Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  2. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co rozumiesz przez "szczególnie zmienić" ?

Zmiana byla, ale mimo to i tak mamy tam wiecej wrestlingu. Szczegolna zmiana to pojscie w entertainment.. na taka skale jak TNA. Czy chociazby oddanie czasu na antenie w rece ludzi, ktorzy juz najlepsze lata maja dawno za soba...

Co do tego cudu o ktorym pisales to jedyna opcja na skok zainteresowania RoH .. to koniec TNA. Ludzie teraz sa negatywnie nastewieni do WWE w tak duzym stopniu, ze automatycznie wychwalaja TNA mimo, ze tamci tez maja swoje wady. Dlatego po rozpadzie Total Nonstop Action fani nie chcac WWE poszli by do RoH.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• DarthVader
    DarthVader

Świetne show! Muszę przyznać, że najlepszą walką wieczoru było starcie Ali vs. Bailey, chociaż wszystkie walki wahały się od solidnych po świetne, a The System/ABC, Santana/Something, NQCC/Rascalz i m

• Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero

Pozwoliłem sobie skopiować opis sytuacji z bloga Świat Impact Wrestling. Blanchard została zwolniona przez promocję, w tym czasie kierowaną przez Scotta D'Amore'a, po tym, jak relacje między obie

• Zasłali łóżko tym debiutem na AMC i byłoby mi nawet szkoda, gdyby nie fakt, że to WWE TNA, a nie stare, poczciwe TNA wrestling.  Ciekawe co Bully Ray i reszta hien ma do powiedzenia na ten temat.

Opublikowane grafiki

Opublikowano
to koniec TNA. Ludzie teraz sa negatywnie nastewieni do WWE w tak duzym stopniu, ze automatycznie wychwalaja TNA mimo, ze tamci tez maja swoje wady.

Niestety wydaje mi się, że to akurat tylko taka nasza, polska, sentymentalna tendencja. Na zagranicznych serwisach m. in. na PWinsiderze pojawia się cotygodniowe porównanie segmentów z Raw i iMPACT (pod względem jakości, a nie oglądalności oczywiście) i oto jak przedstawiają się wyniki ostatnich gal:

Preferred Segments:

Raw: 4 (last week 3)

Impact: 4 (last week 1)

Tie: 0 (last week 0)

I bilans ogólny (prowadzony od początku poniedziałkowych wojen):

Overall Totals for Preferred Segments

Raw: 27

Impact 22

Tie: 3

Kolejnym wyznacznikiem mogą być oczywiście ratingi, a te również ukazują iż Raw cieszy się o wiele większym zainteresowaniem. Naprawdę trudno mi jest wyrazić profesjonalną opinię na temat iMPACTów, ale mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że ogląda mi się je bardzo dobrze. Nie wiem czy spowodowane jest to realnym poziomem czy sentymentem do Bishoffa i Halla oraz tym, że lubię po prostu być zaskakiwanym, a WWE zupełnie nie potrafi mi tego zapewnić podczas samych prom ringowych, w których jeden wrestler wygłasza speech, a drugi przybiega żeby mu napierdolić.

Co do ROH to swoje zdanie podtrzymuje - jedynym rozwiązaniem na znaczące powiększenie kręgów zainteresowania jest zostanie hegemonem wrestlingu (czyli upadek i TNA i WWE :P) w przypadku upadku TNA, najlepszą prognozą dla ROH jest to, że co 30 fan TNA zacznie oglądać regularnie właśnie ich. Zauważ, że TNA już od dobrych kilku lat (o ile nie od zawsze) jest o wiele bardziej nastawione na rozrywkę niż obecne ROH (już po rewolucji). Myślę, że federacja czysto wrestlingowa, w której główny nacisk kładzie się na walki nie ma żadnej przyszłości.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Opublikowano

Jak TNA zniknie na pewno nie zacznę oglądać ROH. Dziś próbowałem i zdecydowanie mi się to nie podoba... nie wiem czemu ale po prostu nie czuje tego...

WWE nie oglądam o czasów royal rumble 2010 brat mojej drugiej połowy próbował przekonać mnie do WWE i... po pierwszych walkach byłem mocno zdegustowany... wiec nie będę oglądał nic... mam nadzieje ze TNA wstanie i sięgnie po cyferki 1,5 w Ratingach.

ps nie twierdze ze TNA jest lepsze od innych gal, po prostu tylko to do mnie trafia

Opublikowano

Hehe, jak pamiętamy rating poniedziałkowego iMPACT wyniósł 0.5, a powtórka ?

Last night's TNA iMPACT! replay did a 0.69 (0.7) cable rating with 894,000 viewers, which is better than the show did on the first run. It should be noted that they wanted more for the replay rating coming off Monday's dismal rating against WWE's Draft show.

