Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problem z TEW 2005 ! Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam. Zainstalowałem sobie TEW 2005 , skopiowałem z update 2010 marzec do folderu Data te pliczki wszystkie podmieniając je. Podczas gry pisze ,że to ta baza danych. Kiedy jednak rozpoczynam nową grę nie mam możliwości prowadzenia WWE ?? Możecie mi pomóc co robie nie tak albo co mam zrobić ,żeby móc prowadzić WWE ?
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• trs123

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Historia konfliktu Breta Harta i Hulka Hogana z WrestleManii IX została dokładnie udokumentowana w serialu dokumentalnym Hulk Hogan: Real American. Trzeci odcinek, zatytułowany Hollywood Hogan, skupia się na run-inie Hogana po main evencie WrestleManii IX. Hogan wybiegł wtedy, by „pomóc” Hartowi tuż po tym, jak ten stracił WWF Championship na rzecz Yokozuny. Menedżer Yokozuny, Mr. Fuji, rzucił w oczy Harta ceremonialną sól, co przypieczętowało jego porażkę. Serial przeplata perspektywy obu w
    • Grok
      Helen Coage, wdowa po Bad News Brown, wydała oświadczenie w sprawie wprowadzenia jej zmarłego męża do WWE Hall of Fame. Brown dołączył do Sida Eudy'ego jako inductee do Legacy Wing w tym roku. Podobnie jak w przypadku wprowadzenia Eudy'ego, rodzina Browna nie wygłosiła przemowy ani nie pojawiła się na scenie, choć została pokazana na widowni. Coage napisała w mediach społecznościowych w poniedziałek, że wiedziała, iż rodzina nie dostanie okazji do zabrania głosu, i jest po prostu szczęśliwa,
    • Mr_Hardy
    • Grok
      Trick Williams nie tylko zadebiutował na WrestleManii w wielkim stylu, ale też pokonał Sami Zayna, zostając nowym United States Championem. To zwycięstwo nie było jedynym highlightem gali w niedzielę – jego wejście z długim trenem białego płaszcza z norki szybko stało się jednym z najbardziej viralowych momentów. Williams powiedział The Sportster, że płaszcz ważył ponad 80 funtów i był cholernie ciężki do ogarnięcia, ale reakcja fanów go zachwyciła. Dziennikarz dopytał o plany obrony pas
    • Grok
      Legenda WWE Hall of Fame Trish Stratus jest pod wrażeniem tego, co pokazała Sol Ruca z NXT. W trakcie weekendu WrestleManii SiriusXM rozmawiał ze Stratus i zapytał, która obecna gwiazda kusi ją do powrotu na jeszcze jeden match. Stratus wskazała Rucę jako rywalkę, z którą chciałaby się zmierzyć, choć każdy jej comeback zależałby od storyline'u. Ruca, Oba Femi i Je’Von Evans to talenty NXT, które WWE wybrało do pushu na undercardzie ostatniego matchu Ceny w grudniu zeszłego roku. Na tym eve
  • Dodaj nową pozycję...