Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dobrze, że Banda straciła pasy. Źle, że w taki sposób. Skoro bronili tych trofeów wg freebird rules to nawet odejście/wyrzucenie Halla z TNA zostawia Nasha i Younga. Mogli to wykorzystać, żeby wypromować Motorcity Machine Guns(szczególnie, że Nash i EY jobbnęli już w pierwszej rundzie turnieju).

Impact ogólnie bardzo dobry, było trochę bezsensownych rzeczy, ale to TNA. McGuinness przegrywa z Lethalem ale nie zostaje wyrzucony. Nie chciałbym, żeby go wyrzucono z tej frakcji, ale Flair to jest THE MAN, Rasslin God, powinien trzymać się swych obietnic :D Sting vs Jarrett nie jest bezsensem ale jest po prostu... meh. Nie chcę ich oglądać. Triple Count Out w main evencie też jest dziwną decyzją.

Plusy:

-Flair vs Lethal na VR. Flair nie da TNA wypalić tego feudu, Flair nie da zepsuć build upu tego matchu na PPV, a przede wszystkim Flair i Lethal świetnie współpracują i entertainmentowo to może być feud roku w TNA.

-Love wróciła!

-Abyss heeluje. Nareszcie.

-Joe się pojawił. Ale mogliby mu dać w końcu walkę na PPV, bo w takich krótkich pojedynkach nie może pokazać pełni swych możliwości.

-BRAK RVD! Mam dosyć tego człowieka jako mistrza, czekam na powrót Pope'a, odpowiednie go wypromowanie i danie mu pasa.

Ocena: 5-/6

@ Budyniu

Szopka z pierścieniem Hogana rozpoczęła monster push dla Abyssa i jego "Abyssomaniacs". Dzieki Bogu koniec z tym. I tak uwazam ze Abyss bedzie w stajni składającej sie z ECW originals. Takie moje przypuszczenie.

Nie rozumiem ogólnego zachwytu nad tą tygodniówką. Impact jak Impact i jakichś większych zmian (oprócz heel turnu Abyssa) nie zauważyłem.

Segment z Lethalem i Flairem pod względem entertainmentu najlepszy w tym roku w TNA.

Dobrze, że Nature Boy wreszcie oficjalnie odniósł się do swojej stajni i podał jej nazwę, ale "Fortune"?! Serio? Myślałem, że po Generation Me kreatywni od Dixie już nic głupszego nie wymyślą, ale znów mnie zaskoczyli. Desmond po po porażce z Lethalem nie wyleciał z "Fortune"(ugh), bo nigdy nie został do niej przyjęty. Przecież Flair porównał go do Lugera z 4 Horsemen (biedny Wolfie, nigdy dość upokorzeń) i dał mu szansę na dostanie się do grupy przez pokonanie Jaya.

Obecność Douglasa jak zwykle na plus i czekam na jego walkę z Kendrickiem podczas Victory Road. Dobry pomysł z mieszaniem styli - Williams kończy walki akcją cyrkowców, a Kendrick, który jest zresztą cholernie over z publicznością, załatwia go technicznie. I mimo, że bardzo lubię Spankiego liczę, że Doug potrzyma pas jak najdłużej.

Angelina wraca - dobrze, choć bardziej czekam na powrót Daffney.

Triple threat kończący się count outem - serio TNA? Serio? Abyss, jako heel, czy face, nigdy mnie nie ruszał i mam nadzieję, mimo całej mojej niechęci do Van Dama, że nikt nie wpadnie na pomysł dawanie mu głównego pasa w najbliższej przyszłości.

Morgan/Henrandez/ i Sting/Jarrett kompletnie mnie nie interesują. Podobnie jak prawdopodobny rozpad 3D i ich perypetie z Moorem i Nealem, którzy nie powinni być nigdzie wyżej w karcie niż na pozycjach jobberów, a wygrywają z niedawnymi mistrzami TT. Będąc przy tym, jak już wiele osób zauważyło, w bardzo głupi sposób odebrano pasy Bandzie.

