Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

nasjazz

dam sobie jaja ogolić, że jesteś wyborcą PiS 'u.

Typowy jad al 'a kaczyński.

Nie rozumiem, jak się w ogóle co niektórym chciało wdawać w dyskusję.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Jak ja lubię takich, którzy nie mogą wytrzymać jak ktoś im po ulubionej federacji jedzie :twisted: .

Zrozum Icon, że ma prawo mu się nie podobać to, co dzieje się w federacji i nie musi się tak dziać dlatego, że jest wyborcą PiS'u, choć nie wiem co to ma z tyn wspólnego :roll: .

Żeby nie było offtopu - Mickie James miała zajebiste spodnie.

Czy ja mu bronię ?

Przeczytaj sobie podpis DOG 'a więc może coś pojmiesz.

Icon napisał(a):

Nie żebym się czepiał, ale on wszedł na 'nasze' podwórko, więc jego podpis jest nieprawdziwy.

Ya yebie.

WYTŁUMACZĘ CI TO BEZ ŻADNEGO DRUGIE DNA.

CHODZI O TO, że koleś w swej wypowiedzi, po prostu rzucał jadem, na prawo i lewo i z tego chciał rozpocząć dyskusję, która i tak nie zmieni jego punktu widzenia.

Icon napisał(a):
nasjazz

dam sobie jaja ogolić, że jesteś wyborcą PiS 'u.

Typowy jad al 'a kaczyński.

O kurwa. Jako największy lewus na forum (wspólnie z Campem) czuje się urażony. Poza tym... Nie życzę sobie abyś wrzucał mi ad personam, bo (użyję tej pisowskiej retoryki) nie jesteśmy kolegami z podwórka i razem w piłkę nie gramy a tym bardziej abyś stawiał swojej jaja obok mojego nicka.

Przeżyłem na tym forum niejedno i zwykle jeśli ktoś chciał dyskutować, miał własną opinię, to jej bronił, a Ci którzy silili się na śmieszne riposty zawarte w trzech wersach nigdy śmieszni nie byli.

Icon napisał(a):
Nie rozumiem, jak się w ogóle co niektórym chciało wdawać w dyskusję.

Hm... Sądząc po podpisie to też znasz - "nie masz głosu, nie masz nic do powiedzenia" ?

radiomagnetofon napisał(a):
Jedni narzekają bo mają ku temu powód a inni narzekają żeby tylko ponarzekać.

Mam ku temu powód. Chciałem obejrzeć wrestling i wszedłem do tego topicu, w którym jedyną poważną opinią była ta Niko. Odniosłem się więc do jego plusów (czyli tego co ma mnie zachęcić) i skrytykowałem. Jeśli brak uśmiechania się Love czy obronienie pasa przez Gunnera ma być dla mnie zachętą to dziękuję. Zrobię tak jak dla was jest wygodnie, oleje to i nie będę zalewał tego topicu swoimi opiniami, dzięki czemu wspólnie będziecie mogli się zachwycać gównem owiniętym w pazłotko. Gratuluję.

[ Dodano: 2011-04-30, 10:41 ]

Icon napisał(a):

Dobrze żebyś pojął, że moje argumenty odnoszą się nie tylko do TNA (które zapewne ubóstwiasz i aby ocalić ich od zguby wykonał rytualne seppuku), ale do ogółu wrestlingu, więc mam prawo wchodzić na każde podwórko i na każdym podwórku traktować wasze zachwyty jako wycieraczkę dla twardych faktów. Poza tym, jestem tu tak długo, że chyba mam prawo czuć się jak u siebie?

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Sebu napisał(a):
Jak ja lubię takich, którzy nie mogą wytrzymać jak ktoś im po ulubionej federacji jedzie .

Zrozum Icon, że ma prawo mu się nie podobać to, co dzieje się w federacji i nie musi się tak dziać dlatego, że jest wyborcą PiS'u, choć nie wiem co to ma z tyn wspólnego .

Żeby nie było offtopu - Mickie James miała zajebiste spodnie.

