Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

obejrzałem sobie dwa ostatnie programy wwe i naprawdę kozacki midcard jest teraz. lubię ten roster, od szejmusa przez bnb, sajko swirow wszystkich. a w main evencie nawet romek dal wczoraj niezle promo i byl luzakiem

Wyatt oficjalnie zaczyna feud z wędkarzem, jak rozumiem jest to kolejna próba odbudowania postaci Wyatta a Ryback nigdy po za midcard nie wyjdzie. Nie kręci mnie ten program, odbębnią to co trzeba i każdy pójdzie dalej.

Sandow nowy theme, nowy gimmick. Mam nadzieję że nie powróci do jobbowania bo jednak pokazał że jest coś wart. Może po powrocie Miza stoczą ostatnią walkę?

Na temat King of the Ring nie zamierzam się wypowiadać, spodziewałem się czegoś zupełnie innego mając w pamięci dawne edycje a tu taki skład nam zafundowali....

Jednak triple threat stał się faktem, a szkoda. Jeśli chcą żeby ludzie zapomnieli o Reignsie obok pasa to po co dają mu walkę o pas już na drugim PPV po Wrestlemanii? Nonsens, zresztą porażka na Payback chyba nie jest odpowiednia dla jego aktualnej promocji. Jedyną niewiadomą może być to jak to rozegrają, na myśl przychodzi mi wygrana Rollinsa ala Punk na Summerslam 2012.

Raw trzymało swój typowy poziom, niewiele się ta tygodniówka różniła od poprzedniej.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Wprowadzili nowa koszulkę Romana bo stara się tak szybko sprzedała? Zmienił ją szybciej niż Cena, to jest szok. Przez newsy niespodzianka z tego Triple Threatu znikła. WWE ma problemy z utrzymywaniem tajemnicy, zbliża się lato, a więc czas zwolnień.

Big E to absolutnie najjaśniejsza gwiazda New Day. (jeśli mogę tak napisać) Za mikrofonem na tym poziomie niczego u nie brakuje. Wiadomo że gdyby nie Koffi i Woods Ex-Langston dostawałby pop.

Feud Ceny z Ruskiem powinien się skończyć w tą niedzielę. Jeśli chcą przedłużyć ten feud to jeszcze z Jasiowych walk mamy Last Man Standing, który ostatnio zaserwował nam Romek. Chyba tą rozłąkę Ruseva z Laną chcą wyjaśnić tym że piękność generuje więcej uwagi niż Alex. Niby logiczne, ale jak to przedstawiają to inna sprawa.

Nasuwa się myśl na heelturn Ambrose'a i ewentualny feud z Zigglerem. Teraz po odpadnięciu Moxley'a liczę na zwycięstwo Neville'a, pytaniem jest czy mają na niego porządny pomysł.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nasuwa się myśl na heelturn Ambrose'a i ewentualny feud z Zigglerem. Teraz po odpadnięciu Moxley'a liczę na zwycięstwo Neville'a, pytaniem jest czy mają na niego porządny pomysł.

To będzie kompletna głupota i marnowanie potencjału tego turnieju. Według mnie jedynym racjonalnym kandydatem jest Wade Barrett. Sorry ale Bad News King sprzeda się samo, a dołożymy jeszcze jakieś pierdoły i jest szansa na fajną odbudowę Anglika.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Publika głośna, ale strasznie gimnazjalna. Chanty "Justin Bieber"? Serio? To było bardziej irytujące, niż śmiech Rollinsa, który po raz kolejny dal radę za mikrofonem.

"To, co zrobił mi Sheamus wczorajszego wieczora, było najbardziej poniżającym momentem mojej kariery" - powiedział gość, który nosił kije golfowe za czawo guerrero :twisted:

Bray zgodnie z plotkami bierze się za Rybacka. Po co, na co - średnio to widzę.

Nowy theme Naomi jest głupi, ale skutecznie wszedł mi do głowy amamejejejejezing

Za to Sandow dostał trochę taki Nightwishowe klimaty, nieprawdaż?

Triple Threat na Payback może być bardzo dobrym pojedynkiem, chociaż emocji tam się nie spodziewam.

No i najważniejsza kwestia - King of the ring - finalistów już praktycznie znamy, ale tam szanse oceniam 50-50. Neville byłby naturalnym kandydatem, ale ni cholery nie pasuje mi do tego tytułu - to tak, jakby KotR wygrał Kofi Kingston. Natomiast Barrett, który sam w sobie jest po części "royal", pasuje do stylu tej nagrody, ale jego wygrana byłaby sporym marnotrastwem.

Najzabawniejsze jest, że na 4 zawodników którzy przeszli dalej aż trzech jest z Wlk. Brytanii

Sheamus poczuł się jak my, czytający o "polskich obozach koncentracyjnych" :D

Apropos - Booker nieźle popłynął z komentarzem o Owenie i grawitacji. Mnie to rozbawiło, ale zdaję sobie sprawę, że niektórzy mogli poczuć się urażeni.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Co to znacz, że chcą ''odbudować Wyatta''? Po czym? Przecież to obecnie jeden z najmocniejszych zawodników w WWE. Feud z Rybackiem zapowiada się ciekawie, a jeśli dobrze go rozegrają, to oboje mogą na nim dobrze wyjść.

To będzie kompletna głupota i marnowanie potencjału tego turnieju. Według mnie jedynym racjonalnym kandydatem jest Wade Barrett. Sorry ale Bad News King sprzeda się samo, a dołożymy jeszcze jakieś pierdoły i jest szansa na fajną odbudowę Anglika.

Barrett już osobiście dla mnie się już skończył jako zawodnik który zrobi mega karierę. KOTR własnie choćby ze względu na historię powinien promować tych ewentualnych multimistrzów i największych drawów. BNB to nie DDP. Może i Neville nie będzie WWE WH Championem, jednak ja go najbardziej strawię z tej czwórki. Jak napisałem ważne jest jaki mają na niego pomysł, mimo tego że może i za wcześnie na wielki push który właśnie "powinien gwarantować KOTR". Na Barretta były pomysły wałkowane, teraz wrócił do swoich bad newsów co jest dobre, powinni w tej materii podziałać.

Według mnie cały ten turniej powinien wygrać właśnie Neville, bo i tak nie znajdzie się on w ME z powodu braku mic skilli jak i z resztą charyzmy, bo poza wyjebanymi ring skillami, to jest on totalnym szarakiem i właśnie, aby umocnić jego pozycję pewnie dadzą mu wygrać ten turniej i jako ''King Neville'' będziemy otrzymywać Open Challenge od króla ringu, który byłby nie pokonany (coś jak Chris Masters z Master Lockiem).

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Neville i seria open chalangy, jakoś tego nie widzę. Przez chwilę kminiłem nad awansem Rona do pól finału, ale znając wwe to nie miało na celu nic. Do dziś żałuję, że tak szybko z heelowego Trutha zrezygnowali.

163870508457e2d890447a3.jpg

Do dziś żałuję, że tak szybko z heelowego Trutha zrezygnowali.

Ja również. Chyba był to najlepszy heel ever, a przynajmniej jeden z najlepszych. Jako face nie wiem, bo nie dostaje szansy na rozwinięcie skrzydeł, a ten motyw z Little Jimmy w przypadku face ssał po całości, a odwrotnie-proporcjonalnie w przypadku heel. Jego ewentualna wygrana byłaby bezsensu i wtedy cały ten turniej o dupę rozbić, bo... wygrałby go lower mid carder/ jobber.

Neville i seria open chalangy, jakoś tego nie widzę.

Jedyne dobre wyjście dla promowania Neville'a i utrzymania go dosyć wysoko, w granicach możliwości z jego mic skillem i szarością. Wygrana BNB byłaby bezsensu, ile razy go przerabiać? Był zajebisty, to go zjebali. Sheamus, dostanie jeszcze jedną walkę z Ziggym.

Edytowane przez 8693

Po finałach KotR:

Cóż... jednak postawili na BNB. To co, kolejne zmiany w postaci? Ciekawe co teraz, na jak długo dostanie przydomek "King", co on faktycznie zmieni w Barrecie na najbliższe tygodnie.

...

16454446905728fca76830a.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Z racji, że KotR nie ma tematu i najlepiej to wstawić tutaj, daje w spoilerze, bo ktoś może się nie spodziewać:

Śmiać mi się chcę z decyzji o kolejnej zmianie u BNB. Zaskoczony nie byłem, bo pisałem o tym już w pierwszym poście, ale przyznam, że pisałem to z zaciśniętymi zębami. Nie sądziłem, że faktycznie mogą iść tą drogą. W Bad Newsie było już coraz mniej złych wiadomości, jednak niewiele wskazuje na to, że Anglik wykorzysta tę szansę. Sorry, ale gość nie wykorzystał jeszcze żadnej, a ta ostatnia, która wskazywała na to, że wreszcie mu się uda, została zabrana przez WWE. Zmarnowany potencjał KotR?

Jeśli o pozostałe programy Network chodzi, to Too Hot For TV, jest kolejną wymówką do zlepku archiwalnych materiałów, pod przewodnictwem znanej twarzy. Przykre. Już wolę Unfiltered z Renee, który... jest krótkim wywiadem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Skoro o KoTR mowa...

Akurat nie widzę sensu hejtowania wyboru Barretta na Króla Ringu. Przecież to tylko dopisek do osiągnięć i DODATEK do gimmicku. Akurat Barrett jako reprezentant Królestwa Wielkiej Brytanii pasuje tu jak ulał. A gimmick Bad Newsa nie zostanie zdjęty, bo nawet podczas korocynajnego speeche'a podzielił się bad newsem. Naprawdę wierzyliście w to, że Neville, jakby nie patrzeć młokos, dostanie takiego kopa na rozpęd i wygra turniej? No sory. Komentatorzy podkreślali, że koronę dzierżyli przyszli Hall of Famerzy i że to naprawdę wartościowe wyróżnienie. Co dalej dla Barretta? Według mnie na koronie się nie skończy i Wade dostanie w końcu szansę na coś więcej (nie, nie tylko na koronę - na główny tytuł federacji). Warunki fizyczne i skille (mikrofonowe oraz ringowe) mu na to przecież zdecydowanie pozwalają. Może nudzić, może mieć siermiężny styl walki, ale przynajmniej jest jakiś. A o bycie jakimś się głównie rozchodzi. Dobra decyzja federacji, tyle w temacie. Tylko niech powiedzą B, skoro powiedzieli już A.

Edytowane przez Carrik

6774900356019a1789f59a.jpg

Ja z kolei jestem zadowolony w 100% z wyboru Barretta na Króla Ringu 2015 i nie widzę w tym nic dziwnego, tudzież zaskakującego. Jedynym dla mnie aspektem podczas tego turnieju, który osobiście zmieniłbym to wygrana Stardusta nad R-Truthem w pierwszej rundzie. Mógłbym nawet zaryzykować i postawić go jako faworyta, ale cieszę się z tego jak jest obecnie. Barrett vs Neville episode 2 to po pierwsze pasujący wpis do postaci Barretta oraz zajebiście wysoka pozycja Neville'a. Niech mi ktoś powie, że WWE go szmaci, bo przegrał w finale KOTR. :lol:

BNB został Królem Ringu - generalnie najchętniej bym shejtował tą decyzję, ale z drugiej strony, im dłużej o tym myślę, tym bardziej prześmiewczo/szyderczo o tym myślę. BNB jest dla mnie jak Michael Elgin - wręcz czekam aż znowu zawiedzie, daję mi to wręcz chorą satysfakację. Jeśli BNB ma być takim samym królem jakim był mistrzem IC, to będę miał bękę conajmniej do Summerslam.

Początkowo wydawało się, że reanimowali ten turniej by Neville szybko coś osiągnął. Nie wygrał, ale i tak wyszedł z tego dość nieźle wypromowany. Mimo wszystko, dalej uważam że w drabince nie było żadnego potencjalnego króla. No, może Harper - król brudasów - instant hicior.