What Does Everybody Want? What Does Everybody Need?

Ciekawy pomysł z Fortune tylko że już mi się nie podobało nawiązanie na początku do Four Horseman. Ogólnie ta grupa powinna trząść TNA, w trakcie walki Lethala i Desmonda pojawił się Dreamer, Fortune vs ECW Originals? Może być grubo choć i tak jestem na TAK dla Heymana w bookingu TNA, ale NIE dla powrotu stajni ECW Originals, ile razy można oglądać to samo? Lethal fajnie naśladuje Flaira, ogólnie ich segment był zabawny, przyznam że uwielbiam Rica przy micu bo mam niezłą bekę z niego, szczególnie jak rozedrze się na dobre ale co do Lethala czy on naprawdę nie może być sobą? Czy on nie może mieć swojego gimmicku i być wyrazistym Jayem Lethalem tylko z podróbki Macho Mana musi zmieniać się w podróbkę Flaira? Sytuacja z Abyssem i Chelsea po prostu mierna, jak z Brazylijskiego serialu, albo lepiej, mogłaby to być kontynuacja sagi "Piękna i Bestia". Douglas Williams, jedna z pozytywniejszych postaci w TNA, dał radę przy micu (uwielbiam Brytyjczyków przy micu jak nawijają tym swoim akcentem) walka z Maxem dała radę, widać będzie kontynuacja feudy Kendricka i Williamsa i niech teraz ktoś mi powie czy Kendrick przeszedł face turn? Bo ten save na to wyglądał ale jeżeli tak to gratuluje robienia 10 turnów w ciągu kilku tygodni. Fajnie że Abyss przeszedł heel turn, mam nadzieję że straci kolorowe wstawki ze swojego stroju i będzie wychodził z łańcuchem, raczej na Victory Road będzie fatal 4 way i nawet dobrze, trzech face'ów, Abyss będzie miał kogo rozwalać. Dobre segmenty, strawne walki ale ogólnie całość trzeba ogarnąć bo cała układanka z feudami, turnami itd. nie ma spójności, ostatnia nadzieja w Heymanie.

Podobał mi się Impact a szczególnie końcówka. Jestem nowy w TNA i widok krwi daje mi dużo radości xD. Fajnie, że Abyss stanie się zły. Chociaż i tak moim zdaniem publiczność trochę dziwnie się zachowuje. Mowa tu jeśli ktoś jest heel. Fajna walka Team 3D vs BM. :)

10771641474c446763479cb.jpg

Chociaż i tak moim zdaniem publiczność trochę dziwnie się zachowuje. Mowa tu jeśli ktoś jest heel.

Publiczność z Orlando to prawdziwi fani wrestlingu, a nie 50% dzieci i 49% głupich marków którzy wolą WWE bo "entertainment rządzi" (cytat z Wrestlefans) , gdy im sie coś podoba to robią pop a jak nie to heat. np Daniels na Genesis. :D

Sesame Street is brought you by [you].

2058179744535955aac7dbf.jpg

Majtas muszę Cię zmartwić ale około 30- 40% publiczności w Orlando to dzieci. Co prawda kiedyś sytuacja była zupełnie inna, ale po przyjściu Hogana i paru znanych wrestlerów (np. Hardy) wszystko się zmieniło :)

• Reputacja:   2

Co nie zmienia faktu, że w ostatnich tygodniach program TNA naprawdę się wybija. De facto targetowanie produktu na dzieci nie musi wcale oznaczać niskiego poziomu, czego przykładem są Chikara czy Okinawa Pro. Potem te przywykłe do dobrego wrestlingu kajtki dorastają i przerzucają się na stare ECW czy Osakę Pro :D

