Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Sebu napisał(a):
To samo tyczy się walk - takie coś jak krew jest jedynie urozmaiceniem pojedynku i jarają się nią głupie dzieci, które 'urodziły się' w erze WWE-PG.

Ciekawa czy to była zamierzona autoironia :P

Nie wiecie kiedy ćpunek wraca do TNA?

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Icon napisał(a):
Nie wiecie kiedy ćpunek wraca do TNA?

O ile TNA dotrzyma słowa, spodziewam się go w okolicach września - października. Ma przeniesioną rozprawę do 1 lipca i prawdopodobnie pójdzie na odwyk. Jak nie wytrzymają, może zjawić się nawet na Sacrifice albo Slammy.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Tak sobie czytam czytam... jestem zaskoczony bo myśle dość podobnie do Rei Ashikaga . Jestem zaskoczony bo co do lockdown to sie z tą szanowną panią nie zgadzałem (mówie z szacunkiem a nie ironicznie.

Po za ty też zauważyłaś że impacty się poprawiają... dziwi mnie fakt że oglądalność spada... czy amerykanie mają inny od nas gust czy to związane z okresem... nie wiem

Widze ża pare osób mnie nie lubi bo RAZ wypowiedziałem się zle o gali która WWE niezaprzeczalnie nie wyszło:) ale nie było tam nienawiści raczej hmmm proba powrotu na stare śmieci i podsumowanie co mnie odstraszyło. Tak tak kiedyś oglądalem WWE, WCW pamietam nawet jak Jim Duggan zdobył United States Heavyweight Championshi w WCW....

Ot próba sie nie udała i nie wchodze wiecej;) Daruj sobie Sebu każdy ma chwile słabosci za co w postach juz przeprosiłem ale albo nie raczysz przeczytać albo po prostu z braku argumentów mi najeżdzasz. Chyba że dla ciebie naznaczyłem sie pietnem na całe życie zauważając spudłowany nokautujący cios o 20 cm od twarzy.... no ale cóż nie każdy musi mnie lubić.

Co do nasjazz chłopie krytykuj sobie ile wlezie mi to nie rani nie boli odpowiem neutralnie itd... ale zrezygnuj z tonu pt.

bo jak widze posty w stylu

Cytat
No tak, jeden lubi, jak mu skrzypce grają, drugi, gdy mu nogi śmierdzą.

To wiadomo że chcesz przekazać że to ty wolisz te skrzypce a ja jak nogi śmierdzą... ale jak cie to usatysfakcjonuje to tak lubie ten serowy zapaszek...

Twój ton jest po prostu agresywny i tyle. W wrestlingu to raczej jedni lubią pepsi inni cole a ktoś tam lubi hoop cole, nawet bush ponoć lubi

Aby zgodnie z apelem było o TNA to

Pokaż ukrytą zawartość

To zapowiadane walki na Sacrafice, bardzo bardzo obawiam się Nr 2 a na numer 3 się ciesze... kurde co oni zrobią z Mr. Andersonem? Pobiją i wywiozą do lasu?

Ostatni Impakt moim zdaniem wypadł przeciętnie i niewiele z niego będe za tydzień pamiętał. Początkowy segment mi się podobał i uważam, że Karren wypadła całkiem dobrze za mikrofon, a co do sytuacji z Angeliną Love to nie interesuje mnie to.

Segmenty Morgana i Steinera w szatni typowe były po to, żeby podbudować ich feud i prawdopodobnie wkrótce zostanie ich ogłoszona walka na Sacriface. Największym problem w zdobyciu przez Morgana pasa jest to, że tak naprawdę kolejka po ten pas jest duża:RVD,Anderson,Angle,Aj Styles. Chciałbym na Slammiversy walkę z udziałem tych wszystkich zawodników.

Feud RVD-Sting, a właściwie jego brak nie podoba mi sie, gdyż bardziej przypomina to przyjacielski pojedynek o pas no chyba, że Rob zasili Immortal, ale nawet jeśli tak się stanie to mam nadzieję, że nie zdobędzie pasa.

Main Event nie podobał mi się, a szczególnie komiczne były te wymiany ciosów między Bully Rayem, a Andersonem. Sting prawie całą walkę przeleżał w narożniku i kolejny raz sędzia w końcówce ucierpiał. To się powoli staje tradycją tej federacji, czy bookerzy nie potrafią inaczej zabookować końcówki walki?

Te rozmowy na zapleczu na zakończenie gali to jak dla mnie kiepski pomysł i mam nadzieję, że z tym szybko skończą.

DOG napisał(a):
kurde co oni zrobią z Mr. Andersonem? Pobiją i wywiozą do lasu?

Patrząc w roster Sting/RVD mają na Sacrifice zajęcie więc zostaje ktoś z Immortal. Abyss walczy z Crimsonem, Bully Ray pewnie dostanie match z Aj'em.. zostaje więc Matt Hardy. Teoretycznie walka z niczego, ale mieli już zgrzyt tuż po debiucie Matta, który zrobił całkiem fajne promo na pojedynek z Andersonem: "Mr. Anderson thinks he's cool because his says his name twice...twice, but he's stupid...stupid" czy coś w tym stylu :grin: Wydaje mi się jednak, że pominą Andersona w karcie na Sacrifice z jakiegoś powodu :???:

DOG napisał(a):
kurde co oni zrobią z Mr. Andersonem? Pobiją i wywiozą do lasu?

Przypuszczam, że jak nie będzie starcia sędziował, to pod koniec wpadnie i rozniesie obu panów. Istnieje jeszcze opcja pozostania wyrzutkiem, który bez starcia o pas desperacko zdecyduje się dołączyć do immortals aby tylko zdobyć ten cholerny tytuł. Zaś co do pushu Max Bucka jestem zadowolony z takiej sytuacji z uwagi na niezłe ring skille obu panów. Jeżeli dostaną tylko czas i możliwość z pewnością zgotują nam niezłe show. A żeby to wszystko wyszło faktycznie na +, to kaz musi obronić pas, w co jednak trudno mi uwierzyć. No chyba, że wtrąci się w to wszystko drugi Buck.

PPV tako jako powinno dobrze wyjść, gorzej jest z Foleyem i jego powrotem, który nie daje mi spać. Co oni mu szykują? Słuchy chodzą o jego udziale w ważniejszym feudzie szykowanym pod niego, który rozstrzygnie się starciem na BfG. Słyszałem nawet, że TNA gotów jest nawet dać mu WHC na krótki czas :/

Rei Ashikaga napisał(a):
BTW, dowiedziałeś się już może, co to judykatywa? To naprawdę obciach nie znać tego pojęcia będąc studentem prawa.

Nie mam telewyzji satelytarnej, więc wybacz mi tę niewiedzę. Nie znam też japońskiego, więc może z tego języka pochodzi ten termin? Ah, przepraszam. Moja niewiedza jest niczym przy traktowaniu wikipedii jako wyroczni i jedynego źródła wiedzy o świecie. Nie popadajmy więc w śmieszność, bo jeśli wyrzucasz mi niewiedzę z miejsca człowieka, który z prawem ma tyle wspólnego, że widział na AXN Law & Order to serio, jestem tak rozbawiony, że z tej radości opluwam monitor.

Fakt, STFU, to też termin, którego nie znam, bo gimnazjum skończyłem dość dawno. Rozumiem jednak to, że nie rozmawiasz ze mną, bo co prawda to prawda, nie mamy za bardzo o czym, mnie Michnik w wieku 16 lat nie zapraszał na salony, a Ciebie pewnie by chciał.

DOG napisał(a):
Co do nasjazz chłopie krytykuj sobie ile wlezie mi to nie rani nie boli odpowiem neutralnie itd... ale zrezygnuj z tonu pt.

Ciebie akurat sobie odpuszczam, bo czasami też lubię jak mi nogi śmierdzą, ale nie jest to przyzwyczajenie.

Icon napisał(a):
Jak nam przypomniał to dział iMPACT, więc skoro chesz się odnosić do całego świata wrestlingu i porównywać dane fedki, to może lepiej stworzyć odpowiedni topic ( no chyba, że taki istnieje)

Jeśli będę miał taki kaprys to wkleję to także w temacie o Raw, SD! i innym NXT. Różnica polega na tym, że tam nikt nie dostarczy mi tak przedniej zabawy swoimi argumentami i lepiej nie zanalizuje mojego charakteru, poglądów politycznych czy wiedzy na temat prawa. BA! Tam nie mogę dojść do wniosku iż jestem za głupi na wrestling, a tu jak widać tak. Nie rozumiem wspaniałych obrazów jakie TNA chce mi przekazać poprzez Gunnera, Crimsona i kabaretowego Stinga.

Icon napisał(a):
Co prawda, to nie miejsc na to, ale z ciekawości zapytam ?

W jakim znaczeniu 'lewus' ? Komuch czy coś a 'la Anarchistyczny Punk ?

To nie miejsce, racja. I w sumie to nie twoja sprawa, nie? Ale odpowiem, bo widzę, że choć sam zarzucasz mi głosowanie na Kaczyńskiego - co jest kompletną bzdurą - Twoje nazewnictwo lewicowca bardzo się z jego językiem zgadza, bo nazywając mnie komuchem, nie urażasz mnie, ale ukazujesz jak gówniane masz pojęcie na temat, który się wypowiadasz. Skoro Kaczyński drze mordę w TV to każdy, który drze mordę na forum jest wyborcą Kaczyńskiego. Nie oczekuję abyś zaczął się tym interesować, a tego żebyś unikał porównań, które są co najmniej nietrafne. Ja w przeciwieństwie do Kaczyńskiego nie rzucam argumentów, których nie powstydziłby się Ziemkiewicz... w nowej powieści fantastycznej, mówię o twardych faktach i tym co jest tam nie tak. Jeśli Kaczyński mówi, że fajki są za drogie to ja mu przyznam racje, bo są za drogie zdecydowanie i to jest racja, jeśli jednak w tym samym doszukuje się spisku wielkich koncernów razem z Tuskiem i Putinem to ja kwituję to salwą śmiechu. Dlatego też mówię co w TNA jest do dupy, nie szukając odpowiedzialnych za te zjawisko, bo nie wiem kto odpowiada za poszczególne angle, mówię tylko co jest złe i tyle. To mnie odróżnia od retoryki PiSu i jeśli tego nie zrozumiesz, to Twoje zarzuty wobec mnie będą brzmiały równie zabawnie jak rozpuszczenie helu nad Smoleńskiem.

Edytowane przez nasjazz
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Do persony up

Pokaż ukrytą zawartość

btw. skoro nie lezy ci TNA, to po co sie wypowiadasz ne jego temat ?

tylko nie powtazaj tego co w/w.

tyle offtopu z mej strony

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Icon napisał(a):
Nie jedno demo w kraju mam zaliczone - wiec mogl bym Ci cos na ten temat powiedziec.

Nie, nie muszę uczęszczać na żadne demonstracje i się napierdalać z naziolami, aby znać swoje preferencje wyborcze. Wiem jak chcę widzieć swój kraj, wiem że nauka powinna być darmowa, a prawa mniejszości respektowane. Nie chcę aby powróciły czasy sanacji i nie chcę żeby ksiądz miał prawa większe niż normalny człowiek. Wystarczy? Z jakimikolwiek młodzieżówkami nie mam nic wspólnego, przemoc to gówno.

Icon napisał(a):
Odnosze wrazenie, ze gwiazdki bija Ci na lepetynke.

Racja. Wstyd mi, że będąc przez dwa lata super modem, muszę oglądać na tym forum coś takiego. Wstyd mi, że 16 letnia gimnazjalistka zarzuca mi niewiedzę. Wstyd mi, że jestem tu przedstawiany jako agresywny oszołom. Zarazem jednak śmiać mi się chce kiedy widzę dzisiejszych userów, którzy jedyne na co potrafią się zdobyć to bojkot dyskusji z niewygodnym rozmówcą. Bo argumenty są zbyt radykalne, zbyt agresywne...

[ Dodano: 2011-04-30, 16:04 ]

Icon napisał(a):
btw. skoro nie lezy ci TNA, to po co sie wypowiadasz ne jego temat ?

Oglądałem TNA, odrzuciłem to głupie przyzwyczajenie, ale chciałem zobaczyć czy coś się zmieniło. Okazało się, że z gówna promującego Abyssa z pierścieniem supermocy, można zrobić jeszcze większe gówno. Gratuluję.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

odpuśćcie mu, niektóre osoby są po prostu niereformowalne. naz szuka po prostu uwagi, a że nie może jej zdobyć w sposób normalny, rzuca się w akt desperacji. Taki Matt Hardy Attitude...

nasjazz napisał(a):
Nie popadajmy więc w śmieszność, bo jeśli wyrzucasz mi niewiedzę z miejsca człowieka, który z prawem ma tyle wspólnego, że widział na AXN Law & Order to serio, jestem tak rozbawiony, że z tej radości opluwam monitor.

Nie rób z siebie profesora, tak się składa, że twoje stereotypowe i aroganckie podejście do nastolatek się nie sprawdza w moim przypadku.

