Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia

N!KO

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   515
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

36 minut temu, KyRenLo napisał(a):

I jak wrażenia? 

Skończyło się jak zwykle na szybkim skrócie i poście @ Kaczy316 :D

• Reputacja:   67

Mam nadzieję, że jak już Rollins wróci, to będzie miał segment z Codym, gdzie przez 5 minut będzie po prostu stał i tak na niego patrzył:
sethrollins-1.jpg

Teraz wyświetlają napisy końcowe z producentami czy tam scenarzystami, więc oceniajmy też scenariusz: jaki ma to sens w kayfabe, żeby Cody współpracował z Romanem na tym etapie?
Najpierw bardzo rozsądnie powiedział Aldisowi że nie, to już za nim, niech się biją między sobą, co go to obchodzi. To akurat jak najbardziej miało sens, z racji tego że Kodiemu przez grubo ponad rok uprzykrzali życie na każdy możliwy sposób - i to głównie z polecenia Romana. Romana nie było, więc Solo postanowił że zabierze sobie mistrzostwo tam, gdzie powinno być, czyli do siebie - no okej, więc jedziemy dalej z tą historią. Cody obijany, mój stary to Dusty Rhodes itd. Wraca Roman, od razu widać że będzie chciał odzyskać przywództwo w Bloodline, a dopiero potem zajmie się zagarnięciem z powrotem mistrzostwa. Czy to nie byłby dobry moment na to, żeby dać Kodiemu trochę odetchnąć i podbudować jakiegoś świeżego pretendenta? W tym momencie pokazują, że Cody jest naprawdę miałkim mistrzem i jedyne, co go wyróżnia, to to że Bloodline naprawdę go nie lubi. Ale tak NAPRAWDĘ, BARDZO.
Będą budować Rock vs Roman na kolejnej WM. Pewnie chcieliby, żeby się to odbyło o pas. Czy nie walnęłoby to wszystkich trochę mocniej, gdyby Cody myślał, że ma już z głowy? Bloodline bije się między sobą o przywództwo, Cody leci jakiś program z dobrym heelem, który wyciągnie z niego jakieś minimalne pokłady charakteru, wszystko jest fajnie. Nagle JEB, wraca Rock, jak zapowiedział, i mówi że skończyło się rumakowanie, on se bierze pas, tzn wyzywa Kodiego do walki o pas. Ja nie jestem entuzjastą powrotu Dłejna jako kogoś, kto odbębni kilka tygodniówek i ze 2 PPV tylko po to, żeby zostać mistrzem, no ale co zrobić - mega dużo charyzmy, ludzie go kochają, wniósł sporo świeżości do tego wielkiego konfliktu. Będzie powtórka z 2013, ale tutaj przynajmniej wzięcie pasa Rhodesowi ma jakiś minimalny sens w kayfabe.
Jeszcze na moment w temacie samych tygodniówek - Cody zmienił zdanie w ciągu ilu, 60 minut może? Jak już chcieli iść w tę stronę, no to mogli nas zostawić z tą odmową, a dopiero zaraz przed Bad Blood wrzucić zmianę u Rhodesa, gdyby się naoglądał jak Bloodline obija Romana i stwierdził, że jaki był, to był, ale przynajmniej ich za mordę trzymał, więc mu pomoże. Taki wybór mniejszego zła. W tej chwili to wygląda jakby zamierzał mu pomóc tylko dlatego, że Solo kazał przydupasom ich (jego i Romana) zaatakować.

Tłukę to od jakiegoś czasu, że Cody jest mizernym mistrzem, chciałbym żeby w końcu zamknął mi mordę.
Jeśli kiedyś zagram w jakieś RPG, gdzie nie będę miał pomysłu na postać, to zrobię Rhodesa, bo wystarczą 2 cechy do backstory:
- grzeczny chłopczyk
- jego stary to ktoś znany z przeszłości

Mam nadzieję, że format tego, co napisałem, zachęca jakoś do dyskusji, bo widzę że wyszedł bardziej taki uzewnętrzniony strumień świadomości :D 

• Lubię to 2
  • Dzięki 1

• Reputacja:   403

@ Tomos

Bardzo fajna dyskusja się z tego może wywinąć i w tej sytuacji podpisuję się pod każdym Twoim zdaniem, Cody jest mistrzem znaczy no może nie mizernym, poziom Mahala z 2k17, Stylesa z 2k18 czy Rollinsa z 2k19 to to nie jest jeszcze, ten to chociaż ma solidne walki, ale trzeba przyznać że Champem za ciekawym nie jest, o wiele ciekawiej wypadał Priest po WM czy nawet teraz Gunther z tytułem WH, z Rhodesem jest obecnie ten sam problem co był z Romanem, po prostu nie ma dla niego wiarygodnego pretendenta to po 1, ale mam wrażenie że to jest problem całego SD po tym jak Roman przez 4 lata poskładał każdego kogo można było, a sam draft nie pomógł, bo żadnego Main Eventera nie przeniósł na niebieską tygodniówkę, a po 2 Long term story, które u Huntera zaczyna być kurwa problemem, bo co z tego że w pewnym momencie będzie fajnie git przez 1-2 miesiące, jak potem całe pół roku czy nawet dłużej mamy takie coś, kiepskie feudy, postacie bez podbudowy i walki, żeby tylko odbębnić obronę tytułu, a i tak każdy wie, że Rhodes tego nie straci, bo musi dotrwać do walki z Rockiem i Romanem, które MUSZĄ BYĆ O MISTRZOSTWO!!!! Nie wiem no jakby nie można było zrobić tak, że Cody straci tytuł na jakimś SummerSlam czy Bash In Berlin albo MITB i odzyska w okolicach WM albo na Royal Rumble i mamy walkę o tytuł na WM, na to samo by wyszło, a byłoby o wiele ciekawiej i przy okazji inni by zostali wypromowani czy mieli swoje 5 minut, tak to każdy z nas ma wyjebane w run Rhodesa, bo wiemy że tytułu do WM pewnie nie straci, ja jeszcze się łudziłem, ale jak zobaczyłem jak sobie każdego jedzie, to już po SS straciłem nadzieję, samo story z Romanem też bez sensu, Roman powraca, chcę mieć znowu władzę i Cody mu pomaga....Ponieważ? Sam dążył do rozpadu Bloodline, kiedy Bloodline zaczyna walczyć między sobą to on pomaga tej "dobrej" stronie, ale po co, skoro ma to już za sobą, ja wiem, że Cody to super duper hero John Cena obecnych czasów, ale chyba nawet Cena nie był taki i przez to ciągniemy story z Bloodline już prawie 2 lata, osobiście całe to story przestało mi się podobać jak się okazało, że Roman to by sam ich rozjebał, bo jełopy w cztery osoby nie potrafią zaatakować jednej, więc tak naprawdę to Romuald mógłby sam sobie wejść z nimi do War Games Matchu i by ich rozjebał, więc teraz to już jedynie czekanie do powrotu Rocka, bo tutaj wiemy, że Bloodline Romana wygra lub po prostu Roman, a potem będzie ciekawsze, bo Cody i Rock, znaczy oby to się wydarzyło, tylko fajnie by było jakby Cody stracił tytuł, ale raczej to się nie wydarzy, ale poczekamy zobaczymy.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   539

Roman Reigns:

GYVnUAnWQAQH5z8?format=jpg&name=900x900

No i bardzo ładnie.

Friday Night Smackdown:

Ciekawe, co zakręcą przy walce Naomi vs Bayley, bo coś mi się widzi Triple threat na Bad Blood. 

Kolejna walka Andrade vs Melo powinna spełnić oczekiwania.

Han Solo mnie jakoś nie przekonuje swoją osobą.

Na walkę Piper przesadnie nie czekam. 

• Reputacja:   36

W sumie chciałbym żeby się coś odwaliło w walce Bayley i Naomi, ale nie heel turn żadnej z nich. Nie widzę Naomi jako heela a Bayley dopiero sfejsowała. Powinni jakoś je sensownie odseparować od siebie, ale contendera powinna dostać albo Naomi 1 vs. 1 i Nia ją zdewastować i odstawić do końca kolejki, albo triple threat i tu już nie mam pomysłu jak rozpisać zakończenie.

Feud Roman/Cody - Bloodline nie ma sensu dla mnie dopóki jest tu uwikłany Cody. (Kevin, Rollins i Taker przewracają się w grobie (hehe) patrząc jak się narażali na WMce żeby Cody zakończył panowanie Romka a teraz się z nim spoufala). Wiadomo, że to dawka dobrej telewizji, ale nie umiem tego sensownie zrozumieć przez rozpisanie Cody'ego.

Andrade/Hayes jak zwykle odwalą kawał dobrej roboty, ale już tak przeoranej że nie chce mi się na to patrzeć, ale i tak obejrzę. Niech już to zakończą dzisiaj, ewentualnie niech dostaną na Bad Blood jakiś 2 out of 3 falls match, ale że to Hunter bookuje to wiadomo, że nie ma miejsca na walki na PPV tylko godzina wrestlingu i 2 godziny reklam i sponsorów.

Piper też już powinna być dawno rozdzielona od Chelsea i powinna ją spuścić w kiblu dosłownie i polecieć jako powerhouse monster a'la Nia Jax tylko że na SD. Spodobała mi się już od NXT UK i liczę że nie będzie tylko grała roli epizodycznej całą karierę.

• Lubię to 1

Ja nie napisałem ostatnio żadnej opinii o SD? Kurde nie wiem, ja przypominam sobie, że pisałem, bo pamiętam jaranie się segmentem Romana i Rhodesa jak to przelewałem na klawiaturę, może mi się nie dodało albo sam przypadkiem nie dodałem, nie wiem, ale dziwne, jednak lecimy z kolejnym SD, które zapowiada się solidnie! Let's GOOOO!

Zaczynamy od Pontona! Ciekawe czy będzie jechał po Kodeuszu. Oj tak i wspomina o nim i nawet prosi go o wyjście do ringu i wyjaśnienia ulala, będzie się działo, może początek feudu Orton vs Cody, który doprowadzi do finału na WM? Gdyby nie to, że jest jeszcze Roman i Rock to byłbym w stanie w to uwierzyć, ale może zawalczy z Pontonem na jakimś Survivor Series czy Royal Rumble. No Ponton nie ma problemu, ale Cody jednak ma problem z kimś innym i pojawia się oczywiście KO, jednak nic nawet nie powiedział, bo od razu mamy pojawienie się Bloodline! Ciekawe Cody chcę Six Mana, ale KO niezbyt to popiera i jednak stawia na swoim i chcę żeby On i Orton walczyli z Jacobem i Solo, to może być ciekawy pojedynek, a story się rozwija zarówno pomiędzy Bloodline i Codym jak i KO i Codym, fajny segmencik, podobał mi się.

Nia i Tiff na backu, kurde dajcie już ten Cash In Stratton, nie mogę patrzeć jak Jax się nad nią znęca, aż przykro się robi, a mina Tiff mówi wszystko.

Naomi vs Bayley, nie spodziewam się wybitnej walki, ale może jakiś No Contest czy coś wejdzie i Triple Threat na Bad Blood. Solidna walka prawie 7 minut czasu w TV i jedna reklama to z 9 minut panie dostały, a może i więcej, niemniej jednak zaskoczyły mnie, bo walka była o wiele lepsza niż przypuszczałem i nawet pojawiły się chanty "This Is Awesome" od fanów, także to trochę mówi, fajna walka, ale Bayley wygrywa, czyli znowu nie dostaniemy nic ciekawego na Bad Blood i pomyśleć, że zamiast tego moglibyśmy otrzymać chociażby Orton i KO vs Guerillas Of Destiny o pasy Tagowe, ale po co?

Kolejna edycja Andrade vs Melo, liczę na kolejny świetny pojedynek. Ponad 16,5 minuty genialnego pojedynku, w który wtrącił się LA Knight niestety i to trochę zepsuło odbiór tej walki jak dla mnie, ale i tak wyszła ona niesamowicie, Melo wygrywa, po School Boyu wygrać po takim starciu to trochę słabo, ale no jest jak jest, nie da się odebrać tej dwójce, że to była chyba ich najlepsza walka do tej pory i tyle czasu dostali, że aż sam się zdziwiłem, super sprawa, ja jestem mega usatysfakcjonowany i polecam ten pojedynek bardzo.

Oj KO jest wkurwiony na Rhodesa odsuwa go co raz bardziej, ale ten Heel Turn będzie świetny, a może to nie będzie Heel Turn tylko po prostu wkurwienie na Rhodesa, a dalej będzie facem? też byłaby to fajna sprawa dla mnie.

Oooo Stylesik powraca za tydzień, ciekawe co dla niego.

Michin vs Piper, jak dla mnie to jest do skipa raczej. No walka wyglądała na dość solidną, bo oglądałem na przewijaku, ale co ona zmienia? xD Absolutnie nic, także skip.

Next Week: Michin vs Chelsea Green Dumpster Match, nooooo ze względu na Green zobaczę. Styles Returns, no i to jest powrót, bo jednak nie było go ponad 3 miesiące, a nie całą jedną tygodniówkę xD. The Bloodline vs DIY vs Street Profits o pasy WWE Tag Team walka pewnie wyjdzie bardzo dobrze, bo to jednak Ladder, ale no mamy myśleć, że kompletnie nie podbudowane DIY czy Street Profits przejmą pasy? xD WWE nawet nie stara się stworzyć pozorów, że tak może być. Oj zapowiada się naprawdę dobre SD za tydzień.

Czas na Main Event KO i Randy Orton vs Solo i Jacob, takiej walki nie widuję się codziennie, więc może dostaniemy ciekawy pojedynek, to że Rhodes się tu pojawi jest więcej niż pewne i tylko zastanawia mnie reakcja KO wtedy. Kolejny naprawdę fajny pojedynek, może nie tak dobry jak Andrade vs Melo, ale dalej przyjemny do oglądania, panowie dali z siebie wiele, a i oczywiście pojawia się Tama i Tanga i potem Kodeusz i rozgrywamy sytuację tak, że KO był blisko przypięcia Solo, ale Jacob wrzuca Rhodesa do ringu i ten powala sędziego przypadkiem, zauważył to KO i miał pretensje, Jacob rozjebał Kevina i Solo sobie go przypiął oooo i po walce mamy kłótnie, którą próbuję przerwać Randy, chociaż jest to ciężkie, jednak daję radę no no story telling na najwyższym poziomie, czekam na Stunnera dla Rhodesa w niedalekiej przyszłości.

Plusy:
Segment początkowy
Bayley vs Naomi
Melo vs Andrade part VI
Rozpisanie KO
Main Event

Minusy:
Mid Card kobiet.....again xD

Podsumowanie: Był to naprawdę bardzo dobry odcinek SD o ile nie świetny odcinek, Segment początkowy bardzo dobry, walki wszystkie oddały według mnie, story poszło bardzo do przodu, podoba mi się story z KO i Codym mega, Romana dzisiaj nie brakowało nawet, więc ja polecam cały odcinek, no może poza Michin vs Piper, to można na luzie i bez poczucia winy skipnąć, ale reszta była bardzo dobra lub świetna.

• Lubię to 1
  • Dzięki 2

Ostatnie Smackdown przed Bad Blood:

card-for-tonights-smackdown-10-04-v0-snj

• Lubię to 1

Ciekawy jestem jedynie czym się zajmie teraz AJ.

• Reputacja:   129

Szykowanie sie pod TNA Hall Of Fame, w końcu współpraca jest xD

3 minuty temu, HeymanGuy napisał(a):

Szykowanie sie pod TNA Hall Of Fame, w końcu współpraca jest xD

AJ powinien być akurat numerem 1 w TNA HOF, dzisiaj to już mu pewnie lata, bo i tak trafi do HOF prędzej czy później - jak większość obecnych zawodników:D

• Reputacja:   197

9 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Ciekawy jestem jedynie czym się zajmie teraz AJ.

Tym co zwykle. Będzie nadal Punkowi obiadki gotowała:hbk:

• Haha 2

Ostatnie SD przed Bad Blood niby zapowiedzi fajne, więc może coś z tego wyjdzie, ale zazwyczaj ostatnie SD przed PLE nie powala, może po przejściu na nową/starą stację zmienią coś, ale zobaczymy.

Jakiś typ zapowiada Stylesa, który powraca na SD, no dobra zobaczmy to. W sumie to mówi, że wraca tutaj, gdzie wszystko się zaczęło i przerywa mu Carmelo Hayes, no i dostajemy wymianę uprzejmości i wspominają swoje porażki, gdzie AJ wyzywa go na koniec do walki, Melo odmawia i pojawia się LA Knight! No i w sumie z tego segmentu wynika to, że mamy walkę AJ vs Melo ostatecznie, tylko nie ogarnąłem to Knight ją ustalił? Sam nie wiem, ale segment był spoko, w sensie nic nadzwyczajnego, ale to bardziej taki po prostu wstęp do Carmelo vs Styles, więc skoro to wstęp to ocenie to jako jedno. Kurde no pojedynek tak fajnie wyglądał, a został zakończony po ponad 5 minutach, bo Styles dostał jakąś kontuzję, ciekawe czy storyline'owa czy naprawdę, ale teoretycznie sam opuścił ring, na koniec jeszcze Knight wykonał BFT na Melo, ogólnie walka naprawdę fajna była, z reklamą to z 8 minut trwała, ale oby to nie było nic poważnego u AJ'a, ogólnie cała sekwencja początkowa na plus, Melo vs Knight za jakiś czas też powinno oddać.

Michin vs Chelsea w Dumpster Matchu, obejrzę chętnie to, bo lubię Green i sama walka też była jakoś promowana, a nie na odwal się, więc mnie ciekawi. Prawie 7 minut w TV naprawdę bardzo fajnej walki, Green i Michin dały radę, naprawdę dobrze się bawiłem przy tym pojedynku i jestem zaskoczony jak dobrze on wyszedł, z jedną reklamą to może około 9 minut on trwał, to dobry czas jak na takie zawodniczki, jedynie szkoda, że Michin wygrała, bo Green to dalej topka dla mnie i świetna zawodniczka, która pomimo porażek się trzyma bardzo dobrze, a z Michin już nic nie będzie, szkoda, jednak walka oddała tak jak wspominałem.

Na ring wychodzi Bayley, no tak trzeba podgrzać ten feud w jakiś sposób przed Bad Blood, w końcu na samym PLE dostaniemy potężne Nia vs Bayley zamiast takiego miernego Gunther vs Sami o WHC xD. Bayley prosi o wyjście Jax no i ta wychodzi razem ze swoją "przyjaciółką" grrrrr mam nadzieję, że Tiffy zrobi cash in na Bad Blood. Bayley w sumie powiedziała sporo prawdy, że Bayley jest jedną z osób, które może pokonać Jax, a drugą osobą jest Tiffy, która w końcu może się uwolnić od Jax i zrobić ten cash in, fajne podbudzanie Stratton do cash inu i mam nadzieję, że to się właśnie wydarzy na Bad Blood, przyjemny segmencik, który podbudowuję tę walkę, w sumie nic lepszego by nie wymyślili, a tutaj wyszło solidnie, Bayley wygrywa brawl, więc raczej przejebie na BB, ale to było wiadome, cała nadzieja w Tiffany. Na koniec jeszcze mamy teasowanie przez Stratton cash inu, nawet fani skandują "Cashin In" Oj Bad Blood dajcie mi to, ja tego chcę, fani tego chcą, GIVE ME THAT! Fajnie jest to budowane.

Naomi vs Tiffany, dużo babek pod rząd, mogłoby kogoś zmęczyć, ale jak na razie dają radę, więc zobaczmy jak wyjdzie pojedynek. Około 6,5 minuty kolejnej naprawdę dobrej walki, a nie spodziewałem się, że to wyjdzie tak dobrze, Naomi i Stratton dały solidny pojedynek jeszcze jedna reklama to pewnie z 9 minut panie dostały, też uważam, że to odpowiedni, ale czemu Naomi wygrała, niby przez Crucifix, ale no wciąż, chociaż może skoro Tiff przegrała to cash in jest co raz bliżej potem nawet na backu Tiffany po wymianie zdania z Jax patrzy na swoją walizeczkę, zrób to Tiff!

Ladder Match o pasy WWE Tag Team, oj to powinna być bardzo dobra walka, chociaż zmiany mistrzów się nie spodziewam. Po około 20 minutach świetnego pojedynku The Bloodline bronią pasy Tagowe, tak myślałem, ale jednak walka naprawdę dobra i można ją polecić, fajnie się oglądało i w sumie nie wiem co dalej powiedzieć, po prostu bardzo dobry Main Event i obrona tytułów przez Bloodline i to też dobra decyzja, bo DIY i SP nie są zbytnio wypromowani moim zdaniem, a przy nich te tytuły byłyby tylko w gorzej pozycji, a tak to chociaż na nie patrzymy jak jest seg Bloodline czy coś, na koniec jeszcze Jacob i Solo gratulują swoim sojusznikom wygranej i fajnie.