A my nie lubimy, jak ktoś nawala z dupy wziętą artylerią. JEDYNE CO OSTATNIO ROBISZ TUTAJ, TO DISSUJESZ. Ja przynajmniej 2-3 plusy dopatrzę, ale mniejsza z tym. Jak Ci się cały czas TNA nie podoba, to na kija banana to oglądasz? Żeby to później tu ojebać?!

Impacty się poprawiają, muszę powiedzieć (był to mój drugi po dłuuuugiej przerwie). Opener mogli sobie darować. Karen może i ma charyzmę (i operowany ryj ;/), ale to podłażenie było niepotrzebne.

Po czym mamy Angelina vs Velvet. To jest tak durne, że chce koniec. A zarazem ciekawe, bo nie wiem, jak to skończą. I trzeba przyznać jeszcze 2 rzeczy:

- jak winter nie balanguje w kostiumie kąpielowym Siberia a la lata 40 z dodatkiem z bobra na "klacie", to da się ją oglądać.

-Angelina zajebiście gra zombie. Jakby kręcili kolejny Shaun of the Dead, ona ma tam rolę ;)

Jak w AM wspominałam, nie lubie Mexican Amerikańców. Miło zobaczyć Sabina w walce, miło zobaczyć Shelleya spowrotem. Tyle w temacie.

Steiner z Morganem - o ile rozegrają to tak do końca jak teraz (unikanie potyczek ringowych, max 1-3), to jestem za.

Sting i ciężarówka. Weeeeeeee ;)

Gunner na czysto broni pasa. Ciekawe. Ale to dobrze - podpromuje i jego i sam pas. Walka najlepsza póki co Phila w TNA. Miło zobaczyć Danielsa w TNA, ale chyba w złą dywizję uderza, bo ja bym go w X widziała.

Promo Stinga i Kena nawet dobre, ale jak na ich dwóch cienko. A tak, bo potem Rob doszedł mikrofon kaleczyć. Jakim cudem on dalej jest facem?! Mało kto mnie tak w wkurwia postawą jak on, cipoheel jak w mordę strzelił.

Joe vs Crimson. Miło, ze używają Crimsona. Miło, że Joe nie zabawia się z Popem. walka dobra, tyle w tm temacie.

Mickie. Miło zobaczyć z pasem, ale Mic skille ma tragiczne. Tu jest przewaga KO na Divami - Divom rzadko kiedy mają mica. A wiele KO ma się czym pochwalić, bo jednak miło słucha mi się TBP (zanim Angelina była zombie), Hemme, Madison mimo wszystko, Tess też nie najgorsza. Mickie do tych pań niestety nie należy. Nie lubię chyba takiego lania wody ;)

WHC bronione. Znowu. Jeez, jeszcze niech na Xplosion zaczną tego bronić, wtedy dopiero będzie prestiż ;D

Jeszcze 2 dodatki:

- Hemme bardzo ładnie sprawuje się jako announcer

- Z odcinka na odcinek utwierdza mi się przekonanie, że to Meth Hardy jest panem Networkiem i że TNA może to ujawnienie przeciągnąć nawet w okolice BFG, zeby tylko planów nie zmieniać. Bardzo prawdopodobny jest też Macho Man, i szczerze powiem, że myślałam też o Dixie i... samym Stingu.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Nas, rozumiem Twój punkt myślenia, sam uważam, że nie należy oceniać czegoś metodą "tydzień temu było beznadziejne, dziś słabe, więc jest dobrze". Mamy prawo oczekiwać dobrego wrestlingu, albo chociaż rozrywki ze strony TNA. Po to oglądamy ten produkt, żeby czerpać radość. Potrzebne są wyraziste postacie, co najmniej niezłe walki i ciekawe storyline'y. Tylko punkt pierwszy jest w jakimś tam stopniu spełniony. Odechciewa mi się oglądać Impactów, z tygodnia na tydzień coraz mocniej.

nasjazz napisał(a):
Rozumiem, że w federacji gdzie AJ Styles posiadał World Title charyzma nie gra roli

Ale za to, powinienem cię zabić : P Styles bez charyzmy? Ostatnio bardzo dobry na majku (choć w moim przekonaniu zawsze stać go było na solidne promo i wcale nie potrzebował Flaira), ponadto publiczność kupuje go nie tylko ze względu na ring skillsy, ale również jako postać. Równie dobrze sprawdza się jako lider fejsowej stajni.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Rei Ashikaga napisał(a):
. Jak Ci się cały czas TNA nie podoba, to na kija banana to oglądasz?

