Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   270
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

szkoda tylko ze w ten sposob pas staje sie tylko malym przedmiotem w feudzie, a nie jego integralna czescia. Po co miesieczny run dla RVD w takim razie? Bez kitu zaczynam rozumiec paroletnie panowanie mistrzów z ubiegłego wieku.

Chyba tylko po to (zajebiście głupi powód i sam sposób także, jak dla mnie) żeby każdy mark oglądający Impact wyrobił sobie zdanie na zasadzie: "a jednak warto oglądać tygodniówki! Nigdy nie wiadomo co się wydarzy i nawet najważniejszy tytuł może tu zmienić właściciela!".

Jak już Dixie chce tak szokować na Impactach, to mogła iść na całość i zajobować Styles'a z pasa Angelinie Love - to by dopiero było "zaskoczenie" a jak oglądalność by skoczyła! (tak jak wspominał Brejver - dupy w TNA generują jedne z najwyższych ratingów) :twisted: Geez, TNA zaczyna gonić WWE także w tym co najgorsze. Vince też ostatnio przyjął zasadę: "byle tylko zaskoczyć widza! Nawet negatywnie, ale zaskoczyć!" :?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   0

Jak już Dixie chce tak szokować na Impactach, to mogła iść na całość i zajobować Styles'a z pasa Angelinie Love - to by dopiero było "zaskoczenie" a jak oglądalność by skoczyła! (tak jak wspominał Brejver - dupy w TNA generują jedne z najwyższych ratingów)

Ciiiiii Rav, boje sie ze Russo ma dostep do naszego forum.

Tygodniowka tygodniowka, jak juz pisalem wczesniej, bardzo dobra, gdyby nie malo istotny fakt ze istnieja takie rzeczy jak ppv, buyrates, zarobek itd, ehh zero spojrzenia przed siebie...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Ciiiiii Rav, boje sie ze Russo ma dostep do naszego forum.

Mało prawdopodobne Ceglak. Gdyby miał i czytał sugestie, to Vince M. musiałby się na prawdę zacząć obawiać, że Dixieland może niedługo zacząć stanowić dla niego realne zagrożenie :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Impact był naprawde bardzo dobry i wreszcie rating ruszył do 1,0. Początkowy segment był dobry i podobał mi się pomysł na zrobienie walki pomiędzy Jeffem a RVD. Później okazało się, że ta walka była naprawde bardzo dobra. Rewanż za Lockdown też wypadł dobrze. Bardzo cieszy mnie fakt, że Joe powrócił i to w bardzo ładnym stylu. ME też był dobry i cieszy mnie fakt, że RVD zdobył tytuł. Będzie jakieś odświeżenie. AJ będzie mógł dalej toczyć walki z Abyssem, albo pójdzie zasilić szeregi X Division. Ogólnie impact wypadł bardzo dobrze. Licze na jak najwięcej takich gal.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

AJ będzie mógł dalej toczyć walki z Abyssem, albo pójdzie zasilić szeregi X Division

Bez przesady, wiadomo że strata pasa HW będzie oznaczała jakieś zmniejszenie pushu, ale X division jest dla takich zawodników jak "Mr Webmatch" Homicide, czyli takich których Hogan ma niestety głęboko w poważaniu.Zamiast tego woli pushować Big Roba, który dla mnie jest totalną pomyłką

Impact był naprawde bardzo dobry i wreszcie rating ruszył do 1,0.

Może taka była strategia Hogana zmniejszyć ratingi do 0.7 0.8 by potem ludzie ciezyli się 1.0, choć przed przyjściem Hulk'a ratingi wynosiły 1.0-1.2 czasem 1.3 :lol:

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Zastanawia mnie ten nowy system rankingowy do tytułu, który Bischoff ma ogłosić za tydzień. Może on znów zaskoczyć, tak jak to miało miejsce w przypadku D'Angelo Dinero. Wydaje mi się, że przez ten system AJ może pożegnać się z walką rewanżową w najbliższym czasie, chyba że rezultaty nowego rozwiązania będą obowiązywać dopiero po Sacrifice.
Człowiek przede wszystkim.

Impact był naprawde bardzo dobry i wreszcie rating ruszył do 1,0.

Nom z 0.9 na 1.0 wielki sukces.

Początkowy segment był dobry i podobał mi się pomysł na zrobienie walki pomiędzy Jeffem a RVD. Później okazało się, że ta walka była naprawde bardzo dobra. Rewanż za Lockdown też wypadł dobrze.

Początkowy segment powiał troche czasami WCW bo się przeciągał w czasie ale zły w sumie nie był. Walka jakby dostała troche wiecej minut to powinna być na PPV a nie na iMPACT! a wazeliniarstwo po meczu było mega słodkie i strasznie sztucznością śmierdziało. Rewanż za Lockdown mogli sobie darować bo niepotrzebne to wogóle.

