Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wysuwam teze, że Neville będzie takim B+ z B+ playera. WWE raczej nie ma na niego większych planów, ale będą go wykorzystywać do robienia na RAW czy SD! świetnych walk z innymi dobrymi zawodnikami - nie przypadek, że dali mu Rollinsa i Zigglera a nie Showa i np. Reignsa.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Przesłyszało mi się, że podczas walki smoków padło "samuray del sol" ze strony któregoś z komentatorów?

Prawie :) Po prostu JBL wymówił nazwę jego finishera - Salida del Sol :) Edytowane przez RXTPPL

Właściwie to słyszałem tylko "del sol", bo akurat tu trafiło w trakcie przewijania RAW (tak, przyznaję się, ale to wina kratosów, a nie smoków). Dzięki za informacje!

Na następnym RAW ma być walka Miza i Mizdowa o prawa do używania człona "Miz". Jak dla mnie dobre rozwiązanie do wygranej Miza i pełnoprawnego powrotu Damiena jako Sandowa. Może Summer Rae przeszkodzi Mizdowowi?
...

16454446905728fca76830a.jpg

Na następnym RAW ma być walka Miza i Mizdowa o prawa do używania człona "Miz". Jak dla mnie dobre rozwiązanie do wygranej Miza i pełnoprawnego powrotu Damiena jako Sandowa. Może Summer Rae przeszkodzi Mizdowowi?

To teraz pozostaje pytanie czy przy ewentualnej wygranie Sandow obok osobowości Miza, dostanie również Maryse? :lol:

To teraz pozostaje pytanie czy przy ewentualnej wygranie Sandow obok osobowości Miza, dostanie również Maryse? :lol:

Już ma podróbkę w postaci harpii - oryginał to może być za dużo jak na jego "push" :twisted:

Może temat już trochę ucichł po WrestleManii, ale co sądzicie o sytuacji odnośnie Brocka Lesnara? Jego przegrana na WrestleManii tak naprawdę nic nie znaczy i raczej nadal będzie tym niepokonanym, który przełamał streak i zniszczył Cenę. No więc, kto by miał z nim wygrać teraz? Widzicie jakiego kandydata? Roman odpadł i raczej nie będzie już pompowany na ewentualną wygraną z nim. Co by nie mówić zwycięstwo nad Lesnarem ma bardzo duży potencjał i szkoda to marnować na jakiegoś Cenę czy Bryana. Skoro Lesnar przedłużył kontrakt (nie wiem do kiedy) to liczę na bardzo powolną i skuteczną promocję nowego, młodego i wygraną za jakieś półtorej roku. Grunt w tym, że na obecną chwilę nie widzę nikogo, ani z NXT ani głównego rosteru, kto mógłby to zrobić (szkoda, że Cesaro został spuszczony w kiblu i raczej się nie wzniesie wyżej). Jakieś typy? Mi tylko na myśl przychodzi Kevin Owens, ale to chyba zbyt wygórowany typ.

Aha zapomniałem, jest i The Rock :roll:.

Jego przegrana na WrestleManii tak naprawdę nic nie znaczy i raczej nadal będzie tym niepokonanym, który przełamał streak i zniszczył Cenę.

Przegrał czysto kronikarsko. De facto, co nawet najbardziej tępy mark widział, został zrobiony w chuja.

Skoro Lesnar przedłużył kontrakt (nie wiem do kiedy)

Trzy wiosny.

Sytuacja z Lesnarem jest o tyle śmieszna, że miał być dużą świnią hodowaną na najlepszych sterydach która koniec końców miała zostać opierdolona na ciepło przez Romka, a podpisanie przez niego kontraktu skomplikowało sytuację, i Lesnar jest teraz pełnoprawną Godzillą na dwóch nogach. Vince nie jest ślepy i widzi jaki draw przyciąga nazwisko "Lesnar", jak wariackie reakcje zbiera gdzie się nie pojawi, jak genialnie wychodzi jego postać w połączeniu z Heymanem. McMahon go w najbliższym czasie nikomu nie podłoży. Wyhodował sobie (przypadkowo) nowego Rocka/SCSA/Hogana i nie zmarnuje tej okazji, pozwalając mu kopać tyłki kolejne parę lat. Jak dla mnie nie ma w tym momencie dyskusji "kto pojedzie Lesnara", bo to dostaniemy pewnie dopiero za jakieś kilka lat. Jedyne wyjście jego czystej przegranej to "odroczenie" momentum Romka z WM31 na WM32, w co bardzo wątpię.

Underdogiem pokonującym Lesnara powinien być Sami (oczywiście jeśli dabjlu nadal ma taki pomysł). Mogą sobie jeszcze spokojnie poczekać i wypromować jakoś Zayna. Na razie Lesnar nadal powinien trzymać z Heymanem i być kozakiem, squashującym swoich rywali na PPV.

129015919552c4b3100be8c.jpg

• Reputacja:   405
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Na razie nie ma nikogo, komu warto by było podkładać Brocka (czysto). Najprawdopodobniej Lesnar w najbliższym czasie przejdzie face turn i wcale nie zdziwiłbym się gdyby Vince go jakoś bezboleśnie (gimmick match? coun out? DQ?) jobnął Rollinsowi, bo raczej Bestia upomni się u Setha o to co jego. Lesnar nie potrzebuje pasa. Odbębni "zemstę" na Rollinsie i dalej będzie rozpierdalatorem na PPV's, miażdżącym swoich rywali.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Po ostatnich newsach można było podejrzewać, że Lucha Dragonz zostaną rzuceni na głęboką wodę i ugrają sobie walkę na Extreme Rules. Osobiście ciesze się ze zwycięstwa New Day. Na ten moment są w stanie zaoferować więcej. Projekt nabrał kolorków po heel-turnie.

