Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Pojawiła się ta Nevaeh. Trzyma z Havok. Nie wiem gdzie można je podczepić. Co się w ogóle dzieje z pasem kobiet… a, Grace. A gdzie jest ona?

Kiera i koleżanka obudziły Su Yung. W sumie fajne jest to, że Su stała się czymś bardziej wyjątkowym. Jak już wiadomo, że się pojawi, to wiadomo też, że ktoś będzie miał kłopoty.

U Deanerów było spoko. Akurat farma to idealna plansza na coś takiego. Pogoń z widłami :D

Deonna Purrazzo to zaskoczenie. Szybko znalazła nową robotę. Coraz więcej osób w tej dywizji kobiet, idzie odświeżenie.

Rosemary i Bravo się rozkręcają :D To od teraz moje ulubione story. Konkurencja jest prawie żadna, ale wciąż.

Trey ograł Elgina. Wow. Myślałem sobie, że za dużo czasu zajmuje Mike’owi zabicie przeciwnika, a tu proszę. Najważniejsze, że najnudniejszy element odpadł z turnieju. To, kto go wygra w sumie nie jest już zbyt istotne, bo wygląda na to, że to będzie przejściowy pretendent. Elgin vs Callihan to danie główne na najbliższy czas.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443699

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

Tasha i Kiera to już teraz dużo lepszy team niż Madison i Kiera, dobra zmiana.

Ryan kładzie Crazzy Steve'a, po czym wygląda na to, że Jake Crist dołączy do Cancel Culture. oVe zdycha.

Rohit coś wygrał! Niby dostał dziadka Stevensa, ale i tak miałem wątpliwości, że mu coś dadzą. No i żeby nie było za dobrze, po walce dostał GOOOOORE od Rhyno :/

Finesse and Bench Press Express <3 Więcej Swingera!

Rascalz w fajnej walce pokonują team TJP/Bahh i doczłapali się w końcu w pobliże pasów TT. Oby wyszło jakieś story z The North, nie tylko walka i koniec.

Kolejny filmik Virtuosy - i dobrze, promują. Za tydzień (re?)debiut.

Bravo-Rosemary się rozkręcało, a tu Taya dzwoni i po ptokach :D

Elgina będą zaczepiać Shamrock i Callihan. Wolałbym go przy pasie, ale chociaż ma co robić. 3-way za tydzień.

Trey dostał lanie na zapleczu, przez co jako finał dostaliśmy Austin vs Wentz - nie trawię tego motywu. Na całe szczęście wygrał ten, co walczył w trzech rundach. Ace z shotem na pas. Nie obraziłbym się, gdyby skroił Tessę. I mam nadzieję, że nie przyjdzie im do głowy wykorzystanie tej okazji na walkę z Moose'em...

...no i promo Slammiversary. Pokazali dużo starych twarzy, które niedawno zwolnili z WWE. Można się spodziewać jakichś powrotów.

Edytowane przez aRo
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443732

W sumie ta drużyna Kiera i Tasha na plus. Po openerze spodziewałem się kolejnego kroku w stronę przebudzenia Su, ale nie tym razem.

Ryan z Cristami - co za połączenie. Dziwna sprawa z tym wszystkim. Gimmick Ryana nie jest zbyt dobrze zarysowany. Nie rozumiem dlaczego Jake odwróciłby się od brata, żeby dołączyć do Cancel Culture.

W przypadku Chase’a Stevensa widać to, że midcarder sprzed lat na tle dzisiejszych wrestlerów wygląda jak main eventer. Rohit ostatnio zaczyna coś znaczyć. Widocznie jego kolejnym krokiem będzie rozprawienie się z Rhino. A skąd to? Nie pamiętam żeby coś między nimi było.

Bey sam w sobie chyba nie ma wiele do zaoferowania, ale trudno o lepszego „kumpla” niż Swinger.

Rascalz pretendentami do pasów tagów. Czy mają szanse? Nie wiem. Tu jest ten problem, że każdy wydaje się za krótki na The North. W sumie jeśli nie oni to nikt.

Puścili drugie promo Deonny i nawet jestem ciekaw co z niej wyrośnie.

Rosemary i Bravo wyszli z baru… i chciała go otruć? Więcej.

Elgin wyjaśnił jak to się dzieje, że gdy ktoś w pośpiechu wychodzi na ring, gra jego muzyka. On i Shamrock generalnie niezbyt mnie interesują. Trochę ratuje to ten wiszący w powietrzu Callihan.

Skopali Trey’a zaraz przed finałem. Ace wciąż lubi się z Reno Scum? Zagrywka z nowym finalistą na pewno kontrowersyjna z perspektywy uczestników turnieju. Austin dopiął swego, więc nie zrobiło to różnicy. Swoją drogą, gdyby to było SD, już byśmy wiedzieli co tam zaszło :twisted:

Niby bez fajerwerków, ale całkiem spoko mi się oglądało.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443743

Elgin pinuje Shamrocka, a Callihan też tam był. Skoro nawet w 3-wayu ich ciśnie, to słabo by było to ciągnąć.

The North wrócili, za tydzień Rascalzi dostaną "osiemnastą" szansę na pasy. Mimo że story tu mało, może ich pokusi na zmianę. Albo to będzie początek czegoś dłuższego, po czym Dez i Wentz w końcu dostaną jakieś tytuły.

Tasha jest OK, ale theme ma trochę durny.

Moose vs Hernandez za tydzień. Ten drugi raczej uwala co ważniejsze walki, Łosiu też już go pinował, więc trochę śmieszne, że jeszcze fika.

Rhyno wyjaśnił atak na Rohita - trochę na siłę, ale lepsze niż nic. No i rzucił fajnym nawiązaniem do Slatera :D

Cody Deaner też wrócił z Kanady. To akurat wiele nie zmieni.

Kolejny powrót: Edwards.

Na Slammiversary będzie 5-way o pas. Z jakiegoś powodu nie KOTM :P A skład... Tessa - wiadomo. Edwards - był no1 contenderem przed przerwą, spoko. Ace - trochę dziwnie że nie będzie miał szansy solo po turnieju, ale shot to shot... nie? Trey - za ten wypadek z turnieju, no niech już będzie. Elgin - tu mam trochę problem, bo niby też miał mieć walkę na Rebellion i nie dostał, ale od tego czasu nie wygrywał wszystkiego, w tym wypadł z turnieju.

Jordynne chyba odpimpowali theme song. Z tymi przeklętymi syrenami. Ale niech będzie, że to babski Steiner i akceptujemy :P

Miał być debiut Deonny, spodziewałem się walki - a po prostu wylazła do champa. I przynajmniej od razu wiemy, że idzie po pas i dostanie solidny push na start.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443791

W openerze były 2 no-selle DDT z rzędu. Co ty robisz Shamrock? Elgin nabrał momentun, Callihan nie istnieje, nie ma w tym wszystkim emocji. Mogłoby coś ruszyć z tym gimmickiem hakera. Póki co jedyne co robi Sami to teleportowanie i przegrywanie walk.

Może i Zachary średnio wypadł aktorsko, ale podobał mi się segment z Rascalzami, The North, spekulacjami i mąceniem. „Trey, watch your back” :)

Rohit poszedł z pretensjami do Rhino. Odważny. Było nawiązanie do Slatera - co jak co, ale jego bym tu zobaczył.

O nie, Swinger przegrał. A Cody Deaner wrócił. Swinger i Deanerzy w tym samym otoczeniu to coś, w czym jest potencjał.

Dobra, jabłko Rosemary na pewno jest zatrute.

D’Amore chyba prawie zwakował pas. Niech będzie ten 5-way. Chyba dawno nigdzie nie było wieloosobowej walki o złoto. To musi być moment, gdy Tessa wypuści zakładnika. Czekam. Swoją drogą, Ace - dobra stylówa.

Taya i Rosemary to zawsze dobre połączenie. Nie było szans, żeby pas zmienił posiadaczkę, więc bez zaskoczenia. Deonna musiała w końcu wyjść, więc moment debiutu też bez zaskoczenia. Następna, która zaczyna od zaczepiania mistrzyni. Oby skończyła lepiej niż ex-Emma.

Znowu przyjemny odcinek.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443792

The North dość łatwo sobie poradzili z Rascalz. Nie ma na horyzoncie nikogo, kto mógłby im zagrozić, a już dawno pobili rekord.

...a Treya dalej leją na backu.

Nevaeh debiutuje - szału nie zrobiła. Ale chociaż wygrywa, w przeciwieństwie do swojej kumpeli, Havok.

GORE, Rhyno niszczy Rohita. Po co?

Moose pokonał Hernandeza, "broniąc tytułu"... po czym puścili muzykę EC3. To jeszcze nic nie znaczy, ale jak będą go przed Slammiversary co tydzień straszyć theme songami tych, co mogą wrócić - spoko motyw.

Deanersi i Mack to dziwny team, ale nawet do siebie pasują, lol. Willie do tego nieźle udaje Stone Colda. Piwko w łapę i już są 100% drużyną.

XXXL sobie nie radzą. Przegrać z Reno Scum...

Zamiast od razu robić debiut ringowy, kolejny filmik z Purrazzo. No patrzcie, da się kogoś przedstawić w taki sposób. Czemu tego nie robią częściej?

...a i na backu się pojawiła, znowu męcząc rękę mistrzyni. W tym tempie Grace zostanie bez rąk na PPV.

Przed title matchem na Slammi Ace i Eddie odświeżyli sobie dawną rywalizację, Street Fight w ME, przyjemnie.

Skończyło się atakiem Fultona, który najwidoczniej zostanie przydupasem Ace'a. Czyli skończyli oVe, by wrzucić każdego do innej grupy, nikt nie dostanie szansy solo (Samiego nie liczę). No, jest jeszcze drugi Crist, ale bez jaj.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443843

The North obronili, więc bez zaskoczeń. Przyjemny opener. Motyw z tym, że nikt nie ogląda mistrzów też ok.

Trey’owi znowu nakopali, wszystkie oczy zwrócone są na Ace’a i Reno Scum, którzy nie odbierają telefonu/odczytują wiadomości od The North. Oprócz tego każdy pokazuje palcami kogoś innego. Coś mi się wydaje, że będzie zastosowany Russo swerve i winny będzie ktoś spoza stawki. Ciekawe to wszystko.

Naveah zadebiutowała w ringu i dostała spoko theme song. Havoc pomszczona, Hogan i Steelz prowokują, niby nic wielkiego się tu nie dzieje, ale przynajmniej wiadomo kto z kim co.

Zaczęło się budowanie Crazzy Steve’a. Spoko promo.

Rohit nie podołał i był zły i rozczarowany. To pewnie jeszcze nie koniec jego prób podboju Impacta. Spoko. Dużo ciekawsze to niż jobbowanie.

Susie zaczyna myśleć, że nie opyla się być dobrym. Zaczyna się. Jeszcze trochę i wpadnie Su.

Moose obronił pas i… poszła muzyka EC3. Czyżby? Nie obraziłbym się. Przypadek to nie był. To byłoby dobre wzmocnienie rosteru. Czekamy na Slammi.

Deanerowie dorobili się własnego segmentu? Może być.

Swinger chciał ściągnąć odpad z Dablju. Najs. „Przez 90 dni siedzi, nic nie robisz i dostajesz kasę? Co za czarodziej!” :D Ciekawe kim będzie ten drugi.

Fajne przedstawienie Deonny. Nie wiem tylko po której stronie barykady ona stoi. Tu miłe wspominki, a tam atakowanie fejsowej mistrzyni.

Street fight raczej bez szału i za długi. Ten Neckbreaker był straszny. Jest jeszcze sprawa Fultona. Czekam na jakieś uzasadnienie co on robi u boku Austina.

Znowu naprawdę dobry odcinek. Minimum przewijania.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443844

Jak pisali, że ta Nevaeh to kumpela Havok, to się spodziewałem kolejnego potwora, a jest zwyczajna. I uwaliła dzisiaj z Tashą przez bardzo marnego rollupa - jak uwierzyć, że mogła się po tym nie podnieść?

Swinger chciał wziąć do teamu Swanna - nie dość, że kumpel rywala, to jeszcze kontuzjowany. Super pomysł!

A potem jeszcze Hernandez i... Taya. "Have you seen Bravo?" "No, but I love Dino" :twisted:

Crazzy Steve miał uwalone story z #CancelCulture, więc przerzucili go na Moose'a - tu mu się udało.

A czas, który stracili przez wywalenie 6 man taga, zapełnili momentem z Impact Plus.

Deonna squashuje Alishę, inaczej być nie mogło. I tak to bez znaczenia, bo walkę o pas na Slammi dostała. Wystarczyło napadać mistrzynię, co tam walki. No, wierzę, że Jordynne poszła do zarządu i załatwiła starcie, a nie sama je stworzyła i tyle ;)

Shamrock miał walczyć z Joshem, ale North go skopali przed gongiem. No, ewidentnie nie ma rywali dla TT champów. Ken potencjalnie szukający partnera to dobry zapychacz, o ile nie przejmą pasów.

Susie przegrywa z Tayą, na pomoc przybiega Kylie - i już mają z miejsca feud.

Finesse and Bench Press Express skończyli w teamie z Rohitem. I, o dziwo, wygrali. Bey pinuje Macka, pewnie shot na Slammi pewny.

Fulton uwala Edwardsa w ME - mają motyw, by uzupełnić 5-waya na Slammiversary, gdyby musieli wywalić Elgina :P Marna by była ta wymiana, ale co zrobić.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443884

Nevaeh przegrała w najgłupszy możliwy sposób. Miała przeciwniczkę na wykończeniu, ale puściła ją, bo Kiera weszła za liny.

Mam wrażenie, że wymiana zdań na odległość między Deonną a Jordynne brzmiała nieco niezręcznie. Lepiej wypadła konfrontacja z Alishą.

The North teraz będą obijać Shamrocka. No cóż, nie ma dla nich przeciwnika w dywizji tagów. A Moose’a zaczepił Crazzy Steve. To nie będzie dla mistrza trudna przeprawa, ale plus za to, że z czegoś to wynikło. Lepsze to niż całkiem losowy przeciwnik.

Taya męczyła się z Susie dłużej niż zakładałem. Pewnie znów jesteśmy o krok bliżej do wejścia Su.

Ace Austin chce zostać najmłodszym mistrzem w historii i po to mu Fulton. Spoko, ale wciąż nie wiadomo jak go oswoił, czym go przekupił.

Myślałem, że tajemniczy partner Swingera i Bey’a jest przyklepany, a okazało się, że Johnny szukał jakiegoś przez cały odcinek. To dało kilka segmentów z nim w roli głównej. Piękne.

- Have you seen Bravo?

- No, but I love Dino! :lol:

Ostateczny wybór widocznie się opłacił.

Fulton zgarnął dość duże zwycięstwo. Szkoda, że wciąż nie ma mistrza. Austin z Fultonem będą się pewnie błąkać bez większego celu aż do Slammi.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443885

Jeszcze takie coś rzucili na koniec. Robią większy hype przed Slammi. Ale akurat tego powrotu nie chcę :P

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443886

• Reputacja:   255
  • Urządzenie:  Android

Bully Ray otwarty na taka opcję w wywiadzie z Chrisem Van Vlitem o tym wspominał. A jego chętnie znów zobaczę.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443887

ME Slammi zmienił się w 4-waya. Trójkę znamy, ostatni slot jest wolny. Czyli pewnie jakiś powrót. I może nawet faworyt.

Bey pokonuje Suicide'a, a Macka nie ma. Przeciąganie.

Swinger zbanowany, nie będzie na Slammi :cry:

TJP/Bahh pokonują Reno Scum - kolejny zapychacz.

Locker Room Talk z Bravo i Rosemary w sumie też nic nie wniósł, ale zawsze to więcej Swingera.

Z The North na PPV zawalczą Shamrock i Callihan. No i spoko, wielu innych kandydatów nie ma. Ale jednocześnie dali jasnego hinta, że Gallows i Anderson się pojawią - więc obstawiam, że run champów jeszcze trochę potrwa.

Moose pokonał Steve'a... i przybył na pomoc Dreamer. Czy naprawdę wracamy do Moose vs dziady? Myślałem, że mamy to za sobą :\

Hernandez teraz zarabia na niszczeniu innych w siłowaniu na rękę, lol.

Kiera z nową nutką. I nawet wygrała z Havok - buduje momentum przed PPV. Bo tam będzie Gauntlet o shota na pas.

Trey zdyskwalifikowany, więc Fulton wygrał już z 2/3 składu ME Slammi. To on powinien być tym czwartym w walce o pas, lol.

...Super Eric? Really?

Edytowane przez aRo
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443912

To się posypał main event Slammi. Edwards spoko, Austin jak underdog może być, ten Trey niezbyt mi pasuje do walki o złoto, miejmy nadzieję, że znak zapytania podbije star power. EC3? Zresztą ktokolwiek to będzie, na pewno nie zawadzi. Main eventerzy potrzebni na gwałt. Chyba że to będzie Moose :P

Swinger chciał przekupić sędziego i z miejsca dostał bana. Tego chyba jeszcze nie widziałem. Zostając w temacie Swingera, co za ekipa w Locker Room Talk.

Callihan wsparł Shamrocka w walce z The North. No dobra, skoro nie ma dla niego roboty, lepsze to niż nic. Podobał mi się segment z D’Amore, który pokazali jako następny. Authority figure dodaje do show dużo kolorytu.

Moose wszystkich pozabijał, a Dreamer dowalił promo. Wiadomka, że on jest dobry w te klocki. To był też przykład tego, że odpowiednia ekspresja to połowa sukcesu. On vs Moose to jest jakaś opcja na Slammi, ale każdy wolałby tego uniknąć. Rozwiążcie to na tygodniówce, a na PPV dajcie nowego dziada z TNA.

Hernandez etatowo rozwala ludzi na rękę. Kto następny?

Kiera wygrała z Havoc. Nieźle. Ostatnio ona i Tasha dominują przeciwniczki, więc niby ich szanse na PPV powinni spaść, ale właśnie myślę, że one są bliżej pretendentury niż Havoc i Nevaeh. Co jak co, ale Gauntlet bardzo chętnie obejrzę.

Trey nie poradził sobie z Fultonem. Tym bardziej traci przed walką o złoto.

Super Eric? Po co? Niech ściągają Younga, ale w poważnym wydaniu. World Class Maniac, potem Sanity, tam jest w czym rzeźbić. Śmieszków już mamy, i to lepszych.

Do Slammi jeszcze dwa odcinki. Zapowiada się przyjemne PPV.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443914

Kylie Rae poddała Tayę – spory wyczyn. Więc Gauntletu tym bardziej nie wygra.

Swinger dzisiaj skradł show. Pawdziwy Suicide pewnie nie chciał się pokazać bez stroju. Czekam na kontynuację.

Promo main eventu Slammi właściwie potwierdziło, że znakiem zapytania będzie ktoś powracający. Super. To zawsze mógł być Moose :P

W Locker Room Talk pojawiła się Madison Rayne. Wraca na ring. Teraz potrzebny jest jeszcze Don, który usiądzie przy stole komentatorskim.

Dreamer przeprosił Moose’a i tak dalej, a ten drugi najwidoczniej jest płaskoziemcem. AJ Styles lubi to. No i sedno – jednak ci dwaj w walce na PPV. Nie jest to szczyt marzeń, ale przynajmniej jest tu jakieś podłoże.

Callihan pokonał Alexandra, z Shamrockiem pewnie się nie dogada – The North raczej nie są zagrożeni.

Dzisiaj powolutku.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443928

Taya odklepała, razem z Rosemary przegrały z Kylie i Susie. W sumie zaskakujący wynik.

Deanersi wygrali 4-way tagów, bo połowa zawodników poszła się lać na zaplecze. Wygląda jakby chcieli zrobić jakiegoś Street Fighta dla Reno Scum i TJP/Bahha.

Jordynne pokonuje Kimber, Deonna jej coś gada przez wideo. Jakoś to ciągną.

Filmik o uczestnikach ME Slammiversary - bardzo dobry. Hype zrobił, nawet jeśli skład jest daleki od ideału.

Rayne zrobiła wywiad z samym sobą. A że ogłosiła, że bierze udział w Gauntlecie na Slammi, to odwiedziły ją inne. Niech będzie, lepsza taka promocja niż żadna.

Moose vs Dreamer potwierdzone :/

Swinger przebrany za Suicide'a wpakował się w walkę z Mackiem :twisted:

Callihan pokonuje Alexandra, tak żeby dać nadzieję na możliwą zmianę mistrzów TT na Slammi. Dalej nie wierzę.

Był world champ wróci... ale nie sam. Będzie trójka. Czyli co, Asy? Obstawiam Raya, Andersona i Gallowsa.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/600/#findComment-443929