Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nieplanowane konfrontacje wrestlerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Starcia, kłótnie do jakich dochodziło pomiędzy wrestlerami.

Autor : AX

Recydywista

W 1992 roku pojawił się w WWE Kevin Warcholz, znany jako Nailz, słynący z występów w czerwonym kombinezonie. Otóż po Summerslam 1992 wrestler udał się do Vince'a McMahona żądając zapłaty za swój występ na gali. Nie wiadomo, jaka była reakcja Vince'a, pewne jest tylko, że na tyle rozwścieczył Kevina, że ten zaczął dusić prezesa, póki McMahon cały nie posiniał. Był to bezpośredni powód zwolnienia Warcholtza z federacji. Pół żartem pół serio można powiedzieć, że wrestler zrobił to, o czym zapewne marzy do dziś niejeden człowiek :).

Wrestling w samolocie

Na początku nowego tysiąclecia doszło do potyczki między Vince'm McMahonem a Kurtem Angle. Od razu dodam, że była to raczej forma koleżeńskiej zabawy, jednak mimo wszystko przytoczę historię. Podczas pewnego lotu, właściciel WWE wypomniał Kurtowi, że to właśnie prezes był jedyną osoba, której ni...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/nieplanowane-konfrontacje-wrestlerow.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, to jedyny z nielicznych artykułów, który chciało mi się przeczytać od deski do deski :P Bardzo ciekawe konfrontacje :) Mimo że nie trawię WWE, ten artykuł mi się niesamowicie podobał :) Jeszcze za czasów mojej kadencji, gdy oglądałem WWE, często szukałem artów z właśnie konfliktami wrestlerów (zawsze mnie to ciekawiło :))

Pozdrawiam.

PS. Ja proszę o więcej (ale jakbyś mógł coś z Indy :))

PS2. Z niecierpliwością od popołudnia czekałem na drugi part :)

Opublikowano
Wiem jak niekiedy irytujacy jest brak docenienia pracy jaka sie wykonalo w postaci chocby prostego komentarza... Niczym tu sie zapewne nie wyroznie, ale napisze. Swietna robota.. przeczytalem i musze przyznac, ze pare historii nie znalem, a byly ciekawe. Ogolem lubie takie backstage'owe incydenty i historie, na ktore zwykle czekam ogladajac Shoot'y z wrestlerami.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Bardzo dobry artykuł, niektóre spięcia na prawdę ciekawe. Lubię czytać takie artykuły, ponieważ właściwie nic nie wiem o "starszym" WWE. Oby powstało więcej takich tekstów :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Opublikowano
Świetny artykuł. Bardzo ciekawy i wciągający. "Lekko" się go czyta. Podoba mi się również temat poruszany w nim, gdyż jest to werestling z tej drugiej strony. Czekam na więcej.
Opublikowano

http://wrestlinggonewrong.com/WGWnew/pages/wwe.html

tu jest tego więcej, tzn nieudane akcje jakieś zdarzenia z backstagu itd :)

Artykuł świetny, śmiałem się z "Prawa pięści" XD

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

ChatGPT Image 16 cze 2025, 23_09_54.png

Opublikowano
Dzięki szukałem tego tyle że szok:D