Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie czytam tych spoilerów, ale jutro z dużą ciekawością obejrzę IMPACT.

Zazdroszcze ci!! bo jezeli to prawda to... jutro bedziesz wniebowziety i przerzyjesz szok wiekszy niz my!! od tych informacji sam nie moge usiedziec! postanowilem unikac spoilerow bo kurde taka niespodzianka mnie ominela!!

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187033

Stało się. Scott "The Cop Killer" Hall został zwolniony, a raczej nie będzie już wykorzystywany, z TNA

Mam pytanie, skoro został zwolniony to dlaczego jego profil w rosterze na stronie TNA jest nadal aktualny. To samo tyczy się danies`a. Przecież posiadacze pasów są zmieniani więc dlaczego nie usuwają profili?? Wie ktoś może o co chodzi? Sorki, że w tym temacie ale nie chciałem zakładać nowego i robić śmietnik na forum.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187055

• Urządzenie:  Windows

Mam pytanie, skoro został zwolniony to dlaczego jego profil w rosterze na stronie TNA jest nadal aktualny. To samo tyczy się danies`a. Przecież posiadacze pasów są zmieniani więc dlaczego nie usuwają profili?? Wie ktoś może o co chodzi? Sorki, że w tym temacie ale nie chciałem zakładać nowego i robić śmietnik na forum.

Daniels nie został zwolniony. Po prostu rozwiązano jego starą umowę i podpisaną kontrakt "independent" - teraz będzie dostawał kasę za każdy występ osobno, a nie za cały miesiąc i może występować w federacjach niezależnych. Profil Halla prawdopodobnie zostanie usunięty po ogłoszeniu tego na iMPACT!

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187058

Daniels nie został zwolniony. Po prostu rozwiązano jego starą umowę i podpisaną kontrakt "independent" - teraz będzie dostawał kasę za każdy występ osobno, a nie za cały miesiąc i może występować w federacjach niezależnych. Profil Halla prawdopodobnie zostanie usunięty po ogłoszeniu tego na iMPACT!

Daniels został zwolniony. Na tym kontrakcie nie można występować w TV ani na PPV innych federacji - on wystąpił. Poza tym Jim Cornette powiedział, że Daniels jest zwolniony, sam zainteresowany też się o tym wypowiadał.

Po prostu TNA to świetnie zorganizowane przedsiębiorstwo :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187067

O ja pie**** ale impact. Według mnie najlepszy w tym roku!! Wszystko wyszło poprostu rewelacyjnie. Każda walka na bardzo dobrym poziomie, a ten segment z Rickiem i Lethalem świetny. Dixie Carter zapowiadała wielkie zmiany i ja już je dostrzegam. To poprostu trzeba zobaczyć !! Jak dla mnie 6/6 :D
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187116

no impact miodzio :)

ale dalej nic nie wiemy jaka role odegra tu tomek marzyciel :) trzyma w napieciu niczym milczenie owiec.

Piwo sie nalezy tez temu kto stal za tym aby na "złą stronę mocy" zszedł Abyss.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187118

A dla mnie wymiatał dialog między Flairem i Lethalem :D Masakra :D Co jak co, ale segmenty w TNA poprawiły się niemiłosiernie :>

Poza tym na plus walka Main Event, plus dla Lacey za stworzenie walki normalnej długości, i plus dla Angeliny za to że poprostu się pojawiła :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187124

Impact taki, że o ja pierdziu! Rzeczywiście, zmiany widać. Świetne segmenty, szczególnie ten z Lethalem, ten koleś to przyszłość TNA. Wszystkie walki walki trzymały poziom, nawet panie mi się ładnie oglądało. Fajnie, że widać Kendricka chociażby duszącego Douga (który swoją drogą średnio mi pasuje na X division champa) bo jakoś go lubię. Odebranie pasów Bandowi i rozróba Abyssa po ME - miodzio! Niecierpliwie czekam na przyszłotygodniowy Impact. A i mam mały spoiler z przyszłego tygodnia odnośnie pasów TT