To chyba ewenement na skalę światową. :D

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Opublikowano
Ratingi były pewnie dlatego słabe, bo na RAW odbywał się draft. Teraz jestem pewien, że impact wróci do swojego ratingu 1,0 a RAW będzie w okolicach 3,0

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Opublikowano
impact wróci do swojego ratingu 1,0

Oby...ale jak można dobrze wróżyć przyszłość TNA?Skoro Vince wystarczy,że wystawi jakiś "większy" show i TNA się chowa do ratingu 0.5,0.6.Miejmy nadzieję,że TNA zostanie na tym poziomie co jest,bądź polepszy show ale oby nie spadło.Obecne show TNA jest czymś co do mnie trafia.Nie powiem,że WWE mnie zniechęca,po prostu lubię to i to jednak iMPACT'y ogląda mi się lepiej z powodu poziomu show,walk i brak ery "4KIDS".

7614081404f146f966c931.jpg

Opublikowano
Wkurza mnie jak co chwile tłumaczą ratingi, a to koszykówką a to ze ostatnie RAW przed Wrestlemanią, a to RAW po wrestlemanii. Teraz DRAFT. Ile panowie można? Zresztą draft pociągnął 3.1 a w zeszłym tyg RAW zaliczyło 3.2 wiec nie możemy powiedzieć, że przez draft Impact miał tak niski rating. Ja uważam, że ratingi TNA są słabe gdyż taki John Smith oglądając WWE widzi te pyro, całą otoczke na konkretnym poziomie. Poprostu widać, ze włożona jest w to kupa kasy. Teraz przełącza na TNA i widzi bide z nędzą. Barierki jak za czasów WCW czyli dobre x10 lat wstecz. Biedne pyro, starą gwardie w ringu. Może i legendy obejrzy ze względu na sentyment ale wkoncu sobie powie "God to juz było". Odnośnie ostatniego impactu to żal było patrzeć jak Hogan sie spuszcza nad RVD bo ten dostał pas HW z dupy. A później Orlando i zapowiedz "O-zone"... ja pierd. Żal normalnie.
Opublikowano
Już nie mogę się doczekac następnego impactu. Wszystko zapowiada się bardzo ciekawie, na gali ma się odbyc "return" D. Williamsa i wytłumaczenie tej całej zadymy z X Division title :D
Opublikowano
Ja za to z przyjemnością bym zobaczył return P. Williamsa, wtedy może bym obejrzał tą gale. Swoją drogą do dzisiaj nie mogę zrozumieć jak TNA mogło zwolnić tak wszechstronnego wrestlera, który wybijał się ponad przeciętność X dywizji.
Opublikowano
Na dzisiejszym iMPACT! ma się pojawić... Lex Luger. Nie wiadomo tylko w jakiej roli. Czynnie w show, w szatni czy na widowni. Jeśli to pierwsze to może być gościem the BAND, przecież już kiedyś należał do Wolf Pac. Tyle tylko, że w tej formie i po tym co przeżył, to on nic w tym ringu nie zrobi. Zobaczymy czy to prawda, a jeśli tak to jaką rolę ma odegrać.
Człowiek przede wszystkim.
Opublikowano

Nie rozumiem roli jaką odgrywa Orlando, boję się tego do czego to prowadzi...

Po za tym odnosząc się do wygranej Tytułu RVD i tego konfetti, Dixie na ringu itd itp - co to ma być ?! Kpiny jakieś "przyszedłeś, masz tytuł i się ciesz..."

BTW. INFO: Impact! wraca na czwartkowy slot. Koniec poniedziałkowych wojen :P

Mam nadzieje że w koncu raitingi będą lepsze.

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

ChatGPT Image 16 cze 2025, 23_09_54.png

Opublikowano
Tak, wczoraj się odbył. Przenosiny będą od przyszłego tygodnia...
Opublikowano
  • Autor

Właśnie obejrzałem wczorajszy IMPACT!

Pierwsze minuty doprowadziły mnie do łez. Masakrycznie zabawny segment, później wszystko przerodziło się w wielką awanturę, co też było dobre. Segment z Andersonem, Popem i Jeffem świetny. Kolejny raz Anderson pokaz, że obecnie jest bardzo mocnym punktem TNA. Ogólnie pod tym względem TNA radzi sobie bardzo dobrze. Wczorajsze pojedynki także całkiem dobre, rozczarował tylko ME, słaby i na dodatek krótki. Nareszcie coś się zaczyna dziać w temacie Hogan - Sting i z niecierpliwością czekam na dalszą część tej historii.

Tydzień temu oceniłem IMPACT! na 2/6, tym razem było o niebo lepiej, mocne 5/6.

PS. Nowy członek Wolfpack... bez komentarza.

Opublikowano

Witam,

W moim odczuciu dzisiejszy Impact! był naprawdę rewelacyjny. Świetny segment Machismo. Widać było że jest to tygodniówka z prawdziwego zdarzenia. Można było poczuc tą równowage między segmentami i walkami. Szkoda że nie obejrzałem walki X Division, stream nawalił..