Ktoś ostro zamulił w wozie, kiedy po zwycięstwie Fandango zabrzmiala Latynoska muzyka, którą ostatnio porzucił. Fandango vs Axel, to jakiś bój lubianych lowcarderów, sprawdzający kto powinien spróbować swoich sił wyżej?

Nowe Tough Enough zapowiada się ciekawie. Jestem ciekaw, ilu żółtodziobów dostanie faktyczną szansę. Przyjemnie będzie śledzić ich postępy. Casting jest otwarty dla każdego, ale wśród wszystkich zgłoszeń, WWE w większości może wybrać sprawdzone w ringu nazwiska. Na jaki adres wysyłamy zgłoszenia? :wink:

Mam nadzieje, że Orton dostanie tylko jedno PPV z Rollinsem. Po klatce już nie będzie co zbierać, bo to ona często kończy storyline'y. Emocje opadły. Było tak gorąco, że nie przeszkadza mi decyzja WWE o postawieniu Randy'ego w roli pretendenta - zwycięstwo na WMce o to prosiło - ale teraz, patrząc na to co się dzieje, chciałbym wrzucić do tego obrazka Kane'a. Świetnie wyszła jego kłótnia z Sethem, jest wspólna przeszłość - bookujcie! Na Romana za wcześnie.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Tylko jedna rzecz na szybko - Geniusze z dablju serio zbanowali Curb Stompa, i zamienili Sethowi, czyli WWE CHAMPIONOWI finisher na jakieś arcy jobberskie DDT? Mam nadzieję, że ten nowy, gówniany finisher to tylko jednorazowy wybryk, bo chyba padne. Clotheslina niech mu dadzą na tydzień na akcję kończącą. Edytowane przez Doge

Nie wiem czy to spowodowane było moim dobrym humorem ale ostatnie RAW mi się podobało i się dobrze przy nim bawiłem.

Na początek dostajemy pretendenta i mistrza WWE. Proma w klatce można było się spodziewać ale Randy wciąż jest w dobrej formie. Są u niego emocje widać chęć zgarnięcia pasa. Sama gadka w porządku. Ostatecznie nie czuję jakoś zmiany mistrza. Pytanie co dla Ortona po PPV? Bray?

New Day pretendentami do pasów drużynowych. Lucha nic nie stracili na takiej porażce. Jeżeli New Day nie zgarnie pasów to raczej na następnym PPV to Smoki powalczą o pasy. W sumie nawet jak zobaczymy nowych mistrzów to Lucha i tak mogą szybko wskoczyć do roli pretendentów.

Motyw z RKO bardzo dobry. :D

Fandango dostał mix swoich theme songów. Więcej "wygrał" Curtis i skradł show. Nie sądziłem ,że to powiem ale jestem ciekaw jak to się potoczy. Może Fandango ruszy w górę. :lol:

Cała gadka Huntera mnie znudziła. Coś zaczęło się dziać od wejścia Setha. Tarcia w dyrekcji coraz większe. Ciekawie się to zapowiada.

Romek nie wiele powiedział i jego feud z Showem po mnie spływa ale jego bolieve mnie rozwaliło.

Zack na RAW. :shock: Sheamus się poznęcał nad nim i wyratował go Dolph. Podobał mi się ten motyw z mikrofonem u rudego.

Dużo dzisiaj mamy dyrekcji. Kane ostatecznie poległ w walce o pas US. Mimo moich wyobrażeń walki Kane vs Rollins o pas na jakiś PPV to jednak Kane mi na pretendenta nie wygląda.

Miz wygrywa i wychodzi ,że będzie się kręcił z Summer. Pytanie tylko po co? W obecnej postaci nie ma chłopak szans na cokolwiek.

Dolph w ME RAW i to w walce singlowej. Chwila kiedy Seth wyrwał mikrofon Trajpelowi dałą mi przez chwilę do myślenia. Wygląda ,że Steph musi wrócić i zjednoczyć dyrekcję od nowa. Randy tryumfuje i kończy RAW. Spoiler?

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Ałć, Bo Dallas ładnie przyćmił Romka - beka jaką ten człowiek niesie ze sobą jest świetna. Poziom mikrofonowy Romka urósł do przeciętnego - w porównaniu do RtWM to wygląda akceptowalnie.

Kurczę, heelowa Naomi ma potencjał - póki ma o czym gadać, dopóty całkiem nieźle się to słucha. Ringowo daje radę jak zawsze, tylko finish by się porządny przydał.

Randy kontynuuje okres w którym mu się chce pracować - czuć że ma jeszcze w sobie energię by nie przynudzać na majku. Żywiołowy Orton jest lepszy i bardziej naturalny niż chłodny ogryzek z Vipera, coś jak Sting.

Nowy finish Rollinsa .... zacznijmy od tego że ten Curb Stomp od początku był podejrzanie niebezpieczny więc fakt że miał go tak długo to sukces sam w sobie. Po obejrzeniu tego co wykonał Zigglerowi, jestem pewien że odzyska CS na walkę z Brockiem - prędzej czy później, muszą się spotkać o tytuł, i bez CS nie sprzedadzą niczego. Chyba że Dabju obrośnie w orzeszki i pozwolą mu wykonywać Phoenix Splasha "on daily basis". Z tym wynalazkiem Rollins ma przesrane po całości.