Plusy:
Segment początkowy i walka, która z tego wynikła
Dumpster Match
Segment Bayley, Jax i Tiffany
Tiffany vs Naomi
Main Event

Podsumowanie: Co to nie ma minusów? Niesamowite, da się budować walki mid cardowe kobiet i je rozpisywać? No jak widać się da, także no powiem tak, to SD nie było idealne, plusy nie były jakieś gigantyczne, były solidne, no ogólnie wszystko w tym show dla mnie było solidne czyli powyżej przeciętnej, zawodnicy dali z siebie dużo, co prawda to takie show na raz, ale można się naprawdę dobrze bawić przy tym razie, mało kluczowych rzeczy, ale mi się podoba ta formuła w przypadku go home show, bo na takiej gali już nic się nie zrobi nowego ani kluczowego zazwyczaj, więc chociaż dajmy dobry wrestling i jakieś podbudowy Feudów i PLE i to dostaliśmy, więc ja jestem zadowolony i tak na raz to polecam gale.

• Dzięki 1

• Reputacja:   254

Kurde belka Triple H dodaje takie aury old school'wego klimatu, wiadomo nie jest to rodem z Ery Attitude ale w ostatnim czasie na prawdę dobrze mi się ogląda tygodniówki, na ostatnim RAW miałem wrażenie że więcej sztucznej mgły w puścili na arenę podczas otwarcia show, to miało taki dojebany klimat jak bym oglądał RAW rodem z 2007 roku :) A tu proszę na SmackDown dostaliśmy Ladder Match i to tak niespodziewanie, lubią zaskoczyć chociaż uważam że tego typu stypulacje powinny być na większych galach, chociaż mi się wydaje że Hunter przykłada większą uwagę do tygodniówek aby nie które odcinki zapadły w pamięci i to też jest dobry ruch :) Tak jak pisałem kilka miesięcy wstecz, budują nowy klimat, coś nowego od początku ale z głową pomału, nie na dzikusa, przywrócenie starej konstrukcji Hell in a Cell, przywrócenie Old Schoolowego klimatu pasów Tag Team jakiś czas temu, przywracanie stary gal, wrócili do Rockowych i Metalowych Theme Songów jeśli chodzi o galę premium, od czasu do czasu pojawi się krew w nie wielkich ilościach, jedyne co to muszą dalej hamować się z językiem ale to już wina stacji telewizyjnej a nie samego WWE i całych tych procedur, Hunter już dawno wspominał że to go irytuje że jest taka cenzura i ciężko się do niej dostosować... No coś się dzieje i nie można zarzucić Triple H'owi że olewa temat, może tylko pasy TT RAW są chujowo prowadzone ale chyba tylko to, tak nie mam się do czego przyczepić.

Dumpster Match?! Kurde DX i Foley to lubią :D nie pamiętam kiedy ta stypulacja była wgl w obiegu a tu proszę zaskoczyli i przywrócili ją zaś niespodziewanie, jedyny minus to nie podoba mi się ta końcówka gdzie Green jest cała od śmieci, przypomina mi to czasy Vince'a i jego debilnych pomysłów, a po tym jak obejrzałem dokument to już całkowicie ten facet mi zbrzydł, oby Hunter nie szedł tą samą ścieżką co jego teść, bo to największe skurwysyństwo, a no i cieszy mnie wygrana Yim w końcu coś wygrała. 

AJ Styles wraca po to żeby nabawić się kontuzji? Błagam tylko niech Hunter nie kopiuje pomysłu z Danielsonem i że AJ teraz będzie coś pieprzył o emeryturze. 

Widać że mocno inwestują w Carmelo który staje się mocnym mid-carderem :) Cieszę się że pasy mid-cardowe ożył i są ważnymi tytułami, Knight jako mistrz spisuje się idealnie dla mnie może trzymać pas aż do WMki widać że mu zależy aby jak najlepiej się zaprezentować jako mistrz. 

No ogólnie ostatnia tygodniówka przed dzisiejszym Bad Blood, no ja czekam na tą galę coś czuje że może być dobra, ogólnie mam nadzieje że powróci Alexa i że ostatnie proma od Wyatt 6 tyczył się właśnie jej powrotu. 

Edytowane przez Grins

SmackDownRebrand2024Emoji.png

Wzorem ostatniego odcinka RAW dostaniemy, aż dwie walki o pasy na tygodniówce:

Cytat

• Roman Reigns appears

• Bianca Belair and Jade Cargill v Lash Legend and Jakara Jackson (Women’s Tag Titles)

• LA Knight v Carmelo Hayes (U.S Title)

GZnhnNKXoA0DGXy?format=jpg&name=large

• Lubię to 1