Po primo, telewizji nie oglądam. Po secundo, używam określeń jakich tam nie znajdziesz. Czytałam trochę (nawet trochę więcej) o Prawie konstytucyjnym, a niezależnie od tego, czy byłabym Giertychem, Miodkiem, czy plebsem wykładającym proszek do prania w tesco mam prawo wypowiadać się w tematach, o których mam jakieś pojęcie.

Ty o TNA masz gówniane pojęcie, więc twoja obecność tu jest niepotrzebna.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Rei Ashikaga napisał(a):
Ty o TNA masz gówniane pojęcie, więc twoja obecność tu jest niepotrzebna.

Rei, z całym szacunkiem dla obu stron dyskusji, ale prawda jest taka, że wiele osób tutaj zgromadzonych ma dość duże pojęcia o TNA. Różnica między jedną osobą, a drugą jest taka, że przeciwnik TNA wymieni wady tej federacji i będzie z całej siły wystawiał owe jako atak na stronę drugą, z kolei jej zwolennik zbierze zalety i będzie się tym bronił, czyli po prostu odmienne zdanie na ten temat. Nie wiem czemu ta dyskusja zaszła tak daleko, są ku temu jakieś poważne powody? Nie sądzę, a konflikt zmienił swój target na prywatną wymianę zdań o sobie. Odpuście to sobie.

wszystko byłoby okej, gdyby nie drobny fakt, Nas chyba celowo chciał wywołać aferę, bo sam zawarł w swoim poście informacje że nie zna produktu(nie wie kto to Gunner, Crimson, nie oglądał ich bo widział przykładowy iMPACT! po raz pierwszy od miesięcy) a siadł na nich wygłaszając swoje przenajmądrzejsze wywody dwuletniego supermoda, dodatkowo zawierając informację prowokującą, że chętnie by się jeszcze pokłócił.

Gdyby nie te drobne fakty pewnie jakoś by to przeszło bez większego echa przynajmniej u mnie.

Ja na ten przykład spędziłem trochę czasu na urlopie i nie wypowiadam się w żadnym tonie o iMPACT-ach bo ich po prostu nie widziałem. Nie wpisuje też w temacie RAW, RoH, Puro, Lucha, Indy po jednym show nic negatywnego, bo po prostu nie podążam za danym produktem na tyle by wiedzieć co piszę...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Huh? Cofnąłem się w czasie parę miesięcy? :D

2097541974d29f370d001a.jpg

Nas nie uważasz, że twoje cytowanie wypowiedzi innych z doklejonym komentarzem nie jest już przesadzone? Zgadzam się z twoją opinią o słabej jakości show które prezentuje TNA które usilnie starasz się wcisnąć za każdym razem, ale powiem prosto - odpuść kolego. zaprezentowałeś nam swoją opinie na temat wydarzeń w dixielandzie i my to akceptujemy ( z wyjątkami) więc co jeszcze chcesz zdziałać? Z początku rozmowa była w miarę normalna ale teraz? Wypowiedzi głównie nie na temat które bardziej męczą niż przyciągają uwagę. Jeżeli nawet nie próbujesz dopatrzyć się zalet to jaki to ma sens? Że własna opinia? Raz wystarczy, tu nie siedzą nierozumne tłumoki którym trzeba kilka razy pisać, że nie jesteś zadowolony z obecnych poczynań federacji Dixie. Lepiej wracaj do swojej utopijnej federacji przywracając znów spokój ;) daj tym co nie znają się na wrestlingu delektować się niszowym show któremu wystawiają plusy za dla ciebie śmieszne posunięcia. I gratuluje osiągnięcia celu którym było wywołanie burzy :D

Ceglak napisał(a):
wszystko byłoby okej, gdyby nie drobny fakt, Nas chyba celowo chciał wywołać aferę, bo sam zawarł w swoim poście informacje że nie zna produktu(nie wie kto to Gunner, Crimson, nie oglądał ich bo widział przykładowy iMPACT! po raz pierwszy od miesięcy) a siadł na nich wygłaszając swoje przenajmądrzejsze wywody dwuletniego supermoda, dodatkowo zawierając informację prowokującą, że chętnie by się jeszcze pokłócił.

Hm... to jeśli ja, osoba, która TNA oglądała parę lat temu uznałbym, że zobaczę jak wygląda teraz ta federacja, a to co zobaczę nie spodoba mi się, to nie mam prawa ich krytykować, bo nie znam aktualnej pozycji federacji?