Co do iMPACT!u - sam heelturn Abyssa oczywiście wyjątkowy nie był, liczy się sam fakt "odcukierkowania" potwora z Orlando. Mam nadzieję, że będzie się to wiązało z przynajmniej częściowym powrotem do starego gimmicku. Chris należy bowiem do tych specyficznych wrestlerów, którzy najwięcej w ringu pokazują jako heele (coś, czego nie można powiedzieć o Stylesie :P). Intryguje mnie jedynie, jak rozwiążą teraz sytuację trójkącika, w skład którego wchodzą jeszcze Wolfe i Chelsea. Nigel jako ten zły sprawdza się dobrze, ale nie tak dobrze jak w ROH. Czyżby nadszedł czas na turn? Wysokie poparcie fanów w internetowych głosowaniach świadczy na jego korzyść, a pokonanie Abyssa nawiązywałoby nieco do sytuacji, gdy zgarnął gigantyczny pop za przerwanie streaku znienawidzonego Morishimy.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

A wy nie macie co robić tylko liczycie średnią wieku ludzi na widowni... lol. Naprawdę te Impacty muszą was nudzić :P

Szczerze powiedziawszy oglądając Impacta mam gdzieś ile lat ma widownia i co krzyczy. Ważne by show było dobre.

A sam Impact nie najgorszy. Opening mnie po prostu rozwalił. Jay i Rick wymietli. Oglądałem to z 10 razy pod rząd. A jak Rick rzucił 2 butem to sam zdjąłem kapcie i chciałem mu rzucić :D Naprawdę wielka szkoda Desmonda. Mam nadzieje, że to szmacenie go teraz jest zapowiedzią jakiegoś większego pushu, bo tak naprawdę po niezłym starcie i feudzie z Kurtem zrobili z niego jobbera.

ale marudzicie:P

Uwaga !!! druga tygodniówka !! świetna sprawa przy tej ilości wrestlerów!!!

TNA Xplosion!!

Trzeba założyć nowy temat!!

ps wiecie może kiedy??

Spokojnie. Poki co TNA "odswiezylo" Xplosion, ktore jest przeznaczone na rynek miedzynarodowy. Ten program caly czas sie ukazywal wiec na razie nic sie nie zmienilo.

Pisze na razie, bo wszystko zmierza w kierunku, by Xplosion pojawilo sie rowniez w ramowce Spike przed czwartkowym Impactem. Wtedy dopiero bedzie mozna pisac o nowej tygodniowce :)

Sadze, ze to bedzie ta niespodzianka zapowiadana przez Dixie (i duzy krok do przodu) ale poki co trzeba jeszcze poczekac.

a mozna gdzies to zobaczyć??

Walki z Xplosion TNA umieszcza na swoim profilu na Youtubie jako Webmatch'e.

Xplosion to godzinny program skladajacy sie w glownej mierze z powtorek najwazniejszych momentow z Impactow + jedna czy dwie walki nagrane wczesniej podczas tapingow specjalnie na Xplosion.

Edytowane przez spooki

Xplosion to, w obecnej formie, program z powtórkami walk z Impactów i jedną, góra dwiema ekskluzywnymi walkami głównie lower midcarderów i ludzi rzadko pojawiających się na tygodniówce, więc, póki co, nie warto nawet tego oglądać. Pomysł jest taki, żeby zrobić z tego normalną galę ze świeżymi walkami, bez odgrzewanych kotletów.
What Does Everybody Want? What Does Everybody Need?

Swoją drogą strasznie mnie zniesmaczyło to, że Xplosion Xclusive z udziałem Max Bucka i Sabina trwał niespełna 5 minut. Zmieściły się może z trzy, cztery konkretniejsze spoty, w dodatku finish, który zazwyczaj u Sabina był jedynie popisowym numerem, po którym nikogo nie pinował. Można postarać się o troszkę więcej. Xplosion w obecnej formie jest jedynie skrótem obecnych wydarzeń z TNA + jedną walką, zastanawia mnie co Dixie może zmienić w formule tego programu. Raczej niewiele, bo nie sądzę, żeby na tym show pojawiał się ktoś z upper cardu, możliwe, że TNA po prostu doda więcej walk, co mi się ogólnie podoba.

a mozna gdzies to zobaczyć??

Do ściągnięcia są Xplosion Xclusives, a reszta to na ogół skróty z iMPACTów.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Rollins i jego stajnia w trybie dominacji na ostatnim Smackdown przed MITB. Obawiam się, że tak samo będzie już na samym PPV. Chyba, że Roman Reigns ma w planach weekend w LA. Jak tak stali w jednym ringu Fatu i Breakker, aż się człowiek rozmarzył. WM42 lub 43, mistrzostwo świata na szali... ❤️ Po kiego grzyba Giulia jest w MITB, skoro interesuje ją US Title? Skasuje walizkę na Zelinie czy to może zmyła, żeby nie brać pod uwagę jej zwycięstwa?
    • Bastian
      Money in the Bank mężczyzn - WWE umie w walki MITB, liczę, że i tym razem uczestnicy dadzą radę. Obawiam się tylko, że ta walka posłuży rozwijaniu konfliktu stajnia Rollinsa kontra CM Punk i spółka. Tyczy się to zarówno samego przebiegu jutrzejszej walki, jak i tego, co będzie się dziać z walizką. Seth i jego stajnia są obecnie kreowani na geniuszy zła, cash in na Uso byłby dobrym dopełnieniem tej historii. Z tymże Rollins walizkę już miał, zrobił jedną z najbardziej pamiętnych realizacji w historii, więc przydałby się ktoś inny. Chciałbym wierzyć w LA Night by LA Knight, ale samo WWE chyba za bardzo nie wierzy w Rycerza na szczycie. Solo chyba skupi się w najbliższej przyszłości na Fatu, a reszta... Mają trochę polatać, zrobić efektowne spoty i zainkasować wypłatę.  Money in the Bank kobiet - chciałbym, żeby WWE wykorzystało impet kariery Stephanie Vaquer i dało jej walizkę. Cóż to byłyby za tygodnie z życia "La Primery". Niekwestionowana liderka NXT bez podziału na płeć, jeszcze 2 tygodnie temu mistrzyni, która sensacyjnie traci pas, a potem w jeden weekend walczy na Worlds Collide, MITB i wygrywa...  Faworytkami jednak są dla mnie tutaj Ripley i Perez. Giulia jako uczestniczka MITB myślami bardziej jest przy US Title niż przy złocie , na Bliss nie ma za bardzo pomysłu po jej powrocie, nie wierzę za bardzo w Naomi... Ripley walizki nigdy nie zdobyła, WWE będzie sobie ją budować jako goata kobiecego wrestlingu, a Perez jest w Judgment Day, które dla HHH' a jest takim DX jego bookerskich czasów. Lyra Valkyria vs Becky Lynch - Bayley, gdzie jesteś? Być może wrócisz dopiero tuż przed SummerSlam, już na walkę z samą Becky. Tutaj ziarno niepewności sieje ta stypulacja. Nie po to ją wymyślili, aby zrealizować. Obawiam się, że chociaż na chwilę IC Title trafi w ręce Lynch, tak dla budowania żywej legendy "The Man". Cody Rhodes & Jey Uso vs John Cena & Logan Paul - wygrana heeli mnie nie zdziwi, lecz wydaje mi się, że górą będą Cody i Jey. Możliwe nawet, że Rhodes przypnie Jasia i to będzie paliwem do ich dalszej rywalizacji, z finałem na SummerSlam. W karcie tylko cztery walki, spośród tej czwórki tylko Uso ma rodowód wrestlera TT, więc zapewne będzie długo, nudno i bez ikry, aby oszczędzić wielkie gwiazdy.
    • Kaczy316
      Hmm czyli mamy tylko 4 walki na Money In The Bank, może dzięki temu walki dostaną więcej czasu i zyskają na jakości?......albo dostaniemy R-Trutha występującego jako gigantyczny kabanos, bo ostatnio ta wielka umowa ze Slim Jimem została podpisana xD.   Women's Intercontinental Title - Lyra vs Becky tak samo jak i na Backlash tak i teraz ta walka zapowiada się świetnie czy przebiję starcie z Backlash? Może być ciężko, ale jedno jest pewne dalej będzie to genialne starcie i feud może być już skończony po tej walce, liczę na czyste i dobitne zwycięstwo Lyry, która już pokazała jaka świetna jest i na co ją stać, sam feudzik oglądało mi się chyba najprzyjemniej ze wszystkich prowadzonych na Money In The Bank, segmenty Pań nie nudziły, była w nich masa emocji i prawdy, czuć było personalne intencje, które nie były na siłę jak w niektórych feudach, ogólnie hype jest na to starcie zdecydowanie i chętnie je obejrzę, to może być showstealer oj tak. Typ: Lyra Valkyria   Women's Money In The Bank Ladder Match - Walka Pań zapowiada się mimo wszystko o niebo lepiej od tej samej walki po stronie męskiej, a dlaczego? Dlatego, że u Pań 5 na 6 zawodniczek może zwyciężyć i każdy z tych wyborów będzie świetny i zrozumiały oraz odpowiedni, same utalentowane zawodniczki i tylko Rhea byłaby po prostu nieodpowiednim wyborem jak dla mnie nie umniejszając jej, ale po prostu wygranie przez nią walizki podczas gdy mamy taki skład nie byłoby zrozumiałe, ani to jej niepotrzebne, ani do story żadnego się nie przyda, także tutaj wyjątkowo każdy niech wygra poza Ripley pomimo mojego uwielbienia do niej, ringowo ten pojedynek musi wyjść świetnie, ale powiem tak, Giulia imo nie wygra, za mało zna Angielski jeszcze, a po ostatnich odcinkach SD widać, że raczej tytuł Women's United States jest dla niej szykowany i jak dla mnie jest to bardzo dobry wybór, Alexa uważam, że nie musi tego wygrywać, zresztą ostatnio i tak na nią planów nie ma, więc walizka raczej by tego nie zmieniła, a raz już to starcie wygrała, więc myślę, że po prostu tego nie ugra, więc przechodzimy do moich 3 faworytek na początek Naomi, laska, która po heel turnie tak odżyła, że dałbym jej te walizkę zdecydowanie, bo bez niej Naomi do głównego tytułu się nie doczłapie w przeciwieństwie do reszty zawodniczek z tego starcia, ale jest jeden problem, to cały czas Naomi i wątpię, że WWE będzie widziało w niej kogoś więcej niż mid cardera bądź upper mid cardera, którego czasem się rzuci na główną mistrzynie jak nie ma kogo, tak mi się wydaję, że za tego typu zawodniczkę ją uważają, chociaż tak jak mówię ja bym dał jej walizkę bez zastanowienia mimo wszystko w tym roku, nawet pomimo tak dobrego składu tej walki. Druga osoba to Vaquer, mocno stawiają na nią, bardzo chronią, żeby nie przegrała czysto, fani bardzo ją kupują i są za nią, w ringu jest genialna i nie powiem ciekawie byłoby zobaczyć jak podczas swojego pierwszego tygodnia w main rosterze(bo jest dopiero od Raw mimo wszystko oficjalnie) zdobywa już walizeczkę i szansę na mistrzostwo, WWE może tu pójść za ciosem, jednak jak dla mnie jest jeden powód dla którego za tym ciosem nie pójdą....ROXANNE PEREZ! Oj tak mój crush, świetna zawodniczka, od początku pokazują ją giga mocno nawet przed oficjalnym przejściem do main rosteru, była ostatnią wyrzuconą w kobiecym RR Matchu, świetnie się zaprezentowała podczas Elimination Chamber potem powrót do NXT, a następnie w main rosterze znowu błyszczała, jakby dla mnie jest to idealna kandydatka na walizkę, pokazała na co ją stać, dalej pokazuję i jak nie Naomi, która zasługuję po prostu za ostatni okres, tak niech będzie to Roxanne, która zasługuję od samego początku od czasów NXT zasługuję jak mało kto na główne mistrzostwo i od początku debiutu w MR kręci się w main eventach, Roxanne to powinna wygrać, najlogiczniejszy wybór i pasujący zarówno fanom jak i WWE według mnie. Typ: Roxanne Perez   Men's Money In The Bank Ladder Match - Ciężko mi coś o tej walce powiedzieć, mam wrażenie, że jest naprawdę przeciętnie wypromowana, walki kwalifikacyjne się kończyły, ale tak naprawdę to nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek poza Rollinsem i Knightem wspominał coś o wygraniu walizki tak doszczętnie, oczywiście mówię o osobach, które biorą udział w tym pojedynku, Solo, Andrade, Pentagon, El Grande, ktokolwiek z nich coś mówił? Walka będzie zdecydowanie świetna ringowo, bo zawodnicy są dobrze dobrani pod tym względem, niemniej jednak ciężko mi się tym jarać, bo no kurde Solo i Andrade to nie są postacie na main event, więc uważam, że tej walizki nie wygrają, dla Pentagona to trochę za wcześnie jak dla mnie, ale nie zdziwi mnie jeśli wygra przez to, że WWE będzie chciało co raz bardziej wpływać na rynek Meksykański, ale jeśli wygra to nie będzie to zły wybór, ale uważam, że to nie powinien być jego moment, El Grande? Cieszyłbym się, ale jest bardzo prosty powód dla którego mimo wszystko El Grande tego nie wygra, a mianowicie to Gigachad, no niestety on nie wygrywa ważnych walk i teraz nie będzie inaczej niestety, chociaż mogłoby być to ciekawe story i dzięki temu można by ujawnić, że to Gigachad i to on ma walizkę czy coś, ogólnie interesująco by wtedy było, ale no tak jak mówię to Gable i Tryplak lubi go udupiać niestety. Zostaję kto? Knight i Rollins, więc zacznijmy od Knighta, no świetny zawodnik nie ma co ukrywać, cały czas dobrze się go ogląda, publika dalej na niego reaguję, już trochę słabiej, bo po tytule US to mało się z nim dzieję, ale dalej jest to mocny zawodnik i potrafiłbym udźwignąć main eventowy title reign według mnie i z tych wszystkich zawodników jest to najbardziej odpowiedni kandydat do walizki pytanie czy wygra? Właśnie mam wrażenie, że nie wygra, bo WWE boi się na niego postawić wyżej, nie wiem czemu, ale się boją i chciałbym, żeby to się zmieniło, ale nie jestem pewny czy to będzie teraz, a nie wiem też  jak Knight miałby się wpasować do obecnych programów WWE o World Title którykolwiek, Jey będzie mocno zajęty walką ze stajnią Rollinsa prawdopodobnie i w międzyczasie z Guntherem, Cena ma swój Last Run i wątpię, żeby Knight go zakończył, chyba, że jakieś wykorzystanie walizki po stracie przez niego tytułu, ale nie wiem. Zostaje ostatni uczestnik i mój ulubieniec Seth Rollins, powiem tak ten sam case co z Ripley tylko trochę inny w przypadku story, bo przy tym story wygranie przez niego walizki ma mega dużo sensu mimo wszystko i cały booking pokazuję, że to Seth wyjdzie z tej walki jako zwycięzca, ale tak samo jak w przypadku Ripley tak i u Setha ta walizka nie jest mu do niczego potrzebna, jednak trzeba przyznać, że storyline'owo to by zagrało bardzo dobrze i uważam, że jest to jedyna osoba, która mogłaby sobie pozwolić na wykorzystanie walizki w okresie letnim i ogólnie do końca roku, reszta by musiała czekać na jakiś przestój w tych ważnych storyline'ach o główne tytuły, a to może się trochę ciągnąć nawet i do WM, więc jak wygra ktoś inny niż Rollins to wydaję mi się, że albo zobaczymy kolejny nieudany cash in albo będziemy czekać bardzo długo z wykorzystaniem walizki obstawiałbym okres po przyszłorocznej WM czy będzie to złe? Niekoniecznie, można to dobrze rozpisać, ale no będzie ciekawie, zależy co WWE planuję czy Tryplak chcę jak najszybciej pozbyć się walizki i przy sensownym story wtedy Rollins się wysuwa na prowadzenie czy faktycznie chcę kogoś wypromować, ale jeszcze nie w tym roku, to wtedy walizkę wygrywa Knight bądź Pentagon, kurde naprawdę ciężko tu kogoś wybrać w tej walce, ale nie dlatego, że każdy może to ugrać tylko dlatego, że przy każdym jest jakieś ALE w obecnym okresie dla tych zawodników mam wrażenie xDDD postawię chyba ostatecznie na Knighta, który będzie długo latał z walizką. Typ: LA Knight   Cena & Logan vs Cody & Jey - Jakby nie wiem co mam tutaj powiedzieć, kolejny rozdział feudu Cody vs Cena z dodanym Loganem i Jeyem, trochę sensu to ma, bo Jey ma dużą historię z Rhodesem, a Logana ludzie nie lubią i jakby wygrał drugi World Title przy pomocy Ceny w dodatku to dostalibyśmy kolejną część "rujnowania wrestlingu" w wykonaniu Johna, więc kupy to się w miarę trzyma, ale będzie to main eventem tak ważnej gali prawdopodobnie i nie jest jakoś dobrze podbudowany, dla mnie ta walka mogłaby się odbyć na zwykłym SD, ale moje fantasy zakłada, że jest tu druga strona medalu, uważam, że jest to genialne posunięcie ze strony WWE pod tym względem, że ani Cena ani Jey nie są obecnie skupieni na walizce, ani jeden ani drugi nie wspomniał nawet razu, że zbliża się walka o walizkę, że muszą być czujni itp, każdy jest zajęty swoimi osobistymi porachunkami, nie zdziwi mnie jak to zasłona dymna i w main evencie Mr. Money In The Bank wbije i spróbuję jakiegoś cash inu i kto wie czy nie udanego skoro to może być Seth Rollins, dlatego pod tym względem to może być emocjonalne, ringowo raczej wybitnie nie będzie, chociaż jak Ceny będzie mało w ringu to może być git, a walkę imo wygra Cody i Jey. Typ: Cody Rhodes & Jey Uso   Ogólnie uważam, że Money In The Bank zapowiada się dość przeciętnie, o dziwo o wiele bardziej czekam na starcia damskie niż męskie nie dość, że te starcia są świetnie wypromowane to jakoś te męskie tak wręcz przeciwnie, dość miernie, ale to taka subiektywna opinia, mimo wszystko staram się patrzeć optymistycznie i liczę na naprawdę dobre i być może zaskakujące show, szkoda, że z 4 walkami, ale też trzymam się nadziei, że to po to, żeby dostarczyć długie i solidne jakościowo walki, a nie patrzeć jak Nia Jax próbuje wszamać R-Trutha w ramach reklamy Slim Jima.
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Against All Odds 2025 Data: 06.06.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tempe, Arizona, USA Arena: Mullett Arena Format: Live Platforma: TNA+ Komentarz: Matthew Rehwoldt, Tom Hannifan, John Skyler & Indi Hartwell Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Countdown To Against All Odds 2025 Data: 06.06.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tempe, Arizona, USA Arena: Mullett Arena Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...