Beer Money pokonało Ink Inc., a więc mamy BM vs MCMG na Victory Road, co wg. mnie jest świetną wiadomością. Podczas walki można było zobaczyć Tommego Dreamera, Steviego Richarda i Ravena, którzy prawdopodobnie utworzą stajnię a la ECW Originals.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187128

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Grupa Flaira NARESZCIE dostala nazwe (opozniona decyzja, ale wypada docenic)

* - Nature Jay i jego segment z Nature Boyem. Pamietna chwila z tego bedzie. Wooooo. Uklony w strone obydwu za ta komedie. Jesli ktos sie kiedys zastanawial co by bylo gdyby Ric Flair trafil na Rica Flaira to to byla zdecydowanie ta sytuacja

* - Heel Turn Abyssa.

Minusy:

* - The Band smialo moglo zajobbowac chlopakom z Detroit. Kiepsko rozegrane, bo skoro, kazdy z bandy mogl bronic pasow to Young i Nash mogli je trzymac, a gadka, ze bycie w TNA to przywilej .. szczegolnie jak sie jest mistrzem po prostu do mnie nie przemawia. Skoro to tak sie wszystko potoczylo to mam obawy co do siegniecia po zloto przez MotorCity Machine Guns...

* - Chelsea chce byc z Abyssem.... strzal w stope TNA. Nie dali jej sie nawet dobrze rozwinac przy Desmondzie, a juz probuja cos zmieniac

* - Historyjki Double J'a i Stinga ciezko nazwac odgrzewanymi kotletemi....

Inne:

* - Jest gdzies dostepny ten ranking TNA? Bo dalej sobie z nim szopke robia. Ustawiac to powinni RAZ na samym poczatku, a pozniej awanse czy spadki powinny byc aktualizowane na biezaco po walkach poszczegolnych zawodnikow

* - W kontekscie naszej nie tak dawnej rozmowy przyznam, ze Styles w segmencie z Wolfem wypadl dobrze w gadaniu

* - Czlonkinie Beautiful People wchodza na ring same... WHY :neutral:

* - Mimo, ze pojawily sie decyzje, ktore nie zbyt mnie ciesza to i tak trzeba przyznac, ze jak na tygodniowke bylo dobrze. Ciezko bylo cos ... po prostu przewinac

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187153

+dialog Lethala i Flaira, nie ma się do czego przyczepić przy tych dwóch osobach. Świetna była ta kłótnia, i wreszcie Ric trochę się porzucał po ringu w starym, dobrym stylu

+Abyss przechodzi heel turn, nareszcie powrót do Monstera niszczyciela- psychopaty! Wreszcie coś się w tym TNA dzieje, i dzieją się rzeczy jak najbardziej pozytywne

+poziom walk. Ten plus będzie tu raczej gościł cały czas :)

+utrzymywana realistyczność w segmentach. Tak jak kiedyś mówiłem, podoba mi się ten styl segmentów w jakim obecnie tworzy TNA

-znowu Sting, znowu JJ :?

-gadka Wolfa. Niepodoba mi się za mikrofonem, Lethal bardzo go przewyższa na mic'u. Desmond jest po prostu mniej naturalny niż AJ

-brak RVD

Inne:

Turniej o pasy tt. To już mogli wyjaśnić coś a nie tak od razu z dupy The Band tracą pasy. Dałem to w innych bo cieszy to, że inne tagi dostaną szansę by być mistrzami.

Ogólnie Impact cały czas trzyma poziom, wysoki poziom.

Jest gdzies dostepny ten ranking TNA? Bo dalej sobie z nim szopke robia. Ustawiac to powinni RAZ na samym poczatku, a pozniej awanse czy spadki powinny byc aktualizowane na biezaco po walkach poszczegolnych zawodnikow

Jest, jest i to cały czas widnieje na stronie głównej TNA ;-)

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187161

Faktycznie Impact! miażdzący, a przynajmniej gniotący cycki.. 8)

Segment Lethal'a z Flairem poetyczny, nawet moja siostra szydząca często z wrestlingu delikatnie się uśmiała tym segmentem.. Flair niech się do ringu nie zbliża i jak dla mnie może zostać w TNA do 2100 roku :D

Heel Turn Abyssa... Kur*a, w końcu... Nie wiem jak wam, ale podobał mi finisher Monstera na szkło.. Połączenie tego psychicznego krzyku Abyssa i wrzeszczącego, cierpiącego Andersona wyszło bajecznie, a do tego powtórki wyglądały cholernie efektownie..

