Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW One Night Stand - moje wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No mi się podobało... nie moge tego porównać do innych gal ECW bo nigdy takich nie widziałem. Ale było to najlepsze PPV jakie w tym roku widziałem.
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sinner

2

• Wee Man

2

• Ganzes

1

• Streetovs

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gala niepowiem podobała mi się, ale rewelacji niebyło gdyż wszystko to zabardzo śmierdziało WWE.Walka Chris vs. Eddie - pojaką cholerę ? Taką walkę mogli sobie na SD zrobić, a na jej miejsce dać możliwość fanom ECW zobaczenia kogoś niewalczącego obecnie w WWE.A walka jaki miała poziom to szkoda pisać, brakowało jeszcze tylko, aby Eddie miał przy sobie maskę Rey'a.

Ciekawi mnie jak wypadła gala Hardcore Homecoming bo tej niemiałem przyjemności oglądać, ale podejrzewam że o niebo lepiej.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

ekhem.. obejrzalem .. i powiem ze jak bawiłem się super oglądając galę.. a szczególnie dzięki jednej rzeczy która też stawiała stare ECW wysoko.. czyli publika.. reagująca żywo/głośno.. gdyby te same walki obejrzeć w kompletnej ciszy ich wartość spadłaby o 50%.. Do tego chanty bez ogrodek "You suck dick", "Fuck Smackdown".. Speech Paula tez bez patrzenia na to co mozna w TV powiedziec a co nie.. RVD mowiacy o skryptach i ze jego slownictwo zostalo uciete do "cool i whatever".. I wielkie Fuck'i w stronie lozy WWE od Paula.. yeeah..

Do tego komentarz.. Styles jest bogiem.. czasem go wyciszali wrecz.. do tego z Foley'em sobie dogryzali.. Foley "Ohh my god".. to wtedy Styles "Bang Bang" ..

Walki tez na naprawde dobrym poziomie.. nie bede sie rozdrabnial teraz ktora lepsza ktora gorsza.. nawet tak potepiana przez was Walka Benoit vs Eddie byla moim zdaniem przyzwoita.

A co mi sie mniej podobalo.. :

Troszka gala przepchana.. chcieli pokazac wszystkich chocby na chwile.. np: Kid Kash wpadl na chwile zrobil spota i uciekl :) a chyba zasluguje na wiecej.. z drugiej strony to moze i dobrze bo mi sie mordka ucieszyla strasznie jak zobaczylem Whippersnapper'era z drugiej liny w wykonaniu Mickey'a W. :)

Stone Cold na koniec za bardzo ukradł show.. pokazał się i kompletnie zaczal wszystkim rządzić.. Spoko był w ECW ale nie odegrał tam jakieś niesamowicie ważnej roli żeby teraz być głownym bohaterem kóncowych minut gali.

Main Event zbyt chaotyczny..

Mam mieszane tez odczucia co do pomyslu z wrestlerami WWE itd.. z jednej strony znecanie sie nad Erykiem na koniec bylo nawet zabawne.. lecz z drugiej strony mialo to byc ECW PPV a przez to bylo ECW WWE PPV..

to chyba wszystko na dzis :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Najciekawsze jest to jak publiczność reagowała na wszystko co związane z WWE. TO że Vince zaprosił samych hellów z WWE pewnie było specjalnie bo nawet jakby wyszedł Batista, i Cena ostro by go pojechali. A tak JBL, Kurta Angle, Bischofa to mozna.

175399202844658d164bb2d.jpg

Zasakująco dobra gala. Oglądnąłem ją 2 razy, wpierw w gorszej jakości (czyt. wmv) a później w normalnej (czyt. mpeg). Walki Tanaka-Awesome i Dudley Boyz-Dreamer & Sandman rządzą na całej linii i w mojej osobistej klasyfikacji będę chyba najlepszymi w tym roku. To co w nich zostało pokazane to było właśnie EC F'n W ! Awesome i Tanaka stoczyli świetny pojedynek z masą stołów. Pamiętam jeszcze z 2 lata temu w jakiej kiepskiej formie był Awesome (jego kiepski pojedynek z Saturnem w TNA), minęły 2 lata i tu zupełnie inny człowiek, który może nie jest w aż takiej formie jak w ECW, lecz dużo od niej nie ustępuje. Jestem pełen podziwu dla tego zapaśnika. Śmiało można tą walkę dodać do kolejnych świetnych pojedynków tej dwójki. Z kolei konfrontacja udley Boyz-Dreamer & Sandman wypadła niesamowicie (nie boję się tego stwierdzić). Świetny, hardcorowy brawl, zakończony powerbombem na palący się stół. Do tego niesamowite wyjście Sandmana, gdzie fani śpiewali Metalicę - "Enter Sandman". Ógólnie fani zrobili podczas tego PPV niesamowitą atmosferę, jakiej nigdy jeszcze w WWE nie było. Non-stop czanty ECW-DUB!, RVD!, Fucking Bishoff i inne tego typu zagrania. Poza tym świetny speech RVD, który moim zdaniem jest speechem tego roku, pokazując tym samym potencjał RVD przy mikrofonie. Joey Styles - on powinien dostać angaż w WWE, bowiem jest niesamowitym komentatorem. Myślę, że komentarz w jego wykonaniu do takiej chociażby gali jak SmackDown! znacznie podwyższyłby jej poziom. Ogólnie świetne PPV, w którym oczywiście nie obyło się bez błędów - klimat nieco miejscami zajeżdżał WWE, "ściszanie" brzydkiego słownictwa, "inwazja" RAW & SmackDown, incydent z JBL'em a Blue Meanie (który miał cała twarz zalaną krwią) i inne poboczne rzeczy obniżyły nieco poziom tego PPV. Tym nie mniej ja tej gali daję ocenę w skali 1-6: 4+, bowiem była zdecydowanie najlepszym WWE PPV od dłuuuuugiego czasu, jednak nie ostrzegła się wspomnianych błędów.

Cóż - czekam na więcej takich gal, to może zainteresuje się ponownie WWE :)

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
  • 5 tygodni później...

miałem okazje obejrzec pierwszy raz gale ECW i widac od razu roznice miedzy ECW a WWE ,na + dla tej pierwszej ,walki są po prostu szybsze i mniej udawane.Najlepszy był finał gdy wszyscy staneli na ringu i doszło do konfrontacji

ps.te motywy z tarką w walce Dudley Boyz jak dla mnie trochę przegięcie :P

143856455842dea931bbff6.jpg

• Reputacja:   1

Co ja mogę powiedzieć, ten który interesuje się hardcore wrestlingiem od okolo roku?

Zajebista gala! ECW prawie tak samo dobre jak za lat działalności. Nie dziwie się ludziom, że wygwizdywali wszystko, co związane z WWE... Oni chcieli 100% ECW PPV.

Dla mnie najpiękniejszymi momentami były proma RVD i Paula Heymana, Bump Super Crazyego i ogólnie cały Main Event. Najsmutniejsze było to, jak Stone Cold zaczął się zrądzić... Komentarz great, atmosfera tez... Must see 4 every one!

EC F'N W! 4 ever!!!!! :twisted: