najbardziej ciekawi w sumie xD.

Widać New Bloodline wkurzone i wyładowuję złość na Apollo na backu i w sumie na ochroniarzach. Oficjalnie SD otwiera nam Kodeusz! Ale nie wiem czy będzie miał coś ciekawego do przekazania. Chciał pogadać chyba o KO, ale przerywają mu American Made, którzy są z Raw.....WHY?! xD Gigachad porównuję sytuację Otisa do KO, ale ma rację z tym, że ciężko o bardziej lojalnego przyjaciela niż KO, akurat w ostatnim czasie tak było i to bardzo, widać było, że KO się zmienia i też uważam, że wszystko co dostaje Rhodes to zasłużył na to. Było wspomnienie o Shorty G i Starduście, w gruncie rzeczy to segment miał doprowadzić jedynie do pojedynku Gigachad vs Cody, segment jakiś wybitny nie był, nawet mnie nie zaciekawił, zły też nie, po prostu, żeby pewnie ustalić ME, niech będzie.

Pianek i Naomi na backu oraz potem Chelsea i Piper, w sumie jak zawsze nic ciekawego.

Tiffany vs Elektra vs Naomi, oj tak dajcie mnie to, kurde ale pewnie tutaj wygra Naomi, Tiffany ma walizkę, więc nie ma sensu jej dawania pasa mid cardowego dla mnie, a na Elektre raczej nie postawią, chociaż może się mylę i miło zaskoczę niemniej jednak walka wyjdzie miodnie zapewne. Ulala no po około chyba 7,5 minutowej walce, bo nie było w niej chyba reklam, ale może nie zauważyłem, jak były to z 10 minut pewnie walka trwała, ale naprawdę bardzo dobry pojedynek, panie dały z siebie wiele uważam  i zwyciężczyni mnie zaskoczyła mega pozytywnie Tiffany leci dalej i będziemy mieli za tydzień Bayley vs Green i Michin vs Tiffany, ciekawe walki, chociaż ten drugi pojedynek to widzieliśmy naprawdę dużo razy, chociaż w ringu panie dają radę, to tak na zdrowy rozsądek dostaniemy Tiff vs Bayley finał, ale kurde mam nadzieję, że jednak postawią na Chelsea i dostaniemy Green vs Stratton, bo przegrana Tiffany z Michin jak dla mnie byłaby kiepska, a z Green jeszcze ujdzie, ale zobaczymy co wykombinują, każda w sumie z tych 4 opcji będzie git, nawet Michin.

Ktoś zaatakował Streetsów, ciekawe kto to był(na pewno nie Ciampa) xD.

Pianek wychodzi na arenę, a bo będzie walczyła z Green hmm no dobrze, dlatego że to Chelsea to dajmy szansę, a nieeeee ona zawalczy z Piper, to skip dla mnie, pamiętam dalej ich feud chyba jak Pianek nie mógł podnieść Piper, ale ostatecznie to się udało, to chyba miało wywołać efekt "woooow" xDDDD, Nie wiem jak walka, bo skipnąłem, ale jak to mogło dostać około 13 minut.......bez sensu. Pianek jak zwykle nic nie zyskuję, bo jest wypromowany ponad wszelkie możliwości, żeby coś zyskać wygraną z zawodniczką, która nic nie wygrywa, ale może komuś pojedynek przypadł do gustu, ja skipnąłem xD.

Pianek i Naomi znowu na backu meh.

New United States Champion is hereeeeeeee!!! Fajny ma entrance to trzeba przyznać, dobrze wygląda jego postać obecnie, klimatycznie, może ten run będzie lepszy od jego 2 poprzednich z pasem US i 2 poprzednich z pasem IC xD. Kurde no Nakamura nic nie zdołał powiedzieć i od razu mamy przerwanie przez Knighta, w sumie może to i lepiej, LA na micu to jest coś. Knight chcę rematchu już teraz no no, ale chyba dostanie go na Saturday Night's Main Event, no proszę wszystko przerywa Andrade, może jakiś Triple Threat albo Fatal 4 Way jeszcze z Melo? No zobaczymy. Kurde, ale pojawia się New Bloodline no proszę, szybko spadli w hierarchii xD, od pasa Undisputed WWE i Romana do tytułu United States xDDDD Chyba że po prostu chodziło tutaj o to, żeby zrobić sobie miejsce w karcie gali i bardzo możliwe, że to tylko o to chodziło, Solo bierze mikrofon i w sumie mówi, że nic jeszcze nie jest skończone, że ma dość traktowania go jak żart i że to on wciąż jest Tribal Chiefem i Head Of The Table i Acknowledge Him xD, w sumie nic to nie zmieniło, ale New Bloodline chociaż próbuję coś robić xD.