Poziom walk oczywiście bdb, ale do tego raczej przywykliśmy...

Dixie, oby tak dalej... Świetna robota 8)

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187167

N!KO ranking masz tu http://www.tnawrestling.com/news/item/1746-vote-in-the-tna-heavyweight-rankings

Wgle zastanawie mnie wskoczaenie Lethala na 7 miejsce, jest to bardzo pozytywna niespodzianka a w głosowaniu go nie ma.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187178

• Reputacja:   1

Nadal się zastanawiam jak zostanie rozwiązana historia z Stingiem, bo nie zanosi się na heel turn Hogana i Erica. No i cóż za wielkie zmiany gotuje nam Dixie? Abyss przechodzi na złą stronę mocy, w federacji pojawi się Dreamer, plotkuje się o powrocie Ravena. Coś czuje, że prędzej czy później zobaczymy Heymana.

Ogólnie IMPACT bardzo dobry, tylko czemu zabrakło obecnego mistrza?

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187181

zgadzam sie z Niko co do pewnej niedorzecznosci, skoro Halla zwolnili to nie znaczylo ze moga pozbywac pasow the Band skoro pozostaja przeciez Nash i Young, no ale TNA nie chce widocznie nas odzwyczaic od swoich odchylek.

Impact! pomimo drobnych potkniec moze w moim mniemaniu byc nawet najlepszym dotychczasowym(tego roku).

To co wyrabiali Lethal i Flair to po prostu masakra :) W pewnym momencie nawet Nigel prawie ryknal smiechem. Dobrze ze kamera nie lapala focusa na chlopakach w ringu bo bylaby pewnie niezla beka :) Mimo wszystko lepiej zeby Lethal zaczal pokazywac nam cos typowo od siebie, bo jako karykatura znudzi sie.

Nawet nie zauwazylem braku RVD, czyli mistrz nie byl potrzebny zeby gala urywala jaja.

a teraz z tych minusow:

- Kendrick w mojej opinii sie skonczyl w WWE, tam go wykastrowano z poezji ringowej i na chwile obecna jest obrzydliwie nijaki. I na dodatek wysylaja go znowu by zdusił biednego Douga, ktory przeciez walczy tylko o to by wrestling byl wrestlingiem :P

- Angelina byla face`m a teraz kim jest bo nie czaje? Fuck you russo! Wiesz czemu Austin byl tak dobry jako kick ass face? Bo byl jeden na caly roster! A teraz serwuje sie nam caly roster jakichs rozdwojonych emocjonalnie istot!

- walka Hernadez vs Joe to bylby smaczek na ppv, szkoda ze rzucono go tak otwarcie na Impact, dobrze ze chociaz skonczyl sie nieczysto.

- piekna sprawa ze Abyss zaczal czuc potege ciemnej strony mocy, ale szkoda ze stalo sie to tak ot. Owszem uprzedzal wczesniej Chelsea, ze bedzie ugly w ringu, ale jakie mial ku temu podstawy...

- Jobbowanie Nigela. Jestem za wprowadzeniem mu nowego imienia Desmond Jobbe, z

akcentem na be

- był moment jak w Jarretta chciałem rzucic kubkiem z lodami, ale sie powstrzymałem bo to był moja jedyna opcja na kolacje.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187184

no sytuacja robi sie cholernie ciekawa, mamy w kocu Grupe Rica, ma sie pojawić "ecw players" ;) oby to niebylo cos jak the Band bo chyba bym sie powiesił, ale chlopaki sa młodsi niz Nash czy Hall, więc moze być z tego coś naprawde Extra, coś czuje ze na PPV się wiele wyjaśni.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/20/#findComment-187190