Bardzo cieszy mnie fakt, że Joe powrócił i to w bardzo ładnym stylu. ME też był dobry i cieszy mnie fakt, że RVD zdobył tytuł. Będzie jakieś odświeżenie. AJ będzie mógł dalej toczyć walki z Abyssem, albo pójdzie zasilić szeregi X Division. Ogólnie impact wypadł bardzo dobrze. Licze na jak najwięcej takich gal.

Wpada Joe, sprzedaje punche i buta Stingowi, zasadza Finishera Robertowi , pinuje i odchodzi. Bardzo ładny styl. Nic teraz czekać jak znów go porwą czy coś tam i zniknie. Później znowu wróci mega potężny. Aj dalej z Abyssem ? A niby o co walczyć mają o pietruszke ? Fakt cieszy również i mnie, że RVD zdobył pas ale na litość Boską i rany Chrystusa nie w taki sposób no. Gość z nikąd w TNA sie pojawia nic nie powalczył jeszcze, żadnego feudu a tu nagle zgarnia pas HW. Bez jaj. I to konfetti na koniec... brak słów. Ktoś napisał, że mu to przypominało WCW z 1997 kiedy to Sting pokonał Hogana. Może zakończenie w jakiś sposób przypominało ale zwrócić należy uwage ile trwał feud Stinga z Hollywood. Ponad rok. I był mega pozytywnie przemyślany. Dzielny rycerz Sting bije całe NWO przez cały rok tudzież ratując DDP i ekipe. Teraz wracając do TNA to smutne bo RVD z pupy pasa zgarnął. Co teraz z Pope'm ? Będzie Jobbował niczym Nigel ? Dziekuje za takie TNA.

Taka ciekawostka....

Przeglądam komentarze na temat ostatneigo Impactu na youtube i forach zagranicznych...

A tam takie hasła jak "Samoa to syf sam tłuszcz nie jak Cena...", "TNA to syf mając takiego wrestlera jak samoa a nie (tu pada znowu) Cena."

1) Słyszałem że Samoa Joe ma jakieś zwady z federacja z powodu tuszy i nie dziwie sie w wypadku takich haseł... ale...

2) Jeżeli to prawdziwy Samoańczyk.. to sorry ale oni tak już mają!! Takie geny łatwo się nie zrzuci:)

3) Kurde jak dla mnie to po prostu taki jego urok... czy widzicie go z idealną rzeźbą? Ja nie potrafię sobie tego wyobrazić:D

Troche głupotek z mojej strony:D

Joe z pewnością nie jest typem gościa, którego homoseksualiści chcieliby na okładce swojego ulubionego magazynu, ani na którego widok piszczałyby kobiety. Ale do swojej roli i swojego gimmicku wygląda moim zdaniem zupełnie w porządku. Jego wyraz twarzy mówi mniej więcej tyle co, jakby to powiedział Undertaker za czasów ery Attitude, "I gonna kick your teeth down your throat so you'll be able to chew your own ass" ;)

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

jakoś nikt Yokozunie nie kazał rzeźbić brzucha...
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Tak samo Vaderowi czy Bam Bam'owi a takiego Jaśka to ringowo wciągali nosem :D Dla mnie, dopóki Joe robi swoje - i to dobrze - może mieć bebzun do ziemi. Inna sprawa, jeżeli zacznie wpływać to na jego szybkość lub ograniczać moveset.

Mani chodziło mi bardziej o to, że Joe wpadł na ring i "pozamiatał" :D Też właśnie jestem ciekaw jaki będzie ten system od Easy E. Trzeba poczekać jeszcze pare dni a wszystko się wyjaśni.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Urządzenie:  Android

Strasznie podejrzanie wyszło to wejście Joego. Trochę jakby pomógł Hoganowcom wbrew sobie - wszedł, pozamiatał i poszedł, wszystko ze strasznie dziwną miną. Mi jego tłuszcz nie przeszkadza - skoro sprawuje się w ringu lepiej od wielu dobrze wyrzeźbionych (Big Rob Terry, Big Dave, Zeke Jackson, David Otunga) to po co ma chudnąć?

Po to żeby wrócił do jakości jaką prezentował za czasów ROH czy początków w TNA. Mimo całej mojej sympatii do niego nie mogę nie zauważyć, że się roztył i stracił intensywność z wcześniejszych lat (to, że jest samoańczykiem nie musi oznaczać, że ma dążyć do figury Rikishiego)
What Does Everybody Want? What Does Everybody Need?

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

O przepraszam ale na ostatnim iMPACT widoczne było, że Joe zrzucił parę kilo. Odzyskał też trochę szybkości i dynamiki. :)

16476371734edf391100c30.jpg