Nie oglądam :shock: . Nie oglądam w sensie tygodniówek, na PPV zawsze zerknę jakbyś już chciała się doczepić. Pomijając już zupełnie fakt, że nigdzie wyraźnie nie napisałem, że TNA mi się nie podoba (pisanie, że to federacja prezentująca średni/niski poziom chyba nie jest zakazane?).

Rei Ashikaga napisał(a):
JEDYNE CO OSTATNIO ROBISZ TUTAJ, TO DISSUJESZ

A skąd wiesz, że odnosiłem się tylko i wyłącznie do TNA? Śmieszą mnie po prostu osoby, które nie potrafią pojąć, że komuś się to najzwyczajniej w świecie nie podoba i co najważniejsze - potrafi to uargumentować.

Edytowane przez Sebu

Rei Ashikaga napisał(a):
Jak Ci się cały czas TNA nie podoba, to na kija banana to oglądasz? Żeby to później tu ojebać?!

Chyba kiedyś już padła ta kwestia, temat o Impackcie nie jest prywatnym folwarkiem fanów TNA. Jeśli Sebu ogląda tą federację (w przeciwieństwie do mnie) może dissować ich do upadłego. Tak samo jak Niko ma prawo w swoich recenzjach dissować filmy, które są nic nie warte. Dlaczego tamto ludzie akceptują a tego nie?

Rei Ashikaga napisał(a):
A co do PiSu, Icon ma rację. Bo tylko oni potrafią brać z dupy argumenty, żeby tylko nie mieć pozytywnego zdania o konkurencji

To retoryka na poziomie gimnazjum. Nie każdy wyborca pisu = pisowiec, nie każdy wyborca sld = lewicowiec. Nie każdy wyborca musi reprezentować linię programową partii, a tym bardziej odgrywać ten sam gimmick co przesiąknięty piarem politycy. Jeśli ktoś uważa, że menda = człowiek głosujący na PIS, jestem naocznym przykładem tego, że to nie prawda. Chociaż takie wrzuty uważam żenujące.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

nasjazz napisał(a):
może dissować ich do upadłego.

a nie lepiej jakby do upadłego zostawił dla siebie?

zazwyczaj kiedy nie wiemy o czym mówimy z grubsza to pierdolimy głupoty, bo skupiamy się na paru wyselekcjonowanych pierdołach, stąd te całe prywatne folwarki to kompletnie nietrafiona argumentacja.

p.s.

pisze tylko po to, żeby temat odnosił się do iMPACTU, a nie lamentu ch... nad przepaścią.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

nasjazz napisał(a):

O kurwa. Jako największy lewus na forum (wspólnie z Campem)

Co prawda, to nie miejsc na to, ale z ciekawości zapytam ?

W jakim znaczeniu 'lewus' ? Komuch czy coś a 'la Anarchistyczny Punk ?

nasjazz napisał(a):
Chciałem obejrzeć wrestling i wszedłem do tego topicu, w którym jedyną poważną opinią była ta Niko.

What? Dlaczego opinie pozostałych osób wg. Ciebie nie były poważne? Bo Niko ma 1600 postów a tamci nie mają 500? Aaa, no to rozumiem.

Ja nie wiem czy to wyborcy PiS, czy osoby których rzuciła dziewczyna tudzież urodzeni pesymiści, ale jest taka grupa, która mówi: TNA nie promuje młodych - źle, TNA promuje młodych - źle, bo originals przegrał, Gunner nie broni TV title - źle, Gunner broni TV title - źle, nie ma x dywizji - źle, jest dywizja x - źle, bo 2 lata temu była lepsza etc. etc. Oczywiście nie wszystko musi się każdemu podobać, nawet wygrana Gunnera, ale wypadałoby wiedzieć kim on jest i skąd się wziął bo w innym wypadku to wygląda mniej więcej tak - czytam post, Gunner wygrał, jaki Gunner? Ochroniarz? No to jest za co pojechać TNA! Po co oglądać walkę, po co zapoznać się z tematem.

nasjazz, swoją drogą czego Ty oczekiwałeś? Ktoś tam w TNA zabookował match Daniels/Gunner. Uważasz, że zwycięstwo 40-letniego zawodnika i zdobycie przez niego TV Title byłoby lepszym rozwiązaniem? Mam nadzieję, że nie bo inaczej nie mamy o czym rozmawiać. A to, że Niko dał to w plusach? TNA promuje Gunnera i nie widzę w tym nic złego, facet nie ma jeszcze trzydziestki. Zobacz sobie jego mordę, bardzo pozytywna postać :smile:

Edytowane przez radiomagnetofon

nasjazz napisał(a):

To retoryka na poziomie gimnazjum. Nie każdy wyborca pisu = pisowiec, nie każdy wyborca sld = lewicowiec.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale twe "wypociny" przyrównałem do wypowiedzi Kaczucha, nie korzystałem nigdzie z jakiś utartych schematów, czy innych stereotypów. Jak zauważyłeś, jestem fanem TNA, więc to chyba nie dziwne, że nie podoba mi się post, który w całości składa się z jadu w TNA, by w następnym poście okazało się, że to argumenty odnoszące się do całego świata wrestlingu.

Jak nam przypomniał to dział iMPACT, więc skoro chesz się odnosić do całego świata wrestlingu i porównywać dane fedki, to może lepiej stworzyć odpowiedni topic ( no chyba, że taki istnieje)

Oi!

nazz, STFU, z tobą teraz nie rozmawiam.

BTW, dowiedziałeś się już może, co to judykatywa? To naprawdę obciach nie znać tego pojęcia będąc studentem prawa.

Sebu napisał(a):
A skąd wiesz, że odnosiłem się tylko i wyłącznie do TNA? Śmieszą mnie po prostu osoby, które nie potrafią pojąć, że komuś się to najzwyczajniej w świecie nie podoba i co najważniejsze - potrafi to uargumentować.
Wróżką nie jestem, w myślach nie czytam, sam budujesz tak zdania, że wychochodzi czyste hejterstwo.

Co do podobania: Ale tobie nie podoba się WSZYSTKO. Zachowujesz się jak mała, rozkapryszona dziewka z Wersalu, która na wszystko marudzi, bo tak przystaje arystokracji.

Wybacz, ta kozetka już na tym forum zaklepana.

Poza tym, po co się cały czas gwałcić takim gównem, jak masz przecież większy electrokurnik. OOO i tam masz Entertainment! I fajerwerki! I to leci na ESC! Whoaaaaaa! I to nie jest Wrestlin! To podróbka wrestlingu! Ale dzieci i tak to kochają, bo przecież to ma monopol. Jak jebana poczta polska - gówniane usługi a i tak wszyscy to kupują.

Tak, właśnie zrobiłam z WWE to, co ty z TNA. Miło Ci?

Sebu napisał(a):
Nie oglądam . Nie oglądam w sensie tygodniówek, na PPV zawsze zerknę jakbyś już chciała się doczepić. Pomijając już zupełnie fakt, że nigdzie wyraźnie nie napisałem, że TNA mi się nie podoba (pisanie, że to federacja prezentująca średni/niski poziom chyba nie jest zakazane?).
Piszesz to co post (że TNA ma niski poziom... nie dosłownie, ale na to wygląda)... Jak się raz doczepi do wszystkiego, to spoko, ale jak to powtarzasz co tydzień, robi się to nudne i zaczyna wkurwiać. Got it memorized?

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg