Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaka federacja wrestlingu niezależnego ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam ! Chciałbym troche odłączyć się od WWE i TNA i spróbować czegoś innego :) Dlatego proszę was o radę od czego najlepiej zacząć Indy ? Puro ? Lucha ? Mam nadzieje ,że pomożecie ;) Zapraszam do dyskusji :)

PS.Wiem,że był podobny temat,ale proszę o pomoc, bo jak jeszcze TNA trzyma jakiś tam poziom to WWE przynajmniej dla mnie nie da się oglądać ;)

PS2.Liczę tu na pomoc głownie userów , którzy trochę w tym siedzą ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fazi

2

• Diesel

1

• Deshawn

1

• Noface

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Podobno ROH jest dobre. Ja nie wiem bo nie oglądam.

Jak chcesz dużo Akcji to na pewno Lucha. np AAA

14195629615519c4906401d.gif

Podobno ROH jest dobre.

Obecnie nie polecam... Gale są średnie, jak z ROH to tylko z lat 2002-06 kiedy to gale miażdżyły... Z obecnego indy to Chikara, PWG i Dragon Gate USA.

Z puro polecam Dragon Gate, BJW, DDT i NJPW.

Meksyku nie oglądam więc niech ktoś zaznajomiony się wypowie ;)

Obecnie nie polecam...

To w takim razie albo czytałem stare posty ale coś źle zrozumiałem. Jak już mówiłem nie oglądałem ROH.

14195629615519c4906401d.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja osobiście nie znam się na organizacjach niezależnych, ale jedną przez jakiś czas śledziłem. Mianowicie chodzi o Juggalo Chamionship Wrestling. Prowadzą ją Insane Clown Posse czyli Shaggy 2 Dope i Violent J. Najbardziej mogę ją pochwalić za walki Hardcore, które stoją na bardzo wysokim poziomie. Nawet Scott Hall, który występował tam w latach 2007-2009 lądował na pinezkach, czego nigdy bym się po nim nie spodziewał. Nie oglądałem ich przez ok. rok, ale wątpię by tak nagle obniżyli poziom.
Człowiek przede wszystkim.

Był taki temat i to niedawno nawet :

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25399

Od siebie dodam ze BJW prezentuje miazdzacy poziom a Main Eventy gal wbijają w fotel pozwole sobie wymienić parę

Jun Kasai vs Ryuji Ito

Yuko Miyamoto vs Takashi Sasaki

Yuko Miyamoto vs Isami Kodaka

Yuko Miyamoto & Takashi Sasaki vs Isami Kodaka & Masashi Takeda

wiekszosc z nich znajdziesz na YT lub na dailymotion co polecam zrobic nim zdecydujesz sie na sciaganie gal

niestety moze kogos odrzucac ze wiekszosc to Death Matche ale jesli ci chodzi o taka odskocznie to wlasnie to polecam

z Japonii wyroznia sie takze Zero-1 gdzie walki sa czesto mega stiffowe

Jesli lubisz sporo szybkiego High Flyingu to nie mozesz ominąć AAA i mimo ze zdarzają się wpadki to dywizja cruiser jest bodajze najlepsza wlasnie w AAA

9118604194b92af51af97c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Enzo Amore i Big Cass:
    • Grok
      Wszystko wskazuje na to, że Ludwig Kaiser otrzyma zgodę na dalsze wyjazdy w ramach występów dla WWE w związku z toczącą się przeciwko niemu sprawą sądową. Z akt wynika, że adwokat Kaisera złożył zaktualizowany wniosek o zezwolenie na podróże poza stan i za granicę. W dokumencie wskazano, że obrońca skontaktował się z zastępcą prokuratora stanowego, a strona oskarżenia nie zgłosiła sprzeciwu: W związku z tym pozwany prosi Sąd o wydanie postanowienia zezwalającego mu na wyjazdy poza stan Floryd
    • Grok
      Asuka odniosła się do swojej sytuacji w WWE, uspokajając fanów, że nadal jest związana z federacją, choć w przyszłości będzie pojawiać się tylko sporadycznie. W najnowszym vlogu na kanale YouTube KanaChanTV Asuka skomentowała swój status w federacji. Podkreśliła, że decyzja wynikała z jej osobistej prośby do WWE. Zapewniła, że nadal jest związana kontraktem i planuje nieregularne występy. Dodała, że wciąż jest w doskonałej formie, a fani mogą śledzić jej poczynania w mediach społecznościowych o
    • Grok
      Finishery gwiazd AEW – Willa Ospreaya i Ricocheta – najprawdopodobniej trafią do nowej części gry Virtua Fighter. Wyciekły materiały z najnowszej odsłony serii (Virtua Fighter 6 Crossroads), na których widać technikę Hidden Blade oraz Spirit Gun. Materiał opublikował na platformie X użytkownik Self Made AO, prezentując najpierw Hidden Blade, a następnie Spirit Gun. Na razie nie ma żadnych oficjalnych informacji o współpracy All Elite Wrestling z grą, jednak Ospreay zareagował na wyciek, pisząc:
    • Grok
      Dzisiejszy odcinek WWE SmackDown odbędzie się w Rupp Arena w Lexington w stanie Kentucky. Na dzisiejszą emisję potwierdzono już kilka walk i segmentów. Będzie to odcinek go-home przed galą Saturday Night’s Main Event zaplanowaną na ten weekend. Krążą plotki, że mistrzyni NXT Women’s North American Blake Monroe dokona dziś debiutu na niebieskiej brandzie, jednak na moment publikacji artykułu informacja ta nie została oficjalnie potwierdzona. Walki i segmenty WWE SmackDown na dzisiejszy wieczór
  • Dodaj nową pozycję...