Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie sadze, zeby obecna formula Xplosion pozostala taka jaka jest, gdy program trafi do ramowki Spike.

Przypuszczam, ze stanie sie on nowa tygodniowka w pelnym wymiarze - czyli beda regularne feudy pomiedzy wrestlerami z low i middle cardu. Pewnie bardziej skupi sie na X Division, bo obecnie nie ma na nia za wiele czasu na Impact'cie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187744

No i stało sie. Wiedziałem, że wkońcu nadejdzie moment gdy Hogan pojawi sie w ringu. Kwestia czasu od kiedy pojawił sie w TNA. Mianowicie TNA zastanawia sie nad :

- Hogan vs Abyss

- Flair vs AJ

- Kurt Angle vs ??? o pas WHC

na Bound for Glory.

Ja pierd..e Jeżeli to dojdzie do skutku to zaprzestaje oglądać TNA. WCW było cool 15 lat temu. Dość mam dziadków panoszących sie w ringu. Przy micku OK ale nie czynny wrestling na Boga. Co Hogan w takiej walce może mi pokazać ? Bo wątpie by się podłożył Abyssowi.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187747

nie tylko, nie to!!!!

ale 3 pomysl jest ok.

flair vs AJ, moze byc ale za flaira musza walczyc czlonkowie Fortunes.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187750

Mani Skąd masz takie informacje?

Bo jakoś wątpie w te walki co napisałeś. Flair vs AJ napewno nie teraz. Kurt Angle też raczej nie będzie walczył o pas WHC bo mówił, że będzie pokolei eliminował rywali.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187753

w sumie to Hogan mial juz niby calkowity zakaz wystepowania po operacji pleców, czy cos takiego.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187761

Racja, lekarze mówili, że Hogan już jako wrestler się nie pokarze i mam nadzieje, że to prawda. Tak jak ktoś wyżej napisał Hogan już nic dobrego nie pokaże w ringu. Zrobił swoje i teraz już tylko powinien stać za mikrofonem :D
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187787

Tupak są to walki prawdopodobne na Bound of Glory, czyli jest jeszcze sporo czasu. Mani raczej sobie tego nie ubzdurał bo sam o tym pisałem a znalazłem info na Lordsofpain, tyle, że ok. kilka dni temu (nie pamiętam kiedy dokładnie).
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187791

To skoro miałoby się tak stać to jestem ciekaw jak wypadną te pojedynki. :D

Flair vs AJ

- Kurt Angle vs ??? o pas WHC

Te napewno będądobre i AJ pewnie przejdzie faceturn (wreszcie )

A Hogan to cóż :D On nie trzyma się tak dobrze jak Ric :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187813

Mani Skąd masz takie informacje?

http://www.tnawrestlingnews.com/headlines/279069032.shtml

Hmmm Jeżeli co 6 miechów mam oglądać jak AJ przechodzi turn to niewiem. Wpierw jako FACE wygrywa pas na BfG, później seria znakomitych walk z Kurtem o pas... człowiek sie przyzwyczaja, że AJ wkońcu porządny zawodnik a nie cipka i debil ze stajni Kurta (Angle Alliance) i znowu heelturn. Teraz człowiek powoli sie przyzwyczaja, że AJ stara sie wypaść jak najlepiej jako heel (mimo iż to urodzony FACE) a tu znowu mu turn szykują. Kicha.

A Hogan... ide o zakład, że w kontrakcie ma drobnym maczkiem zapisane gwarantowany tytuł WHC.

Kurt ma do pokonania 9 przeciwników i chyba zdąży do BfG wybić sie z 10 miejsca na 1.

Tak wogóle ... nie denerwuje was hasło "homegrown" talents ? Mnie troche. A wogóle to mnie drażni fakt, przy którymś promo Flair mówi, że to ON nauczył AJ'a wrestlingu. Dlaczego mnie to drażni ? Bo wcześniej to samo powiedział Tomko. A przed nim jeszcze Kurt. Normalnie wg ich słów (patrząc chronologicznie) do roku 2006 (przyjście Kurta do TNA) AJ nic w ringu nie potrafił (a był już 4ty rok w TNA).

Kolejna głupota TNA to poraz kolejny zwalnianie Roxxi. Ja sie dziwie dziewczynie, że pozwala na takie pomiatanie sobą. Pewnie za kilka miechów znów ją zobaczymy w TNA po czym podłożą ją jakiemuś beztalenciu (z całym szacunkiem dla Madison bo ona jako jedyna z TBP sie rozwija w ringu za co nawet oficiele z TNA ją pochwalili) i wywalą. Dostrzegam brak konsekwencji w TNA. Sprowadzają kogo sie da byle podnieść rating (który notabene drgnął 4tego stycznia i na tym koniec) zazwyczaj odrzuty z WWE i wogóle nie zwracają uwagi na to jak owy zawodnik był tam prowadzony. O co mi chodzi? Sprowadzają Dreamera. Spoko człowiek znany, powszechnie lubiany, może być jakimś tam drawem dla TNA itp. , ale czy TNA zauważyło, że WWE szmaciło Dreamera, który jobbował każdemu (chyba nawet Colinowi ale nie pamiętam dokładniej) i teraz jak takiego gościa uwiarygodnić? WWE zakopało Dreamera i to tyle na ten temat, a TNA łudzi się, że rating im przez to skoczy. Również stajnia ECW nic nie zmieni bo temat wałkowany był już i to nie raz, a ludzie oczekują czegoś nowego, choć jeżeli historia z ECW ma być zasłoną dymną dla Haymana w CT to spoko.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187864

A mi tam ecw wcale nie przeszkadzało puki będzie ostro i bez kompromisów bedzie git!

To było to!!!!!!!!!!

To co zrobil Abyss Hoganowi pozwolilo mi wybaczyc lord of the ring !! massive!

Impact doskonały lepszy niż ostatnio!! no i pojawił się raven... do tych trzech ecw panow niech rhino dolaczy:D

Nadchodzą nadchodzą!!--> genialne!! zeschizowany Abyss to jest to!!

Najlepszy impact roku :D szczegolnie przez Hogana!:D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-187931

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Segment Douglasa i Briana (dobrze, ze ten drugi dostaje wreszcie wiecej czasu i ma szanse zaistniec w TNA, bo wczesniej to go podkladali tylko)

* - DVon nie wytrzymuje z Bubba. Rozpad Team 3D wprowadzilby jakis powiew swiezosci, ale nigdy w nich nie widzialem potencjalu w pojedynke

Minusy:

* - Wyraznie widac jak Flair i Styles leją brata Lethala, ale Jay musi popatrzec przez spory kawalek czasu zanim zacznie biec... ... Zirytowalo mnie to troche i juz mialem obawy, ze w ogole nie ruszy na pomoc

* - Wolfe vs Angle. Nie mowie tu o poziomie walki, ale o tym, ze ona sie odbyla na Impactcie. Juz zaczynaja pchac Kurta w gore drabinki, zeby sie wyrobic przed Bound for Glory...

Inne:

* - Mimo, ze wrocilismy do poczatkowego segmentu z Hoganem w roli glownej, to nie wyszlo zle. Abyssa Theme wrocil. Nasz "ukochany" potwor dolaczy prawdopodobnie do druzyny zlozonej z ECW Originals. Nie bylo zle, ale do "plusa" zabraklo. Najciekawszy moment, ktory mi wpadl w ucho to ten, gdy Abyss mowi: "Kiedy oni przyjda, ani TY, ani Bischoff, ani Dixie Carter, ani nawet Immortal Hulk Hogan nie bedziecie nic w stanie zrobic!" ... ... Ja rozumiem, ze Hogan ma na koszulce H2 i ma juz swoje lata, ale zeby dwa razy mu mowic, ze nic nie bedzie w stanie zrobic? :) Wpadka Abyssa.

ale ALE... Glupota byloby robic ekipe zlozona z ECW i nie dac tam RVDego, ktory mimo, ze ONI juz powstali (podpowiadaja Abyssowi) to zaatakowal Monstera... Mam nadzieje, ze to czesc planu, z czasem wszystko bedzie tak jak nalezy i RVD przejdzie turn.

* - Sting niszczy Jarretta... to Ci nowosc :grin: Nie znalazlo sie to w minusach, bo a) bylo krotkie i b) Sting przemowil, co ostatnio jest na wage zlota. Troche juz to ciagnie federacja, ale jakos mi sie ten watek Bordena nie znudzil. Zeby sie nie okazalo, ze w natloku innych pomyslow TNA o tym zapomnie lub z tego zrezygnuje. Wkoncu Hoganowi teraz blizej do Abyssa i nadchodzacej ekipie ECW nizeli do Stinga...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-188329

Do oceny Impactu przejde pozniej, ale najpierw opisze to co przyszlo mi na mysl podczas ogladania tego odcinka.

Wydaje mi sie, ze heel turn Abyssa, heel turn Stinga, pojawienie sie gosci z ECW, a nawet porwanie Samoa Joe to jeden i ten sam storyline.

Co do tego, ze Abyss ma zwiazek z Dreamer'em i jego ekipa nie ma watpliwosci. Sting natomiast, podobnie jak Monster, w tym odcinku wskazywal na jakis tajemniczych "nich" ("them") jako tych, ktorzy nim kieruja. Przypadek? Nie sadze.

Wyglada mi to na duzy storyline, ktory ma objac znaczna czesc rosteru. Cos w stylu przejecia kontroli nad TNA przez wrestlerow z ECW, ktorzy do tego celu potrzebuja kogos od wewnatrz jak Sting, czy Abyss. Porwanie Joe, moim zdaniem, mialo na celu przeciagniecie go na "ich" strone ale nie wyszlo i Samoa zwyczajnie uciekl.

Oczywiscie moga byc to jakies moje wymysly, ktore okaza sie totalna glupota, ale moim zdaniem TNA zaczelo za duzo roznych storyline'ow, by wszystkie naraz prowadzic, a po za tym wiele moze wskazywac, ze sa one czesciami tej samej ukladanki.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-188352

Teorie spiskowe rządzą!!:D

moim zdaniem to raczej chaos z ktorego wreszczie cos sie wyłania i zdaje sie miec jaja:D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-188368

No właśnie moim zdaniem spooki ma dużo racji, wszystkie te takie małe storylineki i nie wyjaśnienie sprawy Stinga itp. to wszystko jeden wielki, kolejny zajebisty story Eric'a, który wyprowadzi TNA przed WWE :D Nie no tu już mnie trochę poniosło, jednak mam nadzieje na porządny feud, który będzie trwał bardzo długo w Total Nonstop Action.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-188371

THEY...

Odpowiadają za zmianę Abbysa, który powrócił jako heel destroyer z jajami- WWE powinno się uczyć!

dobrze, że THEY nie wchodzą do dywizji kobiecej, w której nadal twa dewastacja the Beatiful People? Tylko czy Love wykończy wszystkie rywalki? Sam nie wiem.

Homicide dostał wolne, o czym świadczy załatwienie go przez Morgana, czyli po raz kolejny brak pomysłu na tego latynoskiego wrestlera. Szkoda i wstyd.

Lethal niczym czołg wykańcza podopiecznych Rica, tylko czy coś się zmieni po zaangażowaniu jego brata? Od razu gdy pojawił się za kulisami byłem pewny, że Flair to wykorzysta. Rodzinny motyw oklepany, tylko czy dobrze zostanie wykorzystany?

Rywalizacja weterenów ringu trochę mnie nudzi...więc nie będę sie wypowiadał

THEY........................

przychodzą, ale i tak Kurt pnie się ku górze w klasyfikacji, tak więc chyba Angle nie będzie na razie wmieszany w ten storyline, no chyba że ktoś mu przeszkodzi w zdobyciu pasa, lecz myślę, iż szybko .....THEY........nie zrobią nic mistrzowi olimpijskiemu.

Całe szczęście, że Browar i Kasa wygrali i prawdą jest, iż Flair ma pod swoimi strzydłami najlepszy tag team.

Main EVent dla Abbysa...któremu kazali. Podobał mi sie motyw z ucieczką Dupka pod ring oraz swanton bomb.

THEY.......to na 100% panowie z widowni (chyba, że się zdziwię....oj na maksa) ciekawe, czy ktoś ze starej gwargii do nich dołączy.Jeśli w TNA usłuszę Metallicę z Czarnego Albumu, to padnę :twisted: A tak, ciekawa bedzie postawa Roba. zobaczymy, czy dziadki z ECW podniosą ratingi oraz czy jest to odpowiedź na NXT z WWE. Jeśli tak, to kiepską, a Vince będzie tańczył na grobie kolejnej federacji :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/23/#findComment-188387