KO z kolejnym wideo promo, ale krótkie.

Motor City Machine Guns vs DIY, ciekawe czemu akurat oni ich zastąpili xDDD, ale walka może wyjdzie solidnie i dostaną więcej czasu niż ostatnio. Ciampa przy wejściu widać, że bardzo nie chcę, żeby Johnny robił to co zwykle robi face'owy Gargano xD czyli tauntuje do fanów i jest pełny energii, tak jak Ciampa, jednak tym razem z jego strony pełne opanowanie i podążanie w stronę ringu, dobra zaczynamy walkę. Nooooo kolejny bardzo dobry pojedynek  i pomimo tego, że myślałem, że to Ciampa turnie to ostatecznie mamy turn całego DIY z Gargano, który jakimś cudem się do tego przekonał, a Ciampa giga zadowolony i uśmiechnięty stał sobie w narożniku i czekał na taga, dzięki temu Johnny i Ciampa sięgają kolejny raz po tytuły mistrzowskie i teraz w końcu może zacznie dziać się coś ciekawego z tymi tytułami, mega dobry pojedynek, mega dobra historia opowiedziana przez obie ekipy, super się to oglądało, ja jestem mega zadowolony.

KO zaprasza Cole'a do samochodu i chyba tak przeprowadzony zostanie wywiad z tego co rozumiem, fajnie klimatycznie. I see handsome man have a right świetnie podsumowane, ogólnie bardzo dobry wywiad, emocjonalny i KO powiedział w sumie wszystko co miał do powiedzenia, o wiele lepiej mi się oglądało ten wywiad niż segment początkowy, który był po prostu niepotrzebny imo i jeszcze zawołanie Cole'a jak ten wysiadł i zamknięcie szyby patrząc mu w oczy xDDD, no fajnie to wyglądało naprawdę.

Next Week: Bayley vs Chelsea Green i Tiffany vs Michin no pisałem o tym, czekam na te walki, bo ringowo mogą wyjść naprawdę dobrze, a no i w sumie tyle z zapowiedzi no ok, zapowiada się dobrze.

A co tutaj robi Gunther? Potem jeszcze Melo ma jakiś problem do Aldisa xD, ale Nick ma coś specjalnego dla Melo tylko co to będzie? Jeszcze nie wiem, może jakaś walka z Guntherkiem? We Will See.

Gigachad Gable vs Cody Rhodes, walka powinna być naprawdę dobra, wynik wiadomo jaki będzie, ale ciekawe czy pójdzie po prostu po schemacie, że Cody wygra i świętowaniem kończymy SD czy jednak wydarzy się coś więcej, w sumie obstawiam to 1, ale może Triple H zaskoczy nas. Dobre 9 minut czasu w TV i chyba jedna reklama była to z 12 minut, oczywiście solidny pojedynek i kończymy jak Rhodes siedzi z kontuzjowaną kostką, a KO wchodzi do ringu i patrzy na niego, a potem atakuję i w sumie mamy brawl pomiędzy zawodnikami i takie zakończenie show, no feudzik trwa w najlepsze.

Plusy:
Triple Threat Match kobiet
Wizja potencjalnego Triple Threatu o tytuł United States i New Bloodline, które nie pozwala o sobie zapominać
Heel Turn DIY i wygrana mistrzostw WWE Tag Team, a także cała walka
Wywiad KO z Colem w samochodzie
Main Event

Neutral:
Segment początkowy
Pianek vs Piper

Podsumowanie: Hmm no jakby ocenić to show, wydaję mi się że solidne show naprawdę, chociaż raczej poza walką o pasy WWE Tag Team to drugi raz bym nie obejrzał, moim zdaniem było to dobre solidne show takie na raz, ale można było mieć przyjemność z oglądania jak najbardziej, walki naprawdę dobre solidne, segmenty no z tym to różnie było, heel turn DIY świetnie wypadł, jak dla mnie to była najlepsza część show i to mogło być main eventem zdecydowanie.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/633/#findComment-628698

• Reputacja:   611

WWW.PWMANIA.COM

During Friday night's post-WWE Survivor Series: WarGames episode of SmackDown, the company announced they are opening up a “transfer window” arrangement allowing stars to move from one brand to another between RAW, SmackDown, and NXT. American Made appeared on this week's show to confront Undisputed WWE Champion "The American...

Jak się wam podoba taki pomysł?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/633/#findComment-628700

• Reputacja:   39

Dopóki nie zrobią konkretnego Draftu niedługo po przejściu na tego Netflixa to jestem za. Pod warunkiem, że po drafcie będzie surowo przestrzegany i zawodnicy nie będą sobie skakać "bo tak", ale to pewnie marzenie ściętej głowy.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/633/#findComment-628703

Dzisiaj już SNME, ale przed tym trzeba napisać co nieco o ostatnim SD, mam nadzieję, że się nie zawiodę, więc lecimy!

O kurde w sumie zaczynamy od bardzo dobrej rzeczy, bo od powrotu Jimmy'ego Uso, który jest kontuzjowany, wchodzi o kuli i no ciekawe co ma do powiedzenia, a dzisiaj jeszcze usłyszymy coś od OTC! Zapowiada się jeszcze lepszy epizod niż myślałem. No i w sumie Big Jim mówi o War Games i o swojej rodzinie oraz zastanawia się co jest przed "Nami" no mówi też, że jest dumny z całej swojej rodziny i że pora, żeby kolejny rok był dla niego i będzie wielki w jego wykonaniu, ciekawe czy tak się stanie, w sumie myślałem, że to będzie koniec segmentu ale mamy atak Drew McIntyre'a! Ojj widać, że Drew chcę wykończyć całe Bloodline i dobrze to wygląda, czyli co Roman vs Drew na Raw 6 Stycznia?

Nia i Candice podchodzą do Tiff na backu i oczywiście chcą jej jedynie uprzykrzyć życie udając przyjaciółki, jakie to typowe. Aldis gada do Drew, który ma wywalone xD potem pojawia się największa nudziara w WWE czyli Pianek, Aldis chcę, żeby Pianek się zrzekł tytułów Tag Team kobiet, kurde weźcie to wywalcie w końcu xD.

It's TIFFY TIME!!!! Fajny ma ring gear, takie świąteczne kolory, a dzisiaj zawalczy z Michin po raz enty xD, obejrzę pojedynek, ale raczej bez większych emocji, widzieliśmy walki tych Pań w tym roku już naprawdę dużo razy i to za dużo, ale może zaskoczą zwyciężczynią, spodziewam się Tiff, ale nie zdziwi mnie wygrana Michin, w sumie pomimo mojej sympatii do Tiff to Michin powinna tu wygrać, bo Stratton nie powinna mieć tytułu US. Około 8 minut naprawdę dobrego pojedynku, ale nieprzyjemny botch na koniec, bo Michin nie uniknęła tego Moonsaulta od Tiffany i to trafiło, a ona tak o sobie wstała i zrobiła swojego finishera, uważam, że to dobry wybór i Michin powinna się znaleźć w finale, ma większe szanse niż Tiff moim zdaniem, ale finish strasznie zbotchowany niestety, ale jest jak jest, sama walka była naprawdę dobra.

Fajne wideo promo nowych mistrzów WWE Tag Team DIY. Kurde kurde kurde, ale to było dobre, świetne wideo promo Romana, genialne, który mówi o tym jak razem rządzili jeszcze chociażby w zeszłym roku, a na koniec wyzywa Solo do Tribal Combat o Ula Fale, ale to będzie dobre i jeszcze The Rock tam się pojawi, bo jest zapowiadany z tego co wiem, ale to będzie dobre, ale to będzie świetne!

Pora na Carmelo vs.....No właśnie vs kto? Nie wiadomo, bo to tajemniczy zawodnik, nie zdziwi mnie jak to będzie Kevin Owens, który sobie po prostu rozwali Melo przed walką z Kodeuszem, ale nie zdziwi mnie też jakiś Escobar czy inny nic nie znaczący Theory. Dobra to mnie zaskoczyli BRAAAAAAAUUUUUUNNNNN! GDZIE GAŚNICA?! CHOWAJCIE ŻYDÓW!!! A tak poważnie to dobrze widzieć go z powrotem i że już się wyleczył, ciekawe czy zniszczy Melo szybko czy trochę się z nim pobawi, ale niestety Melo pewnie to przegra, a szkoda. Ehh Melo rozwalony w 1,5 minuty czyli co to już koniec tego zawodnika? No szkoda, że nie chcą w niego inwestować jak dla mnie warto, ale no jest jak jest, niech będzie.

Wywiadzik z Knightem.

Lecimy wychodzi całe The Bloodline, więc pora na Solo vs Knight, ale widać, że Sikoa ma jeszcze coś do powiedzenia, jednak nawet nie zdążył powiedzieć czegoś konkretnego poza tym, żeby wszyscy Acknowledge Him, bo przerywa mu od razu LA Knight! No ciekawe kto wygra i ile ta walka będzie trwała. Uuuaaa Solo zrobił nawet typowego Dropkicka jak przeciwnik leżał na dolnej linie, zupełnie jak Roman, a potem jeszcze próba Superman Puncha, jednak uniknięta xD. No tak myślałem, że podobnie to się skończy, bo czy to Solo czy to Knight no to słabo byłoby jakby tutaj któryś z nich przegrał, bo jednak LA mocny mid carder z kolei Solo main eventowy feud to z mid carderem nie powinien przegrywać, więc po ponad 11 minutach dostaliśmy atak Jacoba na Knighta i DQ, tak jak się spodziewałem, że to rozstrzygną lub mogli jeszcze wplątać w to Nakamurę, ale ostatecznie mamy po walce atak na LA i na pomoc przybiegają Andrade i Apollo xD, kurde tylko niech to nie prowadzi do jakiegoś Six Manu xDDD, w sensie po co to, każdy wie, że ten losowy zlepek nic nie zdziała, nawet teraz nie mogę wygrać brawlu, bo to The New Bloodline wygrało, ogólnie walka naprawdę przyjemna w oglądaniu, była tu pokazana historia, a komentatorzy chyba oficjalnie potwierdzili, że na Raw na netflixie dostaniemy ostatecznie Tribal Combat pomiędzy Solo i Romanem, oj tak chcę tego.

Strowman zaproszony do GWE w przyszłym tygodniu no ok.

Bayley vs Chelsea Green oj tak to może być fajny pojedynek i liczę na Chelsea proszę dajcie to jej, Bayley tego nie potrzebuję kompletnie. Ogólnie uważam, że Bayley vs Green z wygraną Green w roli głównej to mógłby być finał tego turnieju, ale no niestety ktoś zepsuł drabinkę :/ Ponad 8,5 minuty walki w TV i nie pamiętam czy była jakaś reklama, ale chyba tak, to pewnie Panie dostały z 11-12 minut, ale mówiąc wprost jakoś kompletnie nie mogłem wczuć się w tę walkę, przez 3/4 pojedynku było dość nudno i nieciekawie z kolei jak się zawodniczki zaczęły rozkręcać to walka się skończyła, brawa dla Green, ale sama walka taka meh, niezbyt ciekawa, ale finał może być ciekawszy zdecydowanie, bo w sumie każda z opcji będzie dobrym wyborem, oczywiście Chelsea będzie lepszym i zasługuję jak mało kto, niemniej jednak Michin jako pierwszą mistrzynię też zaakceptuję.

Nakamura znowu z wideo promem i mówi, że Knight to był dopiero początek, no to ciekawi mnie co będzie dalej, może coś ciekawego, ale zobaczymy. 

Candice, Nia i Tiff na backu, Candice i Nia za tydzień walczą o pasy Tag Team kobiet, LeRae ewidentnie chcę zająć miejsce Tiffy, a Tiffany patrzy z ogromną wściekłością na walizkę, czyżby cash in już za tydzień? Proszę dajcie mi to w końcu!!!!

Czas na wydarzenie wieczoru czyli face to face Kodeusza i KO, może coś ciekawego się wydarzy. Jednak nie ma face to face Kodeusza i KO, bo KO się nie pojawia, a Cole pyta o to co dostał od Huntera, ostatecznie KO wyświetla się na titantronie, bo ma tego dość xD. No no mocne słowa od Kodeusza, nieważne ile Cody będzie razy w ME, jak długi reign będzie miał i tak był o wiele bardziej interesujący jako Stardust xDDD. Cody ostatecznie ma dość i idzie do KO i mamy brawl na backu, który przeniósł się do ringu i tam zakończył, KO ostatecznie uderza Kodeusza pasem i wygrywa brawl czyli znowu jego szansę maleją jeszcze bardziej na wygraną no szkoda, ale jest jak jest, ogólnie uważam, że segmencik był zrobiony dobrze, w sensie wydaję mi się, że nic lepszego by nie wymyślili na ostatni seg przed ich walką, więc zrobili coś co zawsze się robi czyli face to face, ale tutaj wyszło to bardzo dobrze, nie było to typowe jak każde face to face tylko pod ten feud zrobione i ciekawiło mnie co panowie mają do powiedzenia, cieszę się, że nie zrobili z tego że Panowie sobie wychodzą i jedynie wymieniają uprzejmości między sobą i koniec, bo to byłoby nudne i monotonne, także tutaj się postarali trochę bardziej, nie poszli po linii najmniejszego oporu.

Plusy:
Segment początkowy
Tiffany Stratton vs Michin
Wideo promo Romana Reignsa
Powrót Brauna
Solo vs Knight
Green przechodzi do finału turnieju o tytuł Women's United States
Segment końcowy

Minusy:
Melo już jobbuję w 1,5 minuty
Bayley vs Chelsea

Podsumowanie: Dla mnie to SD dupy nie urwało, było przyjemne do obejrzenia, ale nic poza wideo promem Romana się szczególnie nie wyróżniało, wszystko było zrobione po prostu poprawnie lub w najlepszym wypadku dobrze, walki w tym tygodniu na SD nie powaliły, segmenty były solidne, nie jakieś wybitne, ale dobre do obejrzenia, takie ponad przeciętne SD moim zdaniem i były też momenty, które mi się nie podobały co ostatnio rzadko się zdarza czyli np. jobbowanie Melo czy walka Bayley z Chelsea, która była mocno średnia imo, także uważam, że to było po prostu dobre solidne SD, ale bez większej historii i momentów, po prostu odbyło się i lecimy dalej z tym niekończącym się serialem wrestlingowym.

• Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/633/#findComment-628801

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Android

Nie będę się rozpisywać na temat całej tygodniówki, wspomnę tylko o jednej rzeczy, której kolejny przykład miałem właśnie w jej trakcie ...

Nie wiem kto odpowiada za segmenty w obecnym WWE, ale to kur*a czyste złoto ! ? Ta filmowa sceneria robi zajebistą aurę. W ostatnich tygodniach była rozmowa Punka z Romanem przy stole, wywiad Cole'a z Owensem w samochodzie, wczoraj Roman zapowiadający Tribal Combat z Solo. Przed WM był też The Rock okładający Blondasa pasem w strugach deszczu.

Nie oglądało mi się nigdy tak dobrze tego typu wstawek podczas jakiegokolwiek wrestlingowego show. Panowie, o takie wstawki walczyłem ! ?

• Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/633/#findComment-628819

Kolejne SD i już przedostatnie w tym roku, ale niestety jedynie nagrywane, ja spoilerów nie widziałem, ale z tego co wiem to nie będzie ani Kevina ani Rhodesa, więc nie wiem czy będzie jakoś ciekawe, ale dajmy szansę, trzeba myśleć pozytywnie.

Zaczynamy od The New Bloodline! No zobaczmy co Solo będzie miał nam do powiedzenia. No Solo nie powiedział nic odkrywczego, po prostu, pogadał sobie o walce z Romanem 6 Stycznia i powiedział że tam go pokona i ten w końcu Acknowledge Him xD, czyli to co mówi od dłuższego czasu, ale nie spodziewałem się tutaj Drew, zaciekawili mnie. No Drew wypomina, że Solo też był w Bloodline i to On także kosztował go tytuł na Clash At The Castle i że Sikoa jest jedynym, który postawił się Romanowi, no trochę to niesprawiedliwe imo, bo Sami i Jey się najpierw właśnie mu postawili, ale no niech będzie, ogólnie to wyszedł z tego segment, który miał doprowadzić jedynie do walki, bo nagle Jimmy zaatakował Drew, a potem wbili jeszcze Andrade, Knight i Apollo, żeby porozwalać Bloodline, no logiczne, bo z tego co pamiętam to Bloodline sobie porozwalało niektórych swego czasu, więc czas na rewanż, Drew i Jimmy gdzieś poszli, a my płynnie przechodzimy do walki, segment taki no był, ale równie dobrze mogłoby go nie być jak dla mnie, nie był zły, ale nic ciekawego się nie dowiedzieliśmy ani nowego, chociaż dobrze wiedzieć, że Drew na razie nie ma problemu z Solo xD.

Tak jak pisałem płynnie przechodzimy do pojedynku The New Bloodline vs Andrade, LA Knight oraz Apollo Crews, czy się spodziewam dobrej walki? No Ci zawodnicy są solidni, ale czy przewiduję niespodzianki? Raczej nie, The New Bloodline powinno spokojnie to ugrać imo. Ponad 13 minut czasu w TV, w międzyczasie była jedna cała reklama, sama walka zaczęła się podczas reklamy, więc nawet nie wiem ile czasu mam liczyć i jeszcze była reklama Picture In Picture, więc około 3 reklam w tej walce, policzmy może jakieś 16-17 minut pojedynku, sporo jak na to z kim walczyli Solo, Tama i Jacob, pojedynek no powiem tak miał swoje momenty te lepsze jak i te gorsze, źle nie było, raczej po prostu okej pojedynek według mnie, typowy tygodniówkowy, Solo i jego ekipa wygrała, a Nakamura podbudował feudzik z Knightem, lecimy dalej.

KO, który powiedział, że został oszukany i okradziony ze zwycięstwa, oczywiście było to wideo promo uuu no ciekawie i na koniec powiedział, że to co wydarzy się dalej zależy od takiego Aldisa i Triple H'a, no mnie zaciekawili.

Pora na Grayson Waller Effect z Braunem Strowmanem, no ciekawe jak to się skończy xD, pewnie na dwa sposoby albo walka Strowmana z Wallerem lub Theorym albo oboma albo po prostu Braun sobie ich rozwali tak o i tyle, ale może się miło zaskoczę. SANTA STROWMAN! Dobra to już jestem miło zaskoczony, już mi się podoba ten segment, pokaż co masz w tym worze Mikołaju, koszuleczki koszuleczki hehe. Ulala, mamy propozycję od Graysona Ultimate Lions brzmi ciekawie, Braun, Grayson i Austin, mogłoby coś z tego wyjść ciekawego, ostatecznie przerywa Carmelo! Jednak o nim nie zapomnieli i chyba dostaniemy kolejny pojedynek Strowmana z Melo, Braun z palmą wygląda ciekawie xD, kolejny segment, który miał posłużyć jedynie ustaleniu pojedynku, no cóż jest jak jest, ale fajnie zobaczyć Santa Strowmana.

Lecimy do pojedynku Melo vs Strowman, może tym razem to nie będzie squash. Dobra ponad 1,5 minuty już wytrzymane, jest progres względem zeszłego tygodnia xD. 3,5 minuty walki i Melo to wygrał przez wyliczenie i to przypadkowe, bo Braun nawet nie zwrócił uwagi, że zaraz zostanie wyliczony xDDD, a wrzucił Melo do ringu, chociaż nie wiem czy po prostu nie chciał go wrzucić na liny i odbić, a Melo sam się przerzucił do ringu, tak też mogło być, niemniej jednak pojedynek mimo, że krótki to fajny i jest tu jakaś historia i Melo coś wygrał i to nie z byle kim, na razie fajnie to wygląda, a po walce Braun jeszcze szuka Melo xD, lecz to Melo go zaskoczył i zaatakował krzesłem, oj będzie tutaj się działo oj tak.

Alex Shelley vs Johnny Gargano, kurde czuję się jak na jakichś indysach, taka walka to mogłaby być showstealerem zdecydowanie, w sumie teraz też może być, więc zobaczmy jak Panom wyjdzie to starcie i ile czasu dostaną. Około 6,5 minuty czasu w TV i jedna reklama to z 9-10 minut Panowie dostali, sporo i bardzo fajny pojedynek mi się mega go oglądało, naprawdę mega przyjemna walka, chociaż jak dla mnie mogłaby być dłuższa i osobiście odjąłbym z 8 minut Six Manowi i dał tutaj, bo dało radę z tego wyciągnąć jeszcze więcej, niemniej jednak i tak jest dobrze i jestem zadowolony, Gargano wygrywa przy pomocy swojego Tag Team Partnera i to też dobre, teraz czekamy na rewanż pomiędzy DIY i MCMG.

Wiecie za to jaki jest minus tej gali? Że ME to będzie walka o pasy WWE Women's Tag Team meh, nie dość że tytuły nic nie znaczą, to jeszcze walka będzie z dość miernymi zawodniczkami, w tej walce tylko Pianek i Candice coś potrafią, reszta tak nie za bardzo olśniewa, nie wiem kto to wybierał, ale można skipnąć imo. Co mogę napisać, pojedynek mnie nie porwał, ale to nie kwestia ringowa tylko taka, że po prostu te tytuły mnie kompletnie nie interesują, ile razy można oglądać Pianka z tytułem mistrzowskim? No właśnie, do tego napatoczyła się Naomi, która mało co wnosi, widziałem jedną akcję, w której kiepsko się zsynchronizowała z Piankiem, nie wiem czy było ich więcej, bo mało co zwracałem uwagi już potem, ale no dalej po prostu stawka tej walki nie była za ciekawa, ringowo dała radę, ale jedynie tyle i to też nie jakoś niesamowicie dobrze, po prostu Panie się pokazały w około chyba 12 minutowej walce i oczywiście Tiff przeszkodziła w wygranej Jax, ile można to oglądać, to się tak nudne robi xD.

Plusy:
Six Man Tag Team Match
Wideo promo Kevina Owensa
Grayson Waller Effect z Santa Strowmanem
Carmelo vs Strowman
Shelley vs Gargano

Neutral:
Segment początkowy
Main Event

Podsumowanie: No nagrywane SD, to chyba nie było co więcej tutaj oczekiwać, segment otwierający choć dobry to mało co wniósł, jutro już o tym zapomnę, to samo main event, o dziwo środek show mi się najbardziej podobał, ale może dlatego, że po tym nic nie oczekiwałem, tak naprawdę nic większego wartego uwagi to na tej gali nie było, można spokojnie skipnąć i się nie przejmować, ale tak to jest jak się nagrywa z tygodniowym wyprzedzeniem, kiedy w międzyczasie jest jeszcze jakiś większy event jak w tym przypadku był Saturday Night's Main Event, nie mogli pokazać Rhodesa, KO, Green, Michin, bo byłby spoiler kto wygra, także no cóż, ratowali się jak mogli i mimo, że nie było jakoś mega dobrze, to źle gala też nie wyszła, jak na możliwości jakie mieli to wyszło powiedziałbym, że nawet dobrze, ale dalej za wiele nie będę pamiętał już jutro xD. 

Edytowane przez Kaczy316
  • Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/